2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok az varmış doktor önemsemedi. arada vajinama garip ağrı giriyor sonra kendiliğinden geçiyor. cinsiyeti öğrendin mi sen doktor erkek dedi ama eerken ya değişir belki de ben kız isterdim de

o dediğin ağrı bana da oluyor canım yaa. bir an geliyor ve geçiyor, tarif edilmez. kasların genişlemesinden heralde.

canım 2 li temizse 3 lüye gerek duyulmaz genelde. için rahat etmedi mi ki doktor öyle söyledi

kızlar kan tahlillerinizi de yaptırıp kontrol ediyor mu doktorunuz. ben geçen hafta yaptırmıştım. karaciğer enzimleri AST ve ALT değerlerim çok yüksek çıktı. doktora gittiğimde cumartesi yine yaptırdım yine yüksek çıktı, karaciğerde sorun olabilir dedi doktorum, haftaya yine yaptıracam eğer yüksek çıkarsa yine, dahiliyeciye gitmem gerekiyormuş. şimdiye kadar hiç olmuyodu, acaba hamilelikten dolayı mı anlamadım.

netleşince öğrenmek daha iyi ben sormadım doktor bir an da söyleyince şaşırdım eşimle beraber öğrensek daha güzel olurdu

kaç çıkmış sonuç?dur bende kendiminkine bi bakayım.

hamileliktendir canım o

bence de 2li temiz ise 3lüye gerek olmamalı, illaki akılda kalmasın yaptırayım diyenler 4'lü çıkmış, onu yaptırıyolar, 4lü testin başarısı, 3'lüden daha fazlaymış.

canım 2 li iyiyse hiç o gerilimler yaşamaya gerek yok bence Allaha şükredip kabullenmek lazım

benim AST 18 ALT 17 çıkmış.referans aralığı 2 ile 50 arası yazıyo.bende sadece MCV düşük o da demir eksiliğiymiş.kan şurubuna başladık.

hayırlı olsun hepinize sağlıklı kucagınıza alırsınız ınş ben pek gıremıyorum son adt tarıhım 20 temmuz yarın ikili test yapacagım. benım karın agrılarım var ve iltihap varmış onun dışında bır problemım yok 2. çocugum ilk oglum 4 yaşında inş ailecek bu surecı saglıklı mutlu atlatırız:)) İlk çocugumda göbek altında bıraz çatlak olustu bunda da olmasından korkuyorum sız urun kullanıyormusunuz? Bıde beslenmeyı soracaktım benım ilk çocugumda gebelık şekerı vardı gerçı halen duzgun yıyemıyorum bulantılarım var sız nasıl beslenıyorsunuz ornek menü verebılırmısınız

3 aydan sonra demir hapı verilmiyor mu, doktora dedim bana vermedi bişey, elevite devam dedi.

elevite devam dedi zaten.ama çarşamba ikili test için gittiğimde 3 ay doldu dedi demir eksikliğim olduğundan kan şurubu yazdı tek tek şişelerde birer kullanımlık.içlerinde bir yudum var.

toksoplazma ilk 3 ayda riskli kedi köpek sevmemek lazımmış. 3 ayı doldurduk artık kedi sevebilir miyiz bu saatten sonra bişey olmaz heralde organlar tamamlandı çünkü. bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…