mercimek çorbası ile erişte yap :)
kızlar inşallah canınız çekmez ama ayıptır söylemesi zeytinyağlı pırasa kaptım şimdide yanına ne yapsam diye kara kara düşünüyorum hiç bişeyi yanına yakıştıramıyorum bi akıl verin nolur
ben yaptığımda önüne çorba yaparım ne bileyim böyle hafif kesme çorba felan 2 çeşit de salata felan yaparım yada meze gibi gayet iyi gider.eşim çeşitli salataların hastası o yüzden başka aramazdı
Merhaba kizlar bugun işbaşı yaptim yıllık izindeydim ,fakat sabah bi kalktim hapsir tıksır burun akıntısı baş ağrısı hepsi birarada gelmiş. Ama mecbur işe geldim.Şu saate kadarda hapsirmaktan kasiklarim ağrıdı. Birsey sorucam bu kadar hapsirmanin bebege yada keseye falan bir zararı varmidir?
Selam kızlaarkaç gündür havalardan bende nasibimi aldım ve hasta oldum dun gece ve bugun ateşim çıktı bende doktoruma gittim vee gitmişken bebeğimide gördüm hemen iyleştimm bebeğim çok iyiydi Maşallah dönüp dönüp duruyodu tam 14 haftalık olmuşuz . Cinsiyet içnde 12 haftada tahmın yapan doktorum bugun hiç bişey göremiyorum bebek bağdaş kurmuş dedi ateş bebekler için zaralıymış aklınızda bulunsun kızlar ateşiniz çıkarsa hemen doktora gidin. Doktorum parol dışında ilaç vermedı onuda çok kötü olursan iç dedi onun dışında artık doğal yollarla iyleşceksin bol mandalına nane lımon ılık şeyler iç ve istrahat et dedı bizde haberler böyleee
Merhaba kizlar bugun işbaşı yaptim yıllık izindeydim ,fakat sabah bi kalktim hapsir tıksır burun akıntısı baş ağrısı hepsi birarada gelmiş. Ama mecbur işe geldim.Şu saate kadarda hapsirmaktan kasiklarim ağrıdı. Birsey sorucam bu kadar hapsirmanin bebege yada keseye falan bir zararı varmidir?
kızlar inşallah canınız çekmez ama ayıptır söylemesi zeytinyağlı pırasa kaptım şimdide yanına ne yapsam diye kara kara düşünüyorum hiç bişeyi yanına yakıştıramıyorum bi akıl verin nolur
Selam kızlaarkaç gündür havalardan bende nasibimi aldım ve hasta oldum dun gece ve bugun ateşim çıktı bende doktoruma gittim vee gitmişken bebeğimide gördüm hemen iyleştimm bebeğim çok iyiydi Maşallah dönüp dönüp duruyodu tam 14 haftalık olmuşuz . Cinsiyet içnde 12 haftada tahmın yapan doktorum bugun hiç bişey göremiyorum bebek bağdaş kurmuş dedi ateş bebekler için zaralıymış aklınızda bulunsun kızlar ateşiniz çıkarsa hemen doktora gidin. Doktorum parol dışında ilaç vermedı onuda çok kötü olursan iç dedi onun dışında artık doğal yollarla iyleşceksin bol mandalına nane lımon ılık şeyler iç ve istrahat et dedı bizde haberler böyleee
Cok gecmis olsun zaten grip olmak zor hamilelikte katmerli zor valla.cok cok şifalar diliyorum.....
massallah bebislerimizin haftasi, boylari ayni cnm. bnmkini kiza benzetti sana bisey soyledi mi
merhabalar... bugün eve erken geldim yaşasın öğleden sonra bi dersim yoktu. bi dersin olmamasına bile seviniyorum. ya benim hala sabahları az da olsa mide bulantılarım devam ediyo. 6. haftadan beri her sabah tuvalete gittikten sonra çıkartıyorum. bazen de öğürüyorum sadece hala devam ediyo. acaba folik asitten falan mı ilaç da az kaldı bugün yarın biter. bitince de doktor vitamin hapı verdi onu kullanıcam.
