2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

O korkular bendede var. Ya bebeğim gelişmemişse ya kalbini duyamazsam diye takılıyorum bazen. Sonrada hep o iyi diye kendimi avutuyorum. Cumarteside bizim kontrolümüz var. Artık iyice büyümüş olarak göreceğiz inşallah. Çok heyecanlıyım şimdiden. Dr un odasının önünde bizi çağırmalarını beklerken kalbim pırpır atıyor. Odaya giriyorum ayrı bir heyecan. Sedyeye uzanınca gözümü dikiyorum ultrason cihazına hareket ediyor mu benim sıpa diye bakıyorum Dr her şeyi çok normal diyince keyifle seyrediyorum kuzumu Odadan rahatlamış olarak çıkıyorum sonra Ne zaman doğacak ne zaman kollarıma alacağım

sizin korkularınızın 100 katını yaşıyorum ben kızlar yarın benimde dr kontrolüm var anne olmak ne kadar zormuş... doğduktan sonra onlar için eminim daha çok endişeleneceğiz şu çocukları bi doğursakta feraha ersek :)

benimde 15 gün önce 10+3 tü gelişimi çok güzel dedi doktorum maşallah
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

haklısın vallahi hayırlı sağlıklı bir kucağımıza alsak inşallah

Hareket etmeye baslasin kipir kipir surekli bi hisset bak nasil yasayacaksin hamileligin guzelligini

Hareket etmeye baslasin kipir kipir surekli bi hisset bak nasil yasayacaksin hamileligin guzelligini

ay keşke hemen hissetmeye başlasam :) sen bu konuda tecrübelisin daha erken hissedersin nasıl bişey olcak çok merak ediyorum bi kere hissetmeye başlayınca sürekli hergün oynadığını anlayabilecekmiyiz?

haklısın vallahi hayırlı sağlıklı bir kucağımıza alsak inşallah

senin ilk bebeğinmi? ben bugune kadar bebeğime bu kadar bağlanacağımı hiç düşünmemiştim bide hareketini hissetsek kimbilir neler olur ağrım olduğunda bile kendimi düşünmüyorum bebeğimi düşünüyorum ben katlanırımda o daha minicik yavrum

kasım 2012 de bir bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim o yüzden bu korkularım yaşayan çocuğum yok ilk diyelim.
Evet hareketlerini hissetsek ozaman bu kadar kaygılanmayız ben bazen karın boşluğumda ince kıpırdamalar hissediyor gibiyim ya da bana öyle geliyor bilemedim.
İnşallah Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize.

Tesekkurler cnm bilgi icin!

slm kızlarr herkese güzel ve sağlıklı günler... bu aralar vücudumda elektriklenme var sanki kuru havadanmı bilemedim şimdi ama en ufak bişeyde elimde acı hissdiyorum:26:

hala listede ben yokum yaaa arkadaş beni de ekleyin lütfen sat 11 temmuz doğum tarihi 18 nisan hatay %90 erkek dedi doktor

Merhaba kizlarrrr.gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.

Sizeiyi bir lhaberim var...bugun testimi cok kotu cikaran ankaradaki duzen la.aradim..labratuvardaki biyokimya uzmani ile görüştüm.

Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz NB: burun kemigine YOK diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur Allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... diger testte de 1/600 cikmisti...

Bebegim cok iyi inanıyorum ben kizimmmmmmm

O doktorunda Allah nasil biliyosa oyle yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…