2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar benim karnım şimdiden şişti yaa 6 aylık sanki bi de çok gaz var ben de sizde böyle misiniz
bi de bu kanamalar en cok hangi haftalarda oluyo herkeste olmuyordur heralde ama kanama geçirenler daha çok hangi haftalarda oluyo neden oluyo bu kanamalar
benimkiler ikizdi daha önce yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz acaba ikiz olduğu için mi gaz ya da şişkinlik oluyo

Gaz ve siskinlik hepimiz de oluyor canim suanda bile patlamak üzereyim mesela:) benim kanamalarım 6 ve 9 haftada olmuştu ama cok az.birdaha olmadı çok şükür. Progestan kullanmistim ama geçen hafta dr.um biraktirdi.

Gaz ve siskinlik hepimiz de oluyor canim suanda bile patlamak üzereyim mesela:) benim kanamalarım 6 ve 9 haftada olmuştu ama cok az.birdaha olmadı çok şükür. Progestan kullanmistim ama geçen hafta dr.um biraktirdi.

ben de gaz ve şişkinlikten muzdaribim. hatta eşim de muzdarip. ama yapacak bir şeyim yok malesef. mide bulantılarım birkaç gündür azalmıştı. ama dün tekrar başladı. geçti diye sevinmiştim.

kızlar merhaba,
bende nisan annesi olacağım inşallah. Rabbim izin verirse..
bir çoğunuzu bahçeci fulya ve temmuzda tüp bebek yapacaklar topiklerinden tanıyorum
belki sizde beni hatırlarsınız..

neyse ben sizinle tatsız bir konu paylaşacağım bu konuda tecrübesi olanlar paylaşımda bulunursa çok sevinirim

ben 13. haftaya kadar crinon jel kullandım ve gayet sağlıklı bir süreç geçirdim.. bu haftada jeli bıraktım akabinde sarı bir akıntı başladı 1 hafta takip ettim jelin kalıntılarımı diye ama değildi. doktorumu aradım gel bakalım dedi

dün doktoruma gittim akıntıdan kültür aldı ve bu sırada bir polip var dedi vajinal muayene yaptı ölçmek için
daha önce küçük boyutta 2 miyomum olduğunu biliyordum ama polipi ilk defa duydum. çok büyük değil dedi akıntıyı bu yapabilir ama kültür sonuçlarına bakınca karar vereceğiz dedi ve bu arada kanama yapabilir dedi.. bebeğim gayet iyi her şey yolunda şükür..

fakat bu sabah işe gitmek için kalktığımda idrarımı yaptıktan sonra tuvalet kağıdına kan gelmişti sonra bir baktım tuvalete de damlamış sonra ped koydum ayağa kalktım bir kaç dakika sonra bir parça düştüğünü hissettim. tabiki çok korktum biraz bekledim tekrar yattım 1 saat sonra kalktım ped temizdi ama tekrar idrara çıktım yine kan geldi. hemen doktora gittik aksi gibi doktorum doğumdaydı başka bir doktora göründüm halden anlamaz doktor bile diyemeyeceğim birisiyle karşılaştım şuan aktif kanaman yok dedi bebek ve kese iyi görünüyor dedi ama tatmin olmadım. kendi doktorumu bekledim bu arada başka kanama olmadı. Bu arad pedime gelen parçayı da yanıma almıştım. Doktorum kokrma gel bakalım dedi önce göbekten bebeği kontrol etti rahimde bir kanama görünmüyor bebek hareketli kalp atışı normal dedi sadece rahimde kasılma var dedi o sırada bu nedemek sormadım panikten sonra kanama polipten olabilirmi diye alttan kontrol etti boyutunda bir değişiklik yok şuan kanama yok dedi ama büyük ihtimalle poliptendir dedi. netice 1 adet crinon jel in iğnesini verdi ve 1 hafta istirahat verdi. sadece tuvalet ve yemek için ayağa kalakacaksın hep yatıp dinleneceksin dedi bayramın 2. günü tekrar görecek beni. akşama kadar sorun yoktu akşam üstü tekar tuvalete gittiğimde yine kan geldi tuvalet kağıdına. kendimi üzüp daha fazla kasmak istemiyorum ama elimde olmadan çok ağladım korkuyorum o artık resmen bir canlı bebek, kaybetme fikrini düşünmek istemiyorum ama herşey Allah'tan diyorum. kanamanın polipten olduğuna %100 emin olsam rahatlayacağım ama zaten sümüksü gayet kırmızı bir kan.

ne diyorsunuz düşük teklikem olabilirmi?

Canim bence srtik kanaman kesilio..kahve rengi yada cok koyu kirmizi-bordo vs kanamalar ceride birikintiler ve son kalıntılar oluyo.
Benim de son kanamam oyle koyu oldu cok sukur 10 gundur yok..cumayi devirirsek 2 hafta olacak

Seninde bitiyo az daha sabir cutem

Hangi dr gidiyorsun benimde ilk gebeligim bahceciden bora bey,takip etti muhtesem bi dr eger ondaysan karistirma ne oldugunu derim zira o olmasa ben cocugumu doguramayacaktim simdide hamileyim kanamalarim kesilmiuor ona gitmeyi dusunuyorum iki hafta icinde

