2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Tavsiye edilince ben de açtım. Dediğin gibi hormonlar dengesiz, herşeye ağlıyoruz. Allah bebekleri sorunlu olan ailelere yardım etsin inşallah. Zor bir sınav...

Ay Rabbim hayırla kucağımıza almayıda nasip etsinn inşallahhh...

Aminnnnn

Normalde önerilmiyor ama çok canın çekerse türk kahvesi iç. Nescafeye göre kafein oranı çok düşük. Ona bakarsan çikolatada da kafein var

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş her ikinizi de. Çabuk atlatırsın inşallah

Kizlar artık süt icebiliyorummmmmmm nesquik ile ama olsun cok mutluyummmmmmm

Gözün aydın, yarasın bebeğine

Bu arada arkadaşlar grip-soğuk algınlığı yakınmaları olmuş. Ben en son ne zaman soğuk algınlığı geçirdiğimi bile hatırlamıyorum. Midenizde sorun yoksa bol bol soğan-sarmısak tüketin. Doğal immünite sağlar size. Bu arada diğer enfeksiyonlara karşı da korur (idrar yolları gibi).

amin canım sende zor günler yasamışsın anne olmak zor valla :)

Canimmmmm İnan dehşet dolu gözlerle okudum verilmiş sadakan varmış ciddennnnn
Cok cok gecmis olsun sen ve bebek iyisiniz ya gerisi gecer ins
Allah beterinden korusun

bende hissetmeyi çokkk istiyorum..drum su an cok erken diyor...kkda araştırdım bu haftalarda hissettiklerini söyleyenler var...darısı başımıza artık

arkadaşlar sorması ayıp olmazsa bugün show tv de ne vardı herkes ağlatan bu proğram neymiş merak ettim valla

çok geçmiş olsun canım

Kizlar ben amniyosentez yaptirmicam karar verdm.napicam dawn send. Cikarsa aldircakmiyim sanki rabbimden gelene raziyim.p.tesi doktorumla konuscam.esim yaptirmami istiyo illa onuda razi edicem.

eşin ne iş yapıyoki canım polis mi yoksa ?

benımde esım bu hafta gunduzcu allahtan burcu yoksa banada geceler gecmıyor bıtmıyor gıbı gelıyor

dızılere fena sardım buaksamkayıpvar onu ızlıcem

ooo hanımlar maaşallah sohbetler koyulaşmış ben işe gidip dönüyorum akşama 30-40 sayfa ilerlediğinizi görüyorum hepsini okuyamıyorum yorgun olduğum için.. Umarım bütün güzel hamişlerimiz ve bebişleri çok iyidir sağlıkla büyüyün emi
Bu gün ben de hamile tişörtü giydim çok güzeldi sağolsun arkadaşım iki gün önce hediye getirmişti bu gün dayanamadım giydim

yok canım internet cafede çalışıyo abisiyle birlikte ama abisi izmire gittiği için dükkanı kapatıp gelecek normalde 7de evde oluyodu

seninki yine sadece 3 günmüş canım .. benim eşim 10 gün gece işe gidiyo sadece 5 gün gündüze gidiyo :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…