showdaki programı izledim hüngür hüngür ağladım olup olmadık şeylere ağlıyorum sulugöz oldum çok alıngan oldum normalde böyle değildim hormonlardan oluyo galiba ünlü bi kadın vardı oğlu özürlü doğmuş o anlattıkça ben ağladım durdum tutamadım kendimi Allah bebeklerimize sağlık sıhat versin en önemlisi bu gerisi boş çocuğunun tedavisi için 4 trilyon harcamış gerççekten çok zor şeyler yaşamışlar inş. rabbim bizleri böyle imtihanla sınamasın
Ay Rabbim hayırla kucağımıza almayıda nasip etsinn inşallahhh...
kızlar canım kahve çekti sütlü kahve yapıp içtim içine 1 çay kaşığından biraz az nescafe koydum hamilelikte kahve içmek iyi değil diye biliyordum kafein rahim kaslarını kasabiliyomuş sizde böyle bişey duydunuzmu? kahve içiyormusunuz? aklıma takıldı inş. bişey olmaz
Kizlar merhaba ne zamandir yazamiyorum. Gecen hafta persembe gecesi asiri sanciyla hastaneye gittik, bebek dusuruyorum sandik. Hastane hemen doktorumu aradi geldi ultrasona girdim bebek cok iyi dedi bobreklerime bakti sapasaglamdi ama apandiste bir geldi ki patlamak uzereymis. Hemen ertesi gunu amleliyata alindim. Bebek icin cok riskliydi ama olmazsam patlarsa ikimiz icin de daha buyuk tehlike olacakti. Hamilelik nedeniyle ameliyattan con erken uyandirildim ve hic bir agri kesici ilac veremediler. Sadece parol o da bas agrisi ilaci ve gunde 1 tane. 3 gun cektigim sancinin tarifi yok. Ameliyat icin verilen karbindioksit gazini atamadigimdan kemiklerim yandi acidan. En son care lagman yaptilar ama onunla da tamamen atamadim. 3 gun sonra hastanede yapacak birsey kalmayinca eve geldik. Zaman ve yuruyusle gazi attim ve sadece dikis acilarim kaldi. Bugun kontrole gittik bebek gayt iyi, ense kalinligi, burun gelisimi yerinde masallah. 2li test yaptirmiycaktim ama yatirdim. haftaya sonuc alinacak. Sargilarim alindi gobek deligim cok fena dikisli, ama acilarim azaldi. Doktorum 2013 de oldugumuza bakma orta cag teknikleriyle ameliyat etmek zorunda kaldik seni dedi. Rabbim e binlerce kez sukurler olsun ben de bebegimde buyuk bir tehlike atlattik. Verilecek sadakamiz varmis. Bu arada bugun doktorumuz bebek kiza benziyor ama net bisey soyleyemem dedi. Bakalim haftaya test sonuclarina gittgimizde ntlesir insallah :) herkes iyidir umarim opuyorum...
Kizlar artık süt icebiliyorummmmmmm nesquik ile ama olsun cok mutluyummmmmmm
Eklenmiştir.. Bilginize.
tamam canım sağolasın
bencede canım :):))) dünyanın en güzel duygusudur sanırım bebişlerimizin hareketlerini hissetmek
allah yardımcınız olsun valla canım bende bulantıla riçin serum yediğimzamanlar öyleydim kollarım çok kötüydü ve damarlarım tıkanmıştı artık zar zor damar bulmak için delik deşik etmişlerdi inşallah tez zamanda atlatırsın ve güzel ve rahat günlerin tadına varırsın
Canimmmmm İnan dehşet dolu gözlerle okudum verilmiş sadakan varmış ciddennnnnKizlar merhaba ne zamandir yazamiyorum. Gecen hafta persembe gecesi asiri sanciyla hastaneye gittik, bebek dusuruyorum sandik. Hastane hemen doktorumu aradi geldi ultrasona girdim bebek cok iyi dedi bobreklerime bakti sapasaglamdi ama apandiste bir geldi ki patlamak uzereymis. Hemen ertesi gunu amleliyata alindim. Bebek icin cok riskliydi ama olmazsam patlarsa ikimiz icin de daha buyuk tehlike olacakti. Hamilelik nedeniyle ameliyattan con erken uyandirildim ve hic bir agri kesici ilac veremediler. Sadece parol o da bas agrisi ilaci ve gunde 1 tane. 3 gun cektigim sancinin tarifi yok. Ameliyat icin verilen karbindioksit gazini atamadigimdan kemiklerim yandi acidan. En son care lagman yaptilar ama onunla da tamamen atamadim. 3 gun sonra hastanede yapacak birsey kalmayinca eve geldik. Zaman ve yuruyusle gazi attim ve sadece dikis acilarim kaldi. Bugun kontrole gittik bebek gayt iyi, ense kalinligi, burun gelisimi yerinde masallah. 2li test yaptirmiycaktim ama yatirdim. haftaya sonuc alinacak. Sargilarim alindi gobek deligim cok fena dikisli, ama acilarim azaldi. Doktorum 2013 de oldugumuza bakma orta cag teknikleriyle ameliyat etmek zorunda kaldik seni dedi. Rabbim e binlerce kez sukurler olsun ben de bebegimde buyuk bir tehlike atlattik. Verilecek sadakamiz varmis. Bu arada bugun doktorumuz bebek kiza benziyor ama net bisey soyleyemem dedi. Bakalim haftaya test sonuclarina gittgimizde ntlesir insallah :) herkes iyidir umarim opuyorum...
