2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Birazda kendi tercihin galiba dimi o zaman neyseki simdi gecmis canim verilmis sadakaniz varmis valla

evt cnm riske atmak istemedim cnku doktorlar tipta once anne falan diyince bunlar direk basicak ilaclari dedim bebegi kaybtmek bir yana Allah korusun gelisimi etkilenebilirdi de. Allah boyle acilari dusmanima vermesin

Cok sevindim Canim Rabbim bebislerimizi bizlere bağışlasin

Evet TAtlim yaşadığımız sehir..
Hayırlı haberler alırsınız insaallah..
Benim bugun biraz daha kanamam oldu yatıyorum dua ediyorum yapacak bişeyim yok
Allah razı olsun size ve dua eden bütün arkadaslarıma cok teşekkür ediyorum
Bende sürekli dualarımda içimden geçiriyorum Allah kabul etsin

Korkma Allah'ın izniyle güzel sonuçlar alırsın inşallah. Tüm anne adayları için bol bol dua ediyorum. Allah hepinize şifanızı versin, kalplerinizi ferahlatsın inşallah

Kizlar artık süt icebiliyorummmmmmm nesquik ile ama olsun cok mutluyummmmmmm

sivasta yaşıyoruz canım .. sağol inşallah Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin bende burası malum daha şimdiden -3 leri gördük bile :18: bugün hem biraz ağrım oldu hemde sanki grip olacak gibiyim yarın doktora gidicem bakalım
ayy canım benim senin de kanaman en kısa zamanda sona erer inşallah da cimcimeni sağ salim kucağına alırsın ...

canım dinlen bol bol.dr bana sadece wcye kalk demişti..kanamanın en büyük ilacı dinlenmek..inşALLAH hepimiz kuzucuklarımızı sağ salim kucağımıza alırız
Öyle dedi benim doktorumda yatıyorum iste bazen oturuyorum gercekten geçmiyor günler

:))) dünyanın en güzel duygusudur sanırım bebişlerimizin hareketlerini hissetmek

Ben garip bir sekilde hissediyorum hele sabahları hatta idda ediyorum kalp atışlarını hissediyorum olabilir mı bilmiyorum
Yuzustu yatında rahatsız oluyor sanırım o durumda uyandığım zaman daha cok hissediyorum halbuki yan yatıyorum ama yuzustu uyanıyorum

benımde canım gece yatmadan evvel
uyurken ve sabah kırmızı kanamalarımoldu sımdıdekoltukta yatıyorum sureklı yatmaktan heryerım agrıyor
doktor ıstersen ayakta hareketsesız kal oturabılırsınde tabıkı benım senden ıstediğim hareketsizbır yaşam dıyor

:) inş. canım bugun iğne oldum popom bi ağrıyorki az önce unuttum iğne vurulduğum yerin üstüne yattım öyle kalkaldım :) annemi çağırdım beni döndürdü popom delik deşik :)

allah yardımcınız olsun valla canım bende bulantıla riçin serum yediğimzamanlar öyleydim kollarım çok kötüydü ve damarlarım tıkanmıştı artık zar zor damar bulmak için delik deşik etmişlerdi inşallah tez zamanda atlatırsın ve güzel ve rahat günlerin tadına varırsın

teyzecikleri kuzucuğumun ilk eşyaları daha kendisi dünyaya gelmeden hediyeleri gelmeye başladı inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde onlarda gelir giydirmeyi ve kullanmayı nasip eder rabbim

Eklenmiştir.. Bilginize.

Geçecek ins geçecek bu gunlerde alacağız kucaklarımıza bebislerimizi insaallaahhhh

Cook gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…