kızlar 12.haftamıza girdik ama ara ara kasık ağrılarım oluyor birde şeffaf akıntım var.
Mide bulantım hala devam ediyor bu cuma kontrolüm var ama hep korkuyorum inşallah büyümüş olarak ve kalp atışlarını hep görürüz
korkuyorum inanın.
sizin korkularınızın 100 katını yaşıyorum ben kızlar yarın benimde dr kontrolüm var anne olmak ne kadar zormuş... doğduktan sonra onlar için eminim daha çok endişeleneceğiz şu çocukları bi doğursakta feraha ersek :)O korkular bendede var. Ya bebeğim gelişmemişse ya kalbini duyamazsam diye takılıyorum bazen. Sonrada hep o iyi diye kendimi avutuyorum. Cumarteside bizim kontrolümüz var. Artık iyice büyümüş olarak göreceğiz inşallah. Çok heyecanlıyım şimdiden. Dr un odasının önünde bizi çağırmalarını beklerken kalbim pırpır atıyor. Odaya giriyorum ayrı bir heyecan. Sedyeye uzanınca gözümü dikiyorum ultrason cihazına hareket ediyor mu benim sıpa diye bakıyorumDr her şeyi çok normal diyince keyifle seyrediyorum kuzumu Odadan rahatlamış olarak çıkıyorum sonra Ne zaman doğacak ne zaman kollarıma alacağım
sizin korkularınızın 100 katını yaşıyorum ben kızlar yarın benimde dr kontrolüm var anne olmak ne kadar zormuş... doğduktan sonra onlar için eminim daha çok endişeleneceğiz şu çocukları bi doğursakta feraha ersek :)
O korkular bendede var. Ya bebeğim gelişmemişse ya kalbini duyamazsam diye takılıyorum bazen. Sonrada hep o iyi diye kendimi avutuyorum. Cumarteside bizim kontrolümüz var. Artık iyice büyümüş olarak göreceğiz inşallah. Çok heyecanlıyım şimdiden. Dr un odasının önünde bizi çağırmalarını beklerken kalbim pırpır atıyor. Odaya giriyorum ayrı bir heyecan. Sedyeye uzanınca gözümü dikiyorum ultrason cihazına hareket ediyor mu benim sıpa diye bakıyorumDr her şeyi çok normal diyince keyifle seyrediyorum kuzumu Odadan rahatlamış olarak çıkıyorum sonra Ne zaman doğacak ne zaman kollarıma alacağım
sizin korkularınızın 100 katını yaşıyorum ben kızlar yarın benimde dr kontrolüm var anne olmak ne kadar zormuş... doğduktan sonra onlar için eminim daha çok endişeleneceğiz şu çocukları bi doğursakta feraha ersek :)
valla canım ben şuana kadar hiç tadını çıkaramadım sadece bebeğimi ultrasonda görünce çok hoşuma gidiyor o zaman biraz acılarım diniyor ağrılardan bi türlü kurtulamadım bu ağrılarım yüzünden bebeğimde etkileniyor çok üzülüyorum o daha ufacık ben zor dayanıyorum o nasıl dayansın rabbim onu koru diye dua ediyorum elimden baska hiçbişey gelmiyor
değer yükselicek diyorum yineeyaptırdın mı kan testi bugün?
YAPTIRMADIM CANIM ÇALIŞIYORUM ANCAK YARIN SABAH YAPTIRIRIM ÖĞLEDEN SONRA SONUCU ALIRIM.DİĞER TOPİKTE DE YAZDIM YAPTIRICAM İNŞALLAH :) ASLINDA ÇARŞAMBA YAPTIRCAKTIM AMA SENİ DİNLİCEM
regl olmadın değilmi?
Hareket etmeye baslasin kipir kipir surekli bi hisset bak nasil yasayacaksin hamileligin guzelligini
haklısın vallahi hayırlı sağlıklı bir kucağımıza alsak inşallah
amin inşallah. Maşallah senin minnişinede
benimde 15 gün önce 10+3 tü gelişimi çok güzel dedi doktorum maşallah
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
senin ilk bebeğinmi? ben bugune kadar bebeğime bu kadar bağlanacağımı hiç düşünmemiştim bide hareketini hissetsek kimbilir neler olur ağrım olduğunda bile kendimi düşünmüyorum bebeğimi düşünüyorum ben katlanırımda o daha minicik yavrum
normalde pendikteki bölge hastanesine gebelik takibi için gidiyorum. 35 TL muayene ücreti. ama 15 dk da bir hasta kabul ettiği için doktorlar, detaylı bakılamıyor ultrasonda. ablam 2 sene önce dediğim yerde sancaktepe bölgede yaptırmıştı çok memnun kalmıştı o yüzden orayı tercih ettim ben de ikili için. ben direkt radyoloji bölümünden randevu alıp, öyle gittim. kan tahlilleri de dahil 158 TL.
amin inşallah. Maşallah senin minnişinedeBiz ne zaman hissediriz hareketlerini? Benim ilk bebeğim.
hala listede ben yokum yaaa arkadaş beni de ekleyin lütfen sat 11 temmuz doğum tarihi 18 nisan hatay %90 erkek dedi doktor
aa canım biz yakınmışız adanadayım bende
aa canım biz yakınmışız adanadayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?