2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Nerede tatlim tuyap mi cnr mi bn akcaydayim ama ben meraktan giderim esim de gelir biz zaten plani yaptik izmir bursa ist gezcez bebek icin arabasi icin ozellikle )
oh oh gezin tabi bebek doğduktan sonra bir süre gezmek imkansız olacak zaten :)
tam olarak nerdeymiş bu fuar o zamana inş. iyileşirsem bende giderim
canım kongre merkezindeymiş ben de yerini bilmiyordum Daphne söylemiş. Biz de gidiyoruz genelde ama yerini hatırlamıyordum

aman canım kimseyle kavga etmeyelim ben de geçende markette bir adamla tartıştım. babaneme dedim ki sen kasaya geç ben yoğurt alıp geliyorum.aldım yoğurdu baktım kasanın biri boş koydum babaneme seslendim o sırada arkama gelen adam yolu kapattı bile bile. dedim izin verirmisiniz ben sıradayım dedi. dedim babanem benim aldıklarım onlar. pes dedi. bi bağırmışım ne pesi sıra benimdi diye. dangalak dedi adam bana. ben iyice dellendim. sen dedim bana sıra vermek zorundasın ben hamileyim zaten diğer insan da senden yaşlı. biraz insan olun dedim. alnımda yazmıyormuş kör müsün dedim. durdum sonra biraz geçti o lafınızı da size terbiyesizliğinizle birlikte iade ediyorum dedim. bekleyenler hep kınadı adamı. eşime anlattım ben varken dememiş bunları şanslı adammış dedi

Teşekkür ederim Hoşbulduk Sizin ve bütün annelerinde bebekleri hayırlı olsun

beni parol hiç etkilemiyor o yüzden boşyere içmiyorum canım ıslakda bırakamıyorumki o zamanda tutuyor bazen diyorum keşke migren diye bi hastalık olmasaymış o kadar canımdan bezdiriyor beni çünkü haftada bir tutmaya basladı yakında delirmessem iyidir :)

keşke hamileyim napıyorsun sen ya üstüme ne çullanıyorsun deseydin o zaman bişey diyemezdi karnın hiç çıkmadımı? karnına bişeylr doldursan bide böyle iyce göstersen sana yer de verirler :)

Zaten 3-5 durak gidiyorum tüm gün iş yerinde oturduğum için ayakta gitmeyi istiyorum aslında ama göbek olsada bir şey farketmiyor ki. Yer vermezlerde zaten.

Bi tabak yumurtali patatesi gomdum ya :) yarasin bana ya

Zaten 3-5 durak gidiyorum tüm gün iş yerinde oturduğum için ayakta gitmeyi istiyorum aslında ama göbek olsada bir şey farketmiyor ki. Yer vermezlerde zaten.

insanlar iyce duyarsızlaştılar doğru söylüyosun kimse kimseye yer vermiyor heleki şimdiki gençlik bir tuhaf olmuş kulaklarına takıyolar kulaklığı son ayar müzik yada uyuklama taklidi... yer veren çok nadir benim babam 65 yaşında hamile yada çocuklu kadın görse o haliyle kalkıp yer veriyor ama bu gençlikten bi halt olmaz

oy kıyamam ben sana ya burcu canım senın baya ıleri derecedeymiş canım doktora gıt muhakkak nıye bu kadar çekesın kı kontrollere gıttığınde söyle belkı bırsey verır sana

şifa olsun tatlım

Bir sey sormak istiyorum
Cumartesi kontrole gittim 12+3 şükür iyi sağlıklı ama ili teste yarın cıkacak
Cinsiyeti önemli degil ilk bebegimiz ama merak etmeden duramıyorum cinsiyetini sordum çok erken dedi tahminde bulunmadı 12 haftada öğrenen oldumu aramızda

Oh afiyet, bal, şeker olsun

Aynen öyle. Birde yaşlılara kaba davranan tipler var. Geçen eşimle sarıyerde geziyorduk. Yaşlı bir amca karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor ama çok yaşlı bir ara durdu kalabalıktan mı ne korktu sanırım. Yolun ortasında kaldı öylece. Bir tane kız yanında arkadaşı arabasıyla amcanın geçmesini bekliyor ama nasıl bağırıyor amcaya eşim gitti amcayı kolundan tutup diğer tarafa geçirdi. O kadar sinir oldum ki hani şöyle ağzını burnunu yamultasım geldi terbiyesizin. İnsanlığını kaybetmiş resmen.

bana 11.haftada sadece tahmin yürürttü erkek olabilir dedi ama daha gelişmemiş dedi ben bu cuma tekrar gideceğim belki belli olur ama hiç önemli değil kız erkek farketmez sağlıklı olsun da.
Bende heyecanlıyım inşallah sağlıkla görürürm bebeğimi:)

dr hamilelikte sadece parolu veriyo canım baska ilaçlar yasak zaten versede ben içememki bebeğime bişey yapar diye o ağrıyı çeker dururum evet ben hamile kaldıktan sonra migrenim fit safhada çevremdeki insanlarda migren yok o yüüzden beni pek anlamıyolar

İnşallah canım saglıklı görürsün ben en son fasülye görüp üzerine kocaman 6cm bebek görünce baya şaşırdım bende artık bir sonraki kontrolü bekliyeceğim :)

terbiyesizler ya sanki kendileri ilerde yaslanmayacaklar bende böylelerine gıcık oluyorum

Anneme anlattim dun esimi ve kaynanami cok uzuldu soylemesemiydim bilemedim ben agladim hem anlayyim artik hocaya gidlim diyo annem muska icin iki hamileligimdede yattim iki ayri kisiydi larsimdaki yatinca hep muhtac hep itilensin ayni adam olsa eyvallah farklilar
Mutfakta sandalyede oturuyorum soyler bi,zarari olurmu tv calismiyoda egenin odasinda salon soguk

Ne kadar seksiyimmmm

Eklentiler

• $2013-10-05 16.20.39.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 35

Slm fefilifa bende nisan annesiyim Sat. 19 temmuz muhtemel doğum tarihimde bdt 25.04.2014
listeye eklersen sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…