2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hay Yarabbim bigün kendime bişiler yapıp not bırakıcam sebebi bu mahallenin imamıdır diye. yahu bir ezan bir sela bu kadar içli bu kadar güzel okunmaz ki. tüyler diken diken gözler dolu çalışıyorum burda.

maalesef canım orada iş imkanı çok zor işimiz gücümüz burada gidemeyiz buradan... annemlerde haziranda taşındı zaten... mecburen böyle oldu oda gitmek istemedi ama hayat istediğin gibi gitmiyor herzaman...
benimki tüp bebek transferden sonraki hafta vs. hep yalnız geçti...
sonrasında çok şükür riskli bir süreç geçirmedim ama ilk 3 ay önemli olduğu için hep sakındım kendimi
evimle kendimle ilgilenemez oldum... 14. haftaya geldik benimde kanamalarım başladı şimdi yataktayım bende. hem moral bozukluğu var korku var hem de özlem ve ihtiyaç var... bu günlerde geçecek inşallah.. hep beraber atlatacağız Allah'ın izniyle
senin durumun tabiki daha zor en başından beri yatarak geçirmek çok sinir bozucu, Allah şifa versin kolaylık versin sabır versin canım

bende gıttım sonunda doktor ortopedıye gorun dedı ama rontgen faln olmaz ne anlycaklar suan bılemıyorum,bende egılemıyorum oturamıyorum..yıne benı haberdar edersen sevınırm saol canım

Emarın zararı yok dedi ama yine de çektirmem gibi geliyor 30ekimde gideceğim bakalım tatlım

Canım o kadar nezaketi şimdiki adamlardan beklemek kabahat. nadiren çıkarsa çıkıyor efendisi. Babanem de dedi bırak bu karısından evde 3 öğün sopa yiyordur diye.
Fuar bana da uzak canım ama merak işte. geçen sene de gittim önceki sene de. yeşilköydeydi önceki senelerde bir de ya.

kızlar ikili taramamın kan sonuçları belli değil bayram sonrasına kaldı cinsiyetini de öğrenemedik ama ense kalınlığı 1.8 boyuda 56 mm çıktı

amin sağolasın canım, annen yanında kalmaya gelemezmi? kanaman olmuş dikkat et kendine aslında 14. haftadan baslaması biraz tuhaf çünkü genellikle başta oluyo düşük tehlikesi sen en tehlikeli zamanı atlatmışın sonra baslamış kanama dr bu konuda ne söylüyor kanamanın sebebi neymiş?

ah canım benım rabbım hepinizin yardımcısı olsun ınan arkadaşlarımın böyle olması benı cok uzuyor bendede amnıyotık bant var sürekli kontrol altındayım bebeğe dolanmasın dıye kanpıhtılaşmasıda var hergün göbekten iğne vuruyorum yıne buna da şükretmek lazım en azından yavrularımız bızımle ben sırf bu yüzden eve ınternet almıyorum akşamdan akşama bırbırımız görüyoruz 2 çift laf edelim demi ya benımde annem yemeğimi yapar allah razı olsun başımızdan eksık etmesın rabbım onları bız nasıl yavrularımız için mücadele ediyorsak onlarda kendı yavruları için ediyorlar canım bızdede ilşki yasak yok doktor yasak demedı ama biz yapmıyoruz canım yataklarınızı ayırmasan olmuyormu akşam yatağına gıt alıştırma öyle sonra bebek doğunca ağlıyor dıye ayrı yatarsın sonra hepten kopar sen yatmadan yatmaya yıne yatağına gıt sarılıp yatın

allah razı olsun babaanneciğin den herkesın böyle bırılerıne ihtiyacı var dost arkadaş bazen ınsan cok bunalıyor doğru herşeyıde eşinle konusamıyorsun bende cok özledim şöyle uzun koyu bır arkadaş muhabbetını dedikoduyu
ama ıyıkı burasıda var sızı tanımakta güzel

Ohh yaa bebişlerin cinsiyetleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor artık ufaktan ufaktan alışverişe başlarız inşallah. Hamileliğin tadı yeni mi çıkıyor neee

İnşallah bu aydan sonra ümitliyim kendimden. Bulantılara artık lafım yok ama ağız acılığım geçerse işte o zaman hamileliğin tadını çıkaracağım bende.

