Tatlım mr diğer görüntüleme teknikleri gibi zararlı radyoaktif ışınlarla yapılmaz. Eloktromanyetik rezonanstır zaten açılımı da. Mıknatıslar yardımıyla görüntüleme yapılır. O da bebişe hiç bi zarar vermez. Sadece vücudunda metal protez, kalp pili vs olan kişilere uygulanmaz. Hamilelerde bi sakıncası yok. Eğer dr gerekli gördüyse çektir bence. Eğer fıtığın varsa ona göre önlem almak gerekebilir. Yoksa göbüşün büyüdükçe ağırlık merkezn değiştiği ve omurlardaki baskı arttığı için ağrıların artar. Çok yakın bi hemşire arkadaşımın başına gelmişti de ordan biliyorum. Hamileyken kol ağrısı ile gitti boyun fıtığı çıktı mr'da. Boyunluk kullandı, hareketlerini kısıtladı, ağrıları baya hafifledi. Şimdi de 2 yaşında dünya tatlısı bi oğluşu var maşallah.. Sende bel fıtığı tespit edilirse hatta dr.lar doğum yöntemine de ona göre karar verebiyolar sanırım. Dr gerekli diyosa çektir bence. Geçmiş olsn şimdiden.
Ben de bugün hamsi yaptım bebeklere ok faydalı balık haftada 1 kere mutlaka yemeye çalışıyorum genelde kızatıyordum alabalık yiyordum ama artık öğrendim kızartma zararlıymış. Küçük balıklar da bebeğe yararlıymış
kızlar ben bu hafta deli gibi bişiy aşeriyorum hergün bişiy.sağolsun hemen işteyken annemi arıyorum hazırlıyor ama ne aşermek ağzımın suyu akıyor.listenin en başında kuru fasülye var :) sonra biber kızartması ve ben işkembe aşerdim:) aşermede son nokta eşim bile yuh dedine yapcam hergün de aşerilmez ki hergün aklıma bişy geliyor Allahtan ekmeksiz yiyiyorum pilav da yemiyorum da denkliyor kilom :) bu arada tam buğday ekmeğinde folik asit varmış bi de en çok yeşil mercimekte
kızlar ikili taramamın kan sonuçları belli değil bayram sonrasına kaldı cinsiyetini de öğrenemedik ama ense kalınlığı 1.8 boyuda 56 mm çıktı
MAşallah ne güzel kuru fasülye gaz yapmıyormu bende cok gaz sorunu var bende ilk defa gecen cuma kestane aserdim ilginç :) bişi
yapıyor da yürüyorum yemekten sonra bi de kocama naz yapıyorum göbeğimi saat yönünde hafif hafif maşaj yaptırıyorum bi de sırtımı aynı şekilde çok şükür iyi geliyorsağolsun nazımı çekiyor
sağol canım bel ağrılarım fena.sağ bacağım çok kasıyor yürüken ve merdiven çıkarken topallıyorum.kuyruk sokumum da değil tam sağ kalçam iğne olmuş da şişmiş gibi acıyor.dr idrar yolu iltihabından ve bel fıtığından şüphelendi iltihap çıkmadı.dr. yönlendirecek ay sonu emar lazm dedi bende pek yanaşmıyorum ama doğuma etkisi olur diye de düşünüyorum inşallah bişiy çıkmaz
canım çok çok geçmiş olsun. hamilelikten önce varmıydı ki bu durumun?
canım çekti fırın makarnaaaaaaaaPeynirli - tercihen lorlu makarna ya da şööle bol kaşarlı bi fırın makarna yap, bi tabak da bana yolla... Bayılırım ikisineeee
kızlar ben bu hafta deli gibi bişiy aşeriyorum hergün bişiy.sağolsun hemen işteyken annemi arıyorum hazırlıyor ama ne aşermek ağzımın suyu akıyor.listenin en başında kuru fasülye var :) sonra biber kızartması ve ben işkembe aşerdim:) aşermede son nokta eşim bile yuh dedine yapcam hergün de aşerilmez ki hergün aklıma bişy geliyor Allahtan ekmeksiz yiyiyorum pilav da yemiyorum da denkliyor kilom :) bu arada tam buğday ekmeğinde folik asit varmış bi de en çok yeşil mercimekte
ay negüzel maşallah size ay bende naz yapayım bali azıcık cok rahat gecirdim esimde bişi anlamadı tek sorunum gaz
hiç yoktu tatlım ya göbeğim birden bire büyüdü beni görenler 8.ayını düşünemiyorum diyor. tam göğüs altından bi başlıyor maşallahondan mı oldu yoksa ters bi haraket mi yaptım bilmiyorum ilk önce gece yatarken ağrımaya başladı şimdi de yürüken topallıyorum ara ara
canım çekti fırın makarnaaaaaaaa
canım ben de habire bişiler istiyorum sadece eşimden de değil ofisteki herkesten, babanemden :) çiğ sarma aşerdim oturdum bi tabak çiğ pirinçle sarıp sarıp yedim eşim delirmişim gibi bakıyordu :)
ah canım ya. dikkat etmek lazım ağırlık merkezimiz değişiyor tabi. benim de göbeğimin senden farkı yok inan. sabahları açken biraz inik oluyor sonra hep şiş :) eşim ikiz olsa doktor görürdü değil mi diye sorup duruyor karnıma bakıp bakıp :)
ooo ben çok yapıyorum ya :) işten bi geliyoruz eve yemekten sonra yatana kadar ya canım bişiy istiyor ya yürüyüşe gidiyoruz ya annemi özledim diye ağlıyorum anneme gidiyoruzyaw ben annemi de aşeriyorum resmen çok özlüyorum sonra ağlıyorum.geçen gün ablamın da oğlu var ona bayramlık almış benim miniğe de bayramlık almış bi başladım ağlamaya soluğu annemde aldık gece de yatarken tam yataga yatacak su getirmisin diyorum artık alıştı yatmadan getiriyor
Herkesin karni acikmis
Bende k.mercimek corbasi..bol limonlu havuclu vs patates salatasi ve kofte var..
:) süpermiş ya ben eve gidip sadece uyumak istiyorum eşimi sorarsan o sanki hamile sürekli bişiler canı cekiyor markete gidiyoruz ne bulursa dolduruyor ne olcak sonu bilmiyorum :) bazen diyorum hamile olan sen misin ben mi
corbadan azda ben alıyım :) eve gidip yemek yapmak ölüm geliyor canımın ne cektiginide anlamıyorum tatlı cekiyor gibi cekmiyor gibi ekşi cekiyor gibi cekmiyor gibi cok tuhaf sizdede varmı böyle bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?