arkadaşlar gebelikte göğüslerde ağrı zamanla geçiyormu yoksa 9ay devammı ediyor
Merhaba kizlarrrr.gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.
Sizeiyi bir lhaberim var...bugun testimi cok kotu cikaran ankaradaki duzen la.aradim..labratuvardaki biyokimya uzmani ile görüştüm.
Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz NB: burun kemigine YOK diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur Allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... diger testte de 1/600 cikmisti...
Bebegim cok iyi inanıyorum benkizimmmmmmm
O doktorunda Allah nasil biliyosa oyle yapsin
canım şuan antibiyotk kullanıyorum ama hala farkeden bişey yok daha kötü şişti bugün okulda duramadım izin aldım geldim çok kötüyüm
ay keşke hemen hissetmeye başlasam :) sen bu konuda tecrübelisin daha erken hissedersin nasıl bişey olcak çok merak ediyorum bi kere hissetmeye başlayınca sürekli hergün oynadığını anlayabilecekmiyiz?
geçmiş olsun canım benim.bir detay nelere mal oldu.hayırlısı böyleymiş demekkimerhaba kizlarrrr.gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.
Sizeiyi bir lhaberim var...bugun testimi cok kotu cikaran ankaradaki duzen la.aradim..labratuvardaki biyokimya uzmani ile görüştüm.
Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz nb: Burun kemigine yok diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... Diger testte de 1/600 cikmisti...
Bebegim cok iyi inanıyorum benKizimmmmmmm
O doktorunda allah nasil biliyosa oyle yapsin
Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz NB: burun kemigine YOK diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur Allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... diger testte de 1/600 cikmisti...
bugün doktorumu aradım ikili testin sonucu belli olacaktı. herşey normal risk taşıyan bi durum yok dedi çok sevindim ve rahatladım. 3 hafta sonra tekrar kontrol var iple çekiyorum bebişimi görmek içinnn:)
kasım 2012 de bir bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim o yüzden bu korkularım yaşayan çocuğum yok ilk diyelim.
Evet hareketlerini hissetsek ozaman bu kadar kaygılanmayız ben bazen karın boşluğumda ince kıpırdamalar hissediyor gibiyim ya da bana öyle geliyor bilemedim.
İnşallah Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize.
Durmiycak ki. Surekli oyniycak. Mesela ben evde is yapardim bakardim bi saattir oynamiyor hemen sirt ustu uzanirdim baslardi hemen
Üçüncü gün etkisini gösterir antibiyotik sakin bırakma
Merhabalar kızlar üçlü test yaptırdım bugün test sonucum ikili gibi güzel çıktı fakat doktor ultrasonda hiperekojenik barsak gördü bebeğin bağırsaklarında parlama demekmiş bu da.
Kendi doktorum prof bu doktor tıpta araştırma görevlisi hocama göster bu sonucu dedi. Inşallah hiç bir şey yoktur bebeğimde. Biraz tedirginim anlayacağınız.
Merhabalar kızlar üçlü test yaptırdım bugün test sonucum ikili gibi güzel çıktı fakat doktor ultrasonda hiperekojenik barsak gördü bebeğin bağırsaklarında parlama demekmiş bu da.
Kendi doktorum prof bu doktor tıpta araştırma görevlisi hocama göster bu sonucu dedi. Inşallah hiç bir şey yoktur bebeğimde. Biraz tedirginim anlayacağınız.
inşallah canım yaa cinsiyetini bile öğrenmedik çocuğun sağlıklı olması her şeyden önemli gerçektenbişey yoktur inşallah
Selam kizlar nasilsiniz
Kuzenim bugun dogum yapicak suanda suni sanci veriyolarmis dua eder misiniz
bugün doktorumu aradım ikili testin sonucu belli olacaktı. herşey normal risk taşıyan bi durum yok dedi çok sevindim ve rahatladım. 3 hafta sonra tekrar kontrol var iple çekiyorum bebişimi görmek içinnn:)
arkadaşlar gebelikte göğüslerde ağrı zamanla geçiyormu yoksa 9ay devammı ediyor
ben geldimmmm ne var ne yoık kızlar?