Baharcık ne terbiyesiz adammış o öyle. Ağzına sağlık iyi yapmışsın.

Bu arada bende öğle arasında beşiktaş çarşıya çıktım. Mağazalarda gözüm artık hep bebek kıyafetlerine takılıyor Hemen bebek reyonuna bakıyorum.

Ya kizlar 2haftada bi ultrasona girmek sakincali olabilir mi??
Bide ben daha cinsiyeti ogrenemedimm ;(
Bide kac kilo almaliyiz yani az almamiz gereken sylar hangisi 14+4deyim beb 1.3kg aldim
Problem olacagini sanmıyorum canim..cunku kanamamiz oldugunda biz haftads 2 bile girdik..
Ben en fazla 1 hafta dayanahildim hatta bisey olsa dr.lar bakmaz..
12. Haftada tshmin etti. Bir hafta sonra kesinlestirdi cnm dr
Ayn durumdayiz.aileme uzagiz is.dolayisils buraya geldik.gidebilme durumumuz yok.
Ilk calistgm sehrde cok guzel scak arkadasliklarim vsrdi burada yok.ailecek gorustumuz bir iki kisi var sadece.
Canim cok sıkılıyor benimde.ama ne yapalim
Ankara cok uzak degilde arada gidip geliyoruz Allahtan.

kızlar bugun karsı komsudan cok tanıdıgımız ancak en son egeye hamıleyken baya kapalı bır bayan geldı dıyeyım dını bılgılerı tastamam
bıraz konbustuk namaza baslamamı tavsıye ettı gocmenız bız ogretılmedı fılan bana ne dua bılıyorsan kıl dedı
hersey corap sokugu gıbı gelecek devamı 40 gun kılsan devamı gelır dıyor kanamlarındabenım ıcın sınav oldugunu soyluyor egedeyken sagda kuran solda 1000 tesbıh hep cok dua okurum ama sıkıntıdayken tabıkı daha cok sarılıyoruz
oyle yanı o yuzden kararımı verdım ınsallah hayırlısı olsun

evet canım babanem hem dostum hem annem herşeyimdir benim. Tabi ona da aksettirmediklerim oluyor bazen o da yaşlı üzülmesin diye. neyse ki ofis kalabalık bir şekilde sohbet muhabbet döküyorum kurtlarımı.

aaah ah canım benim de gözüm bebiş kıyafetlerinde de erken geliyor sanki şuan. belki bayramdan sonra başlarım ben de bişiler almaya. zaten biriktirmemek lazım azar azar alıp kenara koymak lazım.

dr polip gördü rahim ağzında ondan olabilir dedi ama %100 ondandır diyemiyor
annem doğuma gelecek inşallah babam kanser kemoterapi görüyor onu bırakamaz ki

CANIM dua her kapının anahtarı .. çok bişey bilmene gerek yok
içten yap yeter.. salavat çek.. yunus a.s duası var onu oku.. bide eşine ya vedud oku soğukluk hissettiğin zaman oku.. inan etkisini göreceksin bide özeline bi msj atıyorum bak olurmu,...

biliyorum canım senin durumunda kolay değil bebek doğurucaz diye nee hallerde düştük :) cbenim düşük riskim olduğu için yatağı ayırdık eşim çok fazla dönüyo yatakta resmen yatağı sallıyo bacağını kolunu üstüme atıyo o benim 2 katım bide karnıma atarsa diye korkuyorum o yüzden ayrı yatıyoruz eğer normal uyusaydı ayırmazdık ama benim koca uyurken pskopata bağlıyor :) uyumadan önce biraz mınışlıyoruz o da bize yetiyo napalım bebişler için katlanıcaz

Birde ailelerimiz bir şey almayın biz alacağız her şeyini diyorlar. Ne alıp ne almayayım neleri onlara bırakayım hiç bilmiyorum. Kayınvalidem aradı hafta sonu oda takımını ben alacağım dedi. Anneme söyledim annemde iyi o zaman bende diğer eksiklerini alırım dedi. Annemde odasını yapmayı planlıyormuş ama onlar önce söyleyince olmadı tabi. Eşim diyor çok şanslı olacak bu çocuk. Eşimde bir evin tek oğlu . Çok düşkünler ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…