Tabi canim bende kuru yiyemem
Ben hicc birseyden tiksinmedim maydsnoz sogan vs herseyi yerim
Adresi ver pazartesi misafirliğe geliyorum =)Karadenizdeyim ben burada balik hep taze..p.tesi gunu de bizim balik gunumuz esim evde de o yapiyor
Ben baligi ne ayiklarim ne yikarım.sadece yerim
Yanindaki salatasi benden sadece
ah ah yemediklerini bana ayıraydın :) eski komşum sararken beni çağırırdı o sarar ben tencereden yerdim pişmeden :)Dün kayınvalidem sarma yapıyomuş. Eşime dedim pişirmeden yetiş diye :) Gitti bikaç tane çiğ sarma getirdi ama ben bi süredir soğan kokusundan çok tiksiniyorum. Sarmada da çiğ soğan olunca bi taneyi zorla yedim ama pek güsel geldi yine de :))
ya sorma bir de oğlanın ağır mesaisi çoğu zaman kocamda. bundan sonra da baya bir süre onda görünüyor. :)şakamaka nisana kadar nasıl dayancak bilmem de kıymetini daha iyi anladım şu dönemde
şimdi onun bilinci midesinde vuku buluyor. sen doğum yap kiloları vermeye başla bilinç yukarı doğru çıkınca gerçekleri görmeye başlar kocan :)Aycanım 11 bulunurmu bi salata yap ye yada yakınında yokmu annenler gidiver :)
Diyorum oda farkında ama bilinsizce yapıyor sanırım göbegi benden önce cıktı :)
ne güzelmiş. ben de güya gün belirlicem de her hafta o gün balık yicez uhuuuuu çok zor bizim için :) eşim doğulu zaten balıktan anlamaz pişir desem bakışır durur balıklarla :)Karadenizdeyim ben burada balik hep taze..p.tesi gunu de bizim balik gunumuz esim evde de o yapiyor
Ben baligi ne ayiklarim ne yikarım.sadece yerim
Yanindaki salatasi benden sadece
ben ne olsa yerimde bizimki ne sofra donatmak lazım.tek başına 1 tencere yemeği bitiriyor. Hergün yemek yapıyorum.artsada ertesi gün de yese,çorbası salatası tatlısı ..yemeğe çok düşkün işten gelince daha merhaba demeden mutfağa girer ..bir de sürekli aşeriyor. Ben yapmasam ,annesine söylüyor yapsın diye.yemeği yer hemen elinde kumanda uyur.sinir ediyor beni yaaa...
Biz bu çocuğu hangi ara yaptık acaba
Dr bana da demişti illa şunu yicem bunu yicem diye kasmamı ama naapiim işte, kötü hissediyorum kendimi. normalde yemek yapmaya da yemeye de bayılırım ama şimdi yapamıyorum ya, biraz da o koyuyo galibaBi de etraftan çok oluyo aman süt iç, yoğurt ye, et ye, balık ye, düzgün beslen yoksa bebeğin gelişmez diyen, onların da çok etkisi oluyo sanırım bööle hissetmemde :18:
naz yapılmıyor ki.kasıklarım ağrıyor aıcık dinleneyim diyorum benimde ağrıyor diyor. Başı ağrır başı döner. Midesi bulanır.çocuğa gerek yok sen varsın derdim hep.hayırlısı bakalım
Aman canım milete hiç bakma doktorun nederse onu dinle bende öyle cok özenli beslenemedim sabah poca alıyorum mesela ögle işyerinin yemeklerini sevmedigim içim peynir domates ekmek arası aksam ne bulursam ama arada meyve cok yiyorum gayet iyi dedi doktor simdi yavas yavaş evde yapmaya basladım ama canım cekmiyor bende zorlamıyorm hazır annelerde filan bulursam yiyorum amamilet 3 ay kusuyor ki öyleyken bile bebek besleniyor
Dr bana da demişti illa şunu yicem bunu yicem diye kasmamı ama naapiim işte, kötü hissediyorum kendimi. normalde yemek yapmaya da yemeye de bayılırım ama şimdi yapamıyorum ya, biraz da o koyuyo galibaBi de etraftan çok oluyo aman süt iç, yoğurt ye, et ye, balık ye, düzgün beslen yoksa bebeğin gelişmez diyen, onların da çok etkisi oluyo sanırım bööle hissetmemde :18:
naz yapılmıyor ki.kasıklarım ağrıyor aıcık dinleneyim diyorum benimde ağrıyor diyor. Başı ağrır başı döner. Midesi bulanır.çocuğa gerek yok sen varsın derdim hep.hayırlısı bakalım
Ben de biliyorum da işte naapiim, Cem Yılmaz'ın şu kaynımda da var muhabbeti var ya, onun gibi işte. Daha liseye giden veletler bile gelip tavsiye veriyolar bana. Herkesin söylicek bolca lafı varmış hamilelikle ilgili. Arkadaşın 3 yaşında kızı var. Ona göbüşümde bebek var, yakında arkadaş gelicek sana dedim. O bile koştu dolaptan çilekli süt getirdi. o zaman bunu iç de daha çabuk büyüsün, daha çabuk gelsin dedi. apıştım kaldım walla
benim kalçam ufaldı karnım büyüğü bu ne gariplik
benimde göbüşüm epey kendini gösteriyor artık, dün dr. gittik oğlum 115 gr olmuş :) ne kadar hızlı büyüyoruz bu sıralar...
Adresi ver pazartesi misafirliğe geliyorum =)
Gel canimmmm sen caycumaya gel ben alirim seni
Ya soyle merkezi bir yerde olsak tanssak bulussaydik grupca..
Geçen yeğenlerimi görmeye gittim daha 4 yaşında en büyüğü.ve sürekli üstüme atlarlar oynamak için.ve tosun gibiler,dedim,karnımda bebek var kucağıma zıplamayın .hani nerde .neden yalan söylüyorsun diyorlar.
Bende ultrason foroğrafını gösterdim
ayy bu iğğrenç bu mu karnındaki bebek .yanmış bu dediler.
şimdi her gün arıyorlar bebek çıktımı diye.bebek çıkınca hemen getirecekmişim oynayacaklarmış.
çok tatlılar tosbaalar
herif gelecek yemek yok yapasım da yok
herif gelecek yemek yok yapasım da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?