2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.

Ohhh oglusun demek cok sevindimm bnmki daha belli degil iyiyiz keyfimiz yerinde cok sukur..
Ay sorma tatlim hepimiz kardes gibiyiz eslerimizle ne yapican esim dio bi basin bi belin hmn uyuyon zaten hamilesin aynen boyle durum..hormonlar artip cinsellik isticeksiniz 2.uc aylik donemde diyolardi ama bnde tik yok
Gecen prs bnde temizlik yaptim yardimcida vardi ama yapmadan olmuyo kendi evin kendi duzenin karismadan olmuyo

Yok tatlim bnde dogumhane soguk diye biliyorum bide eylul sonu biri dogum yapmis kk dan ekim 2013 dogum hikayeleri diye orda okudum corap giymedigime cok pisman oldum usudum yaziyodu ondan dedimm..bide hani yuruyus dogumu kolaylastiriyo ya sma biz son aylar kis ayinda olcaz nasil yurucez diye konustuk
Oyle iste

Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın canım. Allah sana ve ailene de sabır versin....

bencede kapanmasın burası herkez gayet memnun gayet rahat konusabılıyoruz kapatacaktınız madem neden actınız

Canim basin sagolsun gecen aklima dustun zaten nerelerdesin diye..allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..allah sizlere sabir ve csn sagliyi versin opuyorumm

günaydın kızlar ben komşu topicten geldim gerçi arada sizleride takip ediyorum kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun sağ salim kavuşacaksınız bebişlerinize inşallah..
kızlar sizlerden bişey rica edicektim bebek isteyen bir arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmaya çalışıyoruz çevrede yok tabiki okadar mart annelerine de söyledim ama bayrama yakın diye çok durgun sayı tamamlanmicak gibi lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyun kızlar..Allah bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin olmayan herkese vede arkadaşımada en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
şimdiden çook teşekkür ediyorum hepinize

okudum canım allah en kısa zamanda isteyen herkesin önce karnını sonra kucağını hayırlı bir şekilde doldursun

Okudum canim allah kucaginiza almayi da nasip etsin

çok üzüldüm canım benim bende girmiyorsun diye merak ediyodum başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin rabbim sana ve ailene sabırlar versin

Balum basiniz sag olsun.
Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah canim cok uzuldum.

cnm ben iki tane okudum hatta daha fazlada okurum.ama anladığım kadarıyla 41 kişi topluyorsunuz..mevlam kabul eder en kısa zamanda onu da meleğiyle sağlıkla kavuşturur inş.

cnm başın sagolsun.baba acısı nedemek çok iyi bilirim bende babamı kurban bayramı arife günü kaybetmiştim.dördüncü seneye girdik onsuz.mevlam hepsinin mekanını cennet eylesin.sizlerede sabırlar versin...

fefilita canım nasılsın ? Ne zamandan beri yoksun, merak ettim??

CAnım benim cok teşekkür ederim bı kanamam daha oldu annemdeyim yatıyorum pek fırsatım olmadı buraya giremedim
Bebekte bende iyiyiz cok şükür insaallah topikte bı yaramazlık yoktur?

Liste ile ilgilenemedim en kısa zamanda bakarım lütfen anlayın
Öpüyorum hepinizi

Basın sagolsun Canim iyi bilirim baba acısını Rabbim mekanını cennet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…