slm kızlar nasılsınız.biz bugün temizlik yaptık.bir de yardımcımız vardı ama sanırım çok yorulmuşuz ki belimiz ağrıyor.ve yatarken kalkarkende acıyor...bugün buralar sakin herkes bayram tatiline mi çıktı ....
al bizdende okadar ya bizde uzağız beş aydır ve hiç yanaşasım yok.
ben ikincisini istiyorum heves ediyorum.ama bir tanede oyun parkı alacam çok kullanışlı oluyor.ablamınkini onda büyüttük hala onda sıpa
cnm nedediler onun için decevittede varmıymış..?
cnm kızın harika hiç canını sıkma ve doğum gününde dehaberini duy kızınla kutla hevesle inş.
gözünüz aydın cnm mevlam kucagınızada almayı nasip etsin inş.
ay cnm ya ben de kilo alıorum hep aç modundayım.ama hızlı tıkanıyorum..üzülme bebişin iyiyse zamanla düzelirsin.çok sürmez.
cnm bebiş iyi çok şükür .bende göbüş büyütüyom
maşallah kuzuna annesi.çok tatlı kucagındada fotolar çekinin inş.
bende kilolu kaldım cnm ve hızlı kilo alıyorum.napalım yapacak bişe yok..onlar iyi olsunlarda biz zayıflarız zamanla ne yapalım
biz yaklaşık 5 aydır kardeş kardeş yatıyoruz hiç de canım istemiyor
eşimde istekli değil bebeğe bir şey olur riske atmayalım diye lafını bile etmiyor şimdi bu polip yüzünden asla istemez
ne güzel sen isteklisin
bende hep rüyalarımda eşimle birlikte olduğu görüyorumama kalkınca öyle bir isteğim olmuyor yinede mutlu uyanıyorum enteresan oysaki bebek olmadan öncede bayıldığım bir iş değildi ki:26:
al bizdende okadar ya bizde uzağız beş aydır ve hiç yanaşasım yok.
Bacılarım henüz çok erken biliyorum ama fikir edinmek istiyorum sizlerden..
Hem bana da uğraş oluyor =)
Şimdi ilk aylarda kullanmak için 2 seçenek var aklımda tabi başta sallanan tercihim, Bebeğimi kucağa ve ayakta sallayarak uyumaya alıştırmak istemiyorum..
Sizlerden fikir alayım hangisi daha mantıklı..
Eki Görüntüle 829130 Kendi kendine sallana bilen müzikli olan kraft modelimi ve ayrıca mama sandalyesi olarak falanda sonra ki yaşlarında kullanabilirim... Mutfağa yatak odasına rahatlıkla götürebilirim diye düşünüyorum..
Eki Görüntüle 829132
Diğeri de bu şekil klasik model..
Eşimin ablası almak istiyor ilk beşiğini fikrimi sordu bende kararsızım..
Bende sizin fikrinizi alayım.. =)
ben ikincisini istiyorum heves ediyorum.ama bir tanede oyun parkı alacam çok kullanışlı oluyor.ablamınkini onda büyüttük hala onda sıpa
gıdadan almaya çalışalım diyeceğim de ne yenir nasıl yenir ne kadarı yeterlidir.. bildiğin bi diyetisyenle calışmak lazım o zamanda.. araştırıyorum bakalım... umarım kolay bir yol buluruz... decevit icin de kocak farma gurubununmuş.. arayıp onlara da sorduruyorum eşime.. bakalım ne diyecekler.
cnm nedediler onun için decevittede varmıymış..?
doktor 10-15 güne belli olur demişti..bir haftası gitti:26: bayramın ortasında belli olur sanırım..20 si de benim doğum günüm inş.dr bana doğum günü hediyesi verir güzel haberi
cnm kızın harika hiç canını sıkma ve doğum gününde dehaberini duy kızınla kutla hevesle inş.
Kizlar yasadigim kotu seylerin icinde bugun guzel haber aldim.Ikili testim cikti.Bi riskim yokmus.Kan degerleri falan hepsi iyi cikti.Hatta ne demir hapi ne elevit gibi ilac vermedi.Folbiole ve aspirine bide crinone jele devam dedi.Bide bebegim %90 kiz olcakmis ama %10 luk yanilma payini birakiyorum dedi.Insallah bi prensesim olucak.Ben kiz istiyodum zaten.Bu kadar derdin arasinda moral oldu bana.Allah hepimizi sıkıntılarımızdan kurtarsin insallah.
gözünüz aydın cnm mevlam kucagınızada almayı nasip etsin inş.
galiba herkesin iştahı yerinde benim gibi iştahsız kimse yok
ay cnm ya ben de kilo alıorum hep aç modundayım.ama hızlı tıkanıyorum..üzülme bebişin iyiyse zamanla düzelirsin.çok sürmez.
Selam anneler nasilsiniz?))) bebiwler gobiwler nasil? ALLAH her kesin yardimcisi olsun sag salim mucizelerimizi kucagimiza alalim INSALLAH
cnm bebiş iyi çok şükür .bende göbüş büyütüyom
Eki Görüntüle 829631
Bu da benim bebişimin fotoları
İkinci resimde yüzükoyun yatmış, sağ lob sol lob beyni görünüyor kuzumunn..
İlk resmimiz, ilk heyecanımızı da ekledimm
Maaşallahh
maşallah kuzuna annesi.çok tatlı kucagındada fotolar çekinin inş.
Ay asıl kilolu hamile kalmak kötü zaten kilo alınacak birşekilde ben 60 kaldım ödüm patlıyor fazla kilo almaktan :18:
bende kilolu kaldım cnm ve hızlı kilo alıyorum.napalım yapacak bişe yok..onlar iyi olsunlarda biz zayıflarız zamanla ne yapalım