2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
burcu sen kasayla uğraşma canım satsın laptop al şimdi cok ucuzladılar hem uzanarak kullan daha rahat edersin oh oh

bende geçende öyle dedim bunu satıp leptop alalım ama bu çok ucuza gidermiş para yetmiyomuş bizim durumlar sıkışık olduğu için alamıyoruz ben bundanda uzanarak giriyorum kablosuz klavye ve mouse var tabi leptop olsa çok daha güzel olurdu kasadan çıkan sesde beni rahatsız ediyor migrenim olduğu için ama aslında eşim yapmak istese bunu satıp leptop alır işine gelmiyor

canım evet babam beni hamileyken görmemişti oğlumda. oğlum 7-8 aylıkken tekrar görüşmeye başlamıştık.
ya bırak uzasınlar alla alla. performans mı sergilicen. çok gözüne battıysa jiletle temizlicen canım. ben h.sonu ağda yaptırdım walla zorlandım canım yandı baya

Canım geçmiş olsun. Bazen bende unutup saçma sapan hareketler yapıyorum. Otobüsün peşinden koşmak gibi. Birde metrobüsdekilerle tartışıyorum. Bir gün fena dayak yiyeceğim birilerinden

aman canım Allah korusun dikkat et kendine hamile halinle metrobusemi biniyorsun çok kalabalık oluyor millet birbirini eziyor sakin ol sen yinede kavga etme kimseyle :)

neyle nispet yapiyorum 15 saat icinde her 7-8 dakikada bir hic bir sey yiyemeden chikarmakmi nispet? sen yanlish anlamishin beni..sen yiyorsun ama ben yiyemiyorum hic bir sey su bile icemiyorum

kesınlıkle bahane canım ya ınan okadar uygunları varkı taksıtle alsan sende rahat edersin of of mıgrenı bılmezmıyım bendede var aman tutmasın valla burcu canım bende işten gırıyorum evdeyken giremıyorum laptop var ınternet yok bendede

bunlarda miniğimin ultrason görüntüleri
Oyy pinarim masallah bebegine..
Eki Görüntüle 826153
Eki Görüntüle 826154

hayirli oldun oglusunn..ya ben daha ogrenemedim acmiyo bi bacaklarini yaaa:)
Canim o gaz olabilir bnce bnm de bazen semsert oluyo ve buyuk ..
Benide ekleyin ozelden yazamadim

Benide ekleyin face kime ozelden yaxicaz??

Ya kizlar 2haftada bi ultrasona girmek sakincali olabilir mi??
Bide ben daha cinsiyeti ogrenemedimm ;(
Bide kac kilo almaliyiz yani az almamiz gereken sylar hangisi 14+4deyim beb 1.3kg aldim

2 gün önce migrenim tuttu mahvetti beni 2 gün sürdü ağla ağla bi hal oldum ilaçda içemiyoruz benim migren hamile kalınca iyce arttı herşeyden etkileniyor progestan kullanıyorum o da etkiliyor Allah yardımcımız olsun bugun yine basağrım var artacak diye korkuyorum duş almam lazım tutarsa diye alamıyorum kurutma makinesini kullanınca azıyor ağrım keşke şu kurutma makinasının sessizini çıkarsalar :)

Burcu cumaya kadar dayanabilsem insallah cuma gunu dr detayli detayli sorucam kahve gelmesine raziyim kirmizidan korkuyorum
Ben zaten kanam dursa dr gidicem burcu iyi degilim cunku oglum geliyor sen nerdeydin ben agladim diyo hastanedeydim diyorum her gun ayni yalan yani anlicam simdi mutfakta oturuyorum annem kahvalti hazirliyor Allahim

bende 2 kiloya yakın kilo almışım doktorum gayet normal dedi ama bana göre değil..çok hareketsiz kalıyorum evde bence o yuzden kilo aldım..hiç istemiyorum kilo almak acil hareketlenmem lazım yaa(

cuma günü mutlaka git canım bu kanama niye oluyomuş öğren kırmızı kan gelince bende senin gibi korkuyorum kahverengiyi önemsemiyorum Allahtan oğluna annen bakıyor benimde bana annem bakıyo kaynanadan hiiiçç hayır yok bide halam olacak dün eşime gel beni igdaşa götür yerini bilmiyorum işlerim var yardım et demiş eşimde burcuyu hastaneye götürücem kontrolu var arabayı ver onu hastaneye götirip gelim ama benzin parası atamam sıkışığım hastaneden dönünce senin işinide hallederiz anne demiş kadının oğluna dediği lafa bak : benzin parası atmıyosan arabayı vermem işimi kendim görürüm demiş böyle bi insan işte kendi oğluna el gibi davranıyor bide benim hem halam hem kaynanam neyse canım Allah görüyor onların yaptıklarını gün gelir bu devran döner ben kahvaltımı çoktan yaptım afiyet olsun canım

aman canım Allah korusun dikkat et kendine hamile halinle metrobusemi biniyorsun çok kalabalık oluyor millet birbirini eziyor sakin ol sen yinede kavga etme kimseyle :)

İşte canım o kalabalıkta sinir oluyorum. Dün bir tane benim iki katım bayan arkadaş yaslanmış sırtıma rahat rahat gidiyor.. Ayakta zor duruyorum ben birde hammalık yapıyorum dayanamadım söyledim bir iki kelime. Çemkirdi bana sonrada diğer durakta indi zaten.

İstanbul lu arkadaşlar 11-13 aralıkta anne bebek fuarı varmış. baya kalabalık oluyor güzel şeyler de bulunuyor

İstanbul kongre merkezinde. Her sene bizim şirket gazete çıkarıyor bu fuarla ilgili ben inşallah bir aksilik olmazsa oradayım.

Herkese merhaba bende nasipse 17 Nisan annesi olacağım Aranıza bende katılmak istiyorum

Hoşgeldin ve hayırlı olsun bebişin

yaaa sorma burcu aynen anlattıklarının hepsini bende yaşıyorum karanlıkta uyumasam geçmiyor benım bıde ben çalışıyorum düşün işte mıgren tutunca güneş gözlükleriyle geziyorum artık herkes bılıyor mıgrenım olduğunu cok dayanamazsam parol içiyorum eh oda ne kadar etkı ederse bu kadınların çileside hiç bitmıyor canım dıkkat et tutmasın mıgren ama sacınıda ıslak bırakma hasta olma

İstanbul lu arkadaşlar 11-13 aralıkta anne bebek fuarı varmış. baya kalabalık oluyor güzel şeyler de bulunuyor

bak hatunlara bak nıye ankarada olmuyor bu fuar yaaa

keşke hamileyim napıyorsun sen ya üstüme ne çullanıyorsun deseydin o zaman bişey diyemezdi karnın hiç çıkmadımı? karnına bişeylr doldursan bide böyle iyce göstersen sana yer de verirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…