amaaan, yapma boşver. hem bahane olur dışarıda yemeye..
söyliyver 2 lahmacun
ben oğluma daha bebiş geleceğini söylemedim. kreşteki danışman da şimdiden söylemeyin gereksiz kaygı uyandırabilir dedi.
geçenlerde göbeğime vurdu aaa oğlum ya bebiş varsa içinde dedim. zaten kardeş fikrini o aklımıza soktu. o kadar heyecanlandı ki anne hadi doktora giderim onu çıkarsınlar biz oynayalım dedi kuzum ya :)
Kimler nereli Ben Eskişehirliyim aranızda varmı Eskişehirli olan
Eskişehirdeyim bende hatta esparkta şenlik var ama gidemiyorumdükkanı kim beklicek
Geçen yeğenlerimi görmeye gittim daha 4 yaşında en büyüğü.ve sürekli üstüme atlarlar oynamak için.ve tosun gibiler,dedim,karnımda bebek var kucağıma zıplamayın .hani nerde .neden yalan söylüyorsun diyorlar.
Bende ultrason foroğrafını gösterdim
ayy bu iğğrenç bu mu karnındaki bebek .yanmış bu dediler.
şimdi her gün arıyorlar bebek çıktımı diye.bebek çıkınca hemen getirecekmişim oynayacaklarmış.
çok tatlılar tosbaalar
maşallah şekerim ben bayramda karnımı saklarım zannediyordum ama zor bir olasılık. zaten babam ağzından kaçırmış bile
hırkalar, bol kıyafetler bile işe yaramıyor artık :))
Hemseriyiz o zaman ne güzel şenlikten haberim yok benim
Hemseriyiz o zaman ne güzel şenlikten haberim yok benim
Veee yemek yedik agiirlik basti ya
bende tek başıma yedim4 kaşık pırasa 4 kaşık yoğurt tıkadı valla kucuk bi parça da ekmek bunları zor yedim
bende tek başıma yedim4 kaşık pırasa 4 kaşık yoğurt tıkadı valla kucuk bi parça da ekmek bunları zor yedim
ya kızlar en kötüsüde yanlızlık
zaten yaşadığımız sıkıntılar endişeler var hamd olsun Allah beterinden saklasın ama bunlara yalnız göğüs germekte çok zor oluyor
benim annem babam başka memlekette babam hasta olduğu için gelemiyorlar yanıma
kayınvalidem var eşim anneme söyleyeyim gelsin yanına diyor ama ev darmadağınık beni böyle görsün istemiyorum onda gidip kalsam rahat edemem hem oda hasta yani dizi burkulmuştu pek bir şey yapamıyor bu durumda bende bir şey isteyemiyorum
arkadaşlarım çalışıyor zaten çalışmasalarda uzak oturuyorlar gelmezlerdi
aslında eşim çok destek oluyor sağolsun ama ne kadar olsa erkek ve işe gidiyor
hiçbirşey yapmasada sohbet edecek biri olsun istiyorsun ama yok işte
Allahtan burası var sizler varsınız bir nebzede olsa paylaşıp dertleşiyoruz iyi geliyor
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
kızlar bugun karsı komsudan cok tanıdıgımız ancak en son egeye hamıleyken baya kapalı bır bayan geldı dıyeyım dını bılgılerı tastamam
bıraz konbustuk namaza baslamamı tavsıye ettı gocmenız bız ogretılmedı fılan bana ne dua bılıyorsan kıl dedı
hersey corap sokugu gıbı gelecek devamı 40 gun kılsan devamı gelır dıyor kanamlarındabenım ıcın sınav oldugunu soyluyor egedeyken sagda kuran solda 1000 tesbıh hep cok dua okurum ama sıkıntıdayken tabıkı daha cok sarılıyoruz
oyle yanı o yuzden kararımı verdım ınsallah hayırlısı olsun
Teyzeleri bakın benim tosuna Eki Görüntüle 826874 Eki Görüntüle 826875
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?