2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
toksoplazma ilk 3 ayda riskli kedi köpek sevmemek lazımmış. 3 ayı doldurduk artık kedi sevebilir miyiz bu saatten sonra bişey olmaz heralde organlar tamamlandı çünkü. bilgin var mı?

bana toksoplazma negatif çıkmış dedi bağışıklığın var dedi.ama kedi köpek sev ya da sevme demedi

canım 2 li temizse 3 lüye gerek duyulmaz genelde. için rahat etmedi mi ki doktor öyle söyledi

Ya aslında o an cinsiyetini öğrenince bir heyecan yaptım tam anlayamadım 3 lu ye gerek yok dedi sonradanda 17. Haftada gel omurga kontrolü yapalım dedi!? Bende eve gelince bir araştırdım 17. Haftada üçlü var sadece kafam karisti yani bu başka bisey anlayamadım bilen var mi??

16 ve 20. hafta arası detaylı ultrason var canım onda bakılıyor tummm organlara belkı onu demıstır

Folik asit hamile kalmadan başlatmıştı bana Dr um canım iki ay sonra hamile kaldım Dr um bana 3ayın sonuna kadar kullanmaya devam demişti folik asiti bu cuma gidicez bakalım hem ikili var ne diycek)

Canım benim bu cuma ikili testim ama Dr um daha sonra üçlü de yapıcaz dedi ben de daha önce hamile kalan arkadaşlarım var onlar üçlü olmadı hiç sordum Dr a gerekli gördüğünüz için mi üçlü de istiyorsunuz die o da bana hayır ben rutin bütün hastalarımdan istiyorum orada bir değer var ona bakıyorum dedi içimi rahatlattı senin de normalse rutin işlemi olabilir )

ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
adenizli:1400

Toplam okunan : 91.400

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri

09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE

kızlar 10 eylülde 7+3 tüm doktor 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ben de salı günü gidicem çalıştığım için başka boş günüm yok ikili tarama için uygun bir zaman olur mu yoksa bayramdan sonraya mı kalır? kan alınıp ense kalınlığı mı ölçülecek nasıl yapılıyor bu ikili tarama??
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..

Günaydın tüm anne adayları...

Bulantısı, kanaması - enfeksiyonu ve sıkıntısı olan tüm annelere geçmiş olsun diyorum. Umarım biran evvel toparlanırsınız. Allah sizi de bebeklerinizi de korusun

Sıkıntılarınız geride kaldığında, hamileliğinizden keyif almaya başlayacaksınız. Kendi adıma zaman çok hızlı geçiyor. Hamile miyim acaba derken 15. haftaya gelmişiz Allah hepinize sağlıklı, kolay ve keyifli bir hamilelik dönemi nasip etsin inşallah

Sana da günaydın canım,

Valla o dönemin en çok gelmesini isteyenlerdenim sanırım:)Ağızdaki geçmeyen acı tat ve öğürmelerden bitap hale geldim:)Doya doya yemek yemeyi hatta doymayıp gene yemeyi istiyorum

Gunaydin kizlar bugyn son gunlere bakis gene yigun kanamam sanirim tum gun olmuyo aksam yatarken oluyo,acaba hareketimmi fazlada aksam bosaliyo anlamiyorum
oyle yani cuma gunu kontrol var insallah bu sefer kontrol suresinde gideriz zira sadexe ilk kontrol disinda randevulara gidemedik rahat ragat kanamadan acillik olarak gittik
Daha iki hafta evdeyim sobra is basi iyilesirsem inssllah iyilesirim

Sila doruk bende okudum 13200 tane suanda

kızlar merhaba ,

Herşey yolunda gidiyor derken Birincisi kum döküyorum , ikincisi 2 adet myom'mum var . Erken doğum riski , doğum sonrası kanama , gelişim bozukluğu gibi şeyler söylediler ve şimdiye kadar birçok kez ultrason'a girdim ama kendi doktorum görmemiş acil sancıyla gittiğimde görüldü, zaten hiç memnun değildim doktoru hatta hastaneyi değiştirmeye karar verdim. Umarım bu riskler gerçekleşmez.

Kizlar ben amniyosentez yaptirmicam karar verdm.napicam dawn send. Cikarsa aldircakmiyim sanki rabbimden gelene raziyim.p.tesi doktorumla konuscam.esim yaptirmami istiyo illa onuda razi edicem.
Bende eşin gibi düşünüyorum amnio sentez bahsedildiği kadar riskli değilmiş sanırım ve çoğu temiz çıkıyormuş çok pahalı olmasa aysunayyın yaptırdığı testten yaptır diyeceğim ama tabiki bu benim fikrim

acayip ateşim var yanıyorum çok kötüyüm

çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

kızlar benimde sürekli miğren krizim tutuyor bu yüzden bilgisayar ekranına fazla bakamıyorum topice girememin nedenide bu miğren ileti arada merak ediyorum bakınıyorm işte

bakma sen arada haber ver bize yeter çok geçmiş olsun migren çok zor bir hastalık gerçekten

Kizlar bogazim sismis umarim kotu olmam

hasta olsun galiba geçmiş olsun

temiz çıkar bence test sonucu yaşa görede riskin düşük zaten 1/250 olunca amnio sentez istiyorlar sanırım

Tebrik ederim canım, cinsiyet tahminimde hiç yanılmadım şu güne kadar:)

Paşa Mert geliyor sanırım önce hayırlısı olsun tabi ama biran öncede öğrenelim dimi ama:)

bebeği 1 hafta önden gidenler var mı ?

benim 5 gün geriden gidiyordu şimdi dengelemiş ultrason ölçümünden ölçümüne değişiyor sanırım

kızlar bugün düğünümüz var elbise almıştım düğün için şimdi biraz dar geliyor baya büyümüş bizim göbüş:)bundan sonra göbüşleri saklamak imkansız:)

o göbüş değil bebiş arkadaşım maşallah:) benimki bir aydır saklanmaz durumda miğdem bulandıkça yiyorum maalesef

Sorma nisan annelerinin hızına yetişilemiyor ben elimden geldiğince herşeyi okumaya çalışıyorum kaçırdığım mevzularda vardır eminim... Çalışan anne olmak çok zor gerçekten bende işten pestilim çıkmış vaziyette geliyorum ama dinlenmek ne mümkün kızımda oyun oynamak istiyor

Kizlarrrrrr benim minigim de minik bir prensesmissss
Size mujdeli haberi vermek istedim
Hepinizi opuyorum

tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına

Kızlar genelde göstermez kız olabilir bencede ama sağlıklı olsun kolay bir hamilelik dilerim sana ikiz olayı çok zor diye duymuştum daha önceki annelerden

güle güle sağlıkla giysin çok tatlıymış

Hayırlı olsun çok sevindim sağlıklı sıhhatli olsun

Ben cinsiyeti ne zaman öğreneceğim belli değil bu hafta içinde randevumu alsam ne:)

Okumadığım atladığım bir haber var ise
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun, kanaması olanların tez zamanda geçsin, cinsiyet öğrenenleri tebrik eder darısını bizim gibi öğrenemeyen annişlere olsun inşallah

günaydın
Allahın izniyle inşallah düzelip işine başlayacaksın

günaydın kızlar lekelenmesi olan arkadaşlar inşaşlah kısa zamanda geçer diyorum benim miğren dışında çok şükür sorunum yok ama miğren her şeye bedel kızımda 3 aydan sonra geçmişti şimdide 3 ayım doldu bakalım geçecek mi beni mahfediyor resmen hayatım duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…