inşallah canım yaa cinsiyetini bile öğrenmedik çocuğun sağlıklı olması her şeyden önemli gerçekten
biz daha yakınmışız bende iskenderundayım
kendımden bıraz bahsedeyım
18 gundur kanama gercegı ıle yasıyorum
tam 8 gundur banyo olmadan hayatıma devam edıyorum
26 yasındayım hayatımın baharındayım tamam normal hayatıma devam ettım etmesınede cokta absurt bısey yapmamıstım
şuan tek hıssettıgım sey dısarıdakı hayatı acayıpmerak edıyorum 18 gundur hatta bıraz gerı gıdeyım 23 gundur once ıs ev sonrada ev hastane seklınde suregelen bır hayatım var
buarada tabı daha ıyıyım surkelı ıcımde bu sefer bıtecek dedıgım kanamalar oluyor kesın bıtecek bu kez bıtecek dıye tesellı edıyorum kendımıya en cok bana koyan 3.5 yasındakı gercekten suan ıcın dunyadakı en sevdıgım erkege yetemıyorum elımden geldıgınce ılgılenıyorum belkı hata edıp ıyılesmemı guclestırıyorum oturuyoum oyun oynuyorum onunla usgtunu gıydırıyorum beraberce oyun oynuyoruz ben cogbunlukla yatıyorum karnım agrıyor dıyorum
bugun mutfakta oturuken kucagıma oturdu kendı oturdu tabıkı bende oturmaya devam ettım annem sen kendı kendıne korucan yanına otursun dedı bende egeye oyle dedım ama ne oldu ne gıttı odasına gıttı 10dk sonra hıc ses cıkmayınca bı halt karıstırıyor kesın dedım bır gıttım sessız sessız aglıyor benı gorunce dahada cpok agladı neden onu kucagıman ındırmısım
ben sankı ıstıyormuyum boyle olsun oturdum 2 saate yakın onunla sımılator 2 adınad bır oyun oynadım canım benım sonr abın bır ıkna ıle annemle eve gıttıler sureklı annem burda kalamıyor ege brda kalıncada buyuk ılgı alaka ısıtyor benden o yuzden bu ara herseyden ıstıfa etmıs durumdayım
ama genede en cok koyan ust kattakı gelen supurge seslerı hayır ben tıtız bı ınsanım batıyor bana her an ev ısıne kalkabılırım ama gecen haftakı kalkınmadan sonra buyuk bır kanama yasamısgtım o yuzden yemıyor
bazen elım sıgaraya gııdyor bır sıgara ıcsem butun hersey bıtcek gıbı gelıyor
sonra ruyalarımda esımın benı aldattıgını goruyorum yarın tam 4 hafta olacak o ısı yapmayalı hem ben ısteklı bır kadınım gecıyorum esımın teleofnunu gızlı gızlı dıdık dıdık eıdyorum es kaza oarada ızlenmıs bıur vıdeo gorsem cınnet gecırırımn sankı o ruyalar benı oyle boguyor
yok yok en cok esım ve cocugumla arama agıren mesafe benı uzuyor 26 yasında elden ayaktan dusmek uzuyor benı normal hayatıma gerı donmek ıstıyorum dılımde hep dua bu bebegıde saglıkla dogurursam bır daha bebek dusunmeyecegım dıye dusunuyorum tesbıh cekıyorum bu bebegı kaybedersem bır daha cocuk sahıbı olmayaı dusunemem bıledıye cok korkuyorum ama genede gerıde kalan 18 gunden daha ıyıyım en azınadn artık carsaflarımıkafamacekıp tum gunu oyle gecırmıyorum akıl hastası gıbı
bırde tuvalete daha rahat gıdıyorum
bırde artık sureklı taktıgım pedden kurtulmak ıstıyorum kokudayapıyor saclarımı yıkayabılmek onları bır guzel bakımlamak ıstıyorum
3 gun once yattıgım yerden sacıma masa yaptım
biraz lıkıt bıraz rımel baktım baktım begenmedımkendımı hasta gıbıyım dıyorum ya oyle dudaklarım bembeyaz hala bır renk gelemedı gıttı bırde sureklı o donemhastanelık oldugum zamanlardan ısırdıgım ıcın yara ıcındeler
yarın baska bır gun olsun Allahım lütfen iyileşeyim artık dışarıdakı sogukta usumek ısıtyorum uyukladıgım ısıme gerı donmekıstıyorum egeyle parkagıtmek ıstıyorum parkagıdemesemde komsu kadına gıtmek ıstıyorum kocama kapıyı ben acmak ıstıyorum Allahım bu bebegımıde bu sefer lütfen zamanında dogurmayı nasıp et Allahım
lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?