sürekli kuzucuğumu görmek istiyorum bende..el ultrasonum olsa keşke:))) çok pahalı ama..
Birazda kendi tercihin galiba dimi o zaman neyseki simdi gecmis canim verilmis sadakaniz varmis valla
günaydın kızlar nasılsın hayırlı cumalar hepinize
yat dınlen canım benım bız ıyıyız kızlar kontrol altında olacağım süreklı rabbıme emanet yavrum inşallah eli ayağı düzgün olur kızım
tatlım şimdilik ıyıyım ben doktor takıbınde olacağım süreklı yapacak başka bırsey yok dua etmekten başka
ıyıyım sağol canım benım
canım benım çok sevindim ınan hangı doktoru önerdi sana merak ettim
bende ankaradayım diimevinde oturuyorum balgatda çalışıyorum
el ultrasonu dediğin bebeğin kalbini dinleme cihazımı? eğer oysa hiç gerek yok cnm hareketleri hissetmeye az kaldı hareketleri hissedince ona gerek kalmayuacak :)
Cok sevindim Canim Rabbim bebislerimizi bizlere bağışlasin
yaş 25 canım memmleketi değil yaşadığımız şehri yazıyoruz demi ? cinsiyeti de daha belli olmadı merakla bekliyoruz :) bu arada siz nası oldunuz bugün öyle ya mübdi okudum siz ve bütün sıkıntılı arkadaşlar için
Kizlarr ankarada randevu aldigim koru hastanesi de bu harmony testi yapiyormus..
Doktor umit beyin hemsiresini aradim sonuclarimi faxladim umit bey beni aradi..yarin gelin riskiniz yuksek dedi..hem ultrasondsn bakalim hem kan testini yaptiralim dedi...sagolsun cok iyi bir dr imis..randevusuz kabul rtti beni bu stresle durulmaz gelin dedi.
Aksama ankaraya gidiyoruz..yarin sabahta hastaneye...dua edin kizlar bebegim iyidir inşallah. .cok ama cok korkuyorum
canım nasıl oldun kanaman devamediyormu?
geçmiyor günler geçmiyor:))))))))))))
Az once tuvalete gittim biraz gelmiş korktum yatıyorum
1 aya kalmaz anne ben burdayım der :) ondan sonrada geceleri bizi uyutmazlar :)
Evet TAtlim yaşadığımız sehir..
Hayırlı haberler alırsınız insaallah..
Benim bugun biraz daha kanamam oldu yatıyorum dua ediyorum yapacak bişeyim yok
Allah razı olsun size ve dua eden bütün arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum
Bende sürekli dualarımda içimden geçiriyorum Allah kabul etsin
Öyle dedi benim doktorumda yatıyorum iste bazen oturuyorum gercekten geçmiyor günlercanım dinlen bol bol.dr bana sadece wcye kalk demişti..kanamanın en büyük ilacı dinlenmek..inşALLAH hepimiz kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza alırız
:))) dünyanın en güzel duygusudur sanırım bebişlerimizin hareketlerini hissetmek
Evet TAtlim yaşadığımız sehir..
Hayırlı haberler alırsınız insaallah..
Benim bugun biraz daha kanamam oldu yatıyorum dua ediyorum yapacak bişeyim yok
Allah razı olsun size ve dua eden bütün arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum
Bende sürekli dualarımda içimden geçiriyorum Allah kabul etsin
:) inş. canım bugun iğne oldum popom bi ağrıyorki az önce unuttum iğne vurulduğum yerin üstüne yattım öyle kalkaldım :) annemi çağırdım beni döndürdü popom delik deşik :)
Eklenmiştir.. Bilginize.sivasta yaşıyoruz canım .. sağol inşallah Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bende burası malum daha şimdiden -3 leri gördük bile :18: bugün hem biraz ağrım oldu hemde sanki grip olacak gibiyim yarın doktora gidicem bakalım
ayy canım benim senin de kanaman en kısa zamanda sona erer inşallah da cimcimeni sağ salim kucağına alırsın...
benımde canım gece yatmadan evvel
uyurken ve sabah kırmızı kanamalarımoldu sımdıdekoltukta yatıyorum sureklı yatmaktan heryerım agrıyor
doktor ıstersen ayakta hareketsesız kal oturabılırsınde tabıkı benım senden ıstediğim hareketsizbır yaşam dıyor
Kizlar merhaba ne zamandir yazamiyorum. Gecen hafta persembe gecesi asiri sanciyla hastaneye gittik, bebek dusuruyorum sandik. Hastane hemen doktorumu aradi geldi ultrasona girdim bebek cok iyi dedi bobreklerime bakti sapasaglamdi ama apandiste bir geldi ki patlamak uzereymis. Hemen ertesi gunu amleliyata alindim. Bebek icin cok riskliydi ama olmazsam patlarsa ikimiz icin de daha buyuk tehlike olacakti. Hamilelik nedeniyle ameliyattan con erken uyandirildim ve hic bir agri kesici ilac veremediler. Sadece parol o da bas agrisi ilaci ve gunde 1 tane. 3 gun cektigim sancinin tarifi yok. Ameliyat icin verilen karbindioksit gazini atamadigimdan kemiklerim yandi acidan. En son care lagman yaptilar ama onunla da tamamen atamadim. 3 gun sonra hastanede yapacak birsey kalmayinca eve geldik. Zaman ve yuruyusle gazi attim ve sadece dikis acilarim kaldi. Bugun kontrole gittik bebek gayt iyi, ense kalinligi, burun gelisimi yerinde masallah. 2li test yaptirmiycaktim ama yatirdim. haftaya sonuc alinacak. Sargilarim alindi gobek deligim cok fena dikisli, ama acilarim azaldi. Doktorum 2013 de oldugumuza bakma orta cag teknikleriyle ameliyat etmek zorunda kaldik seni dedi. Rabbim e binlerce kez sukurler olsun ben de bebegimde buyuk bir tehlike atlattik. Verilecek sadakamiz varmis. Bu arada bugun doktorumuz bebek kiza benziyor ama net bisey soyleyemem dedi. Bakalim haftaya test sonuclarina gittgimizde ntlesir insallah :) herkes iyidir umarim opuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?