toksoplazma ilk 3 ayda riskli kedi köpek sevmemek lazımmış. 3 ayı doldurduk artık kedi sevebilir miyiz bu saatten sonra bişey olmaz heralde organlar tamamlandı çünkü. bilgin var mı?
canım 2 li temizse 3 lüye gerek duyulmaz genelde. için rahat etmedi mi ki doktor öyle söyledi
Ya aslında o an cinsiyetini öğrenince bir heyecan yaptım tam anlayamadım 3 lu ye gerek yok dedi sonradanda 17. Haftada gel omurga kontrolü yapalım dedi!? Bende eve gelince bir araştırdım 17. Haftada üçlü var sadece kafam karisti yani bu başka bisey anlayamadım bilen var mi??
kızlar ya ben folik asitle progestan kullanıyordum. ikisini de bıraktım kendi kendime. progestanı reglime 3 gün kala kahverengi lekelenmem olduğu için kullanıyordum ama haftalar geçti. doktor günde 400 ml vermişti. ben 200 e düşürdüm sonra da kendi kendime kestim.içince hem midem bulanıyor hem de serseme dönüyorum. vajinadan alsam günlerce akıyor sinir oluyorum. bırakalı bir hafta oldu. lekelenmem falan da olmadı. inşallah yanlış bir şey yapmamışımdır.
folik asitim de bitti. dün almayı unuttum. bugün de nöbetçi eczane bulamam. iki günden bir şey olmaz inşallah. kaç ay kullanılıyor ki bu folik asit. yerine ceviz badem falan yesem işe yaramaz mı acaba? :44:
1400 çektim canım, yine çekebilirsem yazarım sana.....tüm hamişlerimiz sağlıcakla bebişlerini kucaklarına alırlar inşallah
kızlar facede grup açtım.2014 NİSAN ANNELERİ ( inatcikeci ) diye.girip beğenenleri ekleyebilirim grubumuza.
Kızlar iyi akşamlar bişey sormak istiyorum ikili testimi yaptırdım Allah'a şükür sonuçlar iyi çıktı fakat doktorum buna rağmen üçlü yapalım 17. Hafta dedi sizlerde de oldumu böyle birşey? Merak ettim..
canım korkma hiçbişey olmaz bebişine ne oldu niye böyle söylüyorsun.
Günaydın tüm anne adayları...
Bulantısı, kanaması - enfeksiyonu ve sıkıntısı olan tüm annelere geçmiş olsun diyorum. Umarım biran evvel toparlanırsınız. Allah sizi de bebeklerinizi de korusun
Sıkıntılarınız geride kaldığında, hamileliğinizden keyif almaya başlayacaksınız. Kendi adıma zaman çok hızlı geçiyor. Hamile miyim acaba derken 15. haftaya gelmişizAllah hepinize sağlıklı, kolay ve keyifli bir hamilelik dönemi nasip etsin inşallah
Bende eşin gibi düşünüyorum amnio sentez bahsedildiği kadar riskli değilmiş sanırım ve çoğu temiz çıkıyormuş çok pahalı olmasa aysunayyın yaptırdığı testten yaptır diyeceğim ama tabiki bu benim fikrimKizlar ben amniyosentez yaptirmicam karar verdm.napicam dawn send. Cikarsa aldircakmiyim sanki rabbimden gelene raziyim.p.tesi doktorumla konuscam.esim yaptirmami istiyo illa onuda razi edicem.
acayip ateşim var yanıyorum çok kötüyüm
ayy cnm ya okul dan gelince resmen bayılıyorum saat 9 dan sonrası yok:) yemek ye ve uyu modundayım..
canım lekelenmem kalmadı çok şükür ama çok hastayım çok grip oldum.dün gece yine acildeydim.benim dr nöbetçiydi hem gittim bebeğimi gördüm..tembel yine uyuyordu çok şükür..ama kalbi falan iyiydi..
bana bu haftalarda hiç bişe kullanmayalım dedi..ateşleniyorum onun için de sadece agrı kesici ateş dürücü birde burun spreyi verdi..
ee bir haftada ne va ne yok...hemen hemen herkes öğrenmiştir cinsiyet falan..ay ben sizleri çok özleyip hemde merak ediyorum ya..
kızlar benimde sürekli miğren krizim tutuyor bu yüzden bilgisayar ekranına fazla bakamıyorum topice girememin nedenide bu miğren ileti arada merak ediyorum bakınıyorm işte
Kizlar bogazim sismis umarim kotu olmam
Günaydın kızlarr
Geçmişi okuyamadım. İş yoğunluğundan giremedim çok..Fefilita, Burcu nasıllar?
Cute o kalorifer mevzuu benide sinir ediyor.. Bir keresinde eşimle suyunu alalım dedik. Yanlış tarafı açmışız evi su bastıı
Kızlar dün bebişimle ilgili bir rüya gördüm, içim çok sıkıldı ben de tıp merkezine bebeğimi görmeye gittimGitmişken ikili test için ultrasona tekrar gireyim dedim. Normalde muayene 12 lira ama ikili test ultrason 60 liraymış. Benim doktor burun köküne bakmamıştı o yüzden gireyim dedim..
