günaydın kızlar ben komşu topicten geldim gerçi arada sizleride takip ediyorum kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun sağ salim kavuşacaksınız bebişlerinize inşallah..
kızlar sizlerden bişey rica edicektim bebek isteyen bir arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmaya çalışıyoruz çevrede yok tabiki okadar mart annelerine de söyledim ama bayrama yakın diye çok durgun sayı tamamlanmicak gibi lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyun kızlar..Allah bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin olmayan herkese vede arkadaşımada en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
şimdiden çook teşekkür ediyorum hepinize
başın sağ olsun canım Allah sabır versinGecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
günaydın kızlar ben komşu topicten geldim gerçi arada sizleride takip ediyorum kanaması olan arkadaşlara çok geçmiş olsun sağ salim kavuşacaksınız bebişlerinize inşallah..
kızlar sizlerden bişey rica edicektim bebek isteyen bir arkadaşım için 41 hamileden ayetel kursi okutmaya çalışıyoruz çevrede yok tabiki okadar mart annelerine de söyledim ama bayrama yakın diye çok durgun sayı tamamlanmicak gibi lütfen sadece 1tane ayetel kursi okuyun kızlar..Allah bizlerin bebişlerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin olmayan herkese vede arkadaşımada en yakın zamanda nasip etsin inşallah..
okudum canım allah en kısa zamanda isteyen herkesin önce karnını sonra kucağını hayırlı bir şekilde doldursun
Okudum canim allah kucaginiza almayi da nasip etsin
cnm ben iki tane okudum hatta daha fazlada okurum.ama anladığım kadarıyla 41 kişi topluyorsunuz..mevlam kabul eder en kısa zamanda onu da meleğiyle sağlıkla kavuşturur inş.
Merhaba hosgeldiniz bende bir tane okurum her hamile 1 tane okuyabiliyor sanırım öyle mı?
Degilse daha fazla da okuyabilirim :26:
Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin
Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin
Kanama devam ediyo yatarken gelemiyo kalkinca geliyor tuvalet icin akicak herhalde akcak olan
Filologum bu kadar yogun olmusmuydi cisimi kaciriyormusum gibi bir hisle pedim doluyor
Dua ediyorum simdi 2 saat oldu tuvalete kalkica birden gliyo esim gelince dr gidicem
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.. Evet her Hamişten 1 tane okumalarını istiyoruz.. Rabbim vesile kılar inşallah..
cnm sakin ol buda geçecek inş.biz böyle ne günler geçirdik..dualarımız seninle.hemen yat ayaklarının altına yastık koy.kalkma biraz..ve bizi habersiz bırakma..rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza cnm.
Cnm ayagin altina yastik koymanin faydasi var mi bana drum hic oyle birsey demedi
Ben surekli yan yatmaya calisiyorm
Plesantanin arkasibda kamama var her gun mutlaka oluyor ama suanki baska cok yogun ayaga kakksam bacagimdan suzulup gitcek gibi
Bebege bisey olmuyor simdilik ama bu kanamalarla her an olabilir diyo dr
Esim 1.5 saat sonra evde olucwk o zaman sr gidicez belki durur o zamana kadar
Kanama devam ediyo yatarken gelemiyo kalkinca geliyor tuvalet icin akicak herhalde akcak olan
Filologum bu kadar yogun olmusmuydi cisimi kaciriyormusum gibi bir hisle pedim doluyor
Dua ediyorum simdi 2 saat oldu tuvalete kalkica birden gliyo esim gelince dr gidicem
Ayaklarının baş izasının üstünde tutacak şekilde uzan canım..
Kan dolaşımını hızlandırıyor...
Gebelikte böylesi faydalı.
Bütün doktorlar söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?