2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canımm inşallah bir an önce bunlar geçer benim ikiz gebelik o yüzden endişeliyim şu 3 ay geçse düşk tehlikesini atlatsam diye düşnürken bu kez de erken doğum riski bekliyoo beni önümüzde uzun bi yolculuk var daha allah hepimize kolaylık versin

aman iyi olun o da biraz alttan alsın canım:)
hamilelerin psikolojisini okut eşine biraz daha anlayışlı olur.
Korkma allahın izniyle bebeğine birşey olmaz ama sen yinede çok sinirlenme.

Insan annesine bile derdini açamiyor evlendikten sonra
ben size yaziyorum siz bana iyi gelecek cevaplar veriyorsunuz
ne guzel siteymis bu ne guzel insanlarsiniz siz boyle =) =)

Kizlar bebeginize gunluk tutuyormusunuz. Ben artik almayi düşünüyorum usg fotolarini falan koyarız.
En basa da dugun fotosu ilk hissettiğimiz ani.

ben tutuyorum canım, onun aramıza katılacağı haberini nasıl aldığımızı, ailelerle mutluluğumuzu nasıl paylaştığımızı yazdım. her dr kontrolü sonrası oğlumu her görüşümde tekrar yazıyorum ama bazen o kadar çok duygulanıyorum ki ağlamadan yapamıyorum :))

Dr bunun icin ilac falan veriyor mu acaba ?
riskli gebeliğin yoksa biraz yürüyüş yap.lifli şeyler ye bol su iç.kayısı kuru incir mürdüm eriği armut bunlar bağırsakları yumuşatır.gelsede gelmesede sık sık tuvalete otur.bebeğin yarısı senin olsada yarısı eşinin yani vücudunda sana ait olmayan bir organizma var ve insan vücudu yabancı gördüğü herşeyi atmaya çalışır .allah ın hikmeti bebeğ i atmaya çalışmıyor (bazı gebelikler hariç)atmamak içinde bütün fonksiyonlarını yavaşlatıyor sindirimi boşaltımı vücut ağır çalışıyor.normal zaman da yediğin 1 saatte hazmediliyorsa hamileyken bu 2-3 saate çıkıyor .sonrası bağırsakları düşün bu kadar geç sindirimden sonra davul gibi şişmemiz normal gaz birikiyor.
benim doktorum eğer yediklerini çıkaramayacak duruma gelirsen ozaman ilaçla müdehale ederiz dedi.
sen kendi doktorunla görüş ama en iyisi doğal yollardan beslenmemize dikkat ederek biraz katlanıcaz.
etrafıma bakınca.gaz neki yaaa bazı insanlar ne şartlar altında hamilelik yaşıyorlar.
tabi herkesin hamileliği kendine zor..

Gunaudin kizlar bu sabah sabah derkdn 5 30 da esimi gecirdim tuvalete gittim sonra yattim biraz tel siteye bakiniyodum bir ped dolmus bir haftadir boylr olmamisyi guc bela uyudum cok sukur az olmus ama oylr olmamis fakat kasiyorum kendimi simdidr tekrar ped drgisyim insallah bir damla bile olsa gelmicek hani sanki biraz serbest biraksam cok olcak gibi :) korkudanmi axaba
Dun bi ark yazmis bana sagolsun ama gercekten kani girunce butun sevkim kiriliyor korkmaya basliyorum elimde drgil hele hele artik kesilmesini beklerken kan gormek hosuma gitmiyo

Insan annesine bile derdini açamiyor evlendikten sonra
ben size yaziyorum siz bana iyi gelecek cevaplar veriyorsunuz
ne guzel siteymis bu ne guzel insanlarsiniz siz boyle =) =)

günaydın canım
evet haklısın evlendikten sonra herşey evinde kalıyor
tabiki dertlerimizi paylaşacağız belki birbirimizi tanımıyoruz ama burdaki kızlar o kadar içten ki insan ne var ne yok anlatası geliyor.
teşekkürler:)

Progestan ac karnina icilirmi annem dah gekmedi kahvalti edemedim ama saatim geciyo

canım benım ben sürekli çalışıyorum ama haftasonu okurum olurmu kı sabahtan akşama kadar işteyim ben okuyamazsam eğer listeden benı cıkarırsın arkadaşların hakkını yemek ıstemem

Ve yine kanama Kizlar bir dua okuyun benim icin sanki biraz yogun gibi kaskati kesildim,yatakta

Progestan ac karnina icilirmi annem dah gekmedi kahvalti edemedim ama saatim geciyo

kuzum benım bıtanem ınan hep aklımdasın aklıma geldikçe sürekli dua ediyorums sana canım şimdiye kadar o bebeğe bırsey olmadıysa allahın ıznıyle şimdide bırsey olmaz annesı kocaman oldu elhamdülillah sen içini ferah tut sıkma kendını rahat ol olkı bebekte rahat olsun progestan iç bırsey olmaz merak etme

genetik bi hastalık canım karın ağrısı oluyor şiddetli bıçak saplanıyor gibi ağrılar geliyo çok kötü bişey heralde kanamamın kesilmemesinin sebebi bu çünkü baska bişey bulunamadı

inşallah kanamanda tez zamanda kesilir canım ilaçta iyi gelir ve ağrılarında azalır

Kizlar bebeginize gunluk tutuyormusunuz. Ben artik almayi düşünüyorum usg fotolarini falan koyarız.
En basa da dugun fotosu ilk hissettiğimiz ani.

