Merhaba kizlarrrr.gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.
Sizeiyi bir lhaberim var...bugun testimi cok kotu cikaran ankaradaki duzen la.aradim..labratuvardaki biyokimya uzmani ile görüştüm.
Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz NB: burun kemigine YOK diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur Allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... diger testte de 1/600 cikmisti...
Bebegim cok iyi inanıyorum benkizimmmmmmm
O doktorunda Allah nasil biliyosa oyle yapsin
dişimin ağrısına dayanamadım ve doktorumu aradım daha sonra diş hastanesine acile gittim antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktorumda kullanabilirsin dedi. inşallah bi sıkıntı olmaz bebeğim Allaha emanet
kız düzen lab. iyi bir yer allah allah nasıl hata yapmış böyle
Yok canim duzen lab.hata yapmamis o dogru hesaplamis.ama doktor burdsn bilgilerimi gonderirken hata yapmis NB.yok demiş
Riskim de firlamis oyle olunca....
Sizeiyi bir lhaberim var...bugun testimi cok kotu cikaran ankaradaki duzen la.aradim..labratuvardaki biyokimya uzmani ile görüştüm.
Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz NB: burun kemigine YOK diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur Allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... diger testte de 1/600 cikmisti...
bugün doktorumu aradım ikili testin sonucu belli olacaktı. herşey normal risk taşıyan bi durum yok dedi çok sevindim ve rahatladım. 3 hafta sonra tekrar kontrol var iple çekiyorum bebişimi görmek içinnn:)
çok şükür için rahatladı demi zaten burun kemiği varsa sıkıntı yokmuş söledim ya
Hemde nasil canimmm..simdi belk gene yuksek kan degerlerime gore riskim ama 1/8 degil.o kabus gibiydi
En kotu ihtimalle 65/1 ama diger testim 600/1 di..bence bebegim iyi . Allahin izniyle.
Ama o doktora siddet uygulayasim vsr
hafta olarak da aynıyız şekerim
evet canım tahmini doğum tarihimizde yakın...bizz bu gidişle akraba çıkacaz bacım
arkadaşlar gebelikte göğüslerde ağrı zamanla geçiyormu yoksa 9ay devammı ediyor
Yok canim duzen lab.hata yapmamis o dogru hesaplamis.ama doktor burdsn bilgilerimi gonderirken hata yapmis NB.yok demiş
Riskim de firlamis oyle olunca....
Kadın bana dedi ki dawn sendromlu bebeklerin %, 80 inde burun kemigi olusmaz. Sizde de yok yazilmis dedi.oda rski firlatmis.
Ama burnu var
Ne acaip doktorlar var yaaa. Böyle yanlışlık yaptıkları zaman içleri rahat ediyormu acaba? Hamileliğimizin en güzel geçmesi gereken zamanları cehenneme çeviriyorlar. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Bence kuzuş doğunca bu burun değil de ne diye al bebişi götür doktora
Kafa goz dalasim var aslinda adama
Ama daha fazla strese girmek istemiyorum. Neyseki yeni test yaptirdimda stresim cabuk bitecek.insallah ta gizel sonuc gelecek.
şekerim ben de kırıkhandayım 1 ay olacak buraya geleli.
Ben gecen hafta ıkı disimev dolgu bir tanesine kaplama yaptirdim 3 ay bittikten sonra birşey olmuyor icininferah tut tedavinin ihmal etme iğneden yaptılar bana tedavi olmazsan bebeğe daha zararı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?