sağol canım bel ağrılarım fena.sağ bacağım çok kasıyor yürüken ve merdiven çıkarken topallıyorum.kuyruk sokumum da değil tam sağ kalçam iğne olmuş da şişmiş gibi acıyor.dr idrar yolu iltihabından ve bel fıtığından şüphelendi iltihap çıkmadı.dr. yönlendirecek ay sonu emar lazm dedi bende pek yanaşmıyorum ama doğuma etkisi olur diye de düşünüyorum inşallah bişiy çıkmaz
kuzenıme aaldırıcam bugun yarın ya nebuboyle bısey olcak dıye korkuyom bende pıjema ıle duruyom sacımıda taramadım 3 gunmu ne oldu taranmıyo zaten yarın sacımı yıkıcamcuma gunu dr once dus alcam yemıyor dussen benim halimi bi görsen evde pasaklı pasaklı dolaşıyorum üstümde hep pijamalar kaşlar desen almış başını gitmiş hani sen kıllarından şikayetciydin ya bende 1 aydır alamıyorum boşverdim herşeyi salladım :)
haaaaOhh yaa bebişlerin cinsiyetleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor artık ufaktan ufaktan alışverişe başlarız inşallah. Hamileliğin tadı yeni mi çıkıyor neee
analar babalardan sonra kımseden hayır yok benım arkadaslarım yakınımdada olsa anca nbır gumn gelır ıkı gun gelıro kadar yada ben nankorlerın ıcındeyım baya zıyarete gelen oluyorolmasınada benı kesmıyor benım yaptıklarımın karsılıgı bu degılya kızlar en kötüsüde yanlızlık
zaten yaşadığımız sıkıntılar endişeler var hamd olsun Allah beterinden saklasın ama bunlara yalnız göğüs germekte çok zor oluyor
benim annem babam başka memlekette babam hasta olduğu için gelemiyorlar yanıma
kayınvalidem var eşim anneme söyleyeyim gelsin yanına diyor ama ev darmadağınık beni böyle görsün istemiyorum onda gidip kalsam rahat edemem hem oda hasta yani dizi burkulmuştu pek bir şey yapamıyor bu durumda bende bir şey isteyemiyorum
arkadaşlarım çalışıyor zaten çalışmasalarda uzak oturuyorlar gelmezlerdi
aslında eşim çok destek oluyor sağolsun ama ne kadar olsa erkek ve işe gidiyor
hiçbirşey yapmasada sohbet edecek biri olsun istiyorsun ama yok işte
Allahtan burası var sizler varsınız bir nebzede olsa paylaşıp dertleşiyoruz iyi geliyor
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
bende oglusla yalnzıım annem hep bır ıs pesınde cok nadır oturuyor odadan odaya sohbet edıyoruzbende evde genelde yalnızım annem sadece yemek getiriyor sonra gidiyor bende evde patlıyorum dediğin giibi konuşcak dertleşcek pek kimse yok eşim akşam geliyo bilgisayara oturuyo bi sohbet etme yok ben zaten yatak hapsindeyim inan bnede çok bunaldım bende buraya girip derdimi anlatıyorum burasıda olmasa kafayı yerdim :)
pırsayıda yemekten saymamkı ben yaaakızlar inşallah canınız çekmez ama ayıptır söylemesi zeytinyağlı pırasa kaptım şimdide yanına ne yapsam diye kara kara düşünüyorum hiç bişeyi yanına yakıştıramıyorum bi akıl verin nolur
tatlım ya benim dr. folikasidi 12.haftaya girdiğimde kesti.bana pek mide bulantısı yapmadı ama bende sabah çok aç uyanıyorum gece yesem bile bende tam tersi akşam yemeğinden 1-2 saat sonra kusuyorum.ama senin acı su mu geliyor afedersin. ben genelde acı acı su çıkartıyorum da
Ben de bugün hamsi yaptım bebeklere ok faydalı balık haftada 1 kere mutlaka yemeye çalışıyorum genelde kızatıyordum alabalık yiyordum ama artık öğrendim kızartma zararlıymış. Küçük balıklar da bebeğe yararlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?