amin canım sende zor günler yasamışsın anne olmak zor valla :)
Silacim ben tesbih cektim ama cekecegim daha malum kanamadan firsat buldukca allahim yarin basla bir gun olacak eminim
Canim yarin kan vericem harmony test yapılacak.sonclar ikinci haftaya cikacakmis.
Ayrintili ultrasona da bakacak dr yarin bakalim. Ankaraya geldik.
ölçmedim çünkü termometre yok hemen yarın alacağım
Kızlar bizde bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik hayirlisiyla pasamiz geliyor:))
arkadaşlar sorması ayıp olmazsa bugün show tv de ne vardı herkes ağlatan bu proğram neymiş merak ettim valla
merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de sizler gibi nisan annesi olacağım. Biraz korkularım vardı aynı zamanda internetim yoktu o yüzden yazamamıştım.
Kızlar bizde bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik hayirlisiyla pasamiz geliyor:))
Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla
Hoş geldinHayırlı olsun bebeğin maşallah
:
tabiki karar senin canım bence kafana çok takılıyosa amniyosentez değilde 3lü test yaptırabilirsin amniyosentez biraz riskli bi operasyon inş. bebeğinde bişey yok canım o testler güvenilir değil aysunay arkadaşımızında ikli testinin birinde sorunlu çıktı ama öteki testtede normal çıkmış ama o içi rahat etmediği için baska dr gidip bazı testler yaptıracak içini ferimah tut rabbimin izniyle bebeklerimize hiçbişey olmaz ben ikiliyi yptırmadım 3lüyüde yaptırmıcam boşuna strese girmeye gerek yok
hoş geldin canım..nerelerdesin daha sık gel:13:
iyiyiz bende bugün okula başladım lekem vs olmadı çok şükür..rahat gittim geldim az yoruldum ama alışcaz.
sen nasılsın leken vs kalmadı değil mi..
merhaba şu an nasılsın ? mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı oluyor bende de. ara sırada alt tarafa vuran ağrılarda oluyor umarım kısa zamanda geçer. 3 aydan sonra geçer diyorlar ama bu hafta dahada arttı.
acayip ateşim var yanıyorum çok kötüyüm
kızlar bizim evde nüfus patlaması olucak
kuşlarım yuva örmüşler yakında yumurtalar geliyor yani.
hamileliğimi öğrendiğim gün kadar sevinçliyim.her gün bakardım neden yuvayla ilgilenmiyolar diye.
torunlarım olucak
Hala ayni devam ediyo canim.ben üc aylik oldum daha fena kusmalarim basladi.kusarken kendimden geciyorum afedersin idrar kaciriyorum ayni anda.sanada rabbim sifa versjn
Gunaydin kizlar yeni uyandim
Usuttum herhalde bi oksurma bir hapsurms durumum var kombiyi acmaya karar verdim bakalim isincazmi
Gece veya uyanmaua uakin kanamam olmus sanirim suandada oluyo kaskati kesildim o histen Allahim son bu kizlat bundan sonra olmucak bitti artik
Ruyamda ueniden dugun yapicaz gormusum gelinligimi kurutemizleye vs veriyoruz bisey kosusturmacada goruyorum kendimi ben normaldr sari savliyim ama dugin zamano sacimi koyulutmustum simdiki aklim olsa giydigim gelinlige kesinlikle sari sac yapardim
Neyse oylee yanii
Dugunu goremedim ama gelinligimu elimde tutuyodum :) yshu bu petekleri acyim petegin bi ucu sicak nasil oluyoki bu ya ay sinir oluyorum kis oldumu bu muhabbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?