2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
dr polip gördü rahim ağzında ondan olabilir dedi ama %100 ondandır diyemiyor
annem doğuma gelecek inşallah babam kanser kemoterapi görüyor onu bırakamaz ki

kanama rahimde değilse korkulacak bişey yok o zaman o kan rahim ağzından geliyo demekki, baban için üzüldüm canım Allah şifa versin inş. kolay bi şekilde atlatır o tedavinin çok zor olduğunu biliyorum baya zahmetli Allah anene babanada sabırlar versin

sagol canım Allah tüm hastalara şifa ve sabır versin...
keşke emin olsam polipden olduğuna, eğer polip riskli değilse neden banada istirahat verdiki?

sagol canım Allah tüm hastalara şifa ve sabır versin...
keşke emin olsam polipden olduğuna, eğer polip riskli değilse neden banada istirahat verdiki?

belki polipte risklidir ama kanama rahimde olunca daha riskli bebeği düşürme ihtimali oluyor demekki seninde yatman lazımki istirahat vermiş bebekler büyüdükçe riskin azalması gerekiyorken bizim riskler gitmiyor olsun bunada şükür Allah daha beterinden korusun bizleri

bebege zarari yok cnm. hormonal inis cikislarla oluyor. ben 7.haftamdan bu yana 6 haftadir yasiyorum. hatta hastanede yattim serum takildi kilo verdim. seninki bununla kalir umarim

kızlar ikili taramamın kan sonuçları belli değil bayram sonrasına kaldı cinsiyetini de öğrenemedik ama ense kalınlığı 1.8 boyuda 56 mm çıktı

cnm bizim de ense kalinligi 1.8 cikti 2.5 alti olunca sevinebiliriz dedi. burun kemigi de goruldu. gorulmezse Allah korusun down sendromu olabilirmis. cinsiyetini kiza benzetti (bu arada haftalarimiz ayni) ama emin degilim etrafa soylemeyin dedi ben tabi dayanamadim haftaya pipis gorursek sasiricaz. Aman saglikli olsunlar da:)

kızlar ikili taramamın kan sonuçları belli değil bayram sonrasına kaldı cinsiyetini de öğrenemedik ama ense kalınlığı 1.8 boyuda 56 mm çıktı

canım burun kemiğinin olması önemli onun dışında kan değerlerinle karşılaştırılıp ona göre risk sonucu çıkıyor sanırım

Emarın zararı yok dedi ama yine de çektirmem gibi geliyor 30ekimde gideceğim bakalım tatlım

bence de bekle çektirme bende güvenemedim nasıl zararı yokmuş anlamadım

kizlar nasılsın iz özledik sizleri. ..ne var ne yok

iyiyiz biz sen nasılsın acaba?

aynııı al bendende o kadar. Ben süt hiç içemem zaten. Kiloda alıyorum. KAlçamın agrısıda hiç gerçmiyo yaa.. Perişanım benn.

kızlar inşallah canınız çekmez ama ayıptır söylemesi zeytinyağlı pırasa kaptım şimdide yanına ne yapsam diye kara kara düşünüyorum hiç bişeyi yanına yakıştıramıyorum bi akıl verin nolur

canım hayırdır ne emarı bu geçmiş olsun

sağol canım bel ağrılarım fena.sağ bacağım çok kasıyor yürüken ve merdiven çıkarken topallıyorum.kuyruk sokumum da değil tam sağ kalçam iğne olmuş da şişmiş gibi acıyor.dr idrar yolu iltihabından ve bel fıtığından şüphelendi iltihap çıkmadı.dr. yönlendirecek ay sonu emar lazm dedi bende pek yanaşmıyorum ama doğuma etkisi olur diye de düşünüyorum inşallah bişiy çıkmaz

zaman zaman tansiyonum olculdugunde yuksek cikti 14-8. 13-9gibi ama duzenli bi olcum yaptirmadim.
gecen gun bir bayginlik hali yasadim ve tansiyonum 13-10cikti
sonra doktora gişttim 14-9 çıktı
ama doktor hamilelikte yüksek tansiyondan 20. haftada sözedebiliriz dedi çok da ilgilenmedi
ben dedim ki bari bu hafta sağlık ocağında olçum yaptırıyım hıı olur dedi

ben yaptığımda önüne çorba yaparım ne bileyim böyle hafif kesme çorba felan 2 çeşit de salata felan yaparım yada meze gibi gayet iyi gider.eşim çeşitli salataların hastası o yüzden başka aramazdı

merhabalar... bugün eve erken geldim yaşasın öğleden sonra bi dersim yoktu. bi dersin olmamasına bile seviniyorum. ya benim hala sabahları az da olsa mide bulantılarım devam ediyo. 6. haftadan beri her sabah tuvalete gittikten sonra çıkartıyorum. bazen de öğürüyorum sadece hala devam ediyo. acaba folik asitten falan mı ilaç da az kaldı bugün yarın biter. bitince de doktor vitamin hapı verdi onu kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…