2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın herkese, güzel bir hafta olur inşallah. Cumartesi günü eminönündeki havuzlu hana gittim. Çok gezemedim aslında baya bir kalabalık vardı ama yine bir kaç dükkana girdik eşimle. Oraya gidince insanın kafası karışıyor. Her yerde cici cici bebek eşyaları var. Bu arada bu cumarteside bebeğimi görmeye gideceğim. Şimdiden heyecan bastı beni

selin 2011 cinsiyet tahmininde yanılmadım diyorsun ya neye göre bakıyon ay bende meraktim benimkini

canım seninde mi miğren tutuyor ah ah ilaç bile vermiyor dok sadece parol bende çok korkuyorum haftada muhakkak 4 5 tane içiyorum sırf miğrenim tutmasın diye bilgisayar ekranınada fazla bakmıyorum sanada geçmiş olsun dok sana nasıl ilaç yazmış anlamadım

bana toksoplazma negatif çıkmış dedi bağışıklığın var dedi.ama kedi köpek sev ya da sevme demedi

Benim bildiğim sevmekten değil toprak temasında dışkılardan bulaşıyor ben hamileliğin başında 7 haftalıktı bebişim sanırım yaralı bir sokak kedisini yakalayıp veterinere götürmüştüm kedinin ileri derecede kanseri varmış maalesef çok üzülmüştüm Dr sordum bununla ilgili bir şey olur mu temastan diye olmaz dedi testlerimde temiz çıktı

bende ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyorum bakalım belki öyle bir şey demiştir bazı Dr.lar ihtiyaç duymuyor bazıları zorunlu koşuyor ben kendiliğimden yaptırmıştım

rutin canım:) herşeyden pimpiriklenir oluyoruz hamileliğin doğası bu sanırım

ayrıntılı ultrason ve kan veriliyor bebeğin burun ölçüsü ense kalınlığı ve baş popo mesafesi annenin yaşı sigara kullanıp kullanmaması kanda da serbest beta hcg ve pap-a idi sanırım bakılıyor değerlere ona göre bir risk belirleniyor

benimde bulantılarım yemediğim sürece oluyor ve çok kötü oluyorum homilide gırtlak ne bulursam mideye indiriyorum

banada öyle bir dr denk geldi herkes ne güzel öğreniyor bu sefer başka bir dr gideceğim

kızlar facede grup açtım.2014 NİSAN ANNELERİ ( inatcikeci ) diye.girip beğenenleri ekleyebilirim grubumuza.

ben aradım ama bulamadım inatcikeci yazsam çıkar mı?

Kızlar bir kaç gündür giremedim nasılsınız, bebişleriniz nasıl? =)
Umarım herkes iyidir...

biz iyiyiz sen nasılsın?

rahimde değilse bir şey olmaz bol bol su içip progestan kullanıp dinleneceksin canım

Bebiskoma bi şey olmasin cok alıştım ona 15. Haftaya giriyoruz amaa terse döndü her şey.. Ilk 13 hafta ne de güzeldi

hayırdır canım endişelendirme biz birşeyler yazmışsın ama açıklamanı göremedim kötü bir şey yoktur umarım

biraz çok mu almışsın zayıfsan çok normal alman gerekiyor ben tartılmaya korkuyorum zayıfta değildim bakalım kaç kilo alacağım

Böyle şeyleri dr sor canım kafana göre iş yapıp sonra pişmanlık duymanı istemem gerekli görmese dr zaten vermez

kızlar nasılsınız? Kaç haftadır yatıyorum. Cumartesi günü yine bir serum verdiler şimdi ayaktayım umarım artık olmaz bulantım. Perşembe günü tam 3 aylık olcaz. İçimizde bebişinin kıpırdadığını hisseden varmı??

merhaba... kum dökmek sancı yapıyordur elbet, ama inşallah kısa sürede geçer. miyom içinse bu kadar moralini bozma, abimin eşi miyom varken gayet sağlıklı ve zamanında doğum yaptı. her miyomlu hamilelik kötü senaryoyla sonlanacak diye birşey yok. ama iyi ve yakın takip önemli. bu konudaki gebelikleri yönlendirebilen bir doktora git mutlaka.

