2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yinemi ard ardarda dogurycazz canimm ne kadar sevindim anlatamam buarada hasretlede gorusuyoruz
Hamilelik planlimi oldu,? Gecen sene evlenmistim :) bende cok mutluyum suanda insallah zamaninda dogururuz amaaa

Sen yine erken doğurmazsan doğururuz inşallah arka arkaya Planlıydı evet benim gebeliğim. Seninki? Ege'nin haberi var mı kardeşi olacağından?

Merhabalar Ankaradayım. 27 yasındayım. İlk bebeğimi bekliyorum. Erkek olacak muhtemelen daha kesin değil cinsiyeti. tahmini doğum tarihi 2 Nisan:) Benide isteye eklersen sevinirim.

Balayinda sebnemin pesine dusmustum
Ne guzel canim sende evde rahat olmusundur 18 subatti
Senin ne zamandi sende bi kaynana vardi dimi fenamiydi neydi ?. bende.iyi sayilirim 9+5 gunden beri kan revan kanama alani var plesanta arkasinda birde dr suyu az dedi egedede boyle demislerdi suya dayanmistim sonrada suikizi olmustu ege :)) tek bebek iki bebek suyu pozitif olmaya calisiyorum yine yatiyorum egeyle pek ilgilenemiyorum bilirsin egeyw asik biri olarak cok gucume gidiyo.
Bebege bi dr erkek dedi fakar dun kontrolde dr erkekmi dedik bakiyodu erkek olmaya bilir dedi bi dahaki kontrolre soylucek halbuki erkek istiyodum tabi kiz olsada uzulmem degisik olur isimde haxirdi belki kiza koyarim bu ismi :) onun disinda yasiyoruz olmedik cok sukur o kotu gunler geride kaldi simdi baska bi sinavdayiz
Buyuduk bide o zaman 22 yasindaydik :) oyle iste

Planli drgildi canim ben hic istemiyodum biliyosun yasananlari hem gebelik benim icin tabu hemde sonra yasananlar
Bir tanede istemedigim icin kurtaj oldum bir bebwk isterim ama kendim yapabilecegim aklima gelmezdi sonra bir baktim hamileyim cokta sevindim ozellikle eg cok istiyodu
Onada yoldas olur ya ben olursem egenin hauayya bir kardesi olur
Ege cok mutlu artik gelsin kardesim diyo ama.kiz istemiyo cope atariz diyo :) senin cinsiyet bellimi ablanin tepkisi ne
Seni burda gordum ya bir akrabami gormus gibiyim
Semin makata baski oluyodu dimi dr git srdim seni korkutmustum dimi zira benimde sulatim gelirken makatta baski vardi anladim bu kez dogurcami :)

Pelin'in doğum tarihi 15 şubattı. Senin adına çok sevindim. Herşey iyi olsun inşallah. Öpüyorum..

slm kızlar bir şey soracam buraya fotoğraf nasıl ekliyorsunuz yapamıyorumda

msj yazarken yukarda simgeler var kitap ayracına tıkla sonra dosya ekleye bas dosya sec cıkıyor masa üzerinden ne sececeksen sec
sonra upload files bas o yüklüyor icerigi ekle de bitirde okadar

Eklentiler

• $S_20132-3K3218Z8-33V_A.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar şirinem bitti sayılır =)
Sadece renklendirme kaldı..

Renklendireceğim şimdi, bitmiş halini de paylaşırım.

Esmer ne yapcan bunlarla tamam isliyon ediyobda
Bunlarin ornekleri oluyo dimi esmer int aliyomus bunlari oradan saya saya yapiyodur bi donem islemistimm yatim biraktim sonra
Cok heves ettim bende iyimi

Çok güzel olmuş bunu battaniye filanmı yapacaksınız acaba
Sağol canım..
Evet battaniye yapacağım..
Bu bitsin uzun bir desenle de pike yapmayı planlıyorum..

Esmer ne yapcan bunlarla tamam isliyon ediyobda
Bunlarin ornekleri oluyo dimi esmer int aliyomus bunlari oradan saya saya yapiyodur bi donem islemistimm yatim biraktim sonra
Cok heves ettim bende iyimi

Evet canım battaniye ve pike yapacağım..
Dediğin gibi örnekleri int.ten indirip sayarak işliyorum

kizlar doktordan geldim 11+4 dedi doktorum kizlar 5cm mi oluyor bnmi yanlis anladim acaba resmn benimki oturmus ayaklarini oynadiyordu 10 gun sonra ikili test icin.cagirdi

kızlar kansızlık sorunu olan varmı.benımkı 9 suan ve halsızlıgımı buna baglıyorum.ılac kullanmaya dun basladım gynoferrosanol bıde decavıt.bende ferro mıdeme dokunmadı sızın gıbı,fakat merak ettıgım etkılerını hemen gosterıyolarmı en azından halszlık konusunda,bılgısı olan varsa sımdıden tesekkur ederım:2:

çok çok geçmiş olsun canım. oğluşum 2.5 yaşında ve de çok seviniyor kardeşim olacak diye ggeliyor karnımı falan öpüyor :)) en güzel arabasını kardeşne verecekmiş öyle diyor şimdilik iyiyiz bakalım doğduktan sonra ne yapacağız acayip kıskanır artık bana çok düşkün benden başkasıyla bi yere gitmez,durmaz kimsede seneye ne yapacağız bilemiyorum seninki kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…