2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam kızlaar kaç gündür havalardan bende nasibimi aldım ve hasta oldum dun gece ve bugun ateşim çıktı bende doktoruma gittim vee gitmişken bebeğimide gördüm hemen iyleştimm bebeğim çok iyiydi Maşallah dönüp dönüp duruyodu tam 14 haftalık olmuşuz. Cinsiyet içnde 12 haftada tahmın yapan doktorum bugun hiç bişey göremiyorum bebek bağdaş kurmuş dedi ateş bebekler için zaralıymış aklınızda bulunsun kızlar ateşiniz çıkarsa hemen doktora gidin. Doktorum parol dışında ilaç vermedı onuda çok kötü olursan iç dedi onun dışında artık doğal yollarla iyleşceksin bol mandalına nane lımon ılık şeyler iç ve istrahat et dedı bizde haberler böyleee

Merhaba kizlar bugun işbaşı yaptim yıllık izindeydim ,fakat sabah bi kalktim hapsir tıksır burun akıntısı baş ağrısı hepsi birarada gelmiş. Ama mecbur işe geldim.Şu saate kadarda hapsirmaktan kasiklarim ağrıdı. Birsey sorucam bu kadar hapsirmanin bebege yada keseye falan bir zararı varmidir?

bence hazır yukfa ıle börek yap canım yada sade makarnada olabılır

Son düzenleme:

canım bişey olmaz inşallah ben yenı doktordan geldım kesınlıkle grıp ılacı veremeyız doğal yollarla atlatman gerek dedı bol mandalına ılık ballı su nane ıhlamur önerdi ... sende bunları dene iyleşmeye bak

geçmiş olsun ikinize de. hapşırmanın zararı olduğunu düşünmüyorum ya bebek kese ve sıvısı içinde korunuyo zaten. bende de polen alerjisi var ben de çok hapşururum:)

Cok gecmis olsun zaten grip olmak zor hamilelikte katmerli zor valla.cok cok şifalar diliyorum.....

Peynirli - tercihen lorlu makarna ya da şööle bol kaşarlı bi fırın makarna yap, bi tabak da bana yolla... Bayılırım ikisineeee

tatlım ya benim dr. folikasidi 12.haftaya girdiğimde kesti.bana pek mide bulantısı yapmadı ama bende sabah çok aç uyanıyorum gece yesem bile bende tam tersi akşam yemeğinden 1-2 saat sonra kusuyorum.ama senin acı su mu geliyor afedersin. ben genelde acı acı su çıkartıyorum da

Tatlım mr diğer görüntüleme teknikleri gibi zararlı radyoaktif ışınlarla yapılmaz. Eloktromanyetik rezonanstır zaten açılımı da. Mıknatıslar yardımıyla görüntüleme yapılır. O da bebişe hiç bi zarar vermez. Sadece vücudunda metal protez, kalp pili vs olan kişilere uygulanmaz. Hamilelerde bi sakıncası yok. Eğer dr gerekli gördüyse çektir bence. Eğer fıtığın varsa ona göre önlem almak gerekebilir. Yoksa göbüşün büyüdükçe ağırlık merkezn değiştiği ve omurlardaki baskı arttığı için ağrıların artar. Çok yakın bi hemşire arkadaşımın başına gelmişti de ordan biliyorum. Hamileyken kol ağrısı ile gitti boyun fıtığı çıktı mr'da. Boyunluk kullandı, hareketlerini kısıtladı, ağrıları baya hafifledi. Şimdi de 2 yaşında dünya tatlısı bi oğluşu var maşallah.. Sende bel fıtığı tespit edilirse hatta dr.lar doğum yöntemine de ona göre karar verebiyolar sanırım. Dr gerekli diyosa çektir bence. Geçmiş olsn şimdiden.

kızlar ben bu hafta deli gibi bişiy aşeriyorum hergün bişiy.sağolsun hemen işteyken annemi arıyorum hazırlıyor ama ne aşermek ağzımın suyu akıyor.listenin en başında kuru fasülye var :) sonra biber kızartması ve ben işkembe aşerdim:) aşermede son nokta eşim bile yuh dedi ne yapcam hergün de aşerilmez ki hergün aklıma bişy geliyor Allahtan ekmeksiz yiyiyorum pilav da yemiyorum da denkliyor kilom :) bu arada tam buğday ekmeğinde folik asit varmış bi de en çok yeşil mercimekte

Ben de bugün hamsi yaptım bebeklere ok faydalı balık haftada 1 kere mutlaka yemeye çalışıyorum genelde kızatıyordum alabalık yiyordum ama artık öğrendim kızartma zararlıymış. Küçük balıklar da bebeğe yararlıymış

kuzenıme aaldırıcam bugun yarın ya nebuboyle bısey olcak dıye korkuyom bende pıjema ıle duruyom sacımıda taramadım 3 gunmu ne oldu taranmıyo zaten yarın sacımı yıkıcamcuma gunu dr once dus alcam yemıyor dus
Ohh yaa bebişlerin cinsiyetleri de yavaş yavaş ortaya çıkıyor artık ufaktan ufaktan alışverişe başlarız inşallah. Hamileliğin tadı yeni mi çıkıyor neee
haaaa
analar babalardan sonra kımseden hayır yok benım arkadaslarım yakınımdada olsa anca nbır gumn gelır ıkı gun gelıro kadar yada ben nankorlerın ıcındeyım baya zıyarete gelen oluyorolmasınada benı kesmıyor benım yaptıklarımın karsılıgı bu degıl
bende oglusla yalnzıım annem hep bır ıs pesınde cok nadır oturuyor odadan odaya sohbet edıyoruz

pırsayıda yemekten saymamkı ben yaaa
bızde mercımekcorba
kıymalı makarna
ve az patlıcan yemegı var

bana da daha önceki gittiğim başka bi doktor 12. haftadan sonra içmeyebilirsin dedi. gittiğim doktor yoktu aynı hastanede başka bi doktora gitmiştim o da 16. haftaya kadar folik asiti iç dedi. az kaldı zaten 2 güne biter.evet ben de senin gibi sabahları çok acıkıyorum cnm ve evet acı su geliyor ve çok fena yapıyo beni. senin akşamları benim sabahları kusma seansı devam ediyo inş en yakın zamanda geçer cnm.

bızım balık gunlerı cuma gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…