2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Karadenizdeyim ben burada balik hep taze..p.tesi gunu de bizim balik gunumuz esim evde de o yapiyor

Ben baligi ne ayiklarim ne yikarım.sadece yerim

Yanindaki salatasi benden sadece
Adresi ver pazartesi misafirliğe geliyorum =)

ah ah yemediklerini bana ayıraydın :) eski komşum sararken beni çağırırdı o sarar ben tencereden yerdim pişmeden :)
şakamaka nisana kadar nasıl dayancak bilmem de kıymetini daha iyi anladım şu dönemde
ya sorma bir de oğlanın ağır mesaisi çoğu zaman kocamda. bundan sonra da baya bir süre onda görünüyor. :)
Aycanım 11 bulunurmu bi salata yap ye yada yakınında yokmu annenler gidiver :)

Diyorum oda farkında ama bilinsizce yapıyor sanırım göbegi benden önce cıktı :)
şimdi onun bilinci midesinde vuku buluyor. sen doğum yap kiloları vermeye başla bilinç yukarı doğru çıkınca gerçekleri görmeye başlar kocan :)
Karadenizdeyim ben burada balik hep taze..p.tesi gunu de bizim balik gunumuz esim evde de o yapiyor

Ben baligi ne ayiklarim ne yikarım.sadece yerim

Yanindaki salatasi benden sadece
ne güzelmiş. ben de güya gün belirlicem de her hafta o gün balık yicez uhuuuuu çok zor bizim için :) eşim doğulu zaten balıktan anlamaz pişir desem bakışır durur balıklarla :)

ay çok güldüm ya. maşallah eşine bu arada takdir ettim içindeki yemek sevgisini

Aman canım milete hiç bakma doktorun nederse onu dinle bende öyle cok özenli beslenemedim sabah poca alıyorum mesela ögle işyerinin yemeklerini sevmedigim içim peynir domates ekmek arası aksam ne bulursam ama arada meyve cok yiyorum gayet iyi dedi doktor simdi yavas yavaş evde yapmaya basladım ama canım cekmiyor bende zorlamıyorm hazır annelerde filan bulursam yiyorum ama milet 3 ay kusuyor ki öyleyken bile bebek besleniyor

ayyy, o ne öyle yaa :)) Allah sabır versin. Annesi çok şımartmış onu belli

Ben de biliyorum da işte naapiim, Cem Yılmaz'ın şu kaynımda da var muhabbeti var ya, onun gibi işte. Daha liseye giden veletler bile gelip tavsiye veriyolar bana. Herkesin söylicek bolca lafı varmış hamilelikle ilgili. Arkadaşın 3 yaşında kızı var. Ona göbüşümde bebek var, yakında arkadaş gelicek sana dedim. O bile koştu dolaptan çilekli süt getirdi. o zaman bunu iç de daha çabuk büyüsün, daha çabuk gelsin dedi. apıştım kaldım walla

çok takılma canım yeme içme konusunda kimseye, canın ne isterse ye... zorlamayla yersen tiksinirsin, için rahat olsun.......ben de 6. haftadan itibaren yemek yapamamıştım, sağolsun kayınvalidem hazırlayıp gönderdi. şimdi yeni yeni başladım ama yemeklerimi soğansız yapıyorum. bebekler her koşulda gıdasını alıyor, sen sıkma o güzel canını

ay maşallah cimcimeye

Geçen yeğenlerimi görmeye gittim daha 4 yaşında en büyüğü.ve sürekli üstüme atlarlar oynamak için.ve tosun gibiler,dedim,karnımda bebek var kucağıma zıplamayın .hani nerde .neden yalan söylüyorsun diyorlar.
Bende ultrason foroğrafını gösterdim
ayy bu iğğrenç bu mu karnındaki bebek .yanmış bu dediler.
şimdi her gün arıyorlar bebek çıktımı diye.bebek çıkınca hemen getirecekmişim oynayacaklarmış.
çok tatlılar tosbaalar

Ne tatlilar yanmis bu mu dediler
Yerim yaaaa.

Son düzenleme:
bız suanda soganla yesıl domatesle turlu gıbı yemek yaptık acayıp lezzetlı oluyor bırde yararlıymıs annem oyle dıyor
yemek yıcez sımdı esım geldı fılan
patıs benım kanamam senın anlattıgın gıbı degılkırmızı ıken cok sulu kahve ıken pedde goruyorum senın camasıra bulasıyorsa o yuzden akıntı olarak goruyor olabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…