2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben oğluma daha bebiş geleceğini söylemedim. kreşteki danışman da şimdiden söylemeyin gereksiz kaygı uyandırabilir dedi.
geçenlerde göbeğime vurdu aaa oğlum ya bebiş varsa içinde dedim. zaten kardeş fikrini o aklımıza soktu. o kadar heyecanlandı ki anne hadi doktora giderim onu çıkarsınlar biz oynayalım dedi kuzum ya :)

Maşallah ya şimdi ki cocuklar çok akıllı çok farklı

Kahkaha attım yanmış bebek olayına Nerden de akıllarına gelir bunların bilmem. Bizimkilerde böyle olacak işte yandık

Ne güzel bulantılarım azaldı diye sevinmiştim.Şimdi öğürmeler başladı öğürüncede ağızıma acı su geliyor şimdi

Bizde bu gün sebzeli tavuk sote var. Eşim bayılıyor. Yanınada cacıkla pilav yaparım gidince. Dünde sütlaç yapmıştım. Yarınada Allah kerim artık.

Tam menüyü yazdım eşim aradı. Dışarıda yiyelim sonrada bebek eşyalarına bakalım diye. Cumartesinin heyecanı bizi sardı şimdiden. Yerimizde duramıyoruz. Keşke cinsiyet tahminide yapsa. 12 haftalık oluyoruz. Belki yapar diyorum. Çokta tatlı doktorumuz olmadı biraz ısrar ederim artık

Ben cok yedim benim esimde cumartesi aksamindan bayramin bittigi cumartesi gunune kadar oglen gidicek gece on iki de gelcek nobet var pfff

Yalnız değilsin güzelim, bak burda seninle aynı hisleri yaşayan hem de aynı anda yaşayan onlarca anne varAllah senin de yar ve yardımcın olsun. Bu arada babana da acil şifalar diliyorum rabbimden. Tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah.

Çok güzel bir karar vermişsin. Hayırlı olsun çok sevindim Bir başla, bak tüm iç sıkıntıların-acabaların kaybolacak, çok rahatlayacaksın inşallah.

Maşallah meleğine, kocaman olmuş. Allah nazarlardan saklasın ikinizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…