- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
- 548
kızlarrr bugun bebişimi gördüm. Bi görseniz o kadar cok hareketlikiii. Resmen ayaga kalktı zıpladı yaa. Surekli donuyo ters duruyo zıplıyo. Bacakları elleri cok netleşmiş.Kemik yapısı tamamlanmıs. Boyuda 14 cm. O kadar cok hareketliki cinsiyetini kesinleştiremedik. Daha once erkek gibi demişti. Bu kez bizmki oynadı oynadı sonra resmen bagdas kurdu göstermedi. Çatlayacagım artık bi netleşseydi. Gerçi bana erkek gibi geliyo ama. Bide cok kilo almısın dedi doktor. Uyardı. Dikkat etcem artıkbayramdan sonra 3lü için çağırdı. Benim 2 li testim baska bi hastanede oldu ama sonucu kaybettiler sonra buldular falan guvenemedik pek. Doktorumda guvenmedi kendi istedi. Super bişey yaa o kadar cok hareketi nasıl hissedemiyorum hayret yaa. Grip asısını olayımmı dedim yyok dedi. Onu neden istemedi anlamadım.Size bişey dendimi grip asısı ile ilgili..
ben geldim kızlar doktor kontrolümüz çok güzel geçti 2li tarama çok iyi kan verdik bayramdan sonra çıkçak sonucum kızlar ya çok sevimliydi kıpır kıpır hareketlerini gördüm zıppır zıppır zıplıyodu. 2 lide yazanları size de yazayım yorumlayın
kalp atımı:180
crl:56mm
nt:0.8mm
nazal kemik:mevcuttur
cinsiyetini söylemedi bende sormadım :)
kızlar biraz önce doktordan geldim ve bebişimi gördüm. cinsiyetini de öğrendik, aramıza bir yakışıklı katılcakmış. sağlığımızda iyiymiş. darısı diğer hamişlerimizin başına.......
MERHABA KIZLAR DOKTORDAN GELİYORUM DÜN BAĞIRSAKTA PARLAKLIK GÖRMÜŞTÜ ÜÇLÜYÜ YAPAN DOKTOR. KENDİ DOKTORUM DA 21 İNDE TEKRAR BAKALIM 21 İNDE TEKRAR BAKALIM EĞER DEVAM EDERSE AMNİYOSENTEZ YAPALIM DEDİ. İNŞALLAH HİÇ BİR ŞEY ÇIKMAZ. BU ARADA CİNSİYETİMİZ DE BELLİ OLDU OĞLUŞUM GELİYOR İNŞALLAH
Gözünüz aydın maşallah. Zaman hızlı geçmeye başladı, büyüyor melekler. Ultrason seansları enteresan gerçekten. Giderken bir ton soru oluyor kafamda, sorayım soru işareti kalmasın aklımda diyorum. Ekranda Defne'mi gördüğüm an zaman duruyor sanki. Doktoru bile dinlemiyorum. HıHı diyorum geçiştiriyorum. Ancak eve gelip videoyu izlediğimde öğreniyorum doktor ne demiş:118: Allah hepimize sağlıklı&sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etsin
Merhaba bayanlar nasılsınız ?
Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın?
Kizlar ben iki aylik hamileyim sadece ve
bir iki kilo aldim simdiden
hadi o onemli degilde
benim gobegim hamile gibi yani =D
hamileyim tabi ama sanki 5 6 aylik hamileyim
bu siskinlik midir acaba ?
yada normalmidir sizce ?
Böyle dombilik olanlar oldumu hiç iki ayda ?:101:
Özellikle 2. ay çok olmuştu bende. Sabah kalkıyordum dümdüz, akşama kadar maşallah 9 aylık oluyorduk. Gaz&sindirimin yavaşlaması sebep oluyor. 3. aydan sonra düzelir sanırım
mrb kızlar aranıza yeni katıldık yarın konrolum var belki cinsiyeti belli olur
merhaba,aslında ben mayıs annesi olacaktım 03/05/2014 tü tahmini doğum tarihim fakat SAT ımı yanlış hatırladım yada üstüne görme olabilir dedi doktorum 11+3 günlük gebeyim,budurumda Nisan annesi olacağım kısmetse, mayıs annelerinden nisan annelerine izninizle transfer oluyorummmm
Hoş geldiniz