Kadın uzun uzun inceledi. Önce uyuyor dedi. Git vişne suyu iç dolaş öyle bakalım dedi. Ben de vişne suyu ve su içtim çikolata yedim. Girdim.Bu seferde bizimki o kadar kıpır kıpırdı ki doktor bakamadı
Burun kökünü çok net birşekilde gördüm :) Ense kalınlığımızda normalmiş.
Doktor 1 ihtimal erkek dedi1 ihtimal nasıl oluyorsa..
:))
İkili test için sonuçlarım çıkmasına rağmen doktorum hala aramadı bu aradaİyice meraklandım.
Yaşa göte T21 1/678 çıktı. Bakalım bugün bir daha arıcam doktoru..
İşte böyle hamişlerrr
Kizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
Ultrasonda hersey guzel cikti burnu kalem gibi ensesi haftssi buyumesine ragmen 1.8 mm boyu guni onde.vs.
Kan verdik harmony icin 10-15 gune sonuclanacak..bu arada kz yanlış bilgi vermis 2150 tl imis fiyati.
Bakalim ins . heyecanli beklryis basladi:26:
bende görmüştüm rüyamda..erkek olursa biz adını efe koyacaktık
,rüyamda bir oğlum olmuş ama 2-3 yaşlarındaydı mert diye sesleniyordum.bir yere gidecekmişim tekrar hamileymişim ve eşime diyorum sende benimle gel efe ye hamileyim mert i taşıyamam diyorum gündüz gördüm bu rüyayı .hatta erkek olursa efe koyalım dedik muhabbetinin üstüne biraz uzandım .bu rüyayı görmüştüm.eğer erkek olursa adını mert koycaz inşallah
bebeği 1 hafta önden gidenler var mı ?
kızlar bugün düğünümüz var elbise almıştım düğün için şimdi biraz dar geliyor baya büyümüş bizim göbüş:)bundan sonra göbüşleri saklamak imkansız:)
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Okulumuz bir açıldı o gün bugündür nefes alamadım.Okulda çok yoruluyorum akşam eve gelip yemeği yiyip uyuya kalıyorum hemen.Uzun zamandır giremedim hiç topiğe.Bayağı ilerlemiş sayfalar ben 300 lü sayfalarda kalmışım.Okuyamadım çoğunu.
Kanaması olan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda bütün sıkıntılarınız sona erer.
Başka sıkıntıları olan arkadaşlar da olmuş Rabbim en yakın zamanda şifanızı versin inş.
Benim gebeliğimde çok şükür şimdilik iyi gidiyor.Bugün randevumuz vardı ve bebeğimizin cinsiyetini öğrendik.İnşallah hayırlısıyla paşa geliyor ailemize.
Rabbim nasıl güzel bir duygu ellerini ayaklarını hareketlerini görmek:))))Allah'ım dileyen isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu güzel duyguyu.
Kizlarrrrrr benim minigim de minik bir prensesmissss
Size mujdeli haberi vermek istedim
Hepinizi opuyorum
Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı. bebeklerden biri kesin erkek. kocaman açmış bacakları yatıyorduhaftasından önde o. Diğeri ise daha küçük ve bize arkası dönüktü. doktor ne yaptıysa duruşunu değiştiremedi. popo tarafından baktığı kadarıyla da kız da olabileceğini söyledi bizim durumlar hala netleşemedi yani kızlar
aysunayy canım gözün aydın, inşallah test sonucu da iyi çıkar
sağlıkla gelsin inşallah
Kizlar fıstığımın babasının prensesimize aldığı ilk ciciyi sizlerle paylaşmak istiyorum 7 yıldır bu ani özlemle bekliyorum yazarken bile gozlerim dolu dolu
aliexpressten aldık bakalım elimize ne zaman geçecek
Sizce nasil ? Hemde 8$
kızlarrr mrb bugün dr gittik bebişimz erkekmiş kesinnn ayy çok tuhaf bı duyguymuş zaten ya kız olcak ya erkek ama insan direk biri söyleninc bir tuhaf oluyor insan çocuklugundan berı hep merak ederya benm çocugum olsa kızmı olur erkek mı falan ne biliym yada ben öyleydım:))neyse çok sewindim yaww saglıklıda olursa tam super olur
Gunaydin kizlar bugyn son gunlere bakis gene yigun kanamam sanirim tum gun olmuyo aksam yatarken oluyo,acaba hareketimmi fazlada aksam bosaliyo anlamiyorum
oyle yani cuma gunu kontrol var insallah bu sefer kontrol suresinde gideriz zira sadexe ilk kontrol disinda randevulara gidemedik rahat ragat kanamadan acillik olarak gittik
Daha iki hafta evdeyim sobra is basi iyilesirsem inssllah iyilesirim
günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?