2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ne kış ne de yaz bence zamanlama mükemmel:))

ama canım ben normal doğum ıstıyom bız uşucez dımı ondan dedım..hem baksana hava dahada sogucak ben zaten usengeçim hiç hareket etmıcem :)

dün ayva aldım bol bol ayva yiyim bebeğim güzel olsun diye
bebişim alındı heralde ben zaten güzelim dedi ne kadar ayva yediysem hepsini çıkardım :120:

oyle mı oluyomus yaaa bılmıyordummm bende yıyım bol bol

canım ben de normal doğum yaptım hem de şubat ayında şimdi nisan da doğum yaparsak baya bi farkedecek ben memnunum valla yaza kadar da dediğin gibi toparlanmış olacak ... doğumdan sonra ateş basıyor zaten herkes kat kat giydirmek istiyor üşütmeyelim bol bol terleyelim diye :))

Peygamber Efendimiz zamanında bi kabilede doğan tüm çocuklar çirkin doğuyomuş, kabilenin ileri gelenleri Peygamberimizin huzuruna çıkmışlar ve durumu izah etmişler Peygamber Efendimizde hanımlarınız bol bol ayva yesin demiş

sana simdi özelden msj atıyorum bı bakarsan sevınırım...

mandalina demişken ben demir hapımı içerken mandalina sıkıyorum onun suyuyla içiyorum daha çabuk emilsin diye

merhaba kızlar size bişey sorucam ben elevit ve ferro sanola başladım ve iki gündür midemin ağrısından ölüyorum haplardan olabilir mi benim gibi bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç

Tatlım benim oğluşumu da ekleyebilir misin karşıma

merhaba kızlar size bişey sorucam ben elevit ve ferro sanola başladım ve iki gündür midemin ağrısından ölüyorum haplardan olabilir mi benim gibi bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç

ben onları kullanmadım bilmiyorum ama şöyle diyebilirim içlerinden bir tanesi kan ilacıysa kesin yapar benim dr. kan ilacı verdi ismini unuttum geçen ay öldüm sandım ağrıdan ve ishalden hemen kesti şu an ilaç almıyorum

ben folik asiti bıraktım elevit ve demir şurubu kullanıyorum ferro sanol hiç kullanmadım mideme dokunan bişey yok

ferro sanolda demir+folik asit+vitamin b12 yazıyo bende de ishal oldu bugün içmedim bakalım düzelirse kesin ondan yapıyo sen şimdi hap kullanmıyormusun?

ferro sanolda demir+folik asit+vitamin b12 yazıyo bende de ishal oldu bugün içmedim bakalım düzelirse kesin ondan yapıyo sen şimdi hap kullanmıyormusun?

canım ben ılk ıçtıgıö gun mahvoldum..şöle gece wc ye gıdyorum ya ozamn demırı içiyom sabah kahvaltı yapabılıyom elevıtı de kahvaltıdan sonra

kan değerlerim güzel çıktı 30ekimde 4lü taramam var o zaman ektradan kan ölçümü yapacak dr. şurup verebilirm dedi çünkü ben acillik oldum zor düzeldim.bebek gününde gittiği için herşeysi normal vitamine bu ay gerek yok dedi işte 30ekimde bakacak hiç birşey kullanmıyorum şuan ilk üç ay folikasit aldım o kadar.2 dr.a gidiyorum ben ikisi de gerek görmedi vitamine bakalım bu ay sonu ne diyecekler

Evet kz canim

Erke n degil canim benim dr ilk 11+4 te söyledi kiza benziyor diye.
13+2 de % 100 kiz dedi..erken degil yani

Bende bir kez degil dun 4-5 kez hsserlttim ama tam emin de değilim.
Bgun de olursa emin olacam.

senin dr un ultrasonu kaliteliymiş bizim dr eski bi ultrason kullanıyor bide o gün bebeğin pozisyonnu müsait değil demişti 18. haftamda gidicem bu seferde anlamazsa özele gidim diyorum oranın aletleri yeni

ikiside mahvediyor canım ben kullanamıyorum bu arada geçen gün bi arkadaşımız burda elevitin içinde domuz yağının olduğunu söylemişti hatta ilaç firmasını aramış onlarda kabul etmişler evet var demişler iyiki kullanamamışım bana yan etki yapmıştı mideme ve bağırsaklarıma dokunmuştu bırakmıştım

Demir ilacını her bünye kaldıramayabiliyor. İkisi de ishal ve karın ağrısı yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…