günaydın kızlar bugun nasılsınız beni soracak olursanız pek iyi sayılmam bugun başım ağrıyor sararıp soldum 2 gündür atak geçiriyorum bebeğime bişey olcak korkusundan baş ağrısı tuttu galiba ayak geçirdiğim için kolşisin ilacını 2 gündür içiyorum artık devamlı içmem gerekecek inş. bebeğimi etkilemez ah ah ne zormuş atak geçirirken hamile olmak ben kendimi değil bebeği düşünüyorum yeterki ona bişey olmasın ben acılara katanırım bende durumlar böyle
bana toksoplazma negatif çıkmış dedi bağışıklığın var dedi.ama kedi köpek sev ya da sevme demedi
Ya aslında o an cinsiyetini öğrenince bir heyecan yaptım tam anlayamadım 3 lu ye gerek yok dedi sonradanda 17. Haftada gel omurga kontrolü yapalım dedi!? Bende eve gelince bir araştırdım 17. Haftada üçlü var sadece kafam karisti yani bu başka bisey anlayamadım bilen var mi??
Canım benim bu cuma ikili testim ama Dr um daha sonra üçlü de yapıcaz dedi ben de daha önce hamile kalan arkadaşlarım var onlar üçlü olmadı hiç sordum Dr a gerekli gördüğünüz için mi üçlü de istiyorsunuz die o da bana hayır ben rutin bütün hastalarımdan istiyorum orada bir değer var ona bakıyorum dedi içimi rahatlattı senin de normalse rutin işlemi olabilir)
kızlar 10 eylülde 7+3 tüm doktor 1 ay sonra ikili tarama için gel dedi ben de salı günü gidicem çalıştığım için başka boş günüm yok ikili tarama için uygun bir zaman olur mu yoksa bayramdan sonraya mı kalır? kan alınıp ense kalınlığı mı ölçülecek nasıl yapılıyor bu ikili tarama??
Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah..
hayırlı olsun hepinize sağlıklı kucagınıza alırsınız ınş ben pek gıremıyorum son adt tarıhım 20 temmuz yarın ikili test yapacagım. benım karın agrılarım var ve iltihap varmış onun dışında bır problemım yok 2. çocugum ilk oglum 4 yaşında inş ailecek bu surecı saglıklı mutlu atlatırız:)) İlk çocugumda göbek altında bıraz çatlak olustu bunda da olmasından korkuyorum sız urun kullanıyormusunuz? Bıde beslenmeyı soracaktım benım ilk çocugumda gebelık şekerı vardı gerçı halen duzgun yıyemıyorum bulantılarım var sız nasıl beslenıyorsunuz ornek menü verebılırmısınız
çarşamba günü ikili testi yaptırdım o zaman doktor cinsiyeti sakın sormayın 17. hafta söylicem dedi.bizde sormadık
bende kız gibi hissediyorum ama tabii senin gibi istediğimden sanırım.ama doktor kız ya da erkek demedi hiç.yani hiç bi ip ucu yok.hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da.
kızlar facede grup açtım.2014 NİSAN ANNELERİ ( inatcikeci ) diye.girip beğenenleri ekleyebilirim grubumuza.
Kızlar bir kaç gündür giremedim nasılsınız, bebişleriniz nasıl? =)
Umarım herkes iyidir...
kızlar,merhaba herkese iyi hamilelikler
ben mayıs annesi olcam inşallah,8.haftamdayım
dün kahverengi lekelenmem oldu,dr a gittik,kese arkası kanama var dedi,progestan verdi
öğlene doğru iki üç damla şeklinde pemb akıntım oldu afedersiniz büyük tuvaletten sonra
bu sefer başka dra a gittik,alttan muayene ile rahmime de baktı temz dedi
kabızlıtan olabilir dedi,gönderdi
siz de böyle şeyle yaşayan var mı ya da bilgisi olan
Bebiskoma bi şey olmasin cok alıştım ona 15. Haftaya giriyoruz amaa terse döndü her şey.. Ilk 13 hafta ne de güzeldi
merhaba anne adayları... ya ben iki gündür gene çok acayip acıkmaya başladım. herşeyi bıraksan yicem:) ama son bi aydır kilo falan almadım. ilk 2 ayda 5 kilo aldım sonra öle kaldım. göbeğimde aynı duruyo artık bundan sonra iyice belli olmaya başlar karnım heralde.
