2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hım maşallah hızlısın bitmiş halini fotoğraflayıp bizimle de paylaşırsan sevinirim merak ettim :)) çok seviyorum böyle şeyleri ama gel gör ki beceri yok(

sılacım allah razı olsun canım ne muradın varsa versın ınan cok mutlu oldum allah kabul etsin inşallah

Allahım hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin , sağol canım

battaniyenin bitiş halini görmek isterim

hım maşallah hızlısın bitmiş halini fotoğraflayıp bizimle de paylaşırsan sevinirim merak ettim :)) çok seviyorum böyle şeyleri ama gel gör ki beceri yok(

Sağol canım çok kolay inan..
Vaktin varsa yapmaya dene derim =)
Hem hepimiz iyi kötü tedirginiz bir şey olacak bir yerimiz ağrıyacak diye, sürekli oturuyoruz..
Hem insanın kafasını dağıtıyor hem de güzel şeyler çıkıyor ortaya..
Ben dene derim

Allahım hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin , sağol canım

battaniyenin bitiş halini görmek isterim
Bittiğinde paylaşacağım canım =)
Bizim şu totosunun üstüne oturup stres yapan arkadaşları da teşvik etmek, rahatlatmak için cici cici şeyler yapıp paylaşacağım artık =)

bu arada sizleri şimdi açmış olduğum facebook gurubuna davet ediyorum.2013 MART ANNELERİ.gurup gizlidir ordan sohbet etmeye ne dersiniz?hem doğum çizelgeside oluşturabiliriz.

Şimdide 2014 Nisan Annelerini açmış arkadaş....

Artık oradasınız arkadaşlar...

Bu başlığa gerek kalmadı

Ne alakasi var benim facebook adresim yok butun paylasimi burdan yapiyorum

iyiii geceler şekerleeerr

Nerelerdesin sen bakiyim cicim bebisin nasil sen nasilsin ?

Gecmis olsun yakisikli oglusuna insallah bir an once duzelir..arkadasina ozellikle ailesine uzuldum kim bilir onu intihara suruklicek ne derdi vardi..o psikolojiyi anlamak mumkun degil

Biz bu topikten cok memnunuz kapanmasini istemiyoruz.:

Son düzenleme:
evet cnm herkes tatile başladı sanırsam bizde yarın mezarlıklara ziyaret ederiz babacığımı görürüz.sonrada birinci gün köyde oluruz.ve sonra buraya döneriz
arkadaşınıza daha sı ailesine çok üzüldüm mevlam sabır versin..

hamarat arkadaşım.yaptıgın seyleri bizlerle paylaşırsan mutlu oluruz.yapamıyoruz bari gözlerimiz şenlensin

Panik yaptik valla:) canim nerelerdesin nasilsin nasil gidiyoo cok giremiyorsun sanirim bnm gibi

cnm ya evet giremiyorum hafta içleri.sabahtan işe gidiyorum akşam dönüyoruz saat 8,30 dan sonra mayışıyorum eşimle zaten beş aydır kardeş gibiydik artık sohbetlerede hasret kaldık uyuyorum

ogluşum iyi teyzesi çok şükür.bende dün ki temizlikten artan bel ağrılarıyla boğuşuyorum.

siz nasılsınız tatlım nasıl gidiyor keyfiniz nasıl

Geçmiş olsun oğluna canım. Kaç yaşında, yiyebiliyorsa doğal gıdalarla besle daha çabuk toparlar sanırım. Arkadaşına da çok üzüldüm, Allah affetsin...

ama canım ben normal doğum ıstıyom bız uşucez dımı ondan dedım..hem baksana hava dahada sogucak ben zaten usengeçim hiç hareket etmıcem :)

Cahillikten soruyorum arkadaşlar, normal doğumun mevsimle ilgisi nedir? Doğum yapılan yerler soğuk mu oluyor? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…