canım çekti fırın makarnaaaaaaaa
canım ben de habire bişiler istiyorum sadece eşimden de değil ofisteki herkesten, babanemden :) çiğ sarma aşerdim oturdum bi tabak çiğ pirinçle sarıp sarıp yedim eşim delirmişim gibi bakıyordu :)
canım ben normalde de babanem falan sararken atıştırırdım çok severim. yok walla dokunmadı bir de öyle güzel geldi ki :)benden de ilginci varmış kız dokunmadı mı o çiğ pirinçler
erkek dedi doktorumuz canım. pipiyi gördük :)genelde erkek bebekler böyle yaparmış senin ki neydi tatlım :) ama hoşuma da gidiyor ha
ben galiba çok seviyorum da naz yapmayı o yüzden kıyamıyorum ama bi peki deyişi var ölüyorum yaw
Ben mandalina ve limon tuketmekten bi hal oldumama canim bende syle bir durum var nerde ne gorsem canim cekiyo.
Gobek 6 aylik gibi oldu.
Kek kalibinda pogaca yapti simdi oktay usta canim cekti ne olacaksaresmen pispogaz oldum ben...
afiyet olsun canım. kesin maydanoz da vardır salatada. zaten sevmem bu ara hiç göresim gelmiyor maydanozu bak aklıma geldi.Herkesin karni acikmis
Bende k.mercimek corbasi..bol limonlu havuclu vs patates salatasi ve kofte var..
aman diyim eşim ilk oğlumda bir kilo aldı bana ayak uydurdu ben verdim kiloları onda kalakaldı. bence uyar eşini :):) süpermiş ya ben eve gidip sadece uyumak istiyorum eşimi sorarsan o sanki hamile sürekli bişiler canı cekiyor markete gidiyoruz ne bulursa dolduruyor ne olcak sonu bilmiyorum :) bazen diyorum hamile olan sen misin ben mi
ay ben de seviyorum o bakışları. az yede uşak tut diyor içinden eminim ama :)ben galiba çok seviyorum da naz yapmayı o yüzden kıyamıyorum ama bi peki deyişi var ölüyorum yaw
corbadan azda ben alıyım :) eve gidip yemek yapmak ölüm geliyor canımın ne cektiginide anlamıyorum tatlı cekiyor gibi cekmiyor gibi ekşi cekiyor gibi cekmiyor gibi cok tuhaf sizdede varmı böyle bi durum
bızım balık gunlerı cuma gunu
ay ben de seviyorum o bakışları. az yede uşak tut diyor içinden eminim ama :)
Amanııınn
herkes yemek ten bahsediyor.karnım aç.işten çıkmama 2 saat var .evle iş arası 1 buçuk saat ve evde yiyecek ekmek bile yok. önce alışveriş yapcam sonra yemek.saat 11 gibi yerim heralde.çok acıktım ,limonlu salatalar mercimek çorbaları falan pırasalar ,köfteler.tehlikeli kelimeler bunlar....
şu an kendi kolum bile bana çok iştah açıcı görünüyor
afiyet olsun canım. kesin maydanoz da vardır salatada. zaten sevmem bu ara hiç göresim gelmiyor maydanozu bak aklıma geldi.
