- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Teyzeleri bakın benim tosuna Eki Görüntüle 826874 Eki Görüntüle 826875
Benimde ikili tarama yarın cıkacak cok merak ediyorum bizimde ense kalınlıgı 0,59 cıktı boyda 58,5 12+3 deli kontrolümde
dr polip gördü rahim ağzında ondan olabilir dedi ama %100 ondandır diyemiyor
annem doğuma gelecek inşallah babam kanser kemoterapi görüyor onu bırakamaz ki
maşallah canım allah kucağına almayıda nasip etsin..
kanama rahimde değilse korkulacak bişey yok o zaman o kan rahim ağzından geliyo demekki, baban için üzüldüm canım Allah şifa versin inş. kolay bi şekilde atlatır o tedavinin çok zor olduğunu biliyorum baya zahmetli Allah anene babanada sabırlar versin
maşallah
gayet güzel çıkmış canım Allahın izniyle kan sonuçları da güzel çıkar
Maşallah tosununa annesi
sagol canım Allah tüm hastalara şifa ve sabır versin...
keşke emin olsam polipden olduğuna, eğer polip riskli değilse neden banada istirahat verdiki?
Kizlaaaaaar nasilsiniiiiz? ben inanilmaz bir migde bulantisi yasadim dun 7-8 dakikada bir chikardim butun gun ve gece yeni - yeni kendime geldim.. cok kotuydu .. doktorum da 9 ay bunu yasayanlar var sen 1 kere yasadin .. ama ben bebege zarari varmi bunun hic bilmiyorum ... doktor da yok olmaz bi sey diyor ama yinede ichim rahat deil ... benim gibi bir durum yasayaniniz varmi acaba?:18::18:
Teyzeleri bakın benim tosuna Eki Görüntüle 826874 Eki Görüntüle 826875
kızlar ikili taramamın kan sonuçları belli değil bayram sonrasına kaldı cinsiyetini de öğrenemedik ama ense kalınlığı 1.8 boyuda 56 mm çıktı
kızlar ikili taramamın kan sonuçları belli değil bayram sonrasına kaldı cinsiyetini de öğrenemedik ama ense kalınlığı 1.8 boyuda 56 mm çıktı
Emarın zararı yok dedi ama yine de çektirmem gibi geliyor 30ekimde gideceğim bakalım tatlım
kizlar nasılsın iz özledik sizleri. ..ne var ne yok
benim kalçalarım ağrıyor kızlar bazen yerimden kalkamıyorum annemde böyleymiş ona çekmişim hamileliğinde oda yaşamış.bide sürekli içim bulanıyor ama çıkarmıyorum süte ve yoğurda gereken önemi vermiyorum 2 kilo aldım
Ha bu arada arkadaşlar benim bebiş hep önden gidiyor şimdi de 17 haftalık görünüyor. Ultrasonda önde görünen var mı aynı bu şekilde
canım hayırdır ne emarı bu geçmiş olsun
kızlar inşallah canınız çekmez ama ayıptır söylemesi zeytinyağlı pırasa kaptım şimdide yanına ne yapsam diye kara kara düşünüyorum hiç bişeyi yanına yakıştıramıyorum bi akıl verin nolur
geçmiş olsun ...benim ilk gebeliğimde tansiyon ve gebelik şekeri çıkmıştı..ama ben birşey fark etmiyordum yada hissettmemiştim..sonra normale dondu.ama bu yaz çok sık baş ağrıları çektim en son sabah acile gittik eşimle 14 yada 15 falan dı tansiyonum .dr ılaç vermek istemedi yediklerine dikkat et ve bol hareket dedi.sonra oda düzene girdi her sabah aç karınına limonlu su içiyorum galiba onunda faydası oldu.şimdi tekrar hamileyim doktorum tekrar gebelikde çıkmasın diye diye tuz ve şekerden uzak dur dedi.şeker ve tatlı zaten sevmiyorum.yaklaşık 10 yıldan beri şeker kullanmıyorum etrafımıda teşvik ediyorum.börek ve tuzlu şeyleri seviyorum onlarıda ayarında yemeye çalışıyorum.kntrllerimde tansiyonum 11/6 civarında gidiyor.en son 12/7 çıktı ama doktor yuksek br deger degil dedi.senın kaç çıktı ki kontol ettiriyorsun?
kızlar inşallah canınız çekmez ama ayıptır söylemesi zeytinyağlı pırasa kaptım şimdide yanına ne yapsam diye kara kara düşünüyorum hiç bişeyi yanına yakıştıramıyorum bi akıl verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?