2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

evt canım aynen öyle...Rabbım cümlemize şifa versın inşallah

Cok tesekkurler ahsencim ama ben bunlari zaten olmamak icin 1 haftadır deli gibi tukettim.Oğlum ilkokul 3 te okuldan eve hastalık taşıyıp duruyor:) gecen hafta hastaydi cok korudum kendimi ama ıııh olduk genede.bide bende hemen sinuzit e ceviriyor kafam kopuyor sanki normal sartlarda antibiyotik siz gecmez.artik nasil gecer bilmem.allah yardimcimiz olsun.

Snowy insallah ama suan bedenimi temiz oldugunu dusunmuyorum on gundur banyo olmuyorum insallah bNyo olunca ne kadar biliyosam baslicam insallah

aynen canım ya cinsiyet konusunda biz de pek bi meraklıyız ama yine göstermedi kendini doktor epey uğraştı ama yok anam tık yoktu açmadı bacakları:)) doktor sadece kız olabilir gibisinden bi tahminde bulundu 16.haftayı beklicem artık o zaman inşallah o zaman ))

Çok geçmiş olsun alnına sıcak su torbası uygula sinüzit için bire bir

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

nasıl keyifleriniz kızlar...geçmişi okudum biraz...ne güzel yemeklerden bahsetmişsiniz...benim yerime de yiyin...ben hala pişiremiyorum ve yiyemiyorum, kraker, ekmek, mandalina idare ediyorum...bayramda bitse keşke...şimdi her gittiğim yerde et kaoyacaklar...ne yiyebilirim ne kokusuna dayanabilirim...valla sırf bu yüzden bayramda çıkmasak mı diyorum ....insanlar midem bulanıyo, yiyemem desem bile nedense bi ısrar içindeler, tadına bak en azından vs...kendileri hamileyken hiç yaşamışlar bu duyguyu sanırım bu arada bebekler beslenemez mi diye düşünmeyin...ben ilkinde 16. haftaya kadar bişey yiyemedim...hatta şimdi iyiyim en azından mandalina yiyebiliyorum..ona rağmen bebeğim 3.5 kilo doğu ve sağlıklıydı...üstelik 2 hafta erkek doğmuştu, demek 4 civarında doğacakmış zamanında gelseymiş...kısaca ben hiç dert etmiyorum beslenemiyor mu diye..ama bize neler olacak onu merak ediyorum, bebekler depoları boşaltıyo, tekrar dolduramazsak gelsin kansızlık gelsin kemik erimesi...kendimizi de ihmal etmemeliyiz...bakın hala annelerimize ihtiyacımız var...onlarında hayat boyu bize ihtiyaçları olacak......yardımcı olanınız varsa şanslısınız...canım çekti komşum pişirdi...canım çekti kaynanam / annem getirdi diyenlere çok özeniyorum....ne fedakarmış o anneler / kaynanalar...benim çocuğuma bi çorba bile pişirecek kimse yok...var da yok...anladınız siz onu..öpüyorum hepinizi ve meleklerinizi

Merhaba güzel hamişler , bir kaç hafta sonra minik yavrularınızın size ilk dokunuşlarını hissedeceksiniz en keyifli yanı yani, ben 2013 mart annesiyim şimdi oğlumun o dokunuşları benim sacımı yolma ve tırmalama şeklinde devam edıyor ama tabıkı şikayetçı değilim o benım mınık mucizem :)), doğum hıkayem, lohusalık, gaz sorunları ve dahs bir çok yaşadığım deneyimlerimi bir blogda topladım bu arada blogda 2 tane çekiliş var o minik kuzularınızı koyup gezebileceğiniz sling birde malum hamılelık çatlaklarını önlemek için çatlak kremi hadı buyurun ANNESİNİN PRENSİ

Allah hayırlı hamılelık ve doğumlar nasip etsin

Bende de pırasa var. Çok güzel yemek muhabbeti dönmüş. Ama erken değil mi arkadaşlar daha durun bunun 3. trimesterı da var. Bu hızla gidersek

benimde göbüşüm epey kendini gösteriyor artık, dün dr. gittik oğlum 115 gr olmuş :) ne kadar hızlı büyüyoruz bu sıralar...

Eki Görüntüle 827340

kızlar bu da benim bebişim cinsiyeti belli değil ama henüz

Maşallah meleklerinize

evde 3 tane tv var kızlar ucununde uydu alıcılarında sıkıntı var ya daha dogrusu canakta sureklı sınyal yok dıyıp duruyor
canım sıkıldı tabı sımdılık kanald tutuyor aşk izlemeye calısıcamm
bırde oglumu ozledım 6 da gıttı annemle zorla normal normal hayatımızdayken hep dısarı cıkmak ısterdı sımdı hep evde durmak ıstıyor Allahım yarın hıc goremıcem oglumu yada aksam ustu gelıceklerannemın ısı var yarın kuzenım gelecek yanıma hem kahvaltıya hem agda yapıcak bana
olan cocukllara oluyor her daım

kızlar boğazım ağrıyoo doğal yollarla nasıl iyileşir ki buu

nemicimbebegın masallah ne kadar muntazammasallah guzel bebek yapmısınız

bebege zarari yok cnm. hormonal inis cikislarla oluyor. ben 7.haftamdan bu yana 6 haftadir yasiyorum. hatta hastanede yattim serum takildi kilo verdim. seninki bununla kalir umarim

bana doktor ilac dedi o bile gecirmedi hic bir sey yiyemedim 24 saat boyunca su bile icemedim..ALLAH yardimcin olsun senin de bebisini car cabuk Kucagina alirsin INSALLAH...saglika tabiiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…