2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim de değerlerim normal çıkmıştı canım, zaten kan ilacına gerek duymadı dr. bakalım bu ay ne önerecek

selin 2011 cinsiyet tahmininde yanılmadım diyorsun ya neye göre bakıyon ay bende meraktim benimkini

canım benimki hissiyata dayanıyor yani bilimsel hiç bir tutarlılığı yok
aysunayya baştan beri kızın olacak gibi geliyor demiştim daha önce de birkaç kişinin o şekilde bildim çünkü içime doğuyor söylüyorum

Kızlar doktordan geldim şimdi.çok büyük risk var diyemem dedi.kombine riske bakıyorum oda 1/568 dedi.amniyo sentezi çok önermedi düşük riskin var dedi.çok garanti veren bir test degil istersen üçlü yaptır dedi.bende gerek yok benim içim rahat dedim.ayrıntılı ultrasona gircekmişim 20.haftada.bebiş uyuyordu kocamsn olmuş maşallah.

Bence de yaptirma canim. Hadi hayirlisi. Cinsiyet belli miydi sizin?

selam kızlar bugün doktora gittim bebişim kıpır kıpırdı ense kalınlığı burun kemiği herşey normal çıktı allah şükür kanıda verdik bakalım inşallah ondanda güzel sonuçlar alırım. Allah herkesin bebeğini korusun

Gozun aydin canim. İns kandaki sonucta seni rahatlatir.

Plasentanin altında kanama vaemis. Açıkçası bu ne kdr onemli bilmiyorum. O üzüntüyle dr a soramadim lekelenmen olursa gel rapor vereyim dinlen bol bol.dedi
üzülme canım inşallah bişey olmaz.
inşallah kontrol gününde gidersin ve güzel haberlerle gelirsin
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsın
canım burcunun fmf rahatsızlığı var o yüzden ilaç kullanmak zorunda
Gunaydin kizlar. Nasil gidiyor giremedim bu ara. Carsamba ikili yapilcak randevum var.
benimde çarşamba ikilim var heyecan dorukta inşallah güzel haberlerle geliriz

gözün aydın canım darısı başımıza

Kizlar kahve rengi akintim oldu ilk defa bu sabah doktora gidecektim sonra vaz gectim cuma gunu zaten rdvum var diye kendimi çok mu kasiyorum çok mu sakiniyorum bilmiyorum ama takinti haline geldi ha bisey oldu olacak gibi hep aklim bebegimde her sabah ilk uyandigimda elim karnimda allahim hala iyimidir diye dusuk yapmadim hiç ama korkusu beni çok huzursuz ediyor =(

Bence hemen dr gitmelusin bendd bi hafta dr yuzunden minicik olan kanamam alanim acildi simdi 18 gundur yatitorum

merhaba arkadaşlar..
ayda 1 girip yazıyorum dolayısıyla da pk kaale alınmıyorum
ama malum 14 aylık canavar bir oğlum var gerçekten nefes aldırmıyor, karnımdaki minik bile şansa büyüyor diye düşünüyorum bazen..

aranıza katılmaya geç kalmadıysam daha sık gimeye çalışacağıma söz verebilirim

bu arada bebeğimi en son 10 gün önce gördüm, çok şükür herşey yolundaydı, cumartesi günü 2li testimiz var ve belki cinsiyetimizi öğrenicez... heyecan şimdiden dorukta :18:

daha çok yeni bir hamilelik geçirmiş olmama rağmen sanki ilkmiş gibi heyecanlanıyor insan, herşeyi unutuyor sanki ilk defa yaşıyomuş gibi.. harika bir duygu ne diyebilirim ki..

Ins allah bizede nasib eder o gunleri gormeyi

Kizlar nasilsiniz
ben iyiyim sukur verdigim kilolari almisim suan 13 haftaligiz eski kiloma donmusum bundan sonra alinir sanirim sizde durumlar nasil

canım daha oncede sormustum ama arada karıstı tekrar sorym ben ortopedıye gıdıcem cunku bu gıdısle..s
kalça agrın hakkında bı test yaptrmstn sonucu ne oldu

canım dün gittim dr. iltihap sökücü ve parol ağrı kesici verdi. geçmezse seni fizik tedavi bölümüne yollayacağım bel fıtığı olabilir dedi.emarın bebeğe zararı yok dedi ama korkuyorum ay sonu yine gideceğim o zaman yönlendirecek geçmedi çünkü ağrılarım.merdiven çıkarken yürüken topallıyorum artık

canım burda bahsettiğim fmf atağı ama migrenimde var sağolsun o da dün gece beni mahvetti sabaha kadar mahvoldum parol hiç etkilemiyor o yüzden boşyere içmiyorum ağrım daha tamamen geçmedi hala var inş. çoğalmaz geçer gider bu hastalıkların yüzünden hep kanama yasıyorum ben zor dayanıyorum ufacık bebek nasıl dayyanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…