ben kakao yağı ve badem yağı aldım aktardan. onları sürüyorum
Herkes baba ocağına dönmüş sanırım sessizlik ondandır =)
Bende el işlerine yoğunluk verdim bugün bitsin diye..
İlk örneğimi eşimin halasının kızı doğum yapmıştı, 2 aylık asyamız.. Onun için yapmamı istedi
Benimde içimden geçiyordu..
Durumları da yok, battaniye eksiği vardı zaten..
Bitirip bayramda hediye olarak vermek istiyorum =)
Şükür çok az kaldı, yarın da devam eder ve bitiririm..
sılacım allah razı olsun canım ne muradın varsa versın ınan cok mutlu oldum allah kabul etsin inşallah
İlk örneğimi eşimin halasının kızı doğum yapmıştı, 2 aylık asyamız.. Onun için yapmamı istedi
hım maşallah hızlısın bitmiş halini fotoğraflayıp bizimle de paylaşırsan sevinirim merak ettim :)) çok seviyorum böyle şeyleri ama gel gör ki beceri yok(
Bittiğinde paylaşacağım canım =)Allahım hayırlısıyla inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin , sağol canım
battaniyenin bitiş halini görmek isterim
bu arada sizleri şimdi açmış olduğum facebook gurubuna davet ediyorum.2013 MART ANNELERİ.gurup gizlidir ordan sohbet etmeye ne dersiniz?hem doğum çizelgeside oluşturabiliriz.
iyiii geceler şekerleeerr
drumuz oğlumun 15-20 gündür geçecek gibi olup ama geçmeyen ateş öksürük ve boğaz ağrısına artık kullanmadığımız ilaç kalmadığından olsa gerek "nazarteşhisini koydu...bir de çok yakışıklı ondan oluyor dedi...oğlumun yakışıklılığı karşısında tıp bile çaresiz
bugün çok durgunmuş buralar...herkes tatilde sanırım...aman kimseye ve bebeğine bişey olmasında..buralar sessiz kalsa da olur..
bu arada sabah içimde sıkıntı vardı ya yazmıştım buraya...bi arkadaşımızın intihar haberi geldibildiğimiz kadarıyla bi problemi yoktu, içine atarmış meğer...çok üzüldüm...annesinin babasının halini düşündüm daha da çok üzüldüm
Biz bu topikten cok memnunuz kapanmasini istemiyoruz.:
evet cnm herkes tatile başladı sanırsam bizde yarın mezarlıklara ziyaret ederiz babacığımı görürüz.sonrada birinci gün köyde oluruz.ve sonra buraya dönerizdrumuz oğlumun 15-20 gündür geçecek gibi olup ama geçmeyen ateş öksürük ve boğaz ağrısına artık kullanmadığımız ilaç kalmadığından olsa gerek "nazarteşhisini koydu...bir de çok yakışıklı ondan oluyor dedi...oğlumun yakışıklılığı karşısında tıp bile çaresiz
mevlam korusun ogluşunu nazarlardan ve inş hemen geçecek annesi..dualarımız onunla..
bugün çok durgunmuş buralar...herkes tatilde sanırım...aman kimseye ve bebeğine bişey olmasında..buralar sessiz kalsa da olur..
bu arada sabah içimde sıkıntı vardı ya yazmıştım buraya...bi arkadaşımızın intihar haberi geldibildiğimiz kadarıyla bi problemi yoktu, içine atarmış meğer...çok üzüldüm...annesinin babasının halini düşündüm daha da çok üzüldüm
Noldu kuzu ne kapanmasi ?
Noldu kuzu ne kapanmasi ?
kapanmaz kızlar biz burdayız:) ama sanırım face de de nisan anneleri sayfası açmış arkadaşımız.isterseniz aynı anda orayı da takip edebilirsiniz diyor:)
Panik yaptik valla:) canim nerelerdesin nasilsin nasil gidiyoo cok giremiyorsun sanirim bnm gibi
Biz bu topikten cok memnunuz kapanmasini istemiyoruz.:
ne diye gireceğiz face den
drumuz oğlumun 15-20 gündür geçecek gibi olup ama geçmeyen ateş öksürük ve boğaz ağrısına artık kullanmadığımız ilaç kalmadığından olsa gerek "nazarteşhisini koydu...bir de çok yakışıklı ondan oluyor dedi...oğlumun yakışıklılığı karşısında tıp bile çaresiz
ama canım ben normal doğum ıstıyom bız uşucez dımı ondan dedım..hem baksana hava dahada sogucak ben zaten usengeçim hiç hareket etmıcem :)
canım ben de normal doğum yaptım hem de şubat ayında şimdi nisan da doğum yaparsak baya bi farkedecek ben memnunum valla yaza kadar da dediğin gibi toparlanmış olacak ... doğumdan sonra ateş basıyor zaten herkes kat kat giydirmek istiyor üşütmeyelim bol bol terleyelim diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?