2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
tatlım bana erkek yazabilir misin:) oğluşum olacakmış inşaallah

oyyyy hadi Allah kurtarsın bir avazda inş.

bir errrrrrkek annesi daha :) gözün aydın canım

evet :) ama ilk günden beri dedim oğlum olacak hep rüyamda gördüm gerçi %10 ay sonuna kadar yanılma payı bıraktı dr. ama süper kahraman diyor.çünkü elini hep kafasına götürüyor sanki slm çakıyor sıpa:) çok güldük haraketlerine

bizimkinin de eller kafada sürekli :) ayaklar kıpır kıpır. en son gördüğümde bir dizini bükmüştü kuzuuuum. ay özledim yaaaa. teee 22 sinde randevum

hayırlı olsun bebişin canım
Kizlar nasilsiniz
ben iyiyim sukur verdigim kilolari almisim suan 13 haftaligiz eski kiloma donmusum bundan sonra alinir sanirim sizde durumlar nasil
ohhh ne güzel canım bende bulantı kusmalar aynı hız devam üstüne şiddetli baş ağrıları eklendi fenayım yani
Selam kizlar nasilsiniz
Kuzenim bugun dogum yapicak suanda suni sanci veriyolarmis dua eder misiniz
hayırlı olsun inşallah az sancıyla hemencik doğurup kucağına alır yavrusunu

Tesekkür ederim canım

kızlar 12.haftamıza girdik ama ara ara kasık ağrılarım oluyor birde şeffaf akıntım var.
Mide bulantım hala devam ediyor bu cuma kontrolüm var ama hep korkuyorum inşallah büyümüş olarak ve kalp atışlarını hep görürüz
korkuyorum inanın.

Olsun ya hamileligin tadini cikardigimiz gunkerde gelecek merak etme...

valla canım ben şuana kadar hiç tadını çıkaramadım sadece bebeğimi ultrasonda görünce çok hoşuma gidiyor o zaman biraz acılarım diniyor ağrılardan bi türlü kurtulamadım bu ağrılarım yüzünden bebeğimde etkileniyor çok üzülüyorum o daha ufacık ben zor dayanıyorum o nasıl dayansın rabbim onu koru diye dua ediyorum elimden baska hiçbişey gelmiyor

geçmi olsun diyen herkese çok teşekkür ederim duş aldım biraz rahatladım fmf atağı geçiriyorum süründüren bi hastalık sanırım düşük riskim bu hastalık yüzünden geçmiyor

Çok geçmiş olsun

ben de hep ultrason aletini koydukları yerde hissediyorum,sağ sol değişiyo,sanki hareket ediyo bizimki de,onun ağrısı oluyo,ben de erken diye biliyodum,şaşırdım doktorun dediğine

bence de sen ne hissediyosan,için rahatsa doğrusu odur,boşveer

pazastesi öyle yapmayı düşünüyorum.adetim hiç gecikmez 2 gün gecikti 2 damla kahve leke geldi daha da birşey yok.yerleşme kanamasıdır diye düşünmeye başladım
değer yükselicek diyorum yineeyaptırdın mı kan testi bugün?

büyük geçmiş olsun,neler atlatmışsın,son olsun

ben de Cuma gününü bekliyorum,randevumuz var,inşallah cinsiyet tahmini de yapar doktorum..en son ne güzel elleri ayakları oynuyodu,sabırsızlanıyorum yine görmek için miniğimi

benide eklerseniz sevinirim
arzugur1
sat:7 temmuz 2013
çocuk sayısı:1
doğum tarihi:15 nisan 2014

TEŞEKKÜRLE

özelden adınızı soyadınızı yazın ben eklerim.grup gizli olduğundan gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…