Bende de mthfr 1298 heterozigot ben de corasprin,folbiol ve clexan 0,4 kullaniyorm
Dr bana 3 ay kullanacaksin dedi igne icin ama korkuyorm birakirsamAllah korusun birsey olursa diye
İgne gobegimi mahvetti vururken de zorlaniyorm artik ama olsun
Yani bilmiyorm zarar mi veriyorz bebise igneyle yada birakirsam ne olacak?
kızlar merhaba ,
Herşey yolunda gidiyor derkenBirincisi kum döküyorum , ikincisi 2 adet myom'mum var . Erken doğum riski , doğum sonrası kanama , gelişim bozukluğu gibi şeyler söylediler ve şimdiye kadar birçok kez ultrason'a girdim ama kendi doktorum görmemiş acil sancıyla gittiğimde görüldü, zaten hiç memnun değildim doktoru hatta hastaneyi değiştirmeye karar verdim. Umarım bu riskler gerçekleşmez.
kızlar nasılsınız? Kaç haftadır yatıyorum. Cumartesi günü yine bir serum verdiler şimdi ayaktayım umarım artık olmaz bulantım. Perşembe günü tam 3 aylık olcaz. İçimizde bebişinin kıpırdadığını hisseden varmı??
kızlar merhaba ,
Herşey yolunda gidiyor derkenBirincisi kum döküyorum , ikincisi 2 adet myom'mum var . Erken doğum riski , doğum sonrası kanama , gelişim bozukluğu gibi şeyler söylediler ve şimdiye kadar birçok kez ultrason'a girdim ama kendi doktorum görmemiş acil sancıyla gittiğimde görüldü, zaten hiç memnun değildim doktoru hatta hastaneyi değiştirmeye karar verdim. Umarım bu riskler gerçekleşmez.
kızlar nasılsınız? Kaç haftadır yatıyorum. Cumartesi günü yine bir serum verdiler şimdi ayaktayım umarım artık olmaz bulantım. Perşembe günü tam 3 aylık olcaz. İçimizde bebişinin kıpırdadığını hisseden varmı??
Günaydın herkese, güzel bir hafta olur inşallah. Cumartesi günü eminönündeki havuzlu hana gittim. Çok gezemedim aslında baya bir kalabalık vardı ama yine bir kaç dükkana girdik eşimle. Oraya gidince insanın kafası karışıyor. Her yerde cici cici bebek eşyaları var. Bu arada bu cumarteside bebeğimi görmeye gideceğim. Şimdiden heyecan bastı beni
Günaydın herkese, güzel bir hafta olur inşallah. Cumartesi günü eminönündeki havuzlu hana gittim. Çok gezemedim aslında baya bir kalabalık vardı ama yine bir kaç dükkana girdik eşimle. Oraya gidince insanın kafası karışıyor. Her yerde cici cici bebek eşyaları var. Bu arada bu cumarteside bebeğimi görmeye gideceğim. Şimdiden heyecan bastı beni
Sağol canım Allah razı olsun. Böyle hayal etmemiştim gerçekten ama oluyor işte tek sağlıklı olsunda beni böyle süründürsün razıyım aslında sadece artık dayanamaz olduminşallah biter bulantıların artık. hakikaten böyle geçirmek çok zor. ben bazı sabahlar öğürüyorum diye bile moralim bozuluyor, senin işin kim bilir ne kadar zor. Allah yardımcın olsun
Şahsen garip ama ben hissediyorum.Daha doğrusu karnıma ayaktayken uzun süre bakıyorum bir karnımın sağ tarafının inip çıktığını gördüm birde sol tarafın hatta eşime gösterdim o da gördü:)Birde seğirmeleri çok hisseder oldum gaz sancısı değil buna eminim çünkü onun seğirmesi farklı oluyor:)Bilmiyorum belkide bu tamamen bir hissiyatdır öyle olmasını istediğim için öyle geliyordur.Ama karnın inme ve çıkma olayını takip ettim o doğru
Gunaydin kizlar. Nasil gidiyor giremedim bu ara. Carsamba ikili yapilcak randevum var.
merhaba günaydın balum
iyiyim ben çok şükür inşallah sonucun güzel çıkar benimde cuma randevum var kontrol bakalım ikili test yapacak mı?
Bende cumartesi gidecektim havuzlu hana ama baktım hava soğuk üşendim bideSOnra düşündüm şimdi gitsem ne bulursam alırım o yüzden daha erken dedim Bide eşimin arkadaşına 7. aya kadar erkek demişler. Herşeyini mavi hazırlamış onlarda haliyle. 7. aydan sonra kız demişler. Oda korkuttu beni. Bizim doktorumuzda erkek gibi duruyo bidahaki geldiğinde kesinleşir dedi. Acele etmiicem o yüzden
bende cumartesı havuzlu handaydım :)
8 katlı ama 3 katı dolu. fena değil ama behek mağazalrındada aynı fiyat nerdeyse
bebek arabalarına baktım ikiz bir tane römer marka vardı çok güzeldi
Bana soylemisti yapacagim diye bakalim hayirlisi. Sen de hayirli haberlerle gel ins...
Oda fena ben çok sabırsızım kız deseler pembeyle doldururum tüm evi sonra erkek çıkarsa kötü olur.
Ah ben daha kurcalardımda oraları arkadaşlarda vardı bizimle. Gözüm arkada kaldı. Dediğin gibi fiyatlar arasında büyük farklar yok. Tek güzel yanı her şeyi bir arada bulabiliyorsun.
:)İnşallah bir dahaki gittiğinde kurcalarısın canım :)
Evet bir dükkandan çok diğerine gir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?