slm cnm. ya mubdı okunuyo. banada 10.000 yazarsan sevınırım...
sıla doruk benıde eklermısın amnıyotık bant var bendede suay82 ama gerçek adım sultan kılıç ınsallah rabbım dualrımızı kabl eder
mrb kızlar bugün ikili test sonucumun çıktısını aldım ama doktora yorumlatamadım,fırsatım olmadı.bişede anlamadım siz yorumlasanıza bideAPP-A SERBEST BETA HCG FBC:247,PAPP-A: 2.14 internetteki yorumlara bakıp yorumlayayım dedim de dediğim gibi anlamadım bişe
Ve yine kanama Kizlar bir dua okuyun benim icin sanki biraz yogun gibi kaskati kesildim,yatakta
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude, suay82 (sultan kılıç) (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
cutemom:13.200
Sevilimmm:10.000
Toplam okunan : 113.200
Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri
09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE
Benim annem geliyor gunduz baxen kaynanam tam eylulun 19.dan beri korkuyla yasiyorum tam oh diyorum bitecek gene basliyor 9 da icmem gerekrn hapimi simdi ictim unutmusum kanamsyla hatirladim
Benimde cuma kontrol var seninde durumun o gune kadar netlesir ben surekli tuvalet hsrici yatsam duzelirim belki ama yatamiyorum is yapmiyotum ama yerimdrn baya kalkiyrum hatami ediyorum acaba
mevlam sağsalim feraha erdirsin canım yaVe yine kanama Kizlar bir dua okuyun benim icin sanki biraz yogun gibi kaskati kesildim,yatakta
ekliyorum canımSilacim 5300 tane daha okudum canim seni gormusken soyliyim
1000 tane alıyorum ya mubdi yarına kadar biter
Ve yine kanama Kizlar bir dua okuyun benim icin sanki biraz yogun gibi kaskati kesildim,yatakta
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda normale dönersinBahtsiz bedevi arkadasinizin bu kez de durduk yerde azi disi kirildi. Bu olay gebeligimin ilk ayi olmustu hamile oldugumdan birsey yapmadim ama normalde aylar surecek curume hamilelikte 3 ayda ilerlemis dun geceden beri sancidan kivrandim bugun doktora gittik uyusturmadan temizledi ve gecici dolgu yapti. Tip teknolojisi bu kadar gelismisken su orta cag teknikleriyle ameliyat olmam, disime dolgu yaptirmam falan bitsin artik ben de normal gebeler gibi erik, cilek asereyim kocama naz yapayim falan Allah immmmmmm yok yok isyan etmiyorummmmmmhayat gulumseyince guzel, isyan etmeyecegim gulumseyecegim, bebisimi uzmeyecegimmmm
geçmiş olsun canım ya bir an önce geçse şu kanamanOglum icin kalkiyorum mecburen anca kanamam olunca yattim oyle sabit annem is yaoiyo ben oglumla bazen oyun bazwn video izliyorum filan
Ama is yapmiyirum ama meyvemi fulsn kendim aliyorum bazen balkona kadar gidip geri donuyorym of o kadarmi pamuk ipligune bagli bu is
özelden yazdım canımözelden ismini yaz ben ekleyim canım
gaz vardir bir arkadasim hamile ayni durumda her bedende degisiklik gosterebiliyor, benim ilk hamileligimde karnim daha azdi bunda sanirim daha hizli sisicek pantalonlarim belden sikmaya basladi .
gazdır gaz :) benimde oylkeydi şimdi bile o kadar yok göbişim foto koymultum buraya kocamann 1 ay önceki halim
Eki Görüntüle 826112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?