Allah kurtarsın arkadaşım
Ben de 10 saat suni sanı almıştım, bir an önce alır inşallah bebeğini kucağı
benim ilkinde hiç olmamıştı, bu hamilelikte hala devam ediyor...drum 7-8.haftalarda geçeceğini söylemiştiarkadaşlar gebelikte göğüslerde ağrı zamanla geçiyormu yoksa 9ay devammı ediyor
Kafa goz dalasim var aslinda adama
Ama daha fazla strese girmek istemiyorum. Neyseki yeni test yaptirdimda stresim cabuk bitecek.insallah ta gizel sonuc gelecek.
Allah yardımcın olsun...herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum..buraya yaz sıkılınca, elimizden bişey gelmese de dinleriz, hafiflersinkendımden bıraz bahsedeyım
18 gundur kanama gercegı ıle yasıyorum
tam 8 gundur banyo olmadan hayatıma devam edıyorum
26 yasındayım hayatımın baharındayım tamam normal hayatıma devam ettım etmesınede cokta absurt bısey yapmamıstım
şuan tek hıssettıgım sey dısarıdakı hayatı acayıpmerak edıyorum 18 gundur hatta bıraz gerı gıdeyım 23 gundur once ıs ev sonrada ev hastane seklınde suregelen bır hayatım var
buarada tabı daha ıyıyım surkelı ıcımde bu sefer bıtecek dedıgım kanamalar oluyor kesın bıtecek bu kez bıtecek dıye tesellı edıyorum kendımıya en cok bana koyan 3.5 yasındakı gercekten suan ıcın dunyadakı en sevdıgım erkege yetemıyorum elımden geldıgınce ılgılenıyorum belkı hata edıp ıyılesmemı guclestırıyorum oturuyoum oyun oynuyorum onunla usgtunu gıydırıyorum beraberce oyun oynuyoruz ben cogbunlukla yatıyorum karnım agrıyor dıyorum
bugun mutfakta oturuken kucagıma oturdu kendı oturdu tabıkı bende oturmaya devam ettım annem sen kendı kendıne korucan yanına otursun dedı bende egeye oyle dedım ama ne oldu ne gıttı odasına gıttı 10dk sonra hıc ses cıkmayınca bı halt karıstırıyor kesın dedım bır gıttım sessız sessız aglıyor benı gorunce dahada cpok agladı neden onu kucagıman ındırmısım
ben sankı ıstıyormuyum boyle olsun oturdum 2 saate yakın onunla sımılator 2 adınad bır oyun oynadım canım benım sonr abın bır ıkna ıle annemle eve gıttıler sureklı annem burda kalamıyor ege brda kalıncada buyuk ılgı alaka ısıtyor benden o yuzden bu ara herseyden ıstıfa etmıs durumdayım
ama genede en cok koyan ust kattakı gelen supurge seslerı hayır ben tıtız bı ınsanım batıyor bana her an ev ısıne kalkabılırım ama gecen haftakı kalkınmadan sonra buyuk bır kanama yasamısgtım o yuzden yemıyor
bazen elım sıgaraya gııdyor bır sıgara ıcsem butun hersey bıtcek gıbı gelıyor
sonra ruyalarımda esımın benı aldattıgını goruyorum yarın tam 4 hafta olacak o ısı yapmayalı hem ben ısteklı bır kadınım gecıyorum esımın teleofnunu gızlı gızlı dıdık dıdık eıdyorum es kaza oarada ızlenmıs bıur vıdeo gorsem cınnet gecırırımn sankı o ruyalar benı oyle boguyor
yok yok en cok esım ve cocugumla arama agıren mesafe benı uzuyor 26 yasında elden ayaktan dusmek uzuyor benı normal hayatıma gerı donmek ıstıyorum dılımde hep dua bu bebegıde saglıkla dogurursam bır daha bebek dusunmeyecegım dıye dusunuyorum tesbıh cekıyorum bu bebegı kaybedersem bır daha cocuk sahıbı olmayaı dusunemem bıledıye cok korkuyorum ama genede gerıde kalan 18 gunden daha ıyıyım en azınadn artık carsaflarımıkafamacekıp tum gunu oyle gecırmıyorum akıl hastası gıbı
bırde tuvalete daha rahat gıdıyorum
bırde artık sureklı taktıgım pedden kurtulmak ıstıyorum kokudayapıyor saclarımı yıkayabılmek onları bır guzel bakımlamak ıstıyorum
