2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ay burcum ya ne kadar zor geciriyorsun
İns butun sikintilari cekip bitirmissindir de bundan sonra guzel bir hamileligin olur cnm

sorma canım bu gidişle psikolojim bozulacak belkide bozulmuştur keşke ağrılarım kanamalarım bitse inş. dediğin gibi atlatabilirim canım bende normal bi hamilelik yasamayı çok istiyorum benim gibi zor durumda olanlara rabbim yardım etsin gerçekten çok zor...

kızlar ya ben folik asitle progestan kullanıyordum. ikisini de bıraktım kendi kendime. progestanı reglime 3 gün kala kahverengi lekelenmem olduğu için kullanıyordum ama haftalar geçti. doktor günde 400 ml vermişti. ben 200 e düşürdüm sonra da kendi kendime kestim. içince hem midem bulanıyor hem de serseme dönüyorum. vajinadan alsam günlerce akıyor sinir oluyorum. bırakalı bir hafta oldu. lekelenmem falan da olmadı. inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır.

folik asitim de bitti. dün almayı unuttum. bugün de nöbetçi eczane bulamam. iki günden bir şey olmaz inşallah. kaç ay kullanılıyor ki bu folik asit. yerine ceviz badem falan yesem işe yaramaz mı acaba? :44:

Hayir canım zarsr olur mu Allah korusun kullanmazsak zarar.
Kan pihtilasip bebegin beslenmesine engel olabiliyormus sonrasi da

Ama bazilari doguna kadar bazilsri dahs erken bırakıyor pihti durumuna gore . senin pihtilasman daha az demek ki.o yuzden daha erken birskiyorsun.
Doktorun 3 ay yeter dediyse oyledir canim benimki doguma kadsr.

Ben gobekten yapmayi birsktim bacaktan koldan yapiyorum..

Kacinci haftadasin???

bize doktor folik asiti 20 gün önce bıraktırdı. tabii önce kan tahlili yaptırdı yine. şu an sadece decevit kullanıyorum, onu da bi türlü sevmedim. kocaman hap zaten, kokusu da var rahatsız ediyor insanı. bakalım bu gidişimde ne vercek......

Evet faktor 5 ve faktor 2 daha ciddi
Dedigim gibi hem biran once birakmak istiyorm hem de doguma kadar devam etmek :)
Zor islermis vesselam

deceviti vitamin eksikliği için mi verdi doktor? kan testlerim normal sanırım. yaptırdım ama sonucu daha göstermedim. verilen aralıklara göre değerlerim normal görünüyor. üstelik o zamanlar her gün defalarca kusuyordum. şimdi biraz daha toparlandım. artık yemek yiyebiliyorum. haftaya gideceğim doktora. bir hafta daha folik asite devam edeyim. ama progestana başlamayı düşünmüyorum.

sata göre 11, doktora göre 4 gün gerisi. yani 10. haftanın son günü.

Folic asidi zaten 11 haftada biraktiriyor dr.lar cunki artik bebege bir faydasi olmuyormus bu haftadan sonra.progestanida bende ilk zamanlar kahverengi lekelenmelerim oluyor diye vermisti dr.bitince onuda kesmisti.sana tavsiyem kendini yormazsan ve evham yapmazsan hicbirsey olmaz.

ben çok rahatım şükür. mide bulantılarım çok şiddetliydi. onlar azaldı. kendimi daha iyi hissediyorum eskiye nazaran. bir iki haftaya daha da iyi olurum inşallah. herkese güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.

ben çok rahatım şükür. mide bulantılarım çok şiddetliydi. onlar azaldı. kendimi daha iyi hissediyorum eskiye nazaran. bir iki haftaya daha da iyi olurum inşallah. herkese güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.

sen 15 haftaya gel cnmm mide bulantısından eser kalmıyo ne yiyeyimm diye düşünüyosonn süreklii kendinii sınırla yoksa gunun her saattii yemek yiyebilirsinn :)

Son düzenleme:
sen 15 haftaya gel cnmm mide bulantısından eser kalmıyo ne yiyeyimm diye düşünüyosonn süreklii am kendinii sınırla yoksa gunun her saattii yemek yiyebilirsinn :)

ah inşallah gelirim ben de o güzel günlere. durmadan yiyeceğim zaten şu midem iyice toparlansın. hayatım boyunca hep zayıftım. 51 kilonun üstüne hiç çıkmadım. fazla olmamak koşuluyla hamilelikte kendimi şımartırım herhalde. bu hafta rüyamda hep yemek gördüm. ama hala her şeyi yiyemiyorum. en azından kusmuyorum. ona şükrediyorum. yavrimin cinsiyeti de belli olsun. sağlıklı olduğunu da öğreneyim. sonra değmeyin keyfime..

canım benimkiler kafeste evde yani.hint bülbüllerim var.ama artık anne baba olucaklar.yuvalarını örmüşler yuva kılıyla henüz yumurtlamadı ama 1 haftaya yumurtlar 14-15 günde de yavruları yumurtadan çıkıyor.35-45 günde de kendi kendilerine bakabilicek konuma geliyolar 35-45 gün anneleri bakıyor.her saat bakıyorum yumurtlamış mı diye ama yakındır...

kızlar,merhaba herkese iyi hamilelikler
ben mayıs annesi olcam inşallah,8.haftamdayım
dün kahverengi lekelenmem oldu,dr a gittik,kese arkası kanama var dedi,progestan verdi
öğlene doğru iki üç damla şeklinde pemb akıntım oldu afedersiniz büyük tuvaletten sonra
bu sefer başka dra a gittik,alttan muayene ile rahmime de baktı temz dedi
kabızlıtan olabilir dedi,gönderdi
siz de böyle şeyle yaşayan var mı ya da bilgisi olan

Canim öncelikle bebisin saglikla gelsin inşallah
Ayni seyi ben de yasadim kesenin dibinde kanamam vsrdi.ama oyle leke leke degil sakir sakir adet kani gibi..6.haftada 9.haftsds 12.haftada oldu.
Pprogestan igne ve ilac kullandim hala da kullanıyorum ve ysttim hep gecti kapandi cok sukur.

Sana diyecegim lekelenmelerden korkma hele k.rengi ise hic korkma..ama pemb ve kirmizi kanama iyidegil.
Progestanini kullan ve dinlern..ilerleyen haftalarda gececektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…