canım kolay değil tabi yaşadıkların ama o son cümledeki gibi düşünme lütfen ..Allahın gücüne gider...eşin terfi alır, maaş artar, bebeğinin de sonuçları iyi çıkmış...herşey yoluna girer..olumlu düşün..dua et
ah ah okuyunca yeni evlendiğimiz zamanlar geli aklıma...borçları kapatmak için altınlarımızı satmıştık...bi parmağımda alyansım kalmıştı...onu da geçen sene ev alırken sattık...siz mutlu olun da borç yiğidin kamçısı..bi şekilde ödenir
maviş geçmiş olsun..Allah bebeğine sağlık sıhhat versin...dinlen sen de
adam sevinçten yapmıştır..bırak yapsın canım
inşallah olur...o kadar emek verilmiş boşa gitmesin tabi...istesen dershanede/kolejde falan da iş bulursun da tercih etmedin sanırım
çok güzel olacak eminim...mışıl mışıl uyusun bebeğin altında
burcu daha ne istiyorsun..manken gibi doğurcan işte:) ben ilk hamişlikte son 3 ay kilo aldım
bi senle ben kaldık öğrenemeyen herhalde...sabretmek ne zor
Ben de hiç anlamam ama kışın eşimin kuzeninin bebişi için battaniyeye başlamıştım ponpon ipten. Dümdüz örüyosun ama ortaya bööle yumuşacık bulut gibi bişi çıkıyo pek güsel oluyo. Çok da kolay oluyo. Kuzeninki bitsin de bizimkinin cinsiyet belli olunca bizim bebişe de başlıcam.
aslında ben boş boş yatıyorum canımda çok sıkılıyor becerim olsa yapmak isterdim olmazsa annem bana bi göstersin beceremezsem bırakırım demi
ya ne bilim canım bu kadar zayıf hamilemi olunur :) ben kürdan gibi oldum kurudum kaldım biraz tombik olmak istiyorum :)
canım bende aynı senin gibiyim bulantım yok gbi bişey ama yemek zamanı gelince sofrada çok tiksiniyorum ozaman bulanıyor miğdem sofradan kalkınca geciyor:)ama yemek zorunda olmam içimi kemiriyor resmen ben birde çok ağır grip oldum 2 haftadr geçmiyor şimdi deli gbi öksürüyorum bebeğe bişey olmasından korkuyorum okadar şiddetliki karnım ağrıyor bazen(((geceleri burnumda tıkanıyor ağzımdan nefes alınca daha da kötü oluyorum sıkıntım çok yani....
Ay asıl kilolu hamile kalmak kötü zaten kilo alınacak birşekilde ben 60 kaldım ödüm patlıyor fazla kilo almaktan :18:
Maşallah ne güzel allah gönlünüze göre versin
Herkez dogdugu zaman cok farklı olacak diyor yasamayınca tuhaf geliyor
Bide ben cok kararsızdım anibi kararla istedik sonra vaz gectik ama o ara olmusdu bile basta cok korkum vardı ama suan aklım hep onda kımıl kımıl görünce daha bir farklı hissediyor İnsallah hersey güzel olur iyi olur
idrar kesesini tutan kasların gevşerse doğumdan sonrada hiç tutamazsın.kegel egzersizleri var onları yap.birde idrarını yaparken yavaş yavaş yap sonra tut tekrar bırak kaslarını kontrol etmeye çalış.Kızlar gunaydın.
Ya yutanıyorum ama ben hapsırırken altıma kacırıyorum artık yaa. Gunde 2 defa iç çamaşırımmı değiştiriyorum nerdeyse. Bide hamile iç çamasırlarından giymeye basladım ben. Karnım copk buyudugu için mecbur kaldım. Sizlerde durum nasıl boyle şikayetiniz varmı?
evet tabiki bebişin dünyaya geldikten sonra herşey değişecek ... hiç korkma canım sağlıklı olduktan sonra inan onun mis kokusunu içine çektikçe iyi ki doğurmuşum seni ,iyi ki varsın diyeceksin :)))
dün akşam banada oldu daha öncekilerin gaz olduğunu biliyorum çünkü ağrılı oluyordu bunda sağ tarafımda göbeğime yakın sanki döndü ve ben hissettim .ama bebek hareketleri bir defa olmuyormuş yani hissedince sürekli hissedermişsin. inşallah bebeğin hareketidir.Günaydın. .
