2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Merhaba hosgeldiniz bende bir tane okurum her hamile 1 tane okuyabiliyor sanırım öyle mı?
Degilse daha fazla da okuyabilirim :26:

Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
başın sağ olsun canım Allah sabır versin

canım bende birazdan bir tane okuyacağım

merhabalar nisan anneleri... bugün artık bayram tatiline çıkıyoruz. baya bi yer gezicez inş tatilimiz güzel geçer. herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim. bebişlerimiz için etlerimizi de yeriz artık:) kendinize iyi bakınnnn....

okudum canım allah en kısa zamanda isteyen herkesin önce karnını sonra kucağını hayırlı bir şekilde doldursun

Okudum canim allah kucaginiza almayi da nasip etsin

cnm ben iki tane okudum hatta daha fazlada okurum.ama anladığım kadarıyla 41 kişi topluyorsunuz..mevlam kabul eder en kısa zamanda onu da meleğiyle sağlıkla kavuşturur inş.

Merhaba hosgeldiniz bende bir tane okurum her hamile 1 tane okuyabiliyor sanırım öyle mı?
Degilse daha fazla da okuyabilirim :26:

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden.. Evet her Hamişten 1 tane okumalarını istiyoruz.. Rabbim vesile kılar inşallah..

bende okudum arkadasım rabbım aratmadan nasip etsin inşallah..

Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.

Canım Başınız sağolsun..
Allah mekanını cennet etsin ...
Nur içinde yatsın..
Geri de kalan sizlere, Allahtan sabır diliyorum...
Kendini fazla üzme balım, bebeğin için diyorum ..
Tekrar başınız sağolsun.

Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin

Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin

cnm sakin ol buda geçecek inş.biz böyle ne günler geçirdik..dualarımız seninle.hemen yat ayaklarının altına yastık koy.kalkma biraz..ve bizi habersiz bırakma..rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza cnm.

Canım çok geçmiş olsun yine neden oldu bu kanama..
Beni bile burada bu kadar tedirgin ve rahatsız ediyorsa senin durumunu çok merak ediyorum
İnşallah fazla sürmez kesilir kanaman..

Kanama devam ediyo yatarken gelemiyo kalkinca geliyor tuvalet icin akicak herhalde akcak olan
Filologum bu kadar yogun olmusmuydi cisimi kaciriyormusum gibi bir hisle pedim doluyor
Dua ediyorum simdi 2 saat oldu tuvalete kalkica birden gliyo esim gelince dr gidicem

Çok geçmiş olsun ya çok merak ettim hep kanaman var sebebi ne? Bebeğe bişey olmuyo de mi?

Plesantanin arkasibda kamama var her gun mutlaka oluyor ama suanki baska cok yogun ayaga kakksam bacagimdan suzulup gitcek gibi
Bebege bisey olmuyor simdilik ama bu kanamalarla her an olabilir diyo dr
Esim 1.5 saat sonra evde olucwk o zaman sr gidicez belki durur o zamana kadar

Cnm ayagin altina yastik koymanin faydasi var mi bana drum hic oyle birsey demedi
Ben surekli yan yatmaya calisiyorm

Cnm ayagin altina yastik koymanin faydasi var mi bana drum hic oyle birsey demedi
Ben surekli yan yatmaya calisiyorm

Ayaklarının baş izasının üstünde tutacak şekilde uzan canım..
Kan dolaşımını hızlandırıyor...
Gebelikte böylesi faydalı.
Bütün doktorlar söyler.

İnşallah kanama alanında kalan biriken kandır şu an, geçirdiğin kanama..
Az kalmış eşinin gelmesine...
Az daha sabır canım.

Cnm yatarken de gelebilir
Benim yatarken oyle bir gelmisti ki her yer batmisti
Cok zor cnm biliyorm
Dr ara kan sulandirici kullaniyorsan dr biraktirir
Bir de dr bana ENDOL adinda bir fitil verdi makattan kanamanin geldigi gunler 1 tane aslinda agri kesiciymis ama rahmi gevsettiginden kanamayi kesiyor druna sor mutlaka
İgneni de ihmal etme benim de popom fena ama ins bu son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…