deceviti vitamin eksikliği için mi verdi doktor? kan testlerim normal sanırım. yaptırdım ama sonucu daha göstermedim. verilen aralıklara göre değerlerim normal görünüyor. üstelik o zamanlar her gün defalarca kusuyordum. şimdi biraz daha toparlandım. artık yemek yiyebiliyorum. haftaya gideceğim doktora. bir hafta daha folik asite devam edeyim. ama progestana başlamayı düşünmüyorum.
selin 2011 cinsiyet tahmininde yanılmadım diyorsun ya neye göre bakıyon ay bende meraktim benimkini
hayırlısı inşallah şimdiden heyecanlanıyorum inşallah bebeğimin büyüdüğünü görürüm
Kızlar doktordan geldim şimdi.çok büyük risk var diyemem dedi.kombine riske bakıyorum oda 1/568 dedi.amniyo sentezi çok önermedi düşük riskin var dedi.çok garanti veren bir test degil istersen üçlü yaptır dedi.bende gerek yok benim içim rahat dedim.ayrıntılı ultrasona gircekmişim 20.haftada.bebiş uyuyordu kocamsn olmuş maşallah.
selam kızlar bugün doktora gittim bebişim kıpır kıpırdı ense kalınlığı burun kemiği herşey normal çıktı allah şükür kanıda verdik bakalım inşallah ondanda güzel sonuçlar alırım. Allah herkesin bebeğini korusun
Gozun aydin canim. İns kandaki sonucta seni rahatlatir.
üzülme canım inşallah bişey olmaz.Plasentanin altında kanama vaemis. Açıkçası bu ne kdr onemli bilmiyorum. O üzüntüyle dr a soramadim lekelenmen olursa gel rapor vereyim dinlen bol bol.dedi
inşallah kontrol gününde gidersin ve güzel haberlerle gelirsinGunaydin kizlar bugyn son gunlere bakis gene yigun kanamam sanirim tum gun olmuyo aksam yatarken oluyo,acaba hareketimmi fazlada aksam bosaliyo anlamiyorum
oyle yani cuma gunu kontrol var insallah bu sefer kontrol suresinde gideriz zira sadexe ilk kontrol disinda randevulara gidemedik rahat ragat kanamadan acillik olarak gittik
Daha iki hafta evdeyim sobra is basi iyilesirsem inssllah iyilesirim
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede atlatırsınkızlar merhaba ,
Herşey yolunda gidiyor derkenBirincisi kum döküyorum , ikincisi 2 adet myom'mum var . Erken doğum riski , doğum sonrası kanama , gelişim bozukluğu gibi şeyler söylediler ve şimdiye kadar birçok kez ultrason'a girdim ama kendi doktorum görmemiş acil sancıyla gittiğimde görüldü, zaten hiç memnun değildim doktoru hatta hastaneyi değiştirmeye karar verdim. Umarım bu riskler gerçekleşmez.
canım burcunun fmf rahatsızlığı var o yüzden ilaç kullanmak zorundacanım seninde mi miğren tutuyor ah ah ilaç bile vermiyor dok sadece parol bende çok korkuyorum haftada muhakkak 4 5 tane içiyorum sırf miğrenim tutmasın diye bilgisayar ekranınada fazla bakmıyorum sanada geçmiş olsun dok sana nasıl ilaç yazmış anlamadım
benimde çarşamba ikilim var heyecan dorukta inşallah güzel haberlerle gelirizGunaydin kizlar. Nasil gidiyor giremedim bu ara. Carsamba ikili yapilcak randevum var.
selam kızlar bugün doktora gittim bebişim kıpır kıpırdı ense kalınlığı burun kemiği herşey normal çıktı allah şükür kanıda verdik bakalım inşallah ondanda güzel sonuçlar alırım. Allah herkesin bebeğini korusun
Bence hemen dr gitmelusin bendd bi hafta dr yuzunden minicik olan kanamam alanim acildi simdi 18 gundur yatitorum
merhaba arkadaşlar..
ayda 1 girip yazıyorum dolayısıyla da pk kaale alınmıyorum
ama malum 14 aylık canavar bir oğlum var gerçekten nefes aldırmıyor, karnımdaki minik bile şansa büyüyor diye düşünüyorum bazen..
aranıza katılmaya geç kalmadıysam daha sık gimeye çalışacağıma söz verebilirim
bu arada bebeğimi en son 10 gün önce gördüm, çok şükür herşey yolundaydı, cumartesi günü 2li testimiz var ve belki cinsiyetimizi öğrenicez... heyecan şimdiden dorukta :18:
daha çok yeni bir hamilelik geçirmiş olmama rağmen sanki ilkmiş gibi heyecanlanıyor insan, herşeyi unutuyor sanki ilk defa yaşıyomuş gibi.. harika bir duygu ne diyebilirim ki..
canım daha oncede sormustum ama arada karıstı tekrar sorym ben ortopedıye gıdıcem cunku bu gıdısle..s
kalça agrın hakkında bı test yaptrmstn sonucu ne oldu
Ins allah bizede nasib eder o gunleri gormeyi
canım seninde mi miğren tutuyor ah ah ilaç bile vermiyor dok sadece parol bende çok korkuyorum haftada muhakkak 4 5 tane içiyorum sırf miğrenim tutmasın diye bilgisayar ekranınada fazla bakmıyorum sanada geçmiş olsun dok sana nasıl ilaç yazmış anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?