Kizlar ben artik sanirim bebegimi hissediyorumdun tam anlayamadım ne oldu..boyle kasik bolgemde ama sol tarafta.
Kelebek kipirtisi gibi bir şey hissettim
Tatli yemistim ondan sonra oldu..gaz olmadigina eminimbu cok guzel biseydi....
Bakalim bugun olacak mi...o zaman emin olucam.
kEÇELERLE UGRAŞMAK COK ZEVKLİ DÜSÜNÜRSEN BEBEGİNİN SEKERLERİNİ YAPARSIN KAPI SÜSÜ FİLAN
ben 50 kiloyla hamile kaldım şuanda 43 üm yakında görünmez olucam :) doğuma 60 kiloyla gitmek istiyorum doğumdan 50-55 le çıkabilirsem süper olucak
Kızlar facebook grubuna da gelin, orda da sohbetler çok güzel..
Günaydın. .
Kizlar ben artik sanirim bebegimi hissediyorumdun tam anlayamadım ne oldu..boyle kasik bolgemde ama sol tarafta.
Kelebek kipirtisi gibi bir şey hissettim
Tatli yemistim ondan sonra oldu..gaz olmadigina eminimbu cok guzel biseydi....
Bakalim bugun olacak mi...o zaman emin olucam.
Ay asıl kilolu hamile kalmak kötü zaten kilo alınacak birşekilde ben 60 kaldım ödüm patlıyor fazla kilo almaktan :18:
oğluşumun doğum magnetlerini yaptırmıştım keçe magnet çerçeve süper olmuştu herkes çok beğenmişti.. sen biliyor musun keçe den yapmayı ben bayılırım ama yapabilir miyim bilemiyorum
Evet kz canimçok ggüzel bi duygu gerçekten ilerleyen haftalarda gör sen bi de ilk başlarda içini sanki bişey gıdıklar gibi :9 sonra yerini tekmelere bırakıyor :)) ama o bile güzel senin kız mıydı canım ??
Erke n degil canim benim dr ilk 11+4 te söyledi kiza benziyor diye.cinsiyeti için daha erken değilmi ben 16. haftamda gittim daha belli olmadı sadece erkeğe benzetti ama yanılma payım yüksek dedi hadi bakalım belki belli olur ultrasonlada çok ilgisi var hayırlı haberlerle gelirsin inş., gelince bizi haberdar et
dün akşam banada oldu daha öncekilerin gaz olduğunu biliyorum çünkü ağrılı oluyordu bunda sağ tarafımda göbeğime yakın sanki döndü ve ben hissettim .ama bebek hareketleri bir defa olmuyormuş yani hissedince sürekli hissedermişsin. inşallah bebeğin hareketidir.
Canim cok sevindim senin adina bnde daha tik yok bakalim ne zamsn hissedicem ?
Ya ben ya ben 68-69 arasi kilolu kaldim odum patliyo cok alcam daha 3audan snra istahim acildi 1.65 de boyum
ben kitap ayracı filan ufak hediyelikler yaptım
Ablamda hamile kasın sonu doğumu olacak nasipse ona malzeme aldım bebek şekeri düşünüyorum ama daha başlayamadım yaparsan paylaşırım sizinle de
inşallah olur...o kadar emek verilmiş boşa gitmesin tabi...istesen dershanede/kolejde falan da iş bulursun da tercih etmedin sanırım
Arkadaslar merhaba, bende sizler gibi allah kismet ederse nisan anne adayiyim. Benide araniza alirsaniz cok sevinirim:)
Masallah bazilariniz bebeklerinizin cinsiyetini ögrenmisler, ben maalesef 6 hafta beklemek zorundayim (yurt disinda kaldigim icin), burdaki doktorlar 20.haftadan itibaren söyliyorlar...
Hepinize iyi bir hamilelik zamani diliyorum ve kanamali hamis arkadaslarima allahtan acil sifalar diliyorum..
Eki Görüntüle 829631
Bu da benim bebişimin fotoları
İkinci resimde yüzükoyun yatmış, sağ lob sol lob beyni görünüyor kuzumunn..
İlk resmimiz, ilk heyecanımızı da ekledimm
Maaşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?