2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben 2 gündür hissediyorum ama benim de ilk hamileliğim, bende bebek hareketimi başka birşey mi anlam veremedim =)
Ama gaz sorunum yok..
Genelde yatarken sağ tarafımda hissediyorum bende..

ay sorma yerimden kalkamıyorum bende ..nasıl yapıcam spor bırak ıkı yuruyuş yapsak nefes egzersizleri falan ıyı olcak ama dedığim gibi bnm bu üşengeçlik le zor havada soğuk

Evet bende eve verinca yemek yapasım gelmiyor
ki burak sıcacık evi geri cık yürü ama gececek gibi geliyor bu dönem İnsallah gececek

gunaydın kızlar dün yazdıklrınızı kısmen okudum
elevitten tiksindim resmen decavittede var mı acaba yoksa kullanmıcam doğal yoldan alıcam.

coraspin konuşulmuş doktorum banada verdi 8.aya kadar kullanıcaksın dedi.ama benim önceden düşüğüm yok tüp falanda değil.
internette bi yazı okumuştum eğer kan sulandırıcı kullanırken doğum olursa(erken doğum vs) vücut şoka girer diye bilemiyorum ben korktum ondan beri baya.2-3 günde bir almaya başladım.yanlış yapıyorumdur belki ama bilemiyorum
herkes cinsiyetini öğrenmiş nerdeyse benimki göstermedi bayramdan sonra inşallah
bu arada günlerdir hiç ağrım yok buda korkutuyor beni bebeğime bişey mi oldu acaba diye

cnmm merhaba bnmmde kızımm olacakmış 2 gunn öncee öğrendimm eklersen sevinirimm

Evet bende eve verinca yemek yapasım gelmiyor
ki burak sıcacık evi geri cık yürü ama gececek gibi geliyor bu dönem İnsallah gececek

hep diyordum ıyı zamanda hamıle kaldım dıye ama işte bebeşim mart nisan gibi doğsa yaza kadar tparlar sıcaklarda pişmez falan diye ama biz üşücez heralde ki ben yazın bıle terlemem..valla 2. hamıleliğim tarıhını değiştirmeyi düşünüyorum allah izin veririse

ne kış ne de yaz bence zamanlama mükemmel:))

Burcucum biz el isine basliyalim bencede :) ama ne yapalim

dün ayva aldım bol bol ayva yiyim bebeğim güzel olsun diye
bebişim alındı heralde ben zaten güzelim dedi ne kadar ayva yediysem hepsini çıkardım :120:

ewtt cnnmm bnmm prensesimizz oluyoo cok mutluyumm rabbimm gönlüme göre verdii seninn bellii mi cinsiyetii:) :26:

hayır canım göstermedi ne yazık ki bayramdan sonraya kaldı artık.. ben de kız istiyorum bir oğlum vvar çünkü ilk olunca cinsiyeti hiç düşünmüyorsun bile:)) Allah herkesin gönlüne göre vversin inşallah... kızım olsa da prensesler gibi giydirsem sıkıldım erkek kıyafetlerinden:))

bnmde göstermemiştii ama bu sefer doktorumm cok ugrastıı bacagını actıı ve kız dedii ilk bebegimm ama kız olsunn istedimm eşim zaten kız hastası ama 2 . ye erkek olur insaalllhh :)

bnmde göstermemiştii ama bu sefer doktorumm cok ugrastıı bacagını actıı ve kız dedii ilk bebegimm ama kız olsunn istedimm eşim zaten kız hastası ama 2 . ye erkek olur insaalllhh :)

biz de çok uğraştık daha doğrusu ben doktoru deli ettim ne olur bi tahminde bulunun dedim sağolsun o da kırmadı beni baya bi uğraştı bebişimi baya bi rahatsız etti ama tık yok açmadı ayıp ayıp dedi galiba:)) göstermedi en sonunda doktorda kız gibi duruyor diye bi tahminde bulundu sadece napsın kadın deli ettim çünkü:))) oğlumda demez mi bana benziyor kardeş diyince hepimiz koptuk öğretmiş gibi sanki:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…