2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar bu 2. düzey usg hangi haftalar arası yapıyordu..
Beni 20.haftada cagirdi canim.
kızlar biriniz cevap verin ( coraspirin niye kullanılıyoo ?
bu arada dr bana da elevit vermişti daha hiç kullanmadan değiştiricem hemen .. içim kalktı resmen

Kan sulandiriyor ve özellikle rrahimdeki kan akisini hizlandiriyor canim.hc bir n zarari yok tam tersi yararli.
Ben 32.hafta sonuna kadar kullancam..zararli ol u r mu hic

Günaydın. .

Kizlar ben artik sanirim bebegimi hissediyorum dun tam anlayamadım ne oldu..boyle kasik bolgemde ama sol tarafta.
Kelebek kipirtisi gibi bir şey hissettim

Tatli yemistim ondan sonra oldu..gaz olmadigina eminim bu cok guzel biseydi....

Bakalim bugun olacak mi...o zaman emin olucam.

Ayy Maşallah ne güzel sizin suan kac haftalık erkek bebekmi hani erkek cabuk hissedilir derlerya darısı bizlerin başına

Ayy Maşallah ne güzel sizin suan kac haftalık erkek bebekmi hani erkek cabuk hissedilir derlerya darısı bizlerin başına

15.haftadayim. bebegim kiz

Canim benim ilk bebegim oldugu icin tam em i nde olamiyorum hissettiğim bebegim mi...

Ama cok degisik guzel bi seydi ve 4-5 kez hissettim en az dun....bakalim bugun olucak mi.olursa kes i n bebegim

15.haftadayim. bebegim kiz

Canim benim ilk bebegim oldugu icin tam em i nde olamiyorum hissettiğim bebegim mi...

Ama cok degisik guzel bi seydi ve 4-5 kez hissettim en az dun....bakalim bugun olucak mi.olursa kes i n bebegim

Maşallah ne güzel bizim daha küçük daha baya bekleyeceğiz ultrasonda kımıl kımıldı ama
sayfada başka hisseden oldumu?

Ben da.hissetmiyorumda kucuk hrrhalde zaten bu arada kizlar cabuk hissedilir ddrler

çok ggüzel bi duygu gerçekten ilerleyen haftalarda gör sen bi de ilk başlarda içini sanki bişey gıdıklar gibi :9 sonra yerini tekmelere bırakıyor :)) ama o bile güzel senin kız mıydı canım ??

Maşallah ne güzel bizim daha küçük daha baya bekleyeceğiz ultrasonda kımıl kımıldı ama
sayfada başka hisseden oldumu?

ikinci gebeliklerde 15. 16. haftalarda hafiften hissedilir derler ama ilk ggebelik yaşayanlar hissetmez derler hissettikleri zannederlermiş onlar bağırsak hareketleriymiş bilemem artık
:) benimde 2.gebeliğim ama henüz bişey hissetmiyorum

günaydın kızlar keyfiniz yerinde mi? gece uyuyamadım pek...şimdi de baş ağrısı var, yarın bayram temizliği için kadın gelecek ama o gelmeden bi toparlamam lazım evi, hiç içimden gelmiyor, aslında içimden hiç bişey gelmiyor, ne gezip tozmak, ne yemek, ne arkadaşımı, ailemi görmek...9 günlük tatil bile mutlu etmedi...oğlumu yine dra götürücem, geçen hafta verdiği ilacın bi faydası olmadı..bulantım da devam ediyo...12.haftadayım, acaba ne zaman geçer, ilkinde 16da bitmişti

günaydın ... bayram temizliği yüzeysel olacak valla aynn benimde hiçbişey içimden gelmiyor tabi sadece gezmek dışında :) yemek dersen o da kolay ,pratik şeyler yapıyorum .oğlunun nesi var geçmiş olsun benimde oğlum hasta daha doğrusu sadece kuru öksürük var o da uykusunu bölüyor o uyuyamayınca bn de uykusuz kalıyorum (bulantı sadece sabahları kalktığım zaman oluyor oğlumda sürekli bulantı olurdu bütün kokular rahatsız ederdi en güzel kokular bile ama bu farklı ... inşallah cinsiyeti de farklıdır:))

Benimde ilk gebelik daha 13+3 ooo çok zamanımız var
Cinsiyetini öğrenelim o merak geçsin haraket beklemeye geceriz sonrada :)) sanırım böyle böyle 9 ay gececek

Benimde ilk gebelik daha 13+3 ooo çok zamanımız var
Cinsiyetini öğrenelim o merak geçsin haraket beklemeye geceriz sonrada :)) sanırım böyle böyle 9 ay gececek

cinsiyetini ben de öğrenemedim ya oğlumda hemen öğrenmiştim bütün mal meydandaydı ama bu öyle değil doktor ne kadar uğraştıysa açmadı ,göstermedi kız diye de tahminde bulundu umarım kızdır çok istiyorum hayırlısı artık... hareketlenmeye başlasalar var ya çok zevkli ama bu seferde hareket etmedikleri zaman telaş yapacağız neden oynamadı acaba bişey mi oldu bebişime diyeceğiz:)) 9 ay boyunca telaşlar,heyecanlar bitmez doğum anında sadece bebeğini görmek istersin ,onun ilk ağlayışını duymak o anda dünya durur sanki kendini unutursun o çektiğin bütün sancıları,ağrıları... dünya sadece ondan ibaretmiş gibi o a nı yaşarsın ... ay neyse doğurduğum gün aklıma geldi hey gidi hey zaqman öyle hızlı akıp geçiyor ki:)

ay keşke bende öyle olsam :)

aynen bnde hic anlamiyorum keske anlasam bizimde anneannemiz oruyor bebek battaniyesini öruyor beyaz olucak cinsiyetini ogrenincede ona gore susleriz dedik
yarin kontrolm var acaba gostereckmi cok heyecanliyim ya:)

cinsiyeti için daha erken değilmi ben 16. haftamda gittim daha belli olmadı sadece erkeğe benzetti ama yanılma payım yüksek dedi hadi bakalım belki belli olur ultrasonlada çok ilgisi var hayırlı haberlerle gelirsin inş., gelince bizi haberdar et

canım bende aynı senin gibiyim bulantım yok gbi bişey ama yemek zamanı gelince sofrada çok tiksiniyorum ozaman bulanıyor miğdem sofradan kalkınca geciyor:)ama yemek zorunda olmam içimi kemiriyor resmen ben birde çok ağır grip oldum 2 haftadr geçmiyor şimdi deli gbi öksürüyorum bebeğe bişey olmasından korkuyorum okadar şiddetliki karnım ağrıyor bazen (((geceleri burnumda tıkanıyor ağzımdan nefes alınca daha da kötü oluyorum sıkıntım çok yani....

Maşallah ne güzel allah gönlünüze göre versin
Herkez dogdugu zaman cok farklı olacak diyor yasamayınca tuhaf geliyor
Bide ben cok kararsızdım anibi kararla istedik sonra vaz gectik ama o ara olmusdu bile basta cok korkum vardı ama suan aklım hep onda kımıl kımıl görünce daha bir farklı hissediyor İnsallah hersey güzel olur iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…