Beni 20.haftada cagirdi canim.Kızlar bu 2. düzey usg hangi haftalar arası yapıyordu..
kızlar biriniz cevap verin( coraspirin niye kullanılıyoo ?
bu arada dr bana da elevit vermişti daha hiç kullanmadan değiştiricem hemen .. içim kalktı resmen
Eki Görüntüle 829631
Bu da benim bebişimin fotoları
İkinci resimde yüzükoyun yatmış, sağ lob sol lob beyni görünüyor kuzumunn..
İlk resmimiz, ilk heyecanımızı da ekledimm
Maaşallahh
Günaydın. .
Kizlar ben artik sanirim bebegimi hissediyorumdun tam anlayamadım ne oldu..boyle kasik bolgemde ama sol tarafta.
Kelebek kipirtisi gibi bir şey hissettim
Tatli yemistim ondan sonra oldu..gaz olmadigina eminimbu cok guzel biseydi....
Bakalim bugun olacak mi...o zaman emin olucam.
AyyMaşallah ne güzel sizin suan kac haftalık erkek bebekmi hani erkek cabuk hissedilir derlerya darısı bizlerin başına
15.haftadayim. bebegim kiz
Canim benim ilk bebegim oldugu icin tam em i nde olamiyorum hissettiğim bebegim mi...
Ama cok degisik guzel bi seydive 4-5 kez hissettim en az dun....bakalim bugun olucak mi.olursa kes i n bebegim
Günaydın. .
Kizlar ben artik sanirim bebegimi hissediyorumdun tam anlayamadım ne oldu..boyle kasik bolgemde ama sol tarafta.
Kelebek kipirtisi gibi bir şey hissettim
Tatli yemistim ondan sonra oldu..gaz olmadigina eminimbu cok guzel biseydi....
Bakalim bugun olacak mi...o zaman emin olucam.
Maşallah ne güzel bizim daha küçük daha baya bekleyeceğiz ultrasonda kımıl kımıldı ama
sayfada başka hisseden oldumu?
Eki Görüntüle 829631
Bu da benim bebişimin fotoları
İkinci resimde yüzükoyun yatmış, sağ lob sol lob beyni görünüyor kuzumunn..
İlk resmimiz, ilk heyecanımızı da ekledimm
Maaşallahh
günaydın kızlar keyfiniz yerinde mi? gece uyuyamadım pek...şimdi de baş ağrısı var, yarın bayram temizliği için kadın gelecek ama o gelmeden bi toparlamam lazım evi, hiç içimden gelmiyor, aslında içimden hiç bişey gelmiyor, ne gezip tozmak, ne yemek, ne arkadaşımı, ailemi görmek...9 günlük tatil bile mutlu etmedi...oğlumu yine dra götürücem, geçen hafta verdiği ilacın bi faydası olmadı..bulantım da devam ediyo...12.haftadayım, acaba ne zaman geçer, ilkinde 16da bitmişti
ikinci gebeliklerde 15. 16. haftalarda hafiften hissedilir derler ama ilk ggebelik yaşayanlar hissetmez derler hissettikleri zannederlermiş onlar bağırsak hareketleriymiş bilemem artık
:) benimde 2.gebeliğim ama henüz bişey hissetmiyorum
Benimde ilk gebelik daha 13+3 ooo çok zamanımız var
Cinsiyetini öğrenelim o merak geçsin haraket beklemeye geceriz sonrada :)) sanırım böyle böyle 9 ay gececek
Boşver canım iyidir iştahsızlık: ))
Ben devamlı bişeyler yemek istiyorum.Ki günlerce aç gezdiğimi bilirim normal zamanlarda .Çok iştahsızdım.Hatta keşke yemek yemeden doysak falan derdim.Şu an kendime inananmıyorum yok böyle bişeyy: ))oburiks oldumm doktor iyisin dedi ama çok kilo aldım nolcak bilmiyorum..
aynen bnde hic anlamiyorum keske anlasam bizimde anneannemiz oruyor bebek battaniyesini öruyor beyaz olucak cinsiyetini ogrenincede ona gore susleriz dedik
yarin kontrolm var acaba gostereckmi cok heyecanliyim ya:)
kızlar iştah durumlarınız nasıl? benim iştahım bi türlü açılmıyor mide bulantılarım nerdeyse bitti sadece sabahları oluyor artık o da kahvaltı edince geçiyor ama yemek yiyemiyorum hamilellerin iştahı çok olur diye bilirdim bende mi bi sorun var bilmiyorumki bebeği besleyemiyomuş gibi bir hisse kapılmaya başladım annemde bana hep kızıyor kuş kadar yiyorsun diyor iştahım açılsın istiyorum bildiğiniz iştah açan bi yöntem varmı :)
cinsiyetini ben de öğrenemedim ya oğlumda hemen öğrenmiştim bütün mal meydandaydı ama bu öyle değil doktor ne kadar uğraştıysa açmadı ,göstermedi kız diye de tahminde bulundu umarım kızdır çok istiyorum hayırlısı artık... hareketlenmeye başlasalar var ya çok zevkli ama bu seferde hareket etmedikleri zaman telaş yapacağız neden oynamadı acaba bişey mi oldu bebişime diyeceğiz:)) 9 ay boyunca telaşlar,heyecanlar bitmez doğum anında sadece bebeğini görmek istersin ,onun ilk ağlayışını duymak o anda dünya durur sanki kendini unutursun o çektiğin bütün sancıları,ağrıları... dünya sadece ondan ibaretmiş gibi o a nı yaşarsın ... ay neyse doğurduğum gün aklıma geldi hey gidi hey zaqman öyle hızlı akıp geçiyor ki:)
bende hiç kilo alamıcam bu gidişle diyorum ama annemler biraz daha geçsin alıcaksın iştahında açılacak diyorlar bakalım sabırsızlıkla o günleri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?