Şimdide 2014 Nisan Annelerini açmış arkadaş....
Artık oradasınız arkadaşlar...
Bu başlığa gerek kalmadı
cnm ya evet giremiyorum hafta içleri.sabahtan işe gidiyorum akşam dönüyoruz saat 8,30 dan sonra mayışıyorum eşimle zaten beş aydır kardeş gibiydik artık sohbetlerede hasret kaldıkuyuyorum
ogluşum iyi teyzesi çok şükür.bende dün ki temizlikten artan bel ağrılarıyla boğuşuyorum.
siz nasılsınız tatlım nasıl gidiyor keyfiniz nasıl
Geçmiş olsun oğluna canım. Kaç yaşında, yiyebiliyorsa doğal gıdalarla besle daha çabuk toparlar sanırım. Arkadaşına da çok üzüldüm, Allah affetsin...
Cahillikten soruyorum arkadaşlar, normal doğumun mevsimle ilgisi nedir? Doğum yapılan yerler soğuk mu oluyor? :44:
Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
Sagol ins...Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın canım. Allah sana ve ailene de sabır versin....
Canim basin sagolsun gecen aklima dustun zaten nerelerdesin diye..allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..allah sizlere sabir ve csn sagliyi versin opuyorumm
okudum canım allah en kısa zamanda isteyen herkesin önce karnını sonra kucağını hayırlı bir şekilde doldursungünaydın kızlar ben komşu topicten geldim gerçi arada sizleride takip ediyorum kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun sağ salim kavuşacaksınız bebişlerinize inşallah..
Kızlar sizlerden bişey rica edicektim bebek isteyen bir arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmaya çalışıyoruz çevrede yok tabiki okadar mart annelerine de söyledim ama bayrama yakın diye çok durgun sayı tamamlanmicak gibi lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyun kızlar..allah bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin olmayan herkese vede arkadaşımada en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
şimdiden çook teşekkür ediyorum hepinize
günaydın kızlar ben komşu topicten geldim gerçi arada sizleride takip ediyorum kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun sağ salim kavuşacaksınız bebişlerinize inşallah..
kızlar sizlerden bişey rica edicektim bebek isteyen bir arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmaya çalışıyoruz çevrede yok tabiki okadar mart annelerine de söyledim ama bayrama yakın diye çok durgun sayı tamamlanmicak gibi lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyun kızlar..Allah bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin olmayan herkese vede arkadaşımada en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
Şimdide 2014 Nisan Annelerini açmış arkadaş....
Artık oradasınız arkadaşlar...
Bu başlığa gerek kalmadı
Sagol canim.çok üzüldüm canım benim bende girmiyorsun diye merak ediyodum başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin rabbim sana ve ailene sabırlar versin
Sagol canim ins.Balum basiniz sag olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah canim cok uzuldum.
Sagolasin.başın sağ olsun canım
günaydın kızlar ben komşu topicten geldim gerçi arada sizleride takip ediyorum kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun sağ salim kavuşacaksınız bebişlerinize inşallah..
kızlar sizlerden bişey rica edicektim bebek isteyen bir arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmaya çalışıyoruz çevrede yok tabiki okadar mart annelerine de söyledim ama bayrama yakın diye çok durgun sayı tamamlanmicak gibi lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyun kızlar..Allah bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin olmayan herkese vede arkadaşımada en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
fefilita canım nasılsın ? Ne zamandan beri yoksun, merak ettim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?