dr hamilelikte sadece parolu veriyo canım baska ilaçlar yasak zaten versede ben içememki bebeğime bişey yapar diye o ağrıyı çeker dururum evet ben hamile kaldıktan sonra migrenim fit safhada çevremdeki insanlarda migren yok o yüüzden beni pek anlamıyolar
Anneme anlattim dun esimi ve kaynanami cok uzuldu soylemesemiydim bilemedim ben agladim hem anlayyim artik hocaya gidlim diyo annem muska icin iki hamileligimdede yattim iki ayri kisiydi larsimdaki yatinca hep muhtac hep itilensin ayni adam olsa eyvallah farklilar
Mutfakta sandalyede oturuyorum soyler bi,zarari olurmu tv calismiyoda egenin odasinda salon soguk
Ne kadar seksiyimmmm
Anneme anlattim dun esimi ve kaynanami cok uzuldu soylemesemiydim bilemedim ben agladim hem anlayyim artik hocaya gidlim diyo annem muska icin iki hamileligimdede yattim iki ayri kisiydi larsimdaki yatinca hep muhtac hep itilensin ayni adam olsa eyvallah farklilar
Mutfakta sandalyede oturuyorum soyler bi,zarari olurmu tv calismiyoda egenin odasinda salon soguk
Ne kadar seksiyimmmm
burcu canım ben senı cok ıyı anlıyorum çekmeyen anlayamaz diş ağrısı kabır azabı gibi derler ya miğren baş ağrısıda azap gibi rabbım şifa versın inşallah
bu diş ağrısını 3 e 4 e katlar amin canım insalah Allah halime acır da şifa eyler ama migren hastalığı ömür boyu sürüyor geçen bi hastalık değilmiş
Herkese merhaba bende nasipse 17 Nisan annesi olacağım Aranıza bende katılmak istiyorum
Bir sey sormak istiyorum
Cumartesi kontrole gittim 12+3 şükür iyi sağlıklı ama ili teste yarın cıkacak
Cinsiyeti önemli degil ilk bebegimiz ama merak etmeden duramıyorum cinsiyetini sordum çok erken dedi tahminde bulunmadı 12 haftada öğrenen oldumu aramızda
bu diş ağrısını 3 e 4 e katlar amin canım insalah Allah halime acır da şifa eyler ama migren hastalığı ömür boyu sürüyor geçen bi hastalık değilmiş
canım inatçıkeçi sana özelden facesini yazsın ordan ekle benim dışarıya gizli ondan söylesemde göremezsinBenide ekleyin ozelden yazamadim
canım bir an önce kanaman geçip normal yaşantına dönersin inşaıllah bebişinde bu yaşadıklarının mükafatı olurGunaudin kizlar bu sabah sabah derkdn 5 30 da esimi gecirdim tuvalete gittim sonra yattim biraz tel siteye bakiniyodum bir ped dolmus bir haftadir boylr olmamisyi guc bela uyudum cok sukur az olmus ama oylr olmamis fakat kasiyorum kendimi simdidr tekrar ped drgisyim insallah bir damla bile olsa gelmicek hani sanki biraz serbest biraksam cok olcak gibi :) korkudanmi axaba
Dun bi ark yazmis bana sagolsun ama gercekten kani girunce butun sevkim kiriliyor korkmaya basliyorum elimde drgil hele hele artik kesilmesini beklerken kan gormek hosuma gitmiyo
ohhh afiyet olsun yarasın bebişineGünaydın kızlar, ben annemle aynı apartmanda oturuyorum. Teyzemde bir kaç gündür annemde kalıyor. Sağolsun her akşam bana bizim memleketin yemeklerini yapıyor. Bu arada anne tarafım sivaslı benim. Benim canım ne zamandır otlu ekmek çekiyordu. Sivaslı varsa aramızda bilir. Anneannem vefat ettiğinden beri hiç yapmamışlardı. Bir gün önce öylesine söylemiştim laf arasında bir günde otlu ekmek yapalım diye. Sağolsun teyzem dün yapmış. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Kokusunu daha apartmanın girişinde aldım. Gerçi anneanneciğimin sacı vardı onun etrafına bizi oturtur pişirdikçe torunlarına sıcak sıcak verirdi. Tabi o lezzeti artık bulmamız imkansız ama yine de çok mutlu oldum. Kaç tane yedim bilmiyorumÜzerinede bir güzel uyku çektim.
geçmiş olsun canım biran önce atlatırsın inşallahselam kızlar bir haftadır gripten ölmek üzeriyim resmen nefes alamıyorum bu gun biraz kalkayım dedim ama yok çok kötüyüm..
dün ıkılı test sonucuma baktı doktor gayet iyi dedi 99000/1 risk çıkmış sanırım maşallah kuzum da kocamann olmuş bebeiş gayet iyi ama ben bu gribi biran önce atlatsam iyi olur..
cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim saülıkla kavuşun inşallah meleklerinize hayırlı olsun...
monarosa canım paşan sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim senin adına öğrenince rahatlıyor insan..
cutemom canım inşallah cuma hayırlı haberlerle gelirsin bence bir temiz bildiğin ağdacı varsa ona git tüğler için kendini fazla zorlama...