inşallah biter bulantıların artık. hakikaten böyle geçirmek çok zor. ben bazı sabahlar öğürüyorum diye bile moralim bozuluyor, senin işin kim bilir ne kadar zor. Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun kum acısı yeterince kötüdür eminim ben ilk kızımı sezeryan olurken aynı gün yan odamızda kalan sezeryan olanın da myom yada kistmi deniliyor varmış sezeryan alırken onlarıda temizlemiş dr u ağrı dışında bir etkisi olmadı demişti
En az bir Dr.a daha git bazı Dr.lar olasılıkları olmuş gibi anlatıp söylemiyorlar mı çok kızıyorum!
Benim hamileliğimin başında emziriyorum diye bana iki dr.da bebeğin geri kalmış vs dedi burdakilerle karşılaştırdım aynı hafta beni boşyere endişelendirmişler şimdi ise aradaki farkı yakaladı

Şahsen garip ama ben hissediyorum.Daha doğrusu karnıma ayaktayken uzun süre bakıyorum bir karnımın sağ tarafının inip çıktığını gördüm birde sol tarafın hatta eşime gösterdim o da gördü:)Birde seğirmeleri çok hisseder oldum gaz sancısı değil buna eminim çünkü onun seğirmesi farklı oluyor:)Bilmiyorum belkide bu tamamen bir hissiyatdır öyle olmasını istediğim için öyle geliyordur.Ama karnın inme ve çıkma olayını takip ettim o doğru

Bende cumartesi gidecektim havuzlu hana ama baktım hava soğuk üşendim bide SOnra düşündüm şimdi gitsem ne bulursam alırım o yüzden daha erken dedim Bide eşimin arkadaşına 7. aya kadar erkek demişler. Herşeyini mavi hazırlamış onlarda haliyle. 7. aydan sonra kız demişler. Oda korkuttu beni. Bizim doktorumuzda erkek gibi duruyo bidahaki geldiğinde kesinleşir dedi. Acele etmiicem o yüzden

bende cumartesı havuzlu handaydım :)
8 katlı ama 3 katı dolu. fena değil ama behek mağazalrındada aynı fiyat nerdeyse
bebek arabalarına baktım ikiz bir tane römer marka vardı çok güzeldi

inşallah biter bulantıların artık. hakikaten böyle geçirmek çok zor. ben bazı sabahlar öğürüyorum diye bile moralim bozuluyor, senin işin kim bilir ne kadar zor. Allah yardımcın olsun
Sağol canım Allah razı olsun. Böyle hayal etmemiştim gerçekten ama oluyor işte tek sağlıklı olsunda beni böyle süründürsün razıyım aslında sadece artık dayanamaz oldum Bakalım bu serumun etkisi geçincede aynı olmaz inşallah

Geçen acile gidince doktor sordu bana hareketerini hissediyomusun diye de çok şaşırdım daha çok erken olarak görüyordum meğer hissedilebiliyormuş:44:

Gunaydin kizlar. Nasil gidiyor giremedim bu ara. Carsamba ikili yapilcak randevum var.

Gunaydin kizlar. Nasil gidiyor giremedim bu ara. Carsamba ikili yapilcak randevum var.

merhaba günaydın balum
iyiyim ben çok şükür inşallah sonucun güzel çıkar benimde cuma randevum var kontrol bakalım ikili test yapacak mı?

Oda fena ben çok sabırsızım kız deseler pembeyle doldururum tüm evi sonra erkek çıkarsa kötü olur.

bende cumartesı havuzlu handaydım :)
8 katlı ama 3 katı dolu. fena değil ama behek mağazalrındada aynı fiyat nerdeyse
bebek arabalarına baktım ikiz bir tane römer marka vardı çok güzeldi

Ah ben daha kurcalardımda oraları arkadaşlarda vardı bizimle. Gözüm arkada kaldı. Dediğin gibi fiyatlar arasında büyük farklar yok. Tek güzel yanı her şeyi bir arada bulabiliyorsun.

:)İnşallah bir dahaki gittiğinde kurcalarısın canım :)
Evet bir dükkandan çok diğerine gir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…