2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bas sagligi dileyenlere cok tesekkur ediyorum kizlar. Anneme gidicem yine ve bayramin ikinci gunu de annemle istanbula gidecegim.

Şimdide 2014 Nisan Annelerini açmış arkadaş....

Artık oradasınız arkadaşlar...

Bu başlığa gerek kalmadı

lütfen bu topiği kapatmayın, bırakın isteyen ordan yazışsın, isteyen burdan devam etsin, bu formata alışanlar var, üstelik benim gibi hiç facebook hesabı olmayan arkadaşlar vardır sanırım.

Yarin dan sonra haftalik kpntrol olmali dedi dr
Baska yapilcak bisey yok
Ilk defa bu kadar olumsuz bisey duydum doktordan

Bebek goxukmuyor kafasindam sirtina kadar goxukuyor dusunun yeri nasil kucuk kese ikiye katlanmis vaziyette Allahin takdiri bisey diyemiyoruz

Tatlim yenivgordum musait oldugunda caldir sricam ben seni. Bu durm ne demekmis peki yapilacak birsey yoomuymus serum falan verselet

cute devam ediyo mu kanaman?

kızlar bugun temizliğe yardımcı geldi, yazık kadın yoruldu evine bırakayım dedim,dönüşte kırmızı ışıkta beklerken arkadan çarptılar bi saat uğraştım tutanaktı vs di...bi de bayram ağzı, arabayı yaptırmak için bayram sonrasını beklemek gerekiyor...arabada çok lazım, çocuk hasta ya yarın yine kontrolü var...tam zamanıydı yani

Canim gecmis olsun ..dun bnmde az kalmisti basima gelmesine bisi olmadan atlattik neyse ki sen nasilsin bisi yok dimi tekmiydin

kanama eve geldıkten sonrada bıraz oldu ama her an olcak gıbı gelıyor

burcu ozele gıdıyorum kese degıl bebege gore kese mınıcık bebek ıcıne boyku boyunca sıgmıyor bası ve sırtı gozukuyor poposu ayakları bacakları nı altına almıs cunku yerı o kaaddrmıs cok uzgunum ne olacaksa olsun artık dıyorum baskada bısey dıyemnıyorum agrılarım oluyor kanama olurken cok

Canim gecmis olsun ..dun bnmde az kalmisti basima gelmesine bisi olmadan atlattik neyse ki sen nasilsin bisi yok dimi tekmiydin

sağol canım evet tektim...aynadan gördüm hızlı geldiğini çarpacağını anladım ama ne fayda o an yapacak bişey yoktu...bebeğe bişey olmamıştır herhalde değil mi?ağrı falan yok

kese nasıl bebeğe göre küçük oluyo anlamadım ben ...drun mu böyle dedi senin yorumun mu? inşallah yoluna girer herşey kısa zamanda

Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.

başın sağolsun allah öekanını cennet etsın sanada sabır diliyorum arkadasım hersey bizim için kımısı gelıyor kımısı gıdıyor

canım elinden geleni yapıyorsun gerisi Allahın taktiri en azından bir oğlun var rabbim ona sağlık versin pozitif olmaya çalış ki her şey güzel gelişsin

aslında ben boş boş yatıyorum canımda çok sıkılıyor becerim olsa yapmak isterdim olmazsa annem bana bi göstersin beceremezsem bırakırım demi

Benim bahsettiğim ponpon iple dümdüz örüyosun. Hiç bi modeli felan yok ama çok tatlı oluyo. Bi dene istersen.

Ben demedim dr drdi bu kadar bebegin onun kadar kesesi olmali hareket bile edemiyor dedi usg fotosunu cekebilsem gorursunuz kucucuk kese Allahim acimi cekiyo

Canim dr fotosunu vermistir gercekten merak ettim bende ekleyebilirmisin cekip
...inşallah hersey yoluna girecek cute..
Duacinim canim.:26:

Son düzenleme:
Buda kafasini olcutugu resim etrafindaki kesenin kucuklugu belli sanirim

Eklentiler

• $2013-10-10 17.47.19.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 45
Buda iki buklum olan resmi

Eklentiler

• $2013-10-10 17.46.58.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…