2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar bnm anlamadigim su bn baya kilo.almis gibi duruyorum 7 haftamda 67 kiloydum dun 11+4 doktor bkti 68.700 ve kalin hirka vardi ustumde saka gibi ya sisiyorum galiba dis karnim buyuk yda gobegim baya var ve sert

kizlar bnm anlamadigim su bn baya kilo.almis gibi duruyorum 7 haftamda 67 kiloydum dun 11+4 doktor bkti 68.700 ve kalin hirka vardi ustumde saka gibi ya sisiyorum galiba dis karnim buyuk yda gobegim baya var ve sert

Ne güzel az da olsa kilo almışsın işte =)
Sertlik varsa gazdan dolayıdır.
Hem hırka falan üstündeyken tartılmışsın..
Pek kilo almamışsındır.

canım yinemibasladı kanama inş. bişey olmaz ya belkide bu kanama rahimde görülen o 3cmlik kanama alanının kanamasıdır böylelikle atılan bu kanamaylason bulur inş. öyle olur canım bendeaz önce iğnemi oldum bugun benimde sol kasığımda acayip bi ağrı var kırmızı kanama baslayacak diye bende korku içindeyim ah şu kanamalar keşke tamamen bi kesilseydi rabbim bebeklerimizi inş. koruyacaktır hani ben sana tesbihte çekmen için bişey sölemiştim onu yaptınmı bilmiyorum ben hergün yapıyorum günde 100 tane çekersen hertürlü sıkıntı hastalık beladan koruyomuş allahım peygamber efendimiz haz.Aliye ne zman dara düşsen başın sıkışsa '' La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim'' oku demiş

Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin

Canim gecmis oldun gecenlerde sana ozelden msj attim ama msj kurun doluydugelmedi..ins en kisa zamanda biter ya..

Canim sen niye telss yaptin hitka kalinsa zaten yarim kilo tutar almamisdindir korkma bide soyle bebek var bebegin plasentasi suyu artan gogus ve rahim hacmi bunlar hep kilo..ondsn dogumdsn cikinca diolar ya 6 7 kilo gitti hmn diye

Yarın hısım, akraba ziyaretlerine başlarım sanırım =)
Geçen bayram çalıştığım için annemin bile elini öpmeye gidememiştim.
Bu bayram toplarım herkesi bir araya artık =)
--------
Bu arada annemle-babam yaklaşık 15 senedir ayrılar..
Babamla en son 2009 da bir bankada şans ya, denk gelmiştik..
Ondan beridir haberim yok, evlenmiş diye duymuştum..
Şimdiki, durumu nedir bilmiyorum..
Çok sorumsuz olmasına rağmen yine de babam işte merak ediyorum..
Evlendiğimi biliyor mu, bilmiyor mu..
Ondan bile haberim yok..
Şimdi hamileyim ve içime doğuyor ki, çocuğum doğduktan sonra bir yerde karşılacağım sanırım..
Nasıl bir ortam olur, şimdiden merak ediyorum..
Her bayram böyle belli etmesem de içim çok buruk babama karşı..
Bu bayramda sadece anıyorum kendisini..
İnşallah iyidir..

Son düzenleme:
Dr gittik geldik

Bebek cok sikimtida hic hareket etmiyo dedi kalbi atiyo kamama alamini gosterdi kesenin altinda gibiydi cuma gunu solda gormustuk neyse bebegi bir butun olarak goremiyorum suyu coj,az dedi
Kanama suyun icinden geliyo olabilir dedi

Kanamadan cok bu durum riskli dedi
Hatta bakarken kalbi durdu sandi doktor
Yatin gelin bi daha hersey olabolir kalbi durursa en kaa zamanda tahliye olmali dedi dusuk hapo ve kurtaj olabilir dedi
Yani heran kalbi durabilir
Bebegin baai ve beli gozukuyo ikiye katlanmia yeri yok bebegin
Oyle iste eve donduk simdide

onun kalbinin durup duramacanı Allah bilir rabbim eğer onu yasatacaksa herseye rağmen yasar dr da hep olasılıklarla konuşmuş açıkçası bana seni korkutmuş gibi geldi sen içini ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmaz sana Allaha sığın ona güven o isterse neler olmazki... belkide bidahaki kontrolunde hersey düzelmiş olur sen elinden geleni yap gerisini Allah bırak Allah korusun bişey olsada kendini suçlamassın ben elimden geleni yaptım dersin bende senin gibi korkular içindeyim bebeğime bişey olcak korkusu bende yaşıyorum biliyorsun ama Allaha sığınarak rahatlamaya çalışıyorum baska yapabileceğim bişey yok elimden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdiri inşalah güzel Allahım bebeklerimizi bize bağışlar...

Belki br burcu bakarsin yarin baska bir gun dogar

Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.

Allah rahmet eylesin biz de merak etmiştik seni
Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin
Allah yardımcın olsun
ödem olabilir mi acaba? ben 1.5 kg verdim ama minik de olsa bi göbek var...bişey de yiyemiyorum bu neyin göbeği anlamadım

O da eminim görüşmeseniz de senin hep iyiliğini istiyordur...Aslında bi şekilde ulaşıp arasan evlendiğini, anne olacağını söylesen nasıl mutlu olur..ama tabi bunu yapmak çok kolay değil...insan yaşananları unutamıyor

o nasıl dr ya bu durumda seni eve göndermiş yalnız bırakmasın annen eşin seni....

normal doğum yapmadım ama doğum yapılan yer büyük ihtimalle soğuk oluyordur...steril olması için...sezaryen yapacaklar ameliyathane çok soğuk oluyor, çıkınca da insan üşüyor...ben kalın çorap giymiştim ,yine üşümüştüm...üstelik haziran da doğurdum

canım çok geçmiş olsun inşallah yarın herşey düzelmiş olur rabbiim bebeğini sana bağışlar.

burası çok sessizleşti heralde herkes bayram tatiline çıktı benim için bayramın bi anlamı yok çünkü yine hep yatıcam dışarı çıkamicam olsun yeterki bebeğim iyi olsun ben gezmelerden geri kalırım

ay kuzum bn yanlis yazdim 68.700 yazmisim 67.700 yazacaktim 700 gr almisim

ccok gecmis olsun hakkinda ne hayirlisiyla olsun rabbim bol sifalar verir insallh

Canim gecmis olsun bidahs kontrol be zaman yada yarin bi daha gidicenmi nasil olacak ne yapilmali yani

Bebisin iyi olsun da bosver bidaha ki bayrama bebisinle gezersin canim allahin izniyle

ay kuzum bn yanlis yazdim 68.700 yazmisim 67.700 yazacaktim 700 gr almisim

Off cicim sikinti yapma ozmn bi kilocuk bile degil ki ))

Benim diyet yapmam sart oldu kocaman bisey olacağım boyle giderse..4 kiloyu geçti aldgim 5 e dayandi

Sanirim su test olayi da beni strese soktu cok yiyorum.huyumdur strese grince hep kilo alirim.. belli olunca dikkat edecegim soz

Yarin dan sonra haftalik kpntrol olmali dedi dr
Baska yapilcak bisey yok
Ilk defa bu kadar olumsuz bisey duydum doktordan

Bebek goxukmuyor kafasindam sirtina kadar goxukuyor dusunun yeri nasil kucuk kese ikiye katlanmis vaziyette Allahin takdiri bisey diyemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…