2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
amin canım sende zor günler yasamışsın anne olmak zor valla :)

evet gerçekten çok zormuş anne olmak 2 hafta yataklardaydım bende ama çok şükür rabbime hepsi geçti inşallah hayırlısıyla sen ve diğer arkadaşlarımız da atlatır

Silacim ben tesbih cektim ama cekecegim daha malum kanamadan firsat buldukca allahim yarin basla bir gun olacak eminim

Allahin izniyle her sey guzel olacak canim sen dinlenmene bak zaten niyetlendigimiz sayi bitti cok sukur birde dun bir arkadasla konustum hacda bulunan birine dualari gonderecegiz kutsal topraklarda bagislanacak duamiz mevlam kabul eylesin insallah

Canim yarin kan vericem harmony test yapılacak.sonclar ikinci haftaya cikacakmis.
Ayrintili ultrasona da bakacak dr yarin bakalim. Ankaraya geldik.

Umarım her sey yolundadır. Allah yardımcınız olsun.

ölçmedim çünkü termometre yok hemen yarın alacağım

geçmiş olsun inşallah sabaha bir şeyin kalmamıştır.

Kızlar bizde bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik hayirlisiyla pasamiz geliyor:))

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

arkadaşlar sorması ayıp olmazsa bugün show tv de ne vardı herkes ağlatan bu proğram neymiş merak ettim valla

Nager sendromu ile doğan bir çocuğu olan bir bayan vardı. Yaşadıklarını ve verdiği mücadeleyi anlatıyordu...

merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse ben de sizler gibi nisan annesi olacağım. Biraz korkularım vardı aynı zamanda internetim yoktu o yüzden yazamamıştım.

Hoş geldin Hayırlı olsun bebeğin maşallah

Kızlar bizde bugün bebeğimizin cinsiyetini öğrendik hayirlisiyla pasamiz geliyor:))

Gözün aydın. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bunaldım kızlar artık bu miğde bulantılarından.kasıklarımın agrısından.alta vuran agrılar oluyo devamlı ya benim gibi olan varmı.depresyona girdim valla

merhaba şu an nasılsın ? mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı oluyor bende de. ara sırada alt tarafa vuran ağrılarda oluyor umarım kısa zamanda geçer. 3 aydan sonra geçer diyorlar ama bu hafta dahada arttı.

İcim rahat canim.sonuc ne olursa olsun benim bebegim o kabulüm.ben herhaliyle sevmeye hazirim onu.hicbir testde yaptirmicam.

ayy cnm ya okul dan gelince resmen bayılıyorum saat 9 dan sonrası yok:) yemek ye ve uyu modundayım..

canım lekelenmem kalmadı çok şükür ama çok hastayım çok grip oldum.dün gece yine acildeydim.benim dr nöbetçiydi hem gittim bebeğimi gördüm..tembel yine uyuyordu çok şükür..ama kalbi falan iyiydi..
bana bu haftalarda hiç bişe kullanmayalım dedi..ateşleniyorum onun için de sadece agrı kesici ateş dürücü birde burun spreyi verdi..

ee bir haftada ne va ne yok...hemen hemen herkes öğrenmiştir cinsiyet falan..ay ben sizleri çok özleyip hemde merak ediyorum ya..

Hala ayni devam ediyo canim.ben üc aylik oldum daha fena kusmalarim basladi.kusarken kendimden geciyorum afedersin idrar kaciriyorum ayni anda.sanada rabbim sifa versjn

acayip ateşim var yanıyorum çok kötüyüm

ay cnm ya bende öyleyim ya..dün gece gittik acile.ateş düşürücü hap verdi içtim..sen de tekrar ateşlenirsen git bence btnm

ayy benim torunlarım oldu artık:) çok güzeller ya.ama şuanda onlar üşüycekler diye her gün ağlayıp duruyorum.anneleri yemek almaya gidince bişey olacak onlara diye wc nin öünde bekliyorum.yuvaları wc min camındada...wc battı her yer kuş pisliği ama olsun herşeye değerler.çok masum ve güzeller..

kızlar benimde sürekli miğren krizim tutuyor bu yüzden bilgisayar ekranına fazla bakamıyorum topice girememin nedenide bu miğren ileti arada merak ediyorum bakınıyorm işte

Gunaydin kizlar yeni uyandim
Usuttum herhalde bi oksurma bir hapsurms durumum var kombiyi acmaya karar verdim bakalim isincazmi
Gece veya uyanmaua uakin kanamam olmus sanirim suandada oluyo kaskati kesildim o histen Allahim son bu kizlat bundan sonra olmucak bitti artik

Ruyamda ueniden dugun yapicaz gormusum gelinligimi kurutemizleye vs veriyoruz bisey kosusturmacada goruyorum kendimi ben normaldr sari savliyim ama dugin zamano sacimi koyulutmustum simdiki aklim olsa giydigim gelinlige kesinlikle sari sac yapardim

Neyse oylee yanii

Hala ayni devam ediyo canim.ben üc aylik oldum daha fena kusmalarim basladi.kusarken kendimden geciyorum afedersin idrar kaciriyorum ayni anda.sanada rabbim sifa versjn

benim kusmam hiç olmamıştı ilkini 12+1 de yaşadım . yarın hepsi geçecek dıyorken daha beteri oldu :) canım senin ikili yüksek riskli mi çıktı

günaydın canım hayır olsun gördüğün rüyada düğün görmek pek iyi değildir ama inşallah senin için güzel bir rüya ya döner

Dugunu goremedim ama gelinligimu elimde tutuyodum :) yshu bu petekleri acyim petegin bi ucu sicak nasil oluyoki bu ya ay sinir oluyorum kis oldumu bu muhabbete

Arkadaslar 2 gun onceki trt1deki programda bas agrisi icin biberiye yagi ile masaj yapin veya nane yagi koklayin dedi dr

Umarim faydasi dokunur sizlere

Dugunu goremedim ama gelinligimu elimde tutuyodum :) yshu bu petekleri acyim petegin bi ucu sicak nasil oluyoki bu ya ay sinir oluyorum kis oldumu bu muhabbete

peteklerin içinde hava vardır canım onu alırsan o bi taraf sıcak bi taraf soğuk meselesi ortadan kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…