Ay burcum ya ne kadar zor geciriyorsun
İns butun sikintilari cekip bitirmissindir de bundan sonra guzel bir hamileligin olur cnm
Bende de mthfr 1296 heterozigot ben de corasprin,folbiol ve clexan 0,4 kullaniyorm
Dr bana 3 ay kullanacaksin dedi igne icin ama korkuyorm birakirsamAllah korusun birsey olursa diye
İgne gobegimi mahvetti vururken de zorlaniyorm artik ama olsun
Yani bilmiyorm zarar mi veriyorz bebise igneyle yada birakirsam ne olacak?
kızlar ya ben folik asitle progestan kullanıyordum. ikisini de bıraktım kendi kendime. progestanı reglime 3 gün kala kahverengi lekelenmem olduğu için kullanıyordum ama haftalar geçti. doktor günde 400 ml vermişti. ben 200 e düşürdüm sonra da kendi kendime kestim.içince hem midem bulanıyor hem de serseme dönüyorum. vajinadan alsam günlerce akıyor sinir oluyorum. bırakalı bir hafta oldu. lekelenmem falan da olmadı. inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır.
folik asitim de bitti. dün almayı unuttum. bugün de nöbetçi eczane bulamam. iki günden bir şey olmaz inşallah. kaç ay kullanılıyor ki bu folik asit. yerine ceviz badem falan yesem işe yaramaz mı acaba? :44:
Kacinci haftadasin???
kızlar ya ben folik asitle progestan kullanıyordum. ikisini de bıraktım kendi kendime. progestanı reglime 3 gün kala kahverengi lekelenmem olduğu için kullanıyordum ama haftalar geçti. doktor günde 400 ml vermişti. ben 200 e düşürdüm sonra da kendi kendime kestim.içince hem midem bulanıyor hem de serseme dönüyorum. vajinadan alsam günlerce akıyor sinir oluyorum. bırakalı bir hafta oldu. lekelenmem falan da olmadı. inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır.
folik asitim de bitti. dün almayı unuttum. bugün de nöbetçi eczane bulamam. iki günden bir şey olmaz inşallah. kaç ay kullanılıyor ki bu folik asit. yerine ceviz badem falan yesem işe yaramaz mı acaba? :44:
Hayir canım zarsr olur mu Allah korusun kullanmazsak zarar
Kan pihtilasip bebegin beslenmesine engel olabiliyormus sonrasi da
Ama bazilari doguna kadar bazilsri dahs erken bırakıyor pihti durumuna gore . senin pihtilasman daha az demek ki.o yuzden daha erken birskiyorsun.
Doktorun 3 ay yeter dediyse oyledir canimbenimki doguma kadsr.
Ben gobekten yapmayi birsktim bacaktan koldan yapiyorum..
bize doktor folik asiti 20 gün önce bıraktırdı. tabii önce kan tahlili yaptırdı yine. şu an sadece decevit kullanıyorum, onu da bi türlü sevmedim. kocaman hap zaten, kokusu da var rahatsız ediyor insanı. bakalım bu gidişimde ne vercek......
sata göre 11, doktora göre 4 gün gerisi. yani 10. haftanın son günü.
Folic asidi zaten 11 haftada biraktiriyor dr.lar cunki artik bebege bir faydasi olmuyormus bu haftadan sonra.progestanida bende ilk zamanlar kahverengi lekelenmelerim oluyor diye vermisti dr.bitince onuda kesmisti.sana tavsiyem kendini yormazsan ve evham yapmazsan hicbirsey olmaz.
ben çok rahatım şükür. mide bulantılarım çok şiddetliydi. onlar azaldı. kendimi daha iyi hissediyorum eskiye nazaran. bir iki haftaya daha da iyi olurum inşallah. herkese güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.
sen 15 haftaya gel cnmm mide bulantısından eser kalmıyo ne yiyeyimm diye düşünüyosonn süreklii am kendinii sınırla yoksa gunun her saattii yemek yiyebilirsinn :)
ay cnm ya bende öyleyim ya..dün gece gittik acile.ateş düşürücü hap verdi içtim..sen de tekrar ateşlenirsen git bence btnm
ayy benim torunlarım oldu artık:) çok güzeller ya.ama şuanda onlar üşüycekler diye her gün ağlayıp duruyorum.anneleri yemek almaya gidince bişey olacak onlara diye wc nin öünde bekliyorum.yuvaları wc min camındada...wc battı her yer kuş pisliği ama olsun herşeye değerler.çok masum ve güzeller..
evet canım polis
Eki Görüntüle 824049 Arkadaslar buda benim bebisim dun yuklemeyi beceremedim.Bugun yukleyebildim.Bebegim 5 gun geriden geliyo ama hersey yolunda insallah.Ikili test yaptirdim cuma gunu sonucu cikicak.Insallah hayirli haberler veririm.Meraktan catliycam ya.Ense olcumu 1.3 bebisimin boyuda 6 cm mis :)
Kızlar dudağımda boydan boya uçuk çıktı çok acıyor. Kullanıp faydasını gördüğünüz bir krem var mı?
kızlar,merhaba herkese iyi hamilelikler
ben mayıs annesi olcam inşallah,8.haftamdayım
dün kahverengi lekelenmem oldu,dr a gittik,kese arkası kanama var dedi,progestan verdi
öğlene doğru iki üç damla şeklinde pemb akıntım oldu afedersiniz büyük tuvaletten sonra
bu sefer başka dra a gittik,alttan muayene ile rahmime de baktı temz dedi
kabızlıtan olabilir dedi,gönderdi
siz de böyle şeyle yaşayan var mı ya da bilgisi olan
Bebiskoma bi şey olmasin cok alıştım ona 15. Haftaya giriyoruz amaa terse döndü her şey.. Ilk 13 hafta ne de güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?