Ama arada kipkirmizi kanama oluyo aysu. Kan pedde bi saat ici.de kahveye donuyo taze kan gelmiyoss bende pedin arkasini yirtip bakiyorum kirmzi kan ise arkada rengi kararmiyor kirmizi oluyo ama kahve akintiyda lekeyse oda kahve olatak kaliyo pedde siyaha donuyo nasil ams kanamanin kitabini yazmisim ama genelde ya gun icibdr grlmiyo akssm biraz kirmizi geliyo yada gun icibdr kahve kahve coook az oluyo insallah biticek be gulum demin esimle tartistim sebeb 3.bebek
Tabiki doguramam beni,anlamadigini soyledim guzrl guzrl giyibip gezmek isterdim diyorum neyin var diyo keyiften yatiyorum sanki sacim yagdan kepekten olmus kokusmusum resmen kalktim tuvalette icli icli agladim
Of ki of

ben de gaz ve şişkinlikten muzdaribim. hatta eşim de muzdarip. ama yapacak bir şeyim yok malesef. mide bulantılarım birkaç gündür azalmıştı. ama dün tekrar başladı. geçti diye sevinmiştim.

bu şişkinlik için ne yapıcaz yok mu çözümü

Bahtsiz bedevi arkadasinizin bu kez de durduk yerde azi disi kirildi. Bu olay gebeligimin ilk ayi olmustu hamile oldugumdan birsey yapmadim ama normalde aylar surecek curume hamilelikte 3 ayda ilerlemis dun geceden beri sancidan kivrandim bugun doktora gittik uyusturmadan temizledi ve gecici dolgu yapti. Tip teknolojisi bu kadar gelismisken su orta cag teknikleriyle ameliyat olmam, disime dolgu yaptirmam falan bitsin artik ben de normal gebeler gibi erik, cilek asereyim kocama naz yapayim falan Allah immmmmmm yok yok isyan etmiyorummmmmm hayat gulumseyince guzel, isyan etmeyecegim gulumseyecegim, bebisimi uzmeyecegimmmm

canım bana mı sordun bilemedim ama... üstüme alındım cevap vereyim
ben tüp bebeği bahçecide yaptırdım doktorum mustafa beydi sonra hamilelik takibi için bucak hanıma gittim 8. haftaya kadar
sonra herşey normal ittiği için kendime yakın ve poliçemin geçerli olduğu acıbadem hastanesi cem öncüloğluna devam etmeye başladım çok memnunum doktorumdan

senin kanamalarında sebebi belli değilmi? nasıl dayanıyorsun endişeni nasıl dizginliyorsun ben şuanda çok zorlanıyorum

bu arada haberin varmı bilmiyorum ama bora bey hasta evlerden uzak kansermiş hasta alıyormu bilmiyorum

bu şişkinlik için ne yapıcaz yok mu çözümü

valla hiçbir fikrim yok. dün karnabahar yedim o beni mahvetti. soğukta camları açmak zorunda kalıyoruz hep. şampuan kokusundan midem bulandığı için de 3 günde bir banyo yapabiliyorum. kendimi pis pasaklı, devamlı gaz çıkaran, şişik, çirkin hissediyorum. devamlı midem bulanıyor. öyle mutsuzum ki.

gaz yapan şeylerden uzak durmak lazım herhalde ama işe yarar mı onu da bilmiyorum. her halükarda oluyor işte.

canım önce geçmiş olsun allah sağlıkla bebişini kucağına nasip etsin senin başına gelen bu kanama türü bi çok arkadaşımdan duydum hatta bebek doğana kadar ara ara kanama geçiren bile var bence kendine sıkıntı yapma biliyorum elde değil düşünmemek üzülmemek çok zor ama kendini kasma doktora durumu anlatmışsın o da sana tedbir aldırmış takdir allahın allaha emanet et bebeğini tabii böyle bi durumu tecrube arkadaş sana destek olursa için daha çok rahatlar ama düşük değildir bebeğin için üzme kendini

mrb kızlar bugün ikili test sonucumun çıktısını aldım ama doktora yorumlatamadım,fırsatım olmadı.bişede anlamadım siz yorumlasanıza bideAPP-A SERBEST BETA HCG FBC:247,PAPP-A: 2.14 internetteki yorumlara bakıp yorumlayayım dedim de dediğim gibi anlamadım bişe

Ay o kadar yazdimda tel kapandi gitti
Oncelikle dilerimki onca emekle hamilelik rutbesine gelmissin zamaninda olan bir dogumla saglikli bir bebeginin digumuyla anne olursun
Bora beyden sonra beni kimse tatmin etmiyor bans hic bir zaman yasadig o seyin dogrusunu soylemedi kucuk haftalardir kullandigim nidilatin bile ne isr yaradigini 30.haftalarda ogrenmistim cunku eminim hani o biliyo ya defalarca beni ziyarete geldi nenim hayatimda ayri bi yeri var onun eminim oda beni hic unutmayacak hatta cocugumun adids onun kizinin adiyla ortak onun kizi nil deniz ben ege deniz.koydum oglumun adini kizim olsaydi nil deniz koycaktim simdi adini neyse kisacasi bora bey muhtesem bi dr
Simdi gittigim dr kucuk bir tip merkezi sahibi muthis yogun iyi ama benide taniyor ok ama yeterlimi bilmiyorum
Bora bey gebeligimden haberdar bi hafta once cep tel gorustuk randevu al kuzucum goruselim dedi amcak calismiyorum ve cok zamamsiz olusan gebeligimden oturu hazirliksizdi ustune kanamalardan ise gidemiyorum muaynesini karsiliyamam diye duruyorun suan ama bu gidisata bir dur diyemezse doktorum bora beye gidicem
Nasil tahammul ediyorum edemiyorum bir gub gecmiyorki aglamadan
Yatmak beni boguyor
Senin dr acibademdeysr muhtemelen iyidir diyorum ne zaman gorecek seni peki buarada kanli akintiyi dikkate al ve rapor al ben almadim herseye devam ettim benzetmek gibi olmasin kesinlikle asla kanamalarim basladi insallah senin sorunsuz gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…