2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
arkadaşlar gebelikte göğüslerde ağrı zamanla geçiyormu yoksa 9ay devammı ediyor
benim ilkinde hiç olmamıştı, bu hamilelikte hala devam ediyor...drum 7-8.haftalarda geçeceğini söylemişti

Kafa goz dalasim var aslinda adama
Ama daha fazla strese girmek istemiyorum. Neyseki yeni test yaptirdimda stresim cabuk bitecek.insallah ta gizel sonuc gelecek.

aysuncum kızının minicik güzel bi burnu var demekki dr farkedememiş, bizim bi arkadaşa da burun kemiği yok downlu olabilir demişler, şimdi kızı sağlıklı,8 yaşında ve gerçekten gördüğüm en güzel en minik burnun sahibi:)
Allah yardımcın olsun...herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum..buraya yaz sıkılınca, elimizden bişey gelmese de dinleriz, hafiflersin

kızlar ankara buz...ilk kez böyle bi ekim geçiriyoruz, kat kat giyinmeme rağmen titredim işte bugün...bulantı tam gaz devam, göğüs ağrısı, bel ağrısı devam ediyor, oğlan henüz iyileşemedi, mızmız ağlayıp duruyor, ev berbat halde, dolapta tabi ki yemek yok,koca işte....haberler böyle...ama geçecek arkadaşlar hepimizin sıkıntıları azalacak....annelik dünyadaki en düzel duygu..tabiki bedeli olacak

Slm kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyiydir.

Bende bugün doktora gittim ikili için.Kan verdim 10 gün sonra sonuç çıkacak.
Bide ultrasona girdim ama kafam karışık.

NT: 0.8 mm yazıyo sonuçta.
Bide fetal kardiak aktivite mevcuttur.gebelik kesesi düzgündür. yazıyo.

Bunları bana yorumlayabilir mi bilen birileri doktor iyi dedi ama değer çok düşük deil mi? çok merak ediyorum:18:

Bide burda burun kemiğinden bahsedilmiş benim ultrason sonucumda öyle bişey yok.Doktorda bişey demedi Allahım nolur biriniz cevp yazın meraktan ölcem...
Bu aarada bebek 59 mm 12+3 te

evet canım haftasonu oradaydık dondummmmmmmmmm tam anlamıyla..gece kat kat yattık.yorgan battaniye..elektirikli soba banamısın demedi:2::2: zonguldaka dönünce de tam tersi arada 10 derece var en az..
Eki Görüntüle 823364 teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.

canım baksana nasıl görünüyo burnu o adam nasıl göremedi hayret
aslında gördü ama teste yazarken umursamadı sanırım aptal

yani kan riskim gene yüksek çıkmış ama 1/8 kabustu gerçektende

inş bişey yoktur cnm içini ferah tut!

bu ikili testi üçlü testi takmayalım kızlar kafaya. ben çok pişman oldum bi de doktor yaptırdıktan sonra bu zaten taramam bebeğin sağlığıyla ilgili net bi şey söylemez dedikten sonra boşuna yaptırmış olduğumu anladım. kafa kurcalıyor anca

ya kizlar benim kafam karisik lutfen yardn edermisiniz tup bebk yaptiranlar bnim adet tarihim 18 temmuz tranafer tarihim 5 agustos nasil hesaplayacagim kac haftalik oluyorum (

kızlar başımın ağrısından duramıyorum acile gitsem bir işe yararmı dayanılcak gibi değil lütfen yardım edin

kızlar başımın ağrısından duramıyorum acile gitsem bir işe yararmı dayanılcak gibi değil lütfen yardım edin

patatesi yuvarlak yuvarlak kes kabugunu soymadan bi tülbentle bağla şakaklarına alnına koy acilde agrı kesıcı verırler hafifinden önce bi patatesi dene bana iyi gelio karanlık bı odada uyumaya calıs patateslerle

patatesi yuvarlak yuvarlak kes kabugunu soymadan bi tülbentle bağla şakaklarına alnına koy acilde agrı kesıcı verırler hafifinden önce bi patatesi dene bana iyi gelio karanlık bı odada uyumaya calıs patateslerle

denedim canım hiçbi faydası olmadı aksine daha fazla zonklamaya başladı

ya kizlar benim kafam karisik lutfen yardn edermisiniz tup bebk yaptiranlar bnim adet tarihim 18 temmuz tranafer tarihim 5 agustos nasil hesaplayacagim kac haftalik oluyorum (

canım 18 temmuzu bebeğin ilk günü sayıyorsun 11 hafta 4 günlüksün ama doktorum dediki aynı doktora gittiğinde ultrasona göre tam tarih belirleniyormus.

denedim canım hiçbi faydası olmadı aksine daha fazla zonklamaya başladı

o zaman nane yağı varsa şakaklarını ovuyorsun hafif hafif oda olmazsa buz kalıbı alıp kafama koyuyorum enseme falan sakaklarıma

Canim benimkini de tup bebek.
5-6 doktora gittim hepsi de sat.a gore hesapladi ona gore de. 11hafta 4 gunluk bebegin:

Son düzenleme:
anam benim eşim orda limanda çalışıyor hafta sonları ordayım . hatta doktorum palmiye hastanesinden Süleyman bey. sen hangi doktora gidiyorsun
ayyy ne güzelll
bende palmiyede akın beye gidiyorum senin dr iyiymiş bikaç kişiden duymuştum iyi diye. iilk ay kanamam olduğnda acilde o denk gelmşti sağolsun çok iyi ilgilenmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…