2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm cnm. ya mubdı okunuyo. banada 10.000 yazarsan sevınırım...

tamam canım ekliyorum ama okudun mu bu çarşambaya en geç perşembeye teslim edeceğiz o yüzden hatırlatayım dedim

sıla doruk benıde eklermısın amnıyotık bant var bendede suay82 ama gerçek adım sultan kılıç ınsallah rabbım dualrımızı kabl eder

eklerim tabi canım mevlama emanet bebişlerimiz

ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude, suay82 (sultan kılıç) (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
cutemom:13.200
Sevilimmm:10.000

Toplam okunan : 113.200

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri

09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE

Allah razı olsun canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza rapor verdi doktorum bu hafta için sonra zaten bayram. bayramın 2. günü tekrar görecek beni arada çok kanama olursa haberim olsun dedi.

korkuyla dua ederek yatıyorum işte çok zor gerçekten yalnızım birde kimse yok etrafımda yardım alabileceğim kocamdan başka Allah başımdan eksik etmesin ama oda işe gitmek zorunda nereye kadar yanımda olabilir ki

bora bey için 2 referansım var aynen dediğin gibi kuzenim hayatımı kurtardı diyor 3 düşükten sonra 4. gebelikte bebeğini bora bey vesilesiyle dünyaya getirebildi ve çocuğunun adını bora koydu. Çok dua alıyor inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda.

Ya Rabbim bize sabır ve şifa ver evlat acısı ile sınama bizleri. her zorluğa razıyım yeter ki bebeğim iyi olsun

Kizlaaaaaar nasilsiniiiiz? ben inanilmaz bir migde bulantisi yasadim dun 7-8 dakikada bir chikardim butun gun ve gece yeni - yeni kendime geldim.. cok kotuydu .. doktorum da 9 ay bunu yasayanlar var sen 1 kere yasadin .. ama ben bebege zarari varmi bunun hic bilmiyorum ... doktor da yok olmaz bi sey diyor ama yinede ichim rahat deil ... benim gibi bir durum yasayaniniz varmi acaba?:18::18:

Ve yine kanama Kizlar bir dua okuyun benim icin sanki biraz yogun gibi kaskati kesildim,yatakta

Silacim 5300 tane daha okudum canim seni gormusken soyliyim

Baska bosry yazmiyormu cnm...pappa mom.hcg mom vs. Riskler yazmyo mu
Ordan yorum daha kolay olur.

Benim annem geliyor gunduz baxen kaynanam tam eylulun 19.dan beri korkuyla yasiyorum tam oh diyorum bitecek gene basliyor 9 da icmem gerekrn hapimi simdi ictim unutmusum kanamsyla hatirladim
Benimde cuma kontrol var seninde durumun o gune kadar netlesir ben surekli tuvalet hsrici yatsam duzelirim belki ama yatamiyorum is yapmiyotum ama yerimdrn baya kalkiyrum hatami ediyorum acaba

1000 tane alıyorum ya mubdi yarına kadar biter

evet hata yapıyorsun işler bir şekilde yoluna girer bak annen de geliyormuş gündüz akşamda bir şey yapmayıver çıkma yataktan bir süre. ben eşim gelene kadar aç oturuyorum yemek bile ısıtmaya kalkmadım
sadece tuvalet ve yemek yemek için kalk

Ezberede bilmiyorum dua kitabindan bakmak olurmu kanamaliyen ped degistirdim ysttim yataga ayaklarimada yastik koydum insallah gelmez daha yarabbim

Oglum icin kalkiyorum mecburen anca kanamam olunca yattim oyle sabit annem is yaoiyo ben oglumla bazen oyun bazwn video izliyorum filan
Ama is yapmiyirum ama meyvemi fulsn kendim aliyorum bazen balkona kadar gidip geri donuyorym of o kadarmi pamuk ipligune bagli bu is

ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude, suay82 (sultan kılıç) (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
cutemom:13.200+5300
Sevilimmm:10.000
seybil:1000

Toplam okunan : 119.500

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri

09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE

Ve yine kanama Kizlar bir dua okuyun benim icin sanki biraz yogun gibi kaskati kesildim,yatakta

Ya hergün yazdıklarını gördükçe içim acıyo. Hem kendini çok üzdüğünü düşünüyorum hem de bebeğini. Hatta oğlun bile etkileniyodur. Yaşamayan anlayamaz farkındayım ama sen de biraz yüksek tut moralini. Bırak işler beklesin. Meyve almaya felan da çıkma. Eşin sabah çıkarken bi tabak meyve yıkayıp bırakıversin yatağının yanına. Oğlun da küçük daha ama anlayacağı dilden anlatmaya çalış durumu ona. Kardeşin olucak de. Şimdi göbeğimde ve çok küçük, büyümesi için çok dinlenmem lazım de. Sen de benim karnımdaydın, ben o zaman da çok dinlenmiştim sen o yüzden bu kadar akıllı uslu bi oğlan oldun de. Çocuklar bazen tahmin edebileceğimizden daha anlayışlı, daha olgun oluyolar. Kendine çok dikkat et. Allah'a binlerce şükür benim şimdiye kadar olmadı kanamam, her sabah da halime şükrederek uyanıyorum. Elimi karnıma koyup Allah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin diye dua ediyorum. Senin için de herşey çok güzel olacak, inanıyorum. Bebeğini kucağına aldığında bütün sıkıntılarını unutacaksın..

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda normale dönersin
geçmiş olsun canım ya bir an önce geçse şu kanaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…