2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar biriniz cevap verin ( coraspirin niye kullanılıyoo ?
bu arada dr bana da elevit vermişti daha hiç kullanmadan değiştiricem hemen .. içim kalktı resmen

coraspin herkes kullanmıyo kan sulandırıcı dıye bılıyorum ben..bana vermedı mesela dr..
elevit verdi bende baslamadım henuz..

Son düzenleme:
papp-a 1195,30 mom 1.82
hcg(t1) 40.1 mom 0.40
nt 2.0 mm mom 1.49

down sendromu 1/34700
sadece yaş 1/1200
trisomi 18/13 1/99000

benimki de;
papp-a 2023 mom 0.79
free Bhcg 43.5 mom 1.19
nt 1.1 mm mom 0.74

risk
down sendromu 1/4370
sadece yaş 1/468
trisomi 18/13 1/3390000

yorum kısmında down için biyokimyasal risk: 1:935
trisomi için biyokimyasal risk: 1:81329 diyor.

farklı farklı riskler, sanırım yorum kısmına bakacak doktorum, bayramdan sonra anca gidecem sonuç göstermeye.

abla testin gayet güzel çıkmış içini rahat tut.sorun yok yani.

amin canım sağol ben de kürtaj oldum ama doktor bana 6 ay korunmamı söyledi ben 2 ay sonra denemelere başlamak istiyorum 6 ay çok uzun

peki kanı sulandırması iyi mi ? benim bildiğim kadarıyla kanın sulanması hamileler için iyi bişey diil ama

cnm bazi kisilerde kan pihtilasmasi oluyor dusuk oluyor o yuzden cogu kullananlarda tup bebek yaptiranlar bnde kullaniyorum zararli degil yoksa doktorlar vrrmrz

cnm bazi kisilerde kan pihtilasmasi oluyor dusuk oluyor o yuzden cogu kullananlarda tup bebek yaptiranlar bnde kullaniyorum zararli degil yoksa doktorlar vrrmrz

anladım teşekkür ederim. bana hiç onunla alakalı bişey demedi. vitamin başladık sadece ama elevit olduğu için kullanmıycam.. değiştirmeyi düşünüyorum

Bu da benim bebişimin fotoları

İkinci resimde yüzükoyun yatmış, sağ lob sol lob beyni görünüyor kuzumunn..

İlk resmimiz, ilk heyecanımızı da ekledimm

Maaşallahh

cnm linki bu Extra bebek odas beyaz ve ok k popler bebek odalar modeli biraz pahalli bn sadece besigi alicam sonradan karyola oldugu icin rahat 10 sene kullanirim

Ben cok begendim ben beyazida cok severimm ayy gercekten cok begendim

Canim masallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzu ya bunlar ana kuzulari..

aynı zamandayız seninle canım.. bende bugün dr daydım. elevit ve gynoferon verdi bana ne coraspirin ne de folibol..neden coraspirin kullanılıyo bu arada onu bilmiyorum kızlar

canım günaydın corasprin kan sulandırıcı benim geçen sene kalbi durmustu bebegimin kan pıhtılasmasına karsı vermıs olabılır bende decavit ve corasprine devam edeyim folbiolü bırakayım ozaman.

Gunaydinn bebisler
Avare bati bahat sultangaziyiide cok mettrdiyolar annem dr degis oraya git diyor bana
Mesela benum akntum var dr idrar testi bile istemedi
Buarada bebum bebek kesede sikismis gibi dyeuyodu hareket etmedi gic suyu az diyemi acaba

Kızlar gunaydın.

Ya yutanıyorum ama ben hapsırırken altıma kacırıyorum artık yaa. Gunde 2 defa iç çamaşırımmı değiştiriyorum nerdeyse. Bide hamile iç çamasırlarından giymeye basladım ben. Karnım copk buyudugu için mecbur kaldım. Sizlerde durum nasıl boyle şikayetiniz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…