3 gun once yattıgım yerden sacıma masa yaptım
biraz lıkıt bıraz rımel baktım baktım begenmedımkendımı hasta gıbıyım dıyorum ya oyle dudaklarım bembeyaz hala bır renk gelemedı gıttı bırde sureklı o donemhastanelık oldugum zamanlardan ısırdıgım ıcın yara ıcındeler
yarın baska bır gun olsun Allahım lütfen iyileşeyim artık dışarıdakı sogukta usumek ısıtyorum uyukladıgım ısıme gerı donmekıstıyorum egeyle parkagıtmek ıstıyorum parkagıdemesemde komsu kadına gıtmek ıstıyorum kocama kapıyı ben acmak ıstıyorum Allahım bu bebegımıde bu sefer lütfen zamanında dogurmayı nasıp et Allahım
lütfen
evet canım haftasonu oradaydık dondummmmmmmmmm tam anlamıyla..gece kat kat yattık.yorgan battaniye..elektirikli soba banamısın demedi:2::2: zonguldaka dönünce de tam tersi arada 10 derece var en az..kızlar ankara buz...ilk kez böyle bi ekim geçiriyoruz, kat kat giyinmeme rağmen titredim işte bugün...bulantı tam gaz devam, göğüs ağrısı, bel ağrısı devam ediyor, oğlan henüz iyileşemedi, mızmız ağlayıp duruyor, ev berbat halde, dolapta tabi ki yemek yok,koca işte....haberler böyle...ama geçecek arkadaşlar hepimizin sıkıntıları azalacak....annelik dünyadaki en düzel duygu..tabiki bedeli olacak
Eki Görüntüle 823364teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.
benim ilkinde hiç olmamıştı, bu hamilelikte hala devam ediyor...drum 7-8.haftalarda geçeceğini söylemişti
aysuncum kızının minicik güzel bi burnu var demekki dr farkedememiş, bizim bi arkadaşa da burun kemiği yok downlu olabilir demişler, şimdi kızı sağlıklı,8 yaşında ve gerçekten gördüğüm en güzel en minik burnun sahibi:)
Allah yardımcın olsun...herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum..buraya yaz sıkılınca, elimizden bişey gelmese de dinleriz, hafiflersin
Merhabalar kızlar üçlü test yaptırdım bugün test sonucum ikili gibi güzel çıktı fakat doktor ultrasonda hiperekojenik barsak gördü bebeğin bağırsaklarında parlama demekmiş bu da.
Kendi doktorum prof bu doktor tıpta araştırma görevlisi hocama göster bu sonucu dedi. Inşallah hiç bir şey yoktur bebeğimde. Biraz tedirginim anlayacağınız.
kızlar benım gibi bebişini özleyen varmıııııııııı
kızlar benım gibi bebişini özleyen varmıııııııııı
kızlar başımın ağrısından duramıyorum acile gitsem bir işe yararmı dayanılcak gibi değil lütfen yardım edin
evet canım allah hepimize salıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahinşallah canım yaa cinsiyetini bile öğrenmedik çocuğun sağlıklı olması her şeyden önemli gerçekten
patatesi yuvarlak yuvarlak kes kabugunu soymadan bi tülbentle bağla şakaklarına alnına koy acilde agrı kesıcı verırler hafifinden önce bi patatesi dene bana iyi gelio karanlık bı odada uyumaya calıs patateslerle
ya kizlar benim kafam karisik lutfen yardn edermisiniz tup bebk yaptiranlar bnim adet tarihim 18 temmuz tranafer tarihim 5 agustos nasil hesaplayacagim kac haftalik oluyorum(
denedim canım hiçbi faydası olmadı aksine daha fazla zonklamaya başladı
ya kizlar benim kafam karisik lutfen yardn edermisiniz tup bebk yaptiranlar bnim adet tarihim 18 temmuz tranafer tarihim 5 agustos nasil hesaplayacagim kac haftalik oluyorum(
ayyy ne güzelllanam benim eşim orda limanda çalışıyor hafta sonları ordayım . hatta doktorum palmiye hastanesinden Süleyman bey. sen hangi doktora gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?