kızlar benim karnım şimdiden şişti yaa 6 aylık sanki bi de çok gaz var ben de sizde böyle misiniz
bi de bu kanamalar en cok hangi haftalarda oluyo herkeste olmuyordur heralde ama kanama geçirenler daha çok hangi haftalarda oluyo neden oluyo bu kanamalar
benimkiler ikizdi daha önce yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz acaba ikiz olduğu için mi gaz ya da şişkinlik oluyo
Gaz ve siskinlik hepimiz de oluyor canim suanda bile patlamak üzereyim mesela:) benim kanamalarım 6 ve 9 haftada olmuştu ama cok az.birdaha olmadı çok şükür. Progestan kullanmistim ama geçen hafta dr.um biraktirdi.
Biri beni face de ekleyebilir miiiiiii:26::26::26::26:
Kizlar bebeginize gunluk tutuyormusunuz. Ben artik almayi düşünüyorum usg fotolarini falan koyarız.
En basa da dugun fotosuilk hissettiğimiz ani.
Idolum aysun aysun bebisim kanamam arada oluyor mesela bygun 1.5 gun sonra kirmizi kanama oldu ama az masallah kesilecekmi dersin baxen gubduz kahve renfi geliyor kirmizi sadece yataeken uyurken gece oluyor bu gun icinde hareketlendigim anlaminami gekiyo
Gaz ve siskinlik hepimiz de oluyor canim suanda bile patlamak üzereyim mesela:) benim kanamalarım 6 ve 9 haftada olmuştu ama cok az.birdaha olmadı çok şükür. Progestan kullanmistim ama geçen hafta dr.um biraktirdi.
ben de gaz ve şişkinlikten muzdaribim.hatta eşim de muzdarip. ama yapacak bir şeyim yok malesef. mide bulantılarım birkaç gündür azalmıştı. ama dün tekrar başladı. geçti diye sevinmiştim.
benim koca yıl başında hediye etmişti anne adayını günlüğü ona yazıyorum keyifli
Hangi dr gidiyorsun benimde ilk gebeligim bahceciden bora bey,takip etti muhtesem bi dr eger ondaysan karistirma ne oldugunu derim zira o olmasa ben cocugumu doguramayacaktim simdide hamileyim kanamalarim kesilmiuor ona gitmeyi dusunuyorum iki hafta icinde
bu şişkinlik için ne yapıcaz yok mu çözümü
kızlar merhaba,
bende nisan annesi olacağım inşallah. Rabbim izin verirse..
bir çoğunuzu bahçeci fulya ve temmuzda tüp bebek yapacaklar topiklerinden tanıyorum
belki sizde beni hatırlarsınız..
neyse ben sizinle tatsız bir konu paylaşacağım bu konuda tecrübesi olanlar paylaşımda bulunursa çok sevinirim
ben 13. haftaya kadar crinon jel kullandım ve gayet sağlıklı bir süreç geçirdim.. bu haftada jeli bıraktım akabinde sarı bir akıntı başladı 1 hafta takip ettim jelin kalıntılarımı diye ama değildi. doktorumu aradım gel bakalım dedi
dün doktoruma gittim akıntıdan kültür aldı ve bu sırada bir polip var dedi vajinal muayene yaptı ölçmek için
daha önce küçük boyutta 2 miyomum olduğunu biliyordum ama polipi ilk defa duydum. çok büyük değil dedi akıntıyı bu yapabilir ama kültür sonuçlarına bakınca karar vereceğiz dedi ve bu arada kanama yapabilir dedi.. bebeğim gayet iyi her şey yolunda şükür..
fakat bu sabah işe gitmek için kalktığımda idrarımı yaptıktan sonra tuvalet kağıdına kan gelmişti sonra bir baktım tuvalete de damlamış sonra ped koydum ayağa kalktım bir kaç dakika sonra bir parça düştüğünü hissettim. tabiki çok korktum biraz bekledim tekrar yattım 1 saat sonra kalktım ped temizdi ama tekrar idrara çıktım yine kan geldi. hemen doktora gittik aksi gibi doktorum doğumdaydı başka bir doktora göründüm halden anlamaz doktor bile diyemeyeceğim birisiyle karşılaştım şuan aktif kanaman yok dedi bebek ve kese iyi görünüyor dedi ama tatmin olmadım. kendi doktorumu bekledim bu arada başka kanama olmadı. Bu arad pedime gelen parçayı da yanıma almıştım. Doktorum kokrma gel bakalım dedi önce göbekten bebeği kontrol etti rahimde bir kanama görünmüyor bebek hareketli kalp atışı normal dedi sadece rahimde kasılma var dedi o sırada bu nedemek sormadım panikten sonra kanama polipten olabilirmi diye alttan kontrol etti boyutunda bir değişiklik yok şuan kanama yok dedi ama büyük ihtimalle poliptendir dedi. netice 1 adet crinon jel in iğnesini verdi ve 1 hafta istirahat verdi. sadece tuvalet ve yemek için ayağa kalakacaksın hep yatıp dinleneceksin dedi bayramın 2. günü tekrar görecek beni. akşama kadar sorun yoktu akşam üstü tekar tuvalete gittiğimde yine kan geldi tuvalet kağıdına. kendimi üzüp daha fazla kasmak istemiyorum ama elimde olmadan çok ağladım korkuyorum o artık resmen bir canlı bebek, kaybetme fikrini düşünmek istemiyorum ama herşey Allah'tan diyorum. kanamanın polipten olduğuna %100 emin olsam rahatlayacağım ama zaten sümüksü gayet kırmızı bir kan.
ne diyorsunuz düşük teklikem olabilirmi?
ben disi guzel kapakli bir defter aldim, once kendimi tanittim ona, sonra babasini her gun yazamiyorum ama arada karaliyorum keyifli bir ani olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?