2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

burcu canım ben senı cok ıyı anlıyorum çekmeyen anlayamaz diş ağrısı kabır azabı gibi derler ya miğren baş ağrısıda azap gibi rabbım şifa versın inşallah

Ay senin papalarını yesinler, pekte şirinlermiş

Benim 2. Hamileligim ilkinde mide bulantilarim cok olmuştu bu sefer hem mide bulantısı hem mide yanması var 14.haftadayiz ve hala geçmedi ne yapacağımı bilmiyorum dogru dürüst bişey yiyemiyorum.cok zorlaniyoru umarım biran önce gecer

sen benim halimi bi görsen evde pasaklı pasaklı dolaşıyorum üstümde hep pijamalar kaşlar desen almış başını gitmiş hani sen kıllarından şikayetciydin ya bende 1 aydır alamıyorum boşverdim herşeyi salladım :)

burcu canım ben senı cok ıyı anlıyorum çekmeyen anlayamaz diş ağrısı kabır azabı gibi derler ya miğren baş ağrısıda azap gibi rabbım şifa versın inşallah

bu diş ağrısını 3 e 4 e katlar amin canım insalah Allah halime acır da şifa eyler ama migren hastalığı ömür boyu sürüyor geçen bi hastalık değilmiş

bu diş ağrısını 3 e 4 e katlar amin canım insalah Allah halime acır da şifa eyler ama migren hastalığı ömür boyu sürüyor geçen bi hastalık değilmiş

burcu sen şimdi mıgrenı kafadan cıkar bak bayram gelıyor git bır güzel kaşlarını aldır bende bugün aldırcam bır güzel duş al hafıf makyaj kız kocişlere azıcık güzel gözükelım demı ama

Herkese merhaba bende nasipse 17 Nisan annesi olacağım Aranıza bende katılmak istiyorum

Hoş geldin Maşallah bebeğine. Benim doktorum 12. hafta tahmin etmişti. Kimisi de tam emin olup söylemek istiyor. Bir daha ki gidişine öğrenirsin

Çok geçmiş olsun canım. Allah sabır&şifa versin:93:

Benide ekleyin ozelden yazamadim
canım inatçıkeçi sana özelden facesini yazsın ordan ekle benim dışarıya gizli ondan söylesemde göremezsin
canım bir an önce kanaman geçip normal yaşantına dönersin inşaıllah bebişinde bu yaşadıklarının mükafatı olur
ohhh afiyet olsun yarasın bebişine
geçmiş olsun canım biran önce atlatırsın inşallah
Herkese merhaba bende nasipse 17 Nisan annesi olacağım Aranıza bende katılmak istiyorum
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin
keşke hamileyim napıyorsun sen ya üstüme ne çullanıyorsun deseydin o zaman bişey diyemezdi karnın hiç çıkmadımı? karnına bişeylr doldursan bide böyle iyce göstersen sana yer de verirler :)
ayy canım sen çok yaşa bu fikir çok güzelmiş bende mi öyle yapsam karnım olmadığı için kimse yer vermiyor bana da :))
Bi tabak yumurtali patatesi gomdum ya :) yarasin bana ya
afiyet olsun inşallah şifa olur sana

Ohh yaa bebişlerin cinsiyetleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor artık ufaktan ufaktan alışverişe başlarız inşallah. Hamileliğin tadı yeni mi çıkıyor neee

ay keşke evden çıkabilsem nasıl güzel ourdu ama benim yataktan çıkma yasak canım haliylede kocamlada münasebet yok zati :) adam beni hep pasaklı halimle görmeye alıştı :) bizim artık yataklarımızda ayrı 3 aydır beraber uyumuyoruz bu gidişle doğuma kadar böyle gibi görünüyor napalım canım babalıkda kolay değil birazda onlar zahmet çeksinler :)

ya kızlar en kötüsüde yanlızlık
zaten yaşadığımız sıkıntılar endişeler var hamd olsun Allah beterinden saklasın ama bunlara yalnız göğüs germekte çok zor oluyor
benim annem babam başka memlekette babam hasta olduğu için gelemiyorlar yanıma
kayınvalidem var eşim anneme söyleyeyim gelsin yanına diyor ama ev darmadağınık beni böyle görsün istemiyorum onda gidip kalsam rahat edemem hem oda hasta yani dizi burkulmuştu pek bir şey yapamıyor bu durumda bende bir şey isteyemiyorum
arkadaşlarım çalışıyor zaten çalışmasalarda uzak oturuyorlar gelmezlerdi
aslında eşim çok destek oluyor sağolsun ama ne kadar olsa erkek ve işe gidiyor

