günaydın kızlar bugun nasılsınız beni soracak olursanız pek iyi sayılmam bugun başım ağrıyor sararıp soldum 2 gündür atak geçiriyorum bebeğime bişey olcak korkusundan baş ağrısı tuttu galiba ayak geçirdiğim için kolşisin ilacını 2 gündür içiyorum artık devamlı içmem gerekecek inş. bebeğimi etkilemez ah ah ne zormuş atak geçirirken hamile olmak ben kendimi değil bebeği düşünüyorum yeterki ona bişey olmasın ben acılara katanırım bende durumlar böyle
oldu galiba =) peki sizin yazilarinizin altindaki text bebeginizi anlatan onu nerden aldiniz yada nasil yazdiniz o çok guzelmis =) sizi de rahatsiz ediyorum ama kbakmayin ltfn
günaydın kızlar bugun nasılsınız beni soracak olursanız pek iyi sayılmam bugun başım ağrıyor sararıp soldum 2 gündür atak geçiriyorum bebeğime bişey olcak korkusundan baş ağrısı tuttu galiba ayak geçirdiğim için kolşisin ilacını 2 gündür içiyorum artık devamlı içmem gerekecek inş. bebeğimi etkilemez ah ah ne zormuş atak geçirirken hamile olmak ben kendimi değil bebeği düşünüyorum yeterki ona bişey olmasın ben acılara katanırım bende durumlar böyle
kontrol paneline tıkla ordanda profilimi düzenle linkine tıkla sonra ordaki bebeğin beklenen doğum tarihini yaz çık arevliliğinide eklemek istiyorsan oda o sayfada canım
resim yukleyemiyorum ben ama normal heralde
onu yaparsın merak etme aynı yere tıkla ve avatar resmimi değiştir linkine tıkla ve gözat a tıkla ve kaydet
Benimde 1.2 çıkmıştı canım, o hastanede devlet değil mi? Ücretsiz mi yapılıyor ikili test? Ben dr öyle uzun uzun bakmak istiyorum bebeğime tekrar :)dün ikili testimi yaptırdım kan sonuçlarım haftaya çıkacak. yaklaşık 45 dakika bebişimi seyrettim ekranda, şansıma dün yeni cihaz gelmiş, bi onda baktı radyolog, bi eski cihazda, eğlendik durduk, tam enseyi ölçecek, hooop atıveriyo kendini bizimki, hart hurt kulağını kaşıyıp durdu:)) biraz zor oldu pozisyonu yakalamak ama ense 1.1 mm çıktı, bu kadar düşük çıkan var mı, umarım sorun değildir, doktoruma kan tahlilleri çıkınca gidecem. bu arada istanbul anadolu yakasında oturan varsa, kesinlikte ikili test ultrason için sancaktepe bölge hastanesinden radyolog Hasan Alizadehi çok çok tavsiye ederim, 5. ayda ayrıntılı ultrason için de burasını düşünüyorum. hastane küçük ve eski ama bu bölüm süper:)
Gözün aydın canım, hoşgeldin:)) çözersin sonra bir daha çıkamazsın burdan9 aylik evliyim yeni ogrendim hamile oldugumu adet duzensizligim vardi hiç suphelenmedim burda olmak bunu yazmak çok sevindirici bide bu siteyi çozebilsem çok daha guzel olacak tabi hamile butun bayanlari çok tbrk ediyorum isteyenlerede dua ediyorum allah herkeze bu duyguyu tattirsin ins
Burcu ne atağı bu canımgünaydın kızlar bugun nasılsınız beni soracak olursanız pek iyi sayılmam bugun başım ağrıyor sararıp soldum 2 gündür atak geçiriyorum bebeğime bişey olcak korkusundan baş ağrısı tuttu galiba ayak geçirdiğim için kolşisin ilacını 2 gündür içiyorum artık devamlı içmem gerekecek inş. bebeğimi etkilemez ah ah ne zormuş atak geçirirken hamile olmak ben kendimi değil bebeği düşünüyorum yeterki ona bişey olmasın ben acılara katanırım bende durumlar böyle
umarım hamilesindir....saatler geçmez şimdi bilirim...ama kan testi yaptırmadan da emin olamazsın
işin garibi 3 gün önce test yaptırdım yani adetten bir gün önce ama çok düşük değer çıktı negatif.geç döllenmelerde olabliyormuş yarına kadar olmazsa test yaptırıcam :)
Slm, sanki 2013 ağ. ayında hamile old. öğrenenler topiğinden hatırlıyorum seni yanlış mıyım:)) Haberdar et bizi de sonuçtan, inşallah güzel haberlerle gelirsin
çok tskr ederim umran yardimlarin için =)
dogumun da allahin izni ile benden bi ay once fln olcak burcuna baktin mi ? =)
inşallah hamilesindir canım.arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ve kahverengi lekem oldu adet oldugumu sandım ama olmadım hala.yerleşme kanaması bu kadar geç olabilir mi...kasıkalrımda agrı var ama adette olamıyorum.acaba çok kastıgımdan mı olamadım hala.çok stress yaptım ondan da olmayabilir değilmi adet ? bunaldım çok... gelcekse adet gelsin bir an önce çünkü ümitlenip ümitlenip sonra üzülmek istemiyorum
geçmi olsun diyen herkese çok teşekkür ederim duş aldım biraz rahatladım fmf atağı geçiriyorum süründüren bi hastalık sanırım düşük riskim bu hastalık yüzünden geçmiyor
Aminnn canim inşallah. Heyecanla bekliyorum ins.10 gun sonra guzel haber alirim inşallah:26:
dün ikili testimi yaptırdım kan sonuçlarım haftaya çıkacak. yaklaşık 45 dakika bebişimi seyrettim ekranda, şansıma dün yeni cihaz gelmiş, bi onda baktı radyolog, bi eski cihazda, eğlendik durduk, tam enseyi ölçecek, hooop atıveriyo kendini bizimki, hart hurt kulağını kaşıyıp durdu:)) biraz zor oldu pozisyonu yakalamak ama ense 1.1 mm çıktı, bu kadar düşük çıkan var mı, umarım sorun değildir, doktoruma kan tahlilleri çıkınca gidecem. bu arada istanbul anadolu yakasında oturan varsa, kesinlikte ikili test ultrason için sancaktepe bölge hastanesinden radyolog Hasan Alizadehi çok çok tavsiye ederim, 5. ayda ayrıntılı ultrason için de burasını düşünüyorum. hastane küçük ve eski ama bu bölüm süper:)
Aysunayy sende de mi kan pihtilasmasi var folbiolu doguma kadar kullancm yazmissin bir postunda?igne de kullaniyor msn?
Evet canim var. Clexane 0.4 ve coraspin kullaniyorum..coraspin 32.haftaya kadar . clexane doguma kadsr kullanicam.
Doktorlar folbiolu de doguma kadar kullan dediler..
Faktor v heterozigot var bende...Mttfr677 heterozigot birde ama o emli olan faktor v imis.
Sende de mi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?