canım bişey olmaz inşallah ben yenı doktordan geldım kesınlıkle grıp ılacı veremeyız doğal yollarla atlatman gerek dedı bol mandalına ılık ballı su nane ıhlamur önerdi ... sende bunları dene iyleşmeye bak
evt canım aynen öyle...Rabbım cümlemize şifa versın inşallah
Tam menüyü yazdım eşim aradı. Dışarıda yiyelim sonrada bebek eşyalarına bakalım diye. Cumartesinin heyecanı bizi sardı şimdiden. Yerimizde duramıyoruz. Keşke cinsiyet tahminide yapsa. 12 haftalık oluyoruz. Belki yapar diyorum. Çokta tatlı doktorumuz olmadı biraz ısrar ederim artık
bende tek başıma yedim4 kaşık pırasa 4 kaşık yoğurt tıkadı valla kucuk bi parça da ekmek bunları zor yedim
oy oy maşallah annesi... 16.haftadan önce öğrenemicez sanırım(
Cok tesekkurler ahsencim ama ben bunlari zaten olmamak icin 1 haftadır deli gibi tukettim.Oğlum ilkokul 3 te okuldan eve hastalık taşıyıp duruyor:) gecen hafta hastaydi cok korudum kendimi ama ıııh olduk genede.bide bende hemen sinuzit e ceviriyor kafam kopuyor sanki normal sartlarda antibiyotik siz gecmez.artik nasil gecer bilmem.allah yardimcimiz olsun.
ikili taramanın kan sonuçlarını bayramdan sonra alıcaz 2 hafta var daha bakalım 14.haftada bişey dicek mi doktor ben erkek hissediyorum
kızlar inşallah canınız çekmez ama ayıptır söylemesi zeytinyağlı pırasa kaptım şimdide yanına ne yapsam diye kara kara düşünüyorum hiç bişeyi yanına yakıştıramıyorum bi akıl verin nolur
Selam kızlaarkaç gündür havalardan bende nasibimi aldım ve hasta oldum dun gece ve bugun ateşim çıktı bende doktoruma gittim vee gitmişken bebeğimide gördüm hemen iyleştimm bebeğim çok iyiydi Maşallah dönüp dönüp duruyodu tam 14 haftalık olmuşuz . Cinsiyet içnde 12 haftada tahmın yapan doktorum bugun hiç bişey göremiyorum bebek bağdaş kurmuş dedi ateş bebekler için zaralıymış aklınızda bulunsun kızlar ateşiniz çıkarsa hemen doktora gidin. Doktorum parol dışında ilaç vermedı onuda çok kötü olursan iç dedi onun dışında artık doğal yollarla iyleşceksin bol mandalına nane lımon ılık şeyler iç ve istrahat et dedı bizde haberler böyleee
benimde göbüşüm epey kendini gösteriyor artık, dün dr. gittik oğlum 115 gr olmuş :) ne kadar hızlı büyüyoruz bu sıralar...
aynen canım ya cinsiyet konusunda biz de pek bi meraklıyız ama yine göstermedi kendini doktor epey uğraştı ama yok anam tık yoktu açmadı bacakları:)) doktor sadece kız olabilir gibisinden bi tahminde bulundu 16.haftayı beklicem artık o zaman inşallah o zaman ))
Teyzeleri bakın benim tosuna Eki Görüntüle 826874 Eki Görüntüle 826875
maşallah bebişlerinize kızlar
bebege zarari yok cnm. hormonal inis cikislarla oluyor. ben 7.haftamdan bu yana 6 haftadir yasiyorum. hatta hastanede yattim serum takildi kilo verdim. seninki bununla kalir umarim
maşallah bebişlerinize kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?