ben yapanlara çok özeniyorum ama ilk çocuğumda yapmadığım için ikincide de yapmam

zaten anneler hamile kalınca erkekler kucağına alınca babalık duygusunu hissedermiş diye boşuna demiyorlar... eşinin haklı olduğu noktada var lakin o risk hepimiz için her aşamada var ve genelde ummadık taşlar baş yarıyor sanırım bu konuda

ikiz demek iki kat zor hamilelik demek ben siz ikiz annelerine bir taşla iki kuş diye hem çok özeniyorum ama belirli bir yaşa getirene kadar sizin çok zor olacağından eminim ama Allah dağına göre kar verirmiş hepsinin üstesinden geleceğinize kuşkum yok

benim bu konuda çok bilgim yok lakin bence kesin poliptendir hep duyduğum kanamalı alan rahimde ve çok yakın kenarında değilse normal karşılandığı riskinin az olduğu

yani çok zor bir hamilelik geçiriyorsun eşinin ne olursa olsun daha anlayışlı olması lazım lakin o da insan onu da anlamak lazım, bende sabah eşimle evin dağınıklığı yüzünden tartıştım bana durmadan çamaşır yıkıyorsun sonra ütüleyip kaldırmıyorsun diye kızıyor neden hepsi benim görevim olsun ki, sabahta 10 dk tuvalette çok kötü olduğum halde bir sürü söylendi bana zaten evden kendimi zor attım normalde hamile kaldım kalalı kayınvalidem ayda bir bir kadın tutup temizliğe geliyor annesine ayda iki defa getir diyecekmiş bende kızdım yani saolsun geliyor ve masrafını kendi karşılıyor neden ikiye çıkarıp annene fazladan yük oluyorsun dedim ama henüz hızımı alamadım

Canım ya gerçekten çok zor operasyon geçirdin ilkine göre bu devede kulak kalır ama hamilelik maalesef dişleri mahvediyor bundan sonra güzel istediğin gibi bir hamilelik geçirirsin inşallah

Ultrason ölçümlerinde lazım sanırım birde referans aralıkları vardır gebelik zamanın için en iyisi dr sormak kesin olur bu tam sonuç demek değil çünkü

yani ben her sabah yaşıyorum ve homilide gırtlak yediğim için hiç bir zararı olmadığını biliyorum yani belli meraklanmışsın ama nispet yapıyor gibi olmuş:44: daha ne istiyorsun derler di mi ama

amin... topiğimizdeki ikiz anneleri hepiniz bebişlerinize bizden önce kavuşacaksınız kuvvetle muhtemel hepimize kocaman maşallah

bence biraz serbest bırak kendini akacak kan damarda durmaz demişler birde 5-6 ay üstüne görüp hamile olduğunu anlamayanlar var biz en baştan beri birde çok şey okuyarak sanırım bütün riskli olasılıkları kendimize dert ediyoruz ne kadar az bilgi= o kadar çok mutluluk formül bu galiba

Aynen :) neyi tutuyosam kasitorum kendimi tyvalete gitmem lazim korkyyorum subat topigine sordum benim gibi olan olmamis plesantasi asagida olan varmis yatmislar bi hafta bakalim benimki ne ah iki gun da diremeyim cuma kobtrolum var acillik olmuyayim insallahhh
Ah kizlar ah gecicek insallah raporuk heyet raporuna donmezse 11 gun daha evdeyim daha vakit var insallah

Günaydın kızlar, ben annemle aynı apartmanda oturuyorum. Teyzemde bir kaç gündür annemde kalıyor. Sağolsun her akşam bana bizim memleketin yemeklerini yapıyor. Bu arada anne tarafım sivaslı benim. Benim canım ne zamandır otlu ekmek çekiyordu. Sivaslı varsa aramızda bilir. Anneannem vefat ettiğinden beri hiç yapmamışlardı. Bir gün önce öylesine söylemiştim laf arasında bir günde otlu ekmek yapalım diye. Sağolsun teyzem dün yapmış. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Kokusunu daha apartmanın girişinde aldım. Gerçi anneanneciğimin sacı vardı onun etrafına bizi oturtur pişirdikçe torunlarına sıcak sıcak verirdi. Tabi o lezzeti artık bulmamız imkansız ama yine de çok mutlu oldum. Kaç tane yedim bilmiyorum Üzerinede bir güzel uyku çektim.

Ya buarasa bwnim kilim tuyum cikti uxuyor o modda ben agda yapmak istiyorun asagiya yapamam da bacaklara sizce benim yapmam dogrymu yoksa biribemi yaptirmali bacaklari

ya buarasa bwnim kilim tuyum cikti uxuyor o modda ben agda yapmak istiyorun asagiya yapamam da bacaklara sizce benim yapmam dogrymu yoksa biribemi yaptirmali bacaklari
bence şimdi kılla tüyle uğraşma.kendin yaparsan eğilip kalkcan daha çok kasılacaksın.illa yapmam lazım diyorsan biri yapsın,yaptırabileceğin biri varsa.yoksa hiç uğraşma

selam kızlar bir haftadır gripten ölmek üzeriyim resmen nefes alamıyorum bu gun biraz kalkayım dedim ama yok çok kötüyüm..
dün ıkılı test sonucuma baktı doktor gayet iyi dedi 99000/1 risk çıkmış sanırım maşallah kuzum da kocamann olmuş bebeiş gayet iyi ama ben bu gribi biran önce atlatsam iyi olur..
cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim saülıkla kavuşun inşallah meleklerinize hayırlı olsun...

monarosa canım paşan sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim senin adına öğrenince rahatlıyor insan..

cutemom canım inşallah cuma hayırlı haberlerle gelirsin bence bir temiz bildiğin ağdacı varsa ona git tüğler için kendini fazla zorlama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…