burcu sen kasayla uğraşma canım satsın laptop al şimdi cok ucuzladılar hem uzanarak kullan daha rahat edersin oh oh
Beyaz melek gecmis olsun bursada soguktur hani dikkat etmedin herhalde kendine dr gitmedinmi ?
Baharcik hamileyken gormesindenmi bahsediyosun ? Ben killari ds birakim bieakmasinada benim ark dugunu vardi 21 eylul 19 aksami agda yapacaktim haxirdim ki kanamam basladi kaldi dusun yani 20 gubdur uzuyolar :) hanzomuyum ne
Canım geçmiş olsun. Bazen bende unutup saçma sapan hareketler yapıyorum. Otobüsün peşinden koşmak gibi. Birde metrobüsdekilerle tartışıyorum. Bir gün fena dayak yiyeceğim birilerinden
inşallah kanamanda tez zamanda kesilir canım ilaçta iyi gelir ve ağrılarında azalır
ben yapanlara çok özeniyorum ama ilk çocuğumda yapmadığım için ikincide de yapmam
zaten anneler hamile kalınca erkekler kucağına alınca babalık duygusunu hissedermiş diye boşuna demiyorlar... eşinin haklı olduğu noktada var lakin o risk hepimiz için her aşamada var ve genelde ummadık taşlar baş yarıyor sanırım bu konuda
ikiz demek iki kat zor hamilelik demek ben siz ikiz annelerine bir taşla iki kuş diye hem çok özeniyorum ama belirli bir yaşa getirene kadar sizin çok zor olacağından eminim ama Allah dağına göre kar verirmiş hepsinin üstesinden geleceğinize kuşkum yok
benim bu konuda çok bilgim yok lakin bence kesin poliptendir hep duyduğum kanamalı alan rahimde ve çok yakın kenarında değilse normal karşılandığı riskinin az olduğu
yani çok zor bir hamilelik geçiriyorsun eşinin ne olursa olsun daha anlayışlı olması lazım lakin o da insan onu da anlamak lazım, bende sabah eşimle evin dağınıklığı yüzünden tartıştım bana durmadan çamaşır yıkıyorsun sonra ütüleyip kaldırmıyorsun diye kızıyor neden hepsi benim görevim olsun ki, sabahta 10 dk tuvalette çok kötü olduğum halde bir sürü söylendi bana zaten evden kendimi zor attım normalde hamile kaldım kalalı kayınvalidem ayda bir bir kadın tutup temizliğe geliyor annesine ayda iki defa getir diyecekmiş bende kızdım yani saolsun geliyor ve masrafını kendi karşılıyor neden ikiye çıkarıp annene fazladan yük oluyorsun dedim ama henüz hızımı alamadım
Canım ya gerçekten çok zor operasyon geçirdin ilkine göre bu devede kulak kalır ama hamilelik maalesef dişleri mahvediyor bundan sonra güzel istediğin gibi bir hamilelik geçirirsin inşallah
Ultrason ölçümlerinde lazım sanırım birde referans aralıkları vardır gebelik zamanın için en iyisi dr sormak kesin olur bu tam sonuç demek değil çünkü
yani ben her sabah yaşıyorum ve homilide gırtlak yediğim için hiç bir zararı olmadığını biliyorum yani belli meraklanmışsın ama nispet yapıyor gibi olmuş:44: daha ne istiyorsun derler di mi ama
amin... topiğimizdeki ikiz anneleri hepiniz bebişlerinize bizden önce kavuşacaksınız kuvvetle muhtemel hepimize kocaman maşallah
bence biraz serbest bırak kendini akacak kan damarda durmaz demişler birde 5-6 ay üstüne görüp hamile olduğunu anlamayanlar var biz en baştan beri birde çok şey okuyarak sanırım bütün riskli olasılıkları kendimize dert ediyoruz ne kadar az bilgi= o kadar çok mutluluk formül bu galiba
bacaklarda şişlik yaşayan var mı?
bende geçende öyle dedim bunu satıp leptop alalım ama bu çok ucuza gidermiş para yetmiyomuş bizim durumlar sıkışık olduğu için alamıyoruz ben bundanda uzanarak giriyorum kablosuz klavye ve mouse var tabi leptop olsa çok daha güzel olurdu kasadan çıkan sesde beni rahatsız ediyor migrenim olduğu için ama aslında eşim yapmak istese bunu satıp leptop alır işine gelmiyor
bunlarda miniğimin ultrason görüntüleri
Oyy pinarim masallah bebegine..
