çok az varmış doktor önemsemedi. arada vajinama garip ağrı giriyor sonra kendiliğinden geçiyor. cinsiyeti öğrendin mi sen doktor erkek dedi ama eerken ya değişir belki de ben kız isterdim de
o dediğin ağrı bana da oluyor canım yaa. bir an geliyor ve geçiyor, tarif edilmez. kasların genişlemesinden heralde.
Ya da özelden adınızı soyadınızı yazın ben eklerim sizi.kapalı grup yapıcam sonradan.
Kızlar iyi akşamlar bişey sormak istiyorum ikili testimi yaptırdım Allah'a şükür sonuçlar iyi çıktı fakat doktorum buna rağmen üçlü yapalım 17. Hafta dedi sizlerde de oldumu böyle birşey? Merak ettim..
şekerim ben bayramdan sonra gireyim hala bilmiyor akrabalar bayramda öğrenecekler. fark edenler öğrensin diye düşünüyorum hatta
bana hiç bişey demedi zaten bizde gözüken bişeyde yoktu.pipi yok yani.bakalım ne çıkıcak?bekleriz biraz daha artık napalım.perşembe günü ikilinin sonucunu almaya gidicem ama yine söylemez cinsiyeti çünkü 17. hafta söylice dedi sadece.bidaha sormak da olmaz.
kızlar kan tahlillerinizi de yaptırıp kontrol ediyor mu doktorunuz. ben geçen hafta yaptırmıştım. karaciğer enzimleri AST ve ALT değerlerim çok yüksek çıktı. doktora gittiğimde cumartesi yine yaptırdım yine yüksek çıktı, karaciğerde sorun olabilir dedi doktorum, haftaya yine yaptıracam eğer yüksek çıkarsa yine, dahiliyeciye gitmem gerekiyormuş. şimdiye kadar hiç olmuyodu, acaba hamilelikten dolayı mı anlamadım.
kızlar kan tahlillerinizi de yaptırıp kontrol ediyor mu doktorunuz. ben geçen hafta yaptırmıştım. karaciğer enzimleri AST ve ALT değerlerim çok yüksek çıktı. doktora gittiğimde cumartesi yine yaptırdım yine yüksek çıktı, karaciğerde sorun olabilir dedi doktorum, haftaya yine yaptıracam eğer yüksek çıkarsa yine, dahiliyeciye gitmem gerekiyormuş. şimdiye kadar hiç olmuyodu, acaba hamilelikten dolayı mı anlamadım.
canım 2 li temizse 3 lüye gerek duyulmaz genelde. için rahat etmedi mi ki doktor öyle söyledi
bence de 2li temiz ise 3lüye gerek olmamalı, illaki akılda kalmasın yaptırayım diyenler 4'lü çıkmış, onu yaptırıyolar, 4lü testin başarısı, 3'lüden daha fazlaymış.
kaç çıkmış sonuç?dur bende kendiminkine bi bakayım.
benim AST 18 ALT 17 çıkmış.referans aralığı 2 ile 50 arası yazıyo.bende sadece MCV düşük o da demir eksiliğiymiş.kan şurubuna başladık.
sağlık ocağında yaptırdığım ALT 0-35 aralığında olması gerekirken 76, AST 0-35 aralığında olması gerekirken 44. seninkiler kaç?
3 aydan sonra demir hapı verilmiyor mu, doktora dedim bana vermedi bişey, elevite devam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?