2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ferro sanolda demir+folik asit+vitamin b12 yazıyo bende de ishal oldu bugün içmedim bakalım düzelirse kesin ondan yapıyo sen şimdi hap kullanmıyormusun?

Bende ferra sanol kullanıyorum. Bende kabizlik vardi on duzeltti.
Ishlin kesinlikle ondan oluyo cunku oyle bir etksi varmış ben cok memnunum kabizlik cok kotu cunku

Frambuazz
Hatirladinmi beni 2010 mart annelerinden :)

Bende ferra sanol kullanıyorum. Bende kabizlik vardi on duzeltti.
Ishlin kesinlikle ondan oluyo cunku oyle bir etksi varmış ben cok memnunum kabizlik cok kotu cunku

ay bende kazbılık yapmayınında istiyorum.gyno ferro benimkide kabızlık yaptı artı birde affedersiniz tuvaletimin rengini çok koyulaştırdı.birde elevit kullanıyorum onun da tadı iğrenç hemen yutmaya çalşıyorum.

Bendemi ayva yesem benim cocuklar zira pek guzel oluyo dahada guzel olsunlarmi :)

Eklentiler

• $2012-08-11 10.22.24.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 50
Sen 2010 anneleeindensin dimi sanirim subatta dogurmustun bende gulay ben hatirlarsin

benimde suyum gelmisti subatta dogurmustumm
Sonracima benim evlat ilk yuruyen bebek olmustu on aylikken :) efsane gebe erken dogum riskinden yatiyodum egenin annesi sonra basima bisi gelmisti dogumdan sonra
Cevahirde bulusma olmustu bebekler 3 aylikken :)
Hatirlamisibdirrrr

Evet gulencim idi
Sonra yenidendogdum oldum sonra uyelik iptali

Dur can evinden vuruyorum kocam bir kadinla evi terk etmisti
Boylede hatirlanmak istemezdim ama

Gülay sen misin yoksa!!???

ferro sanolda demir+folik asit+vitamin b12 yazıyo bende de ishal oldu bugün içmedim bakalım düzelirse kesin ondan yapıyo sen şimdi hap kullanmıyormusun?

Kabizpik mi yapti..kan haplari hep kabiz yapar ama ferra sanol bende yapmadi hatta kabzpigimi duzelttii.cogu kisiyi de ishal yapmis.:44:
Oyle oluyo canim cindeki demirden dolayi renk eegisimi oluyo.icecgiz yoluu yok . bebislere kan olsun can olsunnnnn

Evet camim gulay ben
Swni gorunce cok sasirdim nasilsin sendemi hamilesin tel giriyorum varsa cetvel gormuyorumda

Ben de şubatta doğum yapmıştım evet. Ege deyince hemen hatırladım zati. Face kullanmıyo musun ? Kulaklarını çınlatıyoruz diğer kızlarla bazen. İyi haberlerini alıp da mutlu oluyoruz. Şimdi hamilelik haberini de ben veririm artık :) Gözünaydın, sağlıkla gelsin bebeğin.

Evet camim gulay ben
Swni gorunce cok sasirdim nasilsin sendemi hamilesin tel giriyorum varsa cetvel gormuyorumda

Ben de hamileyim evet. 15 Nisan'da bekliyoruz biz de doğumu, senden iki gün öncce yani :) Cetvel falan hazırlamaya üşendim açıkçası. Kızlar face gitti gideli ben de çok bakmaz olmuştum buralara, ta ki ikinci gebeliğime kadar. Seni gördüğüme çok çok mutlu oldum ama.

Face yok canim nerdeyse 1.5 yildir instagram var
Nasilsin nasil gidito kizin vardi sanirim dimi benden sonra swn dogurmustun :) kizlara cok selam soyle arada ayfer ve sebnwmle telefonda konusuyoruz
Hamileyim hemde kanamali yine yatiyorum )) Allah kmisine zor veriyor iste canim

Yinemi ard ardarda dogurycazz canimm ne kadar sevindim anlatamam buarada hasretlede gorusuyoruz
Hamilelik planlimi oldu,? Gecen sene evlenmistim :) bende cok mutluyum suanda insallah zamaninda dogururuz amaaa

üsye dedi dr geçen antibiyotik verdi ama bi faydasını göremedik..bugün yine ateşi çıktı...6.30da randevumuz var drda tekrar bakacak..kuzu öyle yatıyo..öksürük de var...neyse derdimle başınızı ağrıtmayayım...seninki kaç yaşında

Ben iyiyim, kızım da iyi. Kreşe başladı eylül'de. 18 şubat değil miydi senin duğumun? Ben mi yanlış hatırladım? Sen nasılsın? Ege nasıl? Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? Kolay geçsin inşallah bu seferki gebeliğin.... Haberlerini hep Şebnem'den alıyoruz zaten. Düğün fotoğraflarını paylaşmıştı Şebnem. Hepimiz çok mutlu olduk senin adına. Kızlara selamını söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…