Öyle dedi benim doktorumda yatıyorum iste bazen oturuyorum gercekten geçmiyor günler
Ben garip bir sekilde hissediyorum hele sabahları hatta idda ediyorum kalp atışlarını hissediyorum olabilir mı bilmiyorum
Yuzustu yatında rahatsız oluyor sanırım o durumda uyandığım zaman daha cok hissediyorum halbuki yan yatıyorum ama yuzustu uyanıyorum
teyzecikleri kuzucuğumun ilk eşyaları daha kendisi dünyaya gelmeden hediyeleri gelmeye başladıinşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde onlarda gelir giydirmeyi ve kullanmayı nasip eder rabbim Eki Görüntüle 823087 Eki Görüntüle 823086
bugun eşim geç gelicek htta 3 gün öyle olucakmış çok sıkılıyyorum evde ya
Teyzeleri ben dayanamayıp iki parça bir şey aldım
cok tesekkur ederim canim benim INSALLAH sen de saglikla alirsin bebisini kucagina)))
Kizlar merhaba ne zamandir yazamiyorum. Gecen hafta persembe gecesi asiri sanciyla hastaneye gittik, bebek dusuruyorum sandik. Hastane hemen doktorumu aradi geldi ultrasona girdim bebek cok iyi dedi bobreklerime bakti sapasaglamdi ama apandiste bir geldi ki patlamak uzereymis. Hemen ertesi gunu amleliyata alindim. Bebek icin cok riskliydi ama olmazsam patlarsa ikimiz icin de daha buyuk tehlike olacakti. Hamilelik nedeniyle ameliyattan con erken uyandirildim ve hic bir agri kesici ilac veremediler. Sadece parol o da bas agrisi ilaci ve gunde 1 tane. 3 gun cektigim sancinin tarifi yok. Ameliyat icin verilen karbindioksit gazini atamadigimdan kemiklerim yandi acidan. En son care lagman yaptilar ama onunla da tamamen atamadim. 3 gun sonra hastanede yapacak birsey kalmayinca eve geldik. Zaman ve yuruyusle gazi attim ve sadece dikis acilarim kaldi. Bugun kontrole gittik bebek gayt iyi, ense kalinligi, burun gelisimi yerinde masallah. 2li test yaptirmiycaktim ama yatirdim. haftaya sonuc alinacak. Sargilarim alindi gobek deligim cok fena dikisli, ama acilarim azaldi. Doktorum 2013 de oldugumuza bakma orta cag teknikleriyle ameliyat etmek zorunda kaldik seni dedi. Rabbim e binlerce kez sukurler olsun ben de bebegimde buyuk bir tehlike atlattik. Verilecek sadakamiz varmis. Bu arada bugun doktorumuz bebek kiza benziyor ama net bisey soyleyemem dedi. Bakalim haftaya test sonuclarina gittgimizde ntlesir insallah :) herkes iyidir umarim opuyorum...
eşin ne iş yapıyoki canım polis mi yoksa ?
eşin ne iş yapıyoki canım polis mi yoksa ?
benımde esım bu hafta gunduzcu allahtan burcu yoksa banada geceler gecmıyor bıtmıyor gıbı gelıyor
dızılere fena sardım buaksamkayıpvar onu ızlıcem
yok canım internet cafede çalışıyo abisiyle birlikte ama abisi izmire gittiği için dükkanı kapatıp gelecek normalde 7de evde oluyodu
Kizlar artık süt icebiliyorummmmmmm nesquik ile ama olsun cok mutluyummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?