bir de ofisteki kızlar cornfleks yiyorlar kıtır kıtır çerez niyetine bir de ondan tiksindim. normalde ben portakal suyunda yerim böyle katı katı içim kalkıyor. yedirtmiyorum :)
aman diyim eşim ilk oğlumda bir kilo aldı bana ayak uydurdu ben verdim kiloları onda kalakaldı. bence uyar eşini :)
Ya ben senden de beterim.. 5. 6. haftalarda mide bulantısından ne yemek yapabildim, ne yiyebildim... 7, 8, 9. haftalarda bulantım azaldı ama ne yemek görsem tiksinmeye başladım. İçim almadı. Soğandan nefret ettim ki hala öyleyim. Evde ne kadar soğan varsa attırdım eşime. Apartmanda birisi yemek pişirsin, kokusu gelince atıyodum kendimi balkona. Sonra o da hafifledi. Ohh dedim şükür. İçinde soğan olmayan yemeklerden yemeye başladım. Bu sefer de iki lokma yesem midem davul gibi şişiyo. Ağrıdan duramıyorum. Dr.a söyledim normal dedi ama dayanamıyorum artık ağrısına. Hamilelikten önce yırtınıyodum kilo vereyim diye, vermek şöyle dursun üstüne alıyodum. Şimdi de yemek istiyorum yiyemiyorum. Kilo almam gerekirken veriyorum. Balık et yemeyi geçtim, süt yoğurt bile sıfır.. Kuru kuru şeyler yiyorum sürekli. Bebeği de besleyemiyorum diye çok üzülüyorum =((
Tabi canim bende kuru yiyememafiyet olsun canım. kesin maydanoz da vardır salatada. zaten sevmem bu ara hiç göresim gelmiyor maydanozu bak aklıma geldi.
bir de ofisteki kızlar cornfleks yiyorlar kıtır kıtır çerez niyetine bir de ondan tiksindim. normalde ben portakal suyunda yerim böyle katı katı içim kalkıyor. yedirtmiyorum :)
aman diyim eşim ilk oğlumda bir kilo aldı bana ayak uydurdu ben verdim kiloları onda kalakaldı. bence uyar eşini :)
ben ne olsa yerimde bizimki ne sofra donatmak lazım.tek başına 1 tencere yemeği bitiriyor. Hergün yemek yapıyorum.artsada ertesi gün de yese,çorbası salatası tatlısı ..yemeğe çok düşkün işten gelince daha merhaba demeden mutfağa girer ..bir de sürekli aşeriyor. Ben yapmasam ,annesine söylüyor yapsın diye.yemeği yer hemen elinde kumanda uyur.sinir ediyor beni yaaa...aycanım 11 bulunurmu bi salata yap ye yada yakınında yokmu annenler gidiver :)
diyorum oda farkında ama bilinsizce yapıyor sanırım göbegi benden önce cıktı :)
ben ne olsa yerimde bizimki ne sofra donatmak lazım.tek başına 1 tencere yemeği bitiriyor. Hergün yemek yapıyorum.artsada ertesi gün de yese,çorbası salatası tatlısı ..yemeğe çok düşkün işten gelince daha merhaba demeden mutfağa girer ..bir de sürekli aşeriyor. Ben yapmasam ,annesine söylüyor yapsın diye.yemeği yer hemen elinde kumanda uyur.sinir ediyor beni yaaa...
Biz bu çocuğu hangi ara yaptık acaba
ben ne olsa yerimde bizimki ne sofra donatmak lazım.tek başına 1 tencere yemeği bitiriyor. Hergün yemek yapıyorum.artsada ertesi gün de yese,çorbası salatası tatlısı ..yemeğe çok düşkün işten gelince daha merhaba demeden mutfağa girer ..bir de sürekli aşeriyor. Ben yapmasam ,annesine söylüyor yapsın diye.yemeği yer hemen elinde kumanda uyur.sinir ediyor beni yaaa...
Biz bu çocuğu hangi ara yaptık acaba
87 olmuş.ama göbek maşşallah kocaman oldu.o kadar yemek yemekle kocan kaç kilo merak ettim valla maşallah :)
biz 2 çeşit yemeği 3 günde ancak yiyoruz
Senin baya zor gecmiş canım bende bulantı filan hiç bişi olmadı bi tavuktan tiksindim bende
Doktorum bana dediki ilk 5 ay zaten cocuk sende depolu olanlarla beslenecek illa et yiycem balık yicem ceviz yiycem sorlama katı seyler yedemişdi İnsallah biran önce düzelirsin Bebegibesleyemiyorum diye dert etme öyle olsa doktorun söylerdi
naz yapılmıyor ki.kasıklarım ağrıyor aıcık dinleneyim diyorum benimde ağrıyor diyor. Başı ağrır başı döner. Midesi bulanır.çocuğa gerek yok sen varsın derdim hep.hayırlısı bakalımayy oda zormuş hamile nazı yap sen azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?