2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Allah yardimcin olsun ikinizi de korusun canim çok geçmis olsun =(

oldu galiba =) peki sizin yazilarinizin altindaki text bebeginizi anlatan onu nerden aldiniz yada nasil yazdiniz o çok guzelmis =) sizi de rahatsiz ediyorum ama kbakmayin ltfn

kontrol paneline tıkla ordanda profilimi düzenle linkine tıkla sonra ordaki bebeğin beklenen doğum tarihini yaz çık ar evliliğinide eklemek istiyorsan oda o sayfada canım

çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin

canım cok gecmiş olsunn ..bukadar kendını sıkma rahatlatmaya calıs ..umarım çabucak duzelırsın..

Benimde 1.2 çıkmıştı canım, o hastanede devlet değil mi? Ücretsiz mi yapılıyor ikili test? Ben dr öyle uzun uzun bakmak istiyorum bebeğime tekrar :)
Gözün aydın canım, hoşgeldin:)) çözersin sonra bir daha çıkamazsın burdan kafana takılan ne olursa sor canım yardımcı olabildiğimiz kadar oluruz
Burcu ne atağı bu canım geçmiş olsun

Kızlar dudağımda boydan boya uçuk çıktı çok acıyor. Kullanıp faydasını gördüğünüz bir krem var mı?

çok tskr ederim umran yardimlarin için =)
dogumun da allahin izni ile benden bi ay once fln olcak burcuna baktin mi ? =)

4 nisan şimdilik doğum tarihi eğer böyle giderse koç burcu olacak rica ederim ayrıca yardımcı olduysam ne mutlu bana

merhaba anne adayları... ya ben iki gündür gene çok acayip acıkmaya başladım. herşeyi bıraksan yicem:) ama son bi aydır kilo falan almadım. ilk 2 ayda 5 kilo aldım sonra öle kaldım. göbeğimde aynı duruyo artık bundan sonra iyice belli olmaya başlar karnım heralde.

inşallah hamilesindir canım.

geçmiş olsun canım bugün bende çok kötü baş ağrısıyla uyandım ve geçmiyor

geçmi olsun diyen herkese çok teşekkür ederim duş aldım biraz rahatladım fmf atağı geçiriyorum süründüren bi hastalık sanırım düşük riskim bu hastalık yüzünden geçmiyor

Gebe izleme icin de mi oraya gidiyorsun cnm?
Muayene ucreti ne kadar?
İkili ne kadar?

Aysunayy sende de mi kan pihtilasmasi var folbiolu doguma kadar kullancm yazmissin bir postunda?igne de kullaniyor msn?

Evet canim var. Clexane 0.4 ve coraspin kullaniyorum..coraspin 32.haftaya kadar . clexane doguma kadsr kullanicam.
Doktorlar folbiolu de doguma kadar kullan dediler..

Faktor v heterozigot var bende...Mttfr677 heterozigot birde ama o emli olan faktor v imis.

Sende de mi var.

Ay burcum ya ne kadar zor geciriyorsun
İns butun sikintilari cekip bitirmissindir de bundan sonra guzel bir hamileligin olur cnm

Canim ya mubdi ya muid çekiliyordu ikinci hatime başlandı çekebilirsen cek cok teşekkür ediyorum arkadaslarım adına [/QUOTE]

1400 çektim canım, yine çekebilirsem yazarım sana.....tüm hamişlerimiz sağlıcakla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah

Bende de mthfr 1298 heterozigot ben de corasprin,folbiol ve clexan 0,4 kullaniyorm
Dr bana 3 ay kullanacaksin dedi igne icin ama korkuyorm birakirsamAllah korusun birsey olursa diye
İgne gobegimi mahvetti vururken de zorlaniyorm artik ama olsun
Yani bilmiyorm zarar mi veriyorz bebise igneyle yada birakirsam ne olacak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…