2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ya ne bilim canım bu kadar zayıf hamilemi olunur :) ben kürdan gibi oldum kurudum kaldım biraz tombik olmak istiyorum :)

aslında ben boş boş yatıyorum canımda çok sıkılıyor becerim olsa yapmak isterdim olmazsa annem bana bi göstersin beceremezsem bırakırım demi

geçmiş olsun canım benim bulantım çoktu sürekli bulanıyordu Allaha şükür yeni bitti ama iştah açılmadı mide bulantısı bitince iştahın açılması gerekmezmiydi artık boşverdim ne zman açılırsa o zman yerim bende :) bol bol c vitamini al meyve tüket suyu çok iç o mikrobu wc ye çok çıkarak atabilirsin dikaat et kendine fazla dışarı çıkma havalar iyce şaşırdı insan nasıl giyineceğini şaşırıyor

evet tabiki bebişin dünyaya geldikten sonra herşey değişecek ... hiç korkma canım sağlıklı olduktan sonra inan onun mis kokusunu içine çektikçe iyi ki doğurmuşum seni ,iyi ki varsın diyeceksin :)))

idrar kesesini tutan kasların gevşerse doğumdan sonrada hiç tutamazsın.kegel egzersizleri var onları yap.birde idrarını yaparken yavaş yavaş yap sonra tut tekrar bırak kaslarını kontrol etmeye çalış.

evet tabiki bebişin dünyaya geldikten sonra herşey değişecek ... hiç korkma canım sağlıklı olduktan sonra inan onun mis kokusunu içine çektikçe iyi ki doğurmuşum seni ,iyi ki varsın diyeceksin :)))

İnşallah gerci degişiyorum heycanlanıyorum simdi insallah saglıklı sihatli alırız kucagımıza suan cok saglıklı diyor doktor
2li testimde iyi cıktı organlarına baktı onlarda iyi dedi bu bile beni cok mutlu etti

dün akşam banada oldu daha öncekilerin gaz olduğunu biliyorum çünkü ağrılı oluyordu bunda sağ tarafımda göbeğime yakın sanki döndü ve ben hissettim .ama bebek hareketleri bir defa olmuyormuş yani hissedince sürekli hissedermişsin. inşallah bebeğin hareketidir.

Canim cok sevindim senin adina bnde daha tik yok bakalim ne zamsn hissedicem ?

Ay asıl kilolu hamile kalmak kötü zaten kilo alınacak birşekilde ben 60 kaldım ödüm patlıyor fazla kilo almaktan :18:

Ya ben ya ben 68-69 arasi kilolu kaldim odum patliyo cok alcam daha 3audan snra istahim acildi 1.65 de boyum

oğluşumun doğum magnetlerini yaptırmıştım keçe magnet çerçeve süper olmuştu herkes çok beğenmişti.. sen biliyor musun keçe den yapmayı ben bayılırım ama yapabilir miyim bilemiyorum

ben kitap ayracı filan ufak hediyelikler yaptım
Ablamda hamile kasın sonu doğumu olacak nasipse ona malzeme aldım bebek şekeri düşünüyorum ama daha başlayamadım yaparsan paylaşırım sizinle de

çok ggüzel bi duygu gerçekten ilerleyen haftalarda gör sen bi de ilk başlarda içini sanki bişey gıdıklar gibi :9 sonra yerini tekmelere bırakıyor :)) ama o bile güzel senin kız mıydı canım ??
Evet kz canim
Erke n degil canim benim dr ilk 11+4 te söyledi kiza benziyor diye.
13+2 de % 100 kiz dedi..erken degil yani

Bende bir kez degil dun 4-5 kez hsserlttim ama tam emin de değilim.
Bgun de olursa emin olacam.

inşallah olur...o kadar emek verilmiş boşa gitmesin tabi...istesen dershanede/kolejde falan da iş bulursun da tercih etmedin sanırım

Hiç bir emek boşa gitmez canım. Sınırsız hakkı var, ama ilk girişinde geçerse sınavı çok güzel olur. Birkaç ayı var gün sayıyoruz Ve evet akademisyen olmak istiyorum, başka iş alanlarını tercih etmedim.Online çeviri yaptım birkaç yıl. Kazancı çok güzel ama yoruyor

Hoş geldin canım. Teşekkürler güzel dileklerin için. Maşallah meleğine

Maşallah, Allah nazarlardan saklasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…