pardon canım yaa, annemlere geçmiştik teli kapatmıştım. hemen bakıyorum:)
kızlar biriniz cevap verin( coraspirin niye kullanılıyoo ?
bu arada dr bana da elevit vermişti daha hiç kullanmadan değiştiricem hemen .. içim kalktı resmen
cnm linki bu Extra bebek odas beyaz ve ok k popler bebek odalar modeli biraz pahalli bn sadece besigi alicam sonradan karyola oldugu icin rahat 10 sene kullanirim
coraspin herkes kullanmıyo kan sulandırıcı dıye bılıyorum ben..bana vermedı mesela dr..
elevit verdi bende baslamadım henuz..
kanisulandiriyor cnm
papp-a 1195,30 mom 1.82
hcg(t1) 40.1 mom 0.40
nt 2.0 mm mom 1.49
down sendromu 1/34700
sadece yaş 1/1200
trisomi 18/13 1/99000
benimki de;
papp-a 2023 mom 0.79
free Bhcg 43.5 mom 1.19
nt 1.1 mm mom 0.74
risk
down sendromu 1/4370
sadece yaş 1/468
trisomi 18/13 1/3390000
yorum kısmında down için biyokimyasal risk: 1:935
trisomi için biyokimyasal risk: 1:81329 diyor.
farklı farklı riskler, sanırım yorum kısmına bakacak doktorum, bayramdan sonra anca gidecem sonuç göstermeye.
Canım beşik sallanıyor mu?
Buna dikkat et. Yoksa sadece uyuttuktan sonra koyabiliyorsun bebeğini yatağına.
Ben dee etamin örneklerinden istiyoruuuum :)
çok kötü bir durum canım seni çok iyi anlayabiliyorum benimde ilk bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum onun psikolojisi çok ağır bu benim 3. bebeğim 2. side dış gebelikti sana tavsiyem çok fzla ara verme doktor 3 ay diyor ben nerdeyse 1.5 yıl ara vermiştim şimdi keşke ara vermeseymişim diyorum ama işte hamile kalmaya çok korkmuştum yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye zaten dış gebelikte daha fazla şey yaşadım orası ayrı bir durum bu hamileliğiminde pek iyi geçtiği söylenemez hep kanamalı yatarak düşük riskiyle geçiyorum bu şekilde sınanmak gerçekten zormuş bunları anlatmamın sebebi seni rahatlatmak yine bebğin olur inş. o zaman bu kötü günleri hatırlamazsın bile doktorun dediği süreyi geçirdikten sonra tekrar denersiniz rabbim inş. bidaha bizlere evlatlarımızın acısını göstermez sağsalim kucağımıza almayı nasip eyler(Amin)
peki kanı sulandırması iyi mi ? benim bildiğim kadarıyla kanın sulanması hamileler için iyi bişey diil ama
cnm bazi kisilerde kan pihtilasmasi oluyor dusuk oluyor o yuzden cogu kullananlarda tup bebek yaptiranlar bnde kullaniyorum zararli degil yoksa doktorlar vrrmrz
anladım teşekkür ederim. bana hiç onunla alakalı bişey demedi. vitamin başladık sadece ama elevit olduğu için kullanmıycam.. değiştirmeyi düşünüyorum[/QUO
doktoruna sorsan ona yakin birsey yokmu acaba bana yarn verirse elevit bnde soracagim
anladım teşekkür ederim. bana hiç onunla alakalı bişey demedi. vitamin başladık sadece ama elevit olduğu için kullanmıycam.. değiştirmeyi düşünüyorum[/QUO
doktoruna sorsan ona yakin birsey yokmu acaba bana yarn verirse elevit bnde soracagim
evet sorucam dr. yarın arayıp.. umarım yakın bi ilaç vardır ona göre... yani en azından içeriği yok iyi yok yok :44:
Sana da yardımcı olurum canım =) no problem..
Bak işlemeyi düşündüğüm örnekler şunlar..
Şu an şirine yapıyorum ama bitsin farklı bir model yapacağım..
Eki Görüntüle 829600 Eki Görüntüle 829601 Eki Görüntüle 829602 Eki Görüntüle 829603 Eki Görüntüle 829604
cnm linki bu Extra bebek odas beyaz ve ok k popler bebek odalar modeli biraz pahalli bn sadece besigi alicam sonradan karyola oldugu icin rahat 10 sene kullanirim
Eki Görüntüle 829631
Bu da benim bebişimin fotoları
İkinci resimde yüzükoyun yatmış, sağ lob sol lob beyni görünüyor kuzumunn..
İlk resmimiz, ilk heyecanımızı da ekledimm
Maaşallahh
aynı zamandayız seninle canım.. bende bugün dr daydım. elevit ve gynoferon verdi bana ne coraspirin ne de folibol..neden coraspirin kullanılıyo bu arada onu bilmiyorum kızlar
Avrupa yakasındayım canım.İkitelli de Batı Bahat hastanesinde Gürkan Beye gidiyorum.Çok memnunum.
Uzakmis cnm ya anadolu yakasinda duydugun iyi bir yer var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?