kizlar bnm anlamadigim su bn baya kilo.almis gibi duruyorum 7 haftamda 67 kiloydum dun 11+4 doktor bkti 68.700 ve kalin hirka vardi ustumde saka gibi ya sisiyorum galiba dis karnim buyuk yda gobegim baya var ve sert
Kanama devam ediyo yatarken gelemiyo kalkinca geliyor tuvalet icin akicak herhalde akcak olan
Filologum bu kadar yogun olmusmuydi cisimi kaciriyormusum gibi bir hisle pedim doluyor
Dua ediyorum simdi 2 saat oldu tuvalete kalkica birden gliyo esim gelince dr gidicem
Bana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin
Canim sen niye telss yaptin hitka kalinsa zaten yarim kilo tutar almamisdindir korkma bide soyle bebek var bebegin plasentasi suyu artan gogus ve rahim hacmi bunlar hep kilo..ondsn dogumdsn cikinca diolar ya 6 7 kilo gitti hmn diyekizlar bnm anlamadigim su bn baya kilo.almis gibi duruyorum 7 haftamda 67 kiloydum dun 11+4 doktor bkti 68.700 ve kalin hirka vardi ustumde saka gibi ya sisiyorum galiba dis karnim buyuk yda gobegim baya var ve sert
Dr gittik geldik
Bebek cok sikimtida hic hareket etmiyo dedi kalbi atiyo kamama alamini gosterdi kesenin altinda gibiydi cuma gunu solda gormustuk neyse bebegi bir butun olarak goremiyorum suyu coj,az dedi
Kanama suyun icinden geliyo olabilir dedi
Kanamadan cok bu durum riskli dedi
Hatta bakarken kalbi durdu sandi doktor
Yatin gelin bi daha hersey olabolir kalbi durursa en kaa zamanda tahliye olmali dedi dusuk hapo ve kurtaj olabilir dedi
Yani heran kalbi durabilir
Bebegin baai ve beli gozukuyo ikiye katlanmia yeri yok bebegin
Oyle iste eve donduk simdide
Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
Allah yardımcın olsunBana dua edin kizlar yine cok kanamam oldu ve hala oluyo olabilir agrilarim var lutfen dua edin
ödem olabilir mi acaba? ben 1.5 kg verdim ama minik de olsa bi göbek var...bişey de yiyemiyorum bu neyin göbeği anlamadımkizlar bnm anlamadigim su bn baya kilo.almis gibi duruyorum 7 haftamda 67 kiloydum dun 11+4 doktor bkti 68.700 ve kalin hirka vardi ustumde saka gibi ya sisiyorum galiba dis karnim buyuk yda gobegim baya var ve sert
O da eminim görüşmeseniz de senin hep iyiliğini istiyordur...Aslında bi şekilde ulaşıp arasan evlendiğini, anne olacağını söylesen nasıl mutlu olur..ama tabi bunu yapmak çok kolay değil...insan yaşananları unutamıyorYarın hısım, akraba ziyaretlerine başlarım sanırım =)
Geçen bayram çalıştığım için annemin bile elini öpmeye gidememiştim.
Bu bayram toplarım herkesi bir araya artık =)
--------
Bu arada annemle-babam yaklaşık 15 senedir ayrılar..
Babamla en son 2009 da bir bankada şans ya, denk gelmiştik..
Ondan beridir haberim yok, evlenmiş diye duymuştum..
Şimdiki, durumu nedir bilmiyorum..
Çok sorumsuz olmasına rağmen yine de babam işte merak ediyorum..
Evlendiğimi biliyor mu, bilmiyor mu..
Ondan bile haberim yok..
Şimdi hamileyim ve içime doğuyor ki, çocuğum doğduktan sonra bir yerde karşılacağım sanırım..
Nasıl bir ortam olur, şimdiden merak ediyorum..
Her bayram böyle belli etmesem de içim çok buruk babama karşı..
Bu bayramda sadece anıyorum kendisini..
İnşallah iyidir..
Dr gittik geldik
Bebek cok sikimtida hic hareket etmiyo dedi kalbi atiyo kamama alamini gosterdi kesenin altinda gibiydi cuma gunu solda gormustuk neyse bebegi bir butun olarak goremiyorum suyu coj,az dedi
Yatin gelin bi daha hersey olabolir kalbi durursa en kaa zamanda tahliye olmali dedi dusuk hapo ve kurtaj olabilir dedi
Geçmiş olsun oğluna canım. Kaç yaşında, yiyebiliyorsa doğal gıdalarla besle daha çabuk toparlar sanırım. Arkadaşına da çok üzüldüm, Allah affetsin...
4.5 yaşına ama maalesef boğazı acıdığı için bişey yiyemiyor..yediğini de kusuyor zaten
Cahillikten soruyorum arkadaşlar, normal doğumun mevsimle ilgisi nedir? Doğum yapılan yerler soğuk mu oluyor? :44:
canım çok geçmiş olsun inşallah yarın herşey düzelmiş olur rabbiim bebeğini sana bağışlar.Dr gittik geldik
Canim gecmis oldun gecenlerde sana ozelden msj attim ama msj kurun doluydugelmedi..ins en kisa zamanda biter ya..
Canim sen niye telss yaptin hitka kalinsa zaten yarim kilo tutar almamisdindir korkma bide soyle bebek var bebegin plasentasi suyu artan gogus ve rahim hacmi bunlar hep kilo..ondsn dogumdsn cikinca diolar ya 6 7 kilo gitti hmn diye
Ne güzel az da olsa kilo almışsın işte =)
Sertlik varsa gazdan dolayıdır.
Hem hırka falan üstündeyken tartılmışsın..
Pek kilo almamışsındır.
Dr gittik geldik
Dr gittik geldik
burası çok sessizleşti heralde herkes bayram tatiline çıktı benim için bayramın bi anlamı yok çünkü yine hep yatıcam dışarı çıkamicam olsun yeterki bebeğim iyi olsun ben gezmelerden geri kalırım
ay kuzum bn yanlis yazdim 68.700 yazmisim 67.700 yazacaktim 700 gr almisim
Canim gecmis olsun bidahs kontrol be zaman yada yarin bi daha gidicenmi nasil olacak ne yapilmali yani
Bebisin iyi olsun da bosver bidaha ki bayrama bebisinle gezersin canim allahin izniyle
Off cicim sikinti yapma ozmn bi kilocuk bile degil ki))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?