2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bir kaç gündür giremedim nasılsınız, bebişleriniz nasıl? =)
Umarım herkes iyidir...

iyiyiz canım sen nasılsın?kimsede ciddi bi problem yok şükür.

Bende iyiyim tatlım çok sağol..
Çok sevindim herkesin iyi olmasına..
Yalnız göz çevremde küçük küçük kabarcıklar oluştu kaşıntı yapıyor, o biraz rahatsız ediyor beni o kadar.

yok canım bende hiç olmadı.seninle günümüz aynı.acaba idrar yollarında iltihaplanma mı var?

çok az varmış doktor önemsemedi. arada vajinama garip ağrı giriyor sonra kendiliğinden geçiyor. cinsiyeti öğrendin mi sen doktor erkek dedi ama eerken ya değişir belki de ben kız isterdim de

çok az varmış doktor önemsemedi. arada vajinama garip ağrı giriyor sonra kendiliğinden geçiyor. cinsiyeti öğrendin mi sen doktor erkek dedi ama eerken ya değişir belki de ben kız isterdim de

çarşamba günü ikili testi yaptırdım o zaman doktor cinsiyeti sakın sormayın 17. hafta söylicem dedi.bizde sormadık
bende kız gibi hissediyorum ama tabii senin gibi istediğimden sanırım.ama doktor kız ya da erkek demedi hiç.yani hiç bi ip ucu yok.hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da.

küçücük bişey gözüklüyor %90 erkek ama diğer kontrole daha net olur dedi

küçücük bişey gözüklüyor %90 erkek ama diğer kontrole daha net olur dedi

bana hiç bişey demedi zaten bizde gözüken bişeyde yoktu.pipi yok yani.bakalım ne çıkıcak?bekleriz biraz daha artık napalım.perşembe günü ikilinin sonucunu almaya gidicem ama yine söylemez cinsiyeti çünkü 17. hafta söylice dedi sadece.bidaha sormak da olmaz.

dişimin ağrısına dayanamadım ve doktorumu aradım daha sonra diş hastanesine acile gittim antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorumda kullanabilirsin dedi. inşallah bi sıkıntı olmaz bebeğim Allaha emanet

Gebe izleme icin de mi oraya gidiyorsun cnm?
Muayene ucreti ne kadar?
İkili ne kadar?

normalde pendikteki bölge hastanesine gebelik takibi için gidiyorum. 35 TL muayene ücreti. ama 15 dk da bir hasta kabul ettiği için doktorlar, detaylı bakılamıyor ultrasonda. ablam 2 sene önce dediğim yerde sancaktepe bölgede yaptırmıştı çok memnun kalmıştı o yüzden orayı tercih ettim ben de ikili için. ben direkt radyoloji bölümünden randevu alıp, öyle gittim. kan tahlilleri de dahil 158 TL.

Kızlar iyi akşamlar bişey sormak istiyorum ikili testimi yaptırdım Allah'a şükür sonuçlar iyi çıktı fakat doktorum buna rağmen üçlü yapalım 17. Hafta dedi sizlerde de oldumu böyle birşey? Merak ettim..

ben sonucumu daha öğrenmedim perşembe öğrenicem.bana sadece cinsiyetini 17. haftada söylicem dedi nedendir bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…