2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sağol tatlım bende doğumdan korkuyorum işte ona göre doğum şekli belenir.bakalım 30ekimde dr ne diyecek

afiyet olsun cnm.ben de hamsiyi dün yapmıştım kızarttım. evet balık yememiz lazım ama ben hamilelikte pek yiyemiyorum ya oysa balığı çok severdim. bi de alabalığı baharat ve arasına limon dilimleri koyarak fırın poşetinde pişiriyorum güzel oluyo onu yiyebiliyorum.

MAşallah ne güzel kuru fasülye gaz yapmıyormu bende cok gaz sorunu var bende ilk defa gecen cuma kestane aserdim ilginç :) bişi

kızlar ikili taramamın kan sonuçları belli değil bayram sonrasına kaldı cinsiyetini de öğrenemedik ama ense kalınlığı 1.8 boyuda 56 mm çıktı

çok güzel çıkmış canım.inşallah kan sonucundan güzel çıkıcak.bende yarın sonucumu öğrenmeye gidicem.hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
MAşallah ne güzel kuru fasülye gaz yapmıyormu bende cok gaz sorunu var bende ilk defa gecen cuma kestane aserdim ilginç :) bişi

yapıyor da yürüyorum yemekten sonra bi de kocama naz yapıyorum göbeğimi saat yönünde hafif hafif maşaj yaptırıyorum bi de sırtımı aynı şekilde çok şükür iyi geliyor sağolsun nazımı çekiyor

ay negüzel maşallah size ay bende naz yapayım bali azıcık cok rahat gecirdim esimde bişi anlamadı tek sorunum gaz

canım çok çok geçmiş olsun. hamilelikten önce varmıydı ki bu durumun?

kanama yaşayan arkadaşlar bir şey soracağım

sizin kanama kıvamı nasıl. benimki ilk gün gayet kırmızı ve pıhtılıydı
dün akşamdan beri akıntıyla karışık kahverengine dönük böyle uzayan sümüksü bişey sanki birde kokmaya başladı adet kanaması gibi. kusura bakmayın mide bulandırıcı biliyorum ama başka türlü anlatamıyorum.

sizinkide böylemi?

canım çok çok geçmiş olsun. hamilelikten önce varmıydı ki bu durumun?

hiç yoktu tatlım ya göbeğim birden bire büyüdü beni görenler 8.ayını düşünemiyorum diyor. tam göğüs altından bi başlıyor maşallah ondan mı oldu yoksa ters bi haraket mi yaptım bilmiyorum ilk önce gece yatarken ağrımaya başladı şimdi de yürüken topallıyorum ara ara

Peynirli - tercihen lorlu makarna ya da şööle bol kaşarlı bi fırın makarna yap, bi tabak da bana yolla... Bayılırım ikisineeee
canım çekti fırın makarnaaaaaaaa

canım ben de habire bişiler istiyorum sadece eşimden de değil ofisteki herkesten, babanemden :) çiğ sarma aşerdim oturdum bi tabak çiğ pirinçle sarıp sarıp yedim eşim delirmişim gibi bakıyordu :)

ay negüzel maşallah size ay bende naz yapayım bali azıcık cok rahat gecirdim esimde bişi anlamadı tek sorunum gaz

ooo ben çok yapıyorum ya :) işten bi geliyoruz eve yemekten sonra yatana kadar ya canım bişiy istiyor ya yürüyüşe gidiyoruz ya annemi özledim diye ağlıyorum anneme gidiyoruz yaw ben annemi de aşeriyorum resmen çok özlüyorum sonra ağlıyorum.geçen gün ablamın da oğlu var ona bayramlık almış benim miniğe de bayramlık almış bi başladım ağlamaya soluğu annemde aldık gece de yatarken tam yataga yatacak su getirmisin diyorum artık alıştı yatmadan getiriyor

ah canım ya. dikkat etmek lazım ağırlık merkezimiz değişiyor tabi. benim de göbeğimin senden farkı yok inan. sabahları açken biraz inik oluyor sonra hep şiş :) eşim ikiz olsa doktor görürdü değil mi diye sorup duruyor karnıma bakıp bakıp :)

benden de ilginci varmış kız dokunmadı mı o çiğ pirinçler

Herkesin karni acikmis

Bende k.mercimek corbasi..bol limonlu havuclu vs patates salatasi ve kofte var..

genelde erkek bebekler böyle yaparmış senin ki neydi tatlım :) ama hoşuma da gidiyor ha

:) süpermiş ya ben eve gidip sadece uyumak istiyorum eşimi sorarsan o sanki hamile sürekli bişiler canı cekiyor markete gidiyoruz ne bulursa dolduruyor ne olcak sonu bilmiyorum :) bazen diyorum hamile olan sen misin ben mi

:) süpermiş ya ben eve gidip sadece uyumak istiyorum eşimi sorarsan o sanki hamile sürekli bişiler canı cekiyor markete gidiyoruz ne bulursa dolduruyor ne olcak sonu bilmiyorum :) bazen diyorum hamile olan sen misin ben mi

ben galiba çok seviyorum da naz yapmayı o yüzden kıyamıyorum ama bi peki deyişi var ölüyorum yaw

Ay bu oktay usta gene dokturuyor yaaaa her eve lazim boyle biri

corbadan azda ben alıyım :) eve gidip yemek yapmak ölüm geliyor canımın ne cektiginide anlamıyorum tatlı cekiyor gibi cekmiyor gibi ekşi cekiyor gibi cekmiyor gibi cok tuhaf sizdede varmı böyle bi durum

Ben mandalina ve limon tuketmekten bi hal oldum ama canim bende syle bir durum var nerde ne gorsem canim cekiyo.

Gobek 6 aylik gibi oldu.

Kek kalibinda pogaca yapti simdi oktay usta canim cekti ne olacaksa resmen pispogaz oldum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…