hiçbirşey yapmasada sohbet edecek biri olsun istiyorsun ama yok işte

Allahtan burası var sizler varsınız bir nebzede olsa paylaşıp dertleşiyoruz iyi geliyor
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

valla ben olsam yapardım heralde :)

bende evde genelde yalnızım annem sadece yemek getiriyor sonra gidiyor bende evde patlıyorum dediğin giibi konuşcak dertleşcek pek kimse yok eşim akşam geliyo bilgisayara oturuyo bi sohbet etme yok ben zaten yatak hapsindeyim inan bnede çok bunaldım bende buraya girip derdimi anlatıyorum burasıda olmasa kafayı yerdim :)

neyle nispet yapiyorum 15 saat icinde her 7-8 dakikada bir hic bir sey yiyemeden chikarmakmi nispet? sen yanlish anlamishin beni..sen yiyorsun ama ben yiyemiyorum hic bir sey su bile icemiyorum

Bir kere başına gelmiş sanırım yanlış anlamadımsa şanslısın en azından bir kere olmuş dokuz ay boyunca bu dediğini yaşayanlar hastanelik olanlar var maalesef ben her sabah çıkarıyorum ama yemek yiyebiliyorum çok şikayetçi değilim sana latife yapmak istedim ama anlamamışsın

yemek getiren biri olması da iyi bir şey...
aslında ben annemi istiyorum ama aklı bende kalmasın diye hep iyiymişim gibi konuşuyorum oysaki ona çok ihtiyacım var

aslında ben annemi istiyorum ama aklı bende kalmasın diye hep iyiymişim gibi konuşuyorum oysaki ona çok ihtiyacım var

anlıyorum canım bende 2 sene annemlere uzak oturdum çok zorlandım insan annesi yakında olsun istiyor hamile kalınca buraya taşındık çünkü birinini bana bakması şarttı çünkü düşük riskim var kalkmamam gerekiyor hamileliğimin başından beri devamlı yatıyorum aileye yakın olmak böyle durumlarda çok iyi oluyor 2 sene kimsesizdim allahtan taşındık sizin ailenize yakın oturma ihtimaliniz yokmu?

Bi tabak yumurtali patatesi gomdum ya :) yarasin bana ya
eeeeeee canım çekti napıcaz şimdi

seni çok iyi anlıyorum ben de ilk hamileliğimde yapayalnızdım. işyerimizde de sadece eşim ve ben vardık. konuşabileceğim paylaşabileceğim eşimden başka kimse yoktu. şükür eşim beni yalnız bırakmadı ama sonuçta kadın kadına konuşmak ayrı tabi.o zaman Eylül anneleri ile yazışır paylaşırdım iyi gelirdi.
bu sefer babaneciğim yanımda şükürler olsun. Sağolsun yemeğimi çamaşırımı bana elletmez evi derler toplar. Allah başımdan eksik etmesin.

Son düzenleme:

aramıza hoş geldin

11 haftada öğrenmeye başlayanlar var ama dr lar sadece tahmin diyor 16-17. haftalarda daha belirgin olurmuş 20. haftada öğrenende var doğunca şaşıranda var sanırım ben herhalde geç öğrenirim ikili test dr um tahmin etmedi maalesef

Fuar uzak olmasa bende gidebilirdim, adam da çok terbiyesizmiş hamilede olmasa yaşlıda olmasa karşındaki bir bayan biraz nazik olur insan dimi

Ya kizlar 2haftada bi ultrasona girmek sakincali olabilir mi??
Bide ben daha cinsiyeti ogrenemedimm ;(
Bide kac kilo almaliyiz yani az almamiz gereken sylar hangisi 14+4deyim beb 1.3kg aldim

Önermiyorlar canım ama bir şey olduğunu görmedim bende hep merak etmişimdir Dr.lar her seferinde bakmak istemedikleri için mi böyle diyorlar yoksa bebek rahatsız olduğu için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…