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişinHerkese merhaba bende nasipse 17 Nisan annesi olacağım Aranıza bende katılmak istiyorum
ayy canım sen çok yaşa bu fikir çok güzelmiş bende mi öyle yapsam karnım olmadığı için kimse yer vermiyor bana da :))keşke hamileyim napıyorsun sen ya üstüme ne çullanıyorsun deseydin o zaman bişey diyemezdi karnın hiç çıkmadımı? karnına bişeylr doldursan bide böyle iyce göstersen sana yer de verirler :)
afiyet olsun inşallah şifa olur sanaBi tabak yumurtali patatesi gomdum ya :) yarasin bana ya
İnşallah canım saglıklı görürsün ben en son fasülye görüp üzerine kocaman 6cm bebek görünce baya şaşırdım bende artık bir sonraki kontrolü bekliyeceğim :)
burcu sen şimdi mıgrenı kafadan cıkar bak bayram gelıyor git bır güzel kaşlarını aldır bende bugün aldırcam bır güzel duş al hafıf makyaj kız kocişlere azıcık güzel gözükelım demı ama
valla ben olsam yapardım heralde :)canım inatçıkeçi sana özelden facesini yazsın ordan ekle benim dışarıya gizli ondan söylesemde göremezsin
canım bir an önce kanaman geçip normal yaşantına dönersin inşaıllah bebişinde bu yaşadıklarının mükafatı olur
ohhh afiyet olsun yarasın bebişine
geçmiş olsun canım biran önce atlatırsın inşallah
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin
ayy canım sen çok yaşa bu fikir çok güzelmiş bende mi öyle yapsam karnım olmadığı için kimse yer vermiyor bana da :))
afiyet olsun inşallah şifa olur sana
Hoş geldinMaşallah bebeğine. Benim doktorum 12. hafta tahmin etmişti. Kimisi de tam emin olup söylemek istiyor. Bir daha ki gidişine öğrenirsin
Çok geçmiş olsun canım. Allah sabır&şifa versin:93:
ya kızlar en kötüsüde yanlızlık
zaten yaşadığımız sıkıntılar endişeler var hamd olsun Allah beterinden saklasın ama bunlara yalnız göğüs germekte çok zor oluyor
benim annem babam başka memlekette babam hasta olduğu için gelemiyorlar yanıma
kayınvalidem var eşim anneme söyleyeyim gelsin yanına diyor ama ev darmadağınık beni böyle görsün istemiyorum onda gidip kalsam rahat edemem hem oda hasta yani dizi burkulmuştu pek bir şey yapamıyor bu durumda bende bir şey isteyemiyorum
arkadaşlarım çalışıyor zaten çalışmasalarda uzak oturuyorlar gelmezlerdi
aslında eşim çok destek oluyor sağolsun ama ne kadar olsa erkek ve işe gidiyor
hiçbirşey yapmasada sohbet edecek biri olsun istiyorsun ama yok işte
Allahtan burası var sizler varsınız bir nebzede olsa paylaşıp dertleşiyoruz iyi geliyor
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
neyle nispet yapiyorum 15 saat icinde her 7-8 dakikada bir hic bir sey yiyemeden chikarmakmi nispet? sen yanlish anlamishin beni..sen yiyorsun ama ben yiyemiyorum hic bir sey su bile icemiyorum
bende evde genelde yalnızım annem sadece yemek getiriyor sonra gidiyor bende evde patlıyorum dediğin giibi konuşcak dertleşcek pek kimse yok eşim akşam geliyo bilgisayara oturuyo bi sohbet etme yok ben zaten yatak hapsindeyim inan bnede çok bunaldım bende buraya girip derdimi anlatıyorum burasıda olmasa kafayı yerdim :)
yemek getiren biri olması da iyi bir şey...
aslında ben annemi istiyorum ama aklı bende kalmasın diye hep iyiymişim gibi konuşuyorum oysaki ona çok ihtiyacım var
eeeeeee canım çekti napıcaz şimdiBi tabak yumurtali patatesi gomdum ya :) yarasin bana ya
yemek getiren biri olması da iyi bir şey...
aslında ben annemi istiyorum ama aklı bende kalmasın diye hep iyiymişim gibi konuşuyorum oysaki ona çok ihtiyacım var
Herkese merhaba bende nasipse 17 Nisan annesi olacağım Aranıza bende katılmak istiyorum
Bir sey sormak istiyorum
Cumartesi kontrole gittim 12+3 şükür iyi sağlıklı ama ili teste yarın cıkacak
Cinsiyeti önemli degil ilk bebegimiz ama merak etmeden duramıyorum cinsiyetini sordum çok erken dedi tahminde bulunmadı 12 haftada öğrenen oldumu aramızda
oh oh gezin tabi bebek doğduktan sonra bir süre gezmek imkansız olacak zaten :)
canım kongre merkezindeymiş ben de yerini bilmiyordum Daphne söylemiş. Biz de gidiyoruz genelde ama yerini hatırlamıyordum
aman canım kimseyle kavga etmeyelim ben de geçende markette bir adamla tartıştım. babaneme dedim ki sen kasaya geç ben yoğurt alıp geliyorum.aldım yoğurdu baktım kasanın biri boş koydum babaneme seslendim o sırada arkama gelen adam yolu kapattı bile bile. dedim izin verirmisiniz ben sıradayım dedi. dedim babanem benim aldıklarım onlar. pes dedi. bi bağırmışım ne pesi sıra benimdi diye. dangalak dedi adam bana. ben iyice dellendim. sen dedim bana sıra vermek zorundasın ben hamileyim zaten diğer insan da senden yaşlı. biraz insan olun dedim. alnımda yazmıyormuş kör müsün dedim. durdum sonra biraz geçti o lafınızı da size terbiyesizliğinizle birlikte iade ediyorum dedim. bekleyenler hep kınadı adamı. eşime anlattım ben varken dememiş bunları şanslı adammış dedi
Ya kizlar 2haftada bi ultrasona girmek sakincali olabilir mi??
Bide ben daha cinsiyeti ogrenemedimm ;(
Bide kac kilo almaliyiz yani az almamiz gereken sylar hangisi 14+4deyim beb 1.3kg aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?