2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gözünüz aydın maşallah. Zaman hızlı geçmeye başladı, büyüyor melekler. Ultrason seansları enteresan gerçekten. Giderken bir ton soru oluyor kafamda, sorayım soru işareti kalmasın aklımda diyorum. Ekranda Defne'mi gördüğüm an zaman duruyor sanki. Doktoru bile dinlemiyorum. HıHı diyorum geçiştiriyorum. Ancak eve gelip videoyu izlediğimde öğreniyorum doktor ne demiş:118: Allah hepimize sağlıklı&sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etsin

Merhaba bayanlar nasılsınız ?

Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın?

Özellikle 2. ay çok olmuştu bende. Sabah kalkıyordum dümdüz, akşama kadar maşallah 9 aylık oluyorduk. Gaz&sindirimin yavaşlaması sebep oluyor. 3. aydan sonra düzelir sanırım

mrb kızlar aranıza yeni katıldık yarın konrolum var belki cinsiyeti belli olur

Hoş geldiniz. Maşallah meleklerinize

link veriliyor mu acaba bilgisi olan var mı bi çocuk arabası göstericektim indirim varmış da nasıl diye

cinsiyet öğrenen çok oldu artık sana da söyler bence canım..
değerlerin çok güzel canım kan değerlerinde güzel gellir insallah

maşallah canım prens geliyor demek sağlıkla gelsin paşa

oyy maşallahhhh
sagolasın canım inşallah inşallah onları da hayırlısıyla yaşarım :) çok erken dahageç döllenme oldugu için zaman alıcak kesenin görünmesi kalp atışı :)
gozn aydın canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah

maşallah canımmm prens geliyor demekkkksağlıkla gelsin paşa..
inşallah iyi çıkacak diğer sonuçta 21.indd
Ha bu arada arkadaşlar benim bebiş hep önden gidiyor şimdi de 17 haftalık görünüyor. Ultrasonda önde görünen var mı aynı bu şekilde
benimki de önden gidiyor ama seninki baya öndeymiş canım
benimki 5 gün önde çıkıyor her gittiğimde..

Hayırlı olsun canım...
Genelde kalp atışı hızlı ise erkek derler =)
Benim mesela 156 çıkmıştı, bugün de tahmin yürütüp kız dediler =)

o bende tutmadı canım..kalp atışı daha az ise erkek diyorlar ama bende tutmadı

genetik bi hastalık canım karın ağrısı oluyor şiddetli bıçak saplanıyor gibi ağrılar geliyo çok kötü bişey heralde kanamamın kesilmemesinin sebebi bu çünkü baska bişey bulunamadı

merhabalar :)
ben de 12+2yim bugun. geçen hafta doktora gitmiştim ama cinsiyetini söylemedi daha küçük dedi. hayırlısı artık :) isim hazırladım bile. bayramdan sonra tekrar gitcem. ikili test yapılcak. hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

İNŞALLAH BU ŞEKİL SORUNSUZ GEÇER GEBELİĞİN CANIM =)..
Evet bende bugün doktora gittim bebeğim iyi çok şükür..
Doktorumuz tahmin yürüttü, kız dedi büyük ihtimal =)
Bayramdan sonra gideceğim tekrar o zaman netleşirmiş.

tek tansiyon sorunu yasayan galiba benim
bu hafta boyunca sağlık ocağına gidip ölçturucem
dun 12-9 du bugun 13-8 bakalım yarın ne çıkıcak

