2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba kizlarrrr.gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.

Sizeiyi bir lhaberim var...bugun testimi cok kotu cikaran ankaradaki duzen la.aradim..labratuvardaki biyokimya uzmani ile görüştüm.

Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz NB: burun kemigine YOK diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur Allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... diger testte de 1/600 cikmisti...

Bebegim cok iyi inanıyorum ben kizimmmmmmm

O doktorunda Allah nasil biliyosa oyle yapsin

bugün doktorumu aradım ikili testin sonucu belli olacaktı. herşey normal risk taşıyan bi durum yok dedi çok sevindim ve rahatladım. 3 hafta sonra tekrar kontrol var iple çekiyorum bebişimi görmek içinnn:)

kız düzen lab. iyi bir yer allah allah nasıl hata yapmış böyle

dişimin ağrısına dayanamadım ve doktorumu aradım daha sonra diş hastanesine acile gittim antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorumda kullanabilirsin dedi. inşallah bi sıkıntı olmaz bebeğim Allaha emanet

Ben gecen hafta ıkı disimev dolgu bir tanesine kaplama yaptirdim 3 ay bittikten sonra birşey olmuyor icininferah tut tedavinin ihmal etme iğneden yaptılar bana tedavi olmazsan bebeğe daha zararı var

kız düzen lab. iyi bir yer allah allah nasıl hata yapmış böyle

Yok canim duzen lab.hata yapmamis o dogru hesaplamis.ama doktor burdsn bilgilerimi gonderirken hata yapmis NB.yok demiş
Riskim de firlamis oyle olunca....

Kadın bana dedi ki dawn sendromlu bebeklerin %, 80 inde burun kemigi olusmaz. Sizde de yok yazilmis dedi.oda rski firlatmis.
Ama burnu var

Son düzenleme:

Hadi gözün aydın. Demiştik biz sana kötü bir şey yoktur. Bu doktorlar işlerini neden ciddiye almıyorlar ben anlamıyorum

bugün doktorumu aradım ikili testin sonucu belli olacaktı. herşey normal risk taşıyan bi durum yok dedi çok sevindim ve rahatladım. 3 hafta sonra tekrar kontrol var iple çekiyorum bebişimi görmek içinnn:)

Seninde gözün aydın. Darısı bizlerin başına inşallah.

çok şükür için rahatladı demi zaten burun kemiği varsa sıkıntı yokmuş söledim ya

Hemde nasil canimmm..simdi belk gene yuksek kan degerlerime gore riskim ama 1/8 degil.o kabus gibiydi

En kotu ihtimalle 65/1 ama diger testim 600/1 di..bence bebegim iyi . Allahin izniyle.

Ama o doktora siddet uygulayasim vsr

Hemde nasil canimmm..simdi belk gene yuksek kan degerlerime gore riskim ama 1/8 degil.o kabus gibiydi

En kotu ihtimalle 65/1 ama diger testim 600/1 di..bence bebegim iyi . Allahin izniyle.

Ama o doktora siddet uygulayasim vsr

bizim hassas olduğumuz konuda onlar da hassas olsalar yaaa....

Hadi gözün aydın canım.Bebişlerimiz Allaha emanet inşallah hepside iyidirler.

arkadaşlar gebelikte göğüslerde ağrı zamanla geçiyormu yoksa 9ay devammı ediyor

canım benim 3.bebişim olacak rabbimin izniyle.2 bebeğimdede hamilelik boyunca gögüsümde hiç ağrı hissetmedim.sadece dolgunluk vardı.bundada 5. ve 6.haftalarda yoğun ağrı oldu ve 7.haftada geçti ağrı yok ama büyüdü

Son düzenleme:

Ne acaip doktorlar var yaaa. Böyle yanlışlık yaptıkları zaman içleri rahat ediyormu acaba? Hamileliğimizin en güzel geçmesi gereken zamanları cehenneme çeviriyorlar. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Bence kuzuş doğunca bu burun değil de ne diye al bebişi götür doktora

Kafa goz dalasim var aslinda adama
Ama daha fazla strese girmek istemiyorum. Neyseki yeni test yaptirdimda stresim cabuk bitecek.insallah ta gizel sonuc gelecek.

Kafa goz dalasim var aslinda adama
Ama daha fazla strese girmek istemiyorum. Neyseki yeni test yaptirdimda stresim cabuk bitecek.insallah ta gizel sonuc gelecek.

Yaa biz bile ultrason resimlerini görünce bu burnu diyebiliyoruzda koskoca doktor nasıl burnu yok diyebilir inan aklım almıyor. Ben döverdim valla o doktoru Bende bugün aradım doktoru 2li kan testi sonucu için. Laboratuvardan doğru onun bilgisayarına da düşüyormuş sonuç. Gayet güzel sonuç endişelenilecek hiçbişey yok dedi. İçim rahatladı valla.

Ben gecen hafta ıkı disimev dolgu bir tanesine kaplama yaptirdim 3 ay bittikten sonra birşey olmuyor icininferah tut tedavinin ihmal etme iğneden yaptılar bana tedavi olmazsan bebeğe daha zararı var

canım şuan antibiyotk kullanıyorum ama hala farkeden bişey yok daha kötü şişti bugün okulda duramadım izin aldım geldim çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…