2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm kızlar nasılsınız.biz bugün temizlik yaptık.bir de yardımcımız vardı ama sanırım çok yorulmuşuz ki belimiz ağrıyor.ve yatarken kalkarkende acıyor...bugün buralar sakin herkes bayram tatiline mi çıktı ....

al bizdende okadar ya bizde uzağız beş aydır ve hiç yanaşasım yok.

ben ikincisini istiyorum heves ediyorum.ama bir tanede oyun parkı alacam çok kullanışlı oluyor.ablamınkini onda büyüttük hala onda sıpa

cnm nedediler onun için decevittede varmıymış..?

doktor 10-15 güne belli olur demişti..bir haftası gitti:26: bayramın ortasında belli olur sanırım..20 si de benim doğum günüm inş.dr bana doğum günü hediyesi verir güzel haberi

cnm kızın harika hiç canını sıkma ve doğum gününde dehaberini duy kızınla kutla hevesle inş.

gözünüz aydın cnm mevlam kucagınızada almayı nasip etsin inş.

galiba herkesin iştahı yerinde benim gibi iştahsız kimse yok

ay cnm ya ben de kilo alıorum hep aç modundayım.ama hızlı tıkanıyorum..üzülme bebişin iyiyse zamanla düzelirsin.çok sürmez.

Selam anneler nasilsiniz?))) bebiwler gobiwler nasil? ALLAH her kesin yardimcisi olsun sag salim mucizelerimizi kucagimiza alalim INSALLAH

cnm bebiş iyi çok şükür .bende göbüş büyütüyom

maşallah kuzuna annesi.çok tatlı kucagındada fotolar çekinin inş.

Ay asıl kilolu hamile kalmak kötü zaten kilo alınacak birşekilde ben 60 kaldım ödüm patlıyor fazla kilo almaktan :18:

bende kilolu kaldım cnm ve hızlı kilo alıyorum.napalım yapacak bişe yok..onlar iyi olsunlarda biz zayıflarız zamanla ne yapalım

Biz de bgun temizlik yaptik esimle...
Kac haftadir elimizi surememistik korkudan.iyi oldu miss

canim yaa aradik sorduk o gun. Ama ilgili bayan izindeymis pazartesi tekrar arayin dediler. Insallah pazartesi de bayram iznine ayrildi demezlerr Ulasinca ve tabi bi bilgi alincaa durumu bildircem :)

arkadaşlar göbekte çatlak oluşmaması için doğal yollardan aldığınız herhangi bir önlem varmı?

Bi cok kisiden bunun irsi oldugunu yani catlamak kaderinse yapabilecegin hic bisi olmadigini duydum o yuzden mevlam kayira diyerek vazelin ve badem gul vs gibi cilde iyi geldigini okudum yaglari karistirip onu surmeyi dusunuyoruumm :) peki bir mucize bekliyomuyum :) tabiki hayir olacaksa olacak kabullenmek gerekk :)

selam canım bugün bende annem ve kardeşimle temizlik yaptım ama belim fena yattımı kalkamıyorum inşallah bir sorun olmaz korktum valla.
Biz de bgun temizlik yaptik esimle...
Kac haftadir elimizi surememistik korkudan.iyi oldu miss
ohh güle güle kirletin benim evde mis gibi oldu ama ben bittim
iyiii geceler şekerleeerr

iyi geceler... bugün topik çok sessiz herkes bayram tatiline çıkmış.

iki gündir bende hissediyorum canım sanki böle damar atması gibi bişi gaz olmadığını düşünüyorum hissetmek için erken ama bilmiyorum...

Kızlar şirinem bitti sayılır =)
Sadece renklendirme kaldı..
Eki Görüntüle 829878
Renklendireceğim şimdi, bitmiş halini de paylaşırım.

canım etaminin boyu kaça kaç yaptın bende düşünüyorum modelini aldımda bide battaniyeyi kaplıyomu içinde küçükmü kalıyo örnek...

Bugün karnımın alt kısmında hafif hafif ağrı ağrıyor kızlar. Korkmam gerekir mi ya ilk defa oldu böyle bişey.

Allah bağışlasın kuzunu...benimki 4.5 yaşında...o da şimdilik kıskanmıyor ama doğumdan sonra kıskanır diye düşünüyorum

bence de ırsi, benim annemde 2 doğuma rağmen çatlak olmamış, ben de hem genlerime güvenerek hem de üşengeçliğimden kullanmadım ilkinde hiç çatlak yok...duştan sonra nemlendirici sürerim gerçi ama o da öyle özel bişey değil

drumuz oğlumun 15-20 gündür geçecek gibi olup ama geçmeyen ateş öksürük ve boğaz ağrısına artık kullanmadığımız ilaç kalmadığından olsa gerek "nazarteşhisini koydu...bir de çok yakışıklı ondan oluyor dedi...oğlumun yakışıklılığı karşısında tıp bile çaresiz
bugün çok durgunmuş buralar...herkes tatilde sanırım...aman kimseye ve bebeğine bişey olmasında..buralar sessiz kalsa da olur..
bu arada sabah içimde sıkıntı vardı ya yazmıştım buraya...bi arkadaşımızın intihar haberi geldi bildiğimiz kadarıyla bi problemi yoktu, içine atarmış meğer...çok üzüldüm...annesinin babasının halini düşündüm daha da çok üzüldüm

amin canım cümlemizinkini inşallah...

Allah nazarlardan korusun evlatlarımızı... arkadaşına da üzüldüm kim bilir ne derdi vardı ama ne dert olursa olsun insan Allah a Sığınmalı intihar çözüm yolu olsa keşke bu devirde dertsiz insan mı var( ne yazık ki yok her gün kötü haberler duyuyoruz Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin inşallah herkes bişeylerle sınanıyor hayat bu ...

Herkes baba ocağına dönmüş sanırım sessizlik ondandır =)
Bende el işlerine yoğunluk verdim bugün bitsin diye..
İlk örneğimi eşimin halasının kızı doğum yapmıştı, 2 aylık asyamız.. Onun için yapmamı istedi
Benimde içimden geçiyordu..
Durumları da yok, battaniye eksiği vardı zaten..
Bitirip bayramda hediye olarak vermek istiyorum =)
Şükür çok az kaldı, yarın da devam eder ve bitiririm..

canım etaminin boyu kaça kaç yaptın bende düşünüyorum modelini aldımda bide battaniyeyi kaplıyomu içinde küçükmü kalıyo örnek...

Tatlım 100 x 100 cm kumaş ölçüsü lakin kareleri çok küçük geldi, boş kalan kısımları dolduracağım artık kelebekle falan =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…