Eki Görüntüle 826153
Eki Görüntüle 826154
hayirli oldun oglusunn..ya ben daha ogrenemedim acmiyo bi bacaklarini yaaa:)MERHABA KIZLAR DOKTORDAN GELİYORUM DÜN BAĞIRSAKTA PARLAKLIK GÖRMÜŞTÜ ÜÇLÜYÜ YAPAN DOKTOR. KENDİ DOKTORUM DA 21 İNDE TEKRAR BAKALIM 21 İNDE TEKRAR BAKALIM EĞER DEVAM EDERSE AMNİYOSENTEZ YAPALIM DEDİ. İNŞALLAH HİÇ BİR ŞEY ÇIKMAZ. BU ARADA CİNSİYETİMİZ DE BELLİ OLDU OĞLUŞUM GELİYOR İNŞALLAH
Canim o gaz olabilir bnce bnm de bazen semsert oluyo ve buyuk ..kızlar benim karnım şimdiden şişti yaa 6 aylık sanki bi de çok gaz var ben de sizde böyle misiniz
bi de bu kanamalar en cok hangi haftalarda oluyo herkeste olmuyordur heralde ama kanama geçirenler daha çok hangi haftalarda oluyo neden oluyo bu kanamalar
benimkiler ikizdi daha önce yazmıştım ama görmemiş olabilirsiniz acaba ikiz olduğu için mi gaz ya da şişkinlik oluyo
Benide ekleyin ozelden yazamadim
kesınlıkle bahane canım ya ınan okadar uygunları varkı taksıtle alsan sende rahat edersin of of mıgrenı bılmezmıyım bendede var aman tutmasın valla burcu canım bende işten gırıyorum evdeyken giremıyorum laptop var ınternet yok bendede
bende 2 kiloya yakın kilo almışım doktorum gayet normal dedi ama bana göre değil..çok hareketsiz kalıyorum evde bence o yuzden kilo aldım..hiç istemiyorum kilo almak acil hareketlenmem lazım yaa(
İstanbul lu arkadaşlar 11-13 aralıkta anne bebek fuarı varmış. baya kalabalık oluyor güzel şeyler de bulunuyor
Burcu cumaya kadar dayanabilsem insallah cuma gunu dr detayli detayli sorucam kahve gelmesine raziyim kirmizidan korkuyorum
Ben zaten kanam dursa dr gidicem burcu iyi degilim cunku oglum geliyor sen nerdeydin ben agladim diyo hastanedeydim diyorum her gun ayni yalan yani anlicam simdi mutfakta oturuyorum annem kahvalti hazirliyor Allahim
İstanbul lu arkadaşlar 11-13 aralıkta anne bebek fuarı varmış. baya kalabalık oluyor güzel şeyler de bulunuyor
aman canım Allah korusun dikkat et kendine hamile halinle metrobusemi biniyorsun çok kalabalık oluyor millet birbirini eziyor sakin ol sen yinede kavga etme kimseyle :)
Herkese merhaba bende nasipse 17 Nisan annesi olacağım Aranıza bende katılmak istiyorum
2 gün önce migrenim tuttu mahvetti beni 2 gün sürdü ağla ağla bi hal oldum ilaçda içemiyoruz benim migren hamile kalınca iyce arttı herşeyden etkileniyor progestan kullanıyorum o da etkiliyor Allah yardımcımız olsun bugun yine basağrım var artacak diye korkuyorum duş almam lazım tutarsa diye alamıyorum kurutma makinesini kullanınca azıyor ağrım keşke şu kurutma makinasının sessizini çıkarsalar :)
İşte canım o kalabalıkta sinir oluyorum. Dün bir tane benim iki katım bayan arkadaş yaslanmış sırtıma rahat rahat gidiyor.. Ayakta zor duruyorum ben birde hammalık yapıyorum dayanamadım söyledim bir iki kelime. Çemkirdi bana sonrada diğer durakta indi zaten.
İstanbul kongre merkezinde. Her sene bizim şirket gazete çıkarıyor bu fuarla ilgili ben inşallah bir aksilik olmazsa oradayım.
Hoşgeldin ve hayırlı olsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?