geçmiş olsun ...benim ilk gebeliğimde tansiyon ve gebelik şekeri çıkmıştı..ama ben birşey fark etmiyordum yada hissettmemiştim..sonra normale dondu.ama bu yaz çok sık baş ağrıları çektim en son sabah acile gittik eşimle 14 yada 15 falan dı tansiyonum .dr ılaç vermek istemedi yediklerine dikkat et ve bol hareket dedi.sonra oda düzene girdi her sabah aç karınına limonlu su içiyorum galiba onunda faydası oldu.şimdi tekrar hamileyim doktorum tekrar gebelikde çıkmasın diye diye tuz ve şekerden uzak dur dedi.şeker ve tatlı zaten sevmiyorum.yaklaşık 10 yıldan beri şeker kullanmıyorum etrafımıda teşvik ediyorum.börek ve tuzlu şeyleri seviyorum onlarıda ayarında yemeye çalışıyorum.kntrllerimde tansiyonum 11/6 civarında gidiyor.en son 12/7 çıktı ama doktor yuksek br deger degil dedi.senın kaç çıktı ki kontol ettiriyorsun?

bizede tahmin yürüterek erkeğe benziyor dedi :) bizimde bayram sonrası kontrolümüzde inş. kesinleşecek

benim kalçalarım ağrıyor kızlar bazen yerimden kalkamıyorum annemde böyleymiş ona çekmişim hamileliğinde oda yaşamış.bide sürekli içim bulanıyor ama çıkarmıyorum süte ve yoğurda gereken önemi vermiyorum 2 kilo aldım

Kizlar bebeginize gunluk tutuyormusunuz. Ben artik almayi düşünüyorum usg fotolarini falan koyarız.
En basa da dugun fotosu ilk hissettiğimiz ani.

Son düzenleme:
Kizlar bebeginize gunluk tutuyormusunuz. Ben artik almayi düşünüyorum usg fotolarini falan koyarız.
En basa da dugun fotosu ilk hissettiğimiz ani.
ben de geçen beğendim kitapçıda ama çok pahalıydı yaa 45 tl idi ama gerçekten çok güzeldi

Son düzenleme:
Günlük değil de ciceler aldm ben bebişe.. Eşim de kızıyor ya bişey olursa, çok erken kaptırıyosun kendini diye.. Ama erkekler baba olucaklarını anlayamıyolar işte kucaklarına almadan.. Hata mı ediyorum sizce bişeyler almakla...

Idolum aysun aysun bebisim kanamam arada oluyor mesela bygun 1.5 gun sonra kirmizi kanama oldu ama az masallah kesilecekmi dersin baxen gubduz kahve renfi geliyor kirmizi sadece yataeken uyurken gece oluyor bu gun icinde hareketlendigim anlaminami gekiyo

Seybil senin neyim var
Guzelim benim onve kanli akinti geldi ama ben kapi baca tirmanmaya devam ettim bi hafta sonra tareet alirken kan gordum bur gun sonra kiremit rebgi kan geldi once sadece aksamlari sonra bildigin adetten beter ilk dort gun cok yogun kanamalar ve agrilar dusuk riski diyodu dr sonra kanama azalmaya,lekeye dondu dondu 4_5 gunlerde ufak isler yaptim kesinlikle agir ddgil 6.gun hic kanama yokken birden kan bosandi hastaneye yatis oldu sonra bir daha hic o kadar kanamam olmadi gun icinde az az kirmixi geliyodu kshveyr dondu arada azaliyo mesela bu bi devrimdi tam 1.5 gubdur ne leke ne kan yoktu taki bu aksama kadar ama devam etmiyo sukur uc tane bi lira buyuklugundeydi kanama kirmizi bitecek herhalde diye dusunytorum 8 gundyr cok sukur rabbime yogun kanama yasamadim dr o en sonki hast yatisimda plesantaya bagli kanama ama ciddo bi ayrisms yok bu kadar cok kan tekbik hata dedihatta her gittigim dr bana kanama alani kuvuk ama kan cok ditor neyim var bilmiyorum ayol ayarimi bozuktur nedir bazen bisey akiyor gibi geliyo o an oluyorum ya
Iste hikayem ayin 19.dan beri yasadiklarim 8_9 kere dr gittim bu gunlerde 3 kerede hastamede yattim :) nazliyim efsane gebe oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…