Şimdide 2014 Nisan Annelerini açmış arkadaş....
Artık oradasınız arkadaşlar...
Bu başlığa gerek kalmadı
Bas sagligi dileyenlere cok tesekkur ediyorum kizlar. Anneme gidicem yine ve bayramin ikinci gunu de annemle istanbula gidecegim.
balum, başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah, geride kalanlara sağlık sıhhat nasip etsin rabbim....
Bebek goxukmuyor kafasindam sirtina kadar goxukuyor dusunun yeri nasil kucuk kese ikiye katlanmis vaziyette Allahin takdiri bisey diyemiyoruz
Yarin dan sonra haftalik kpntrol olmali dedi dr
Baska yapilcak bisey yok
Ilk defa bu kadar olumsuz bisey duydum doktordan
Bebek goxukmuyor kafasindam sirtina kadar goxukuyor dusunun yeri nasil kucuk kese ikiye katlanmis vaziyette Allahin takdiri bisey diyemiyoruz
cute devam ediyo mu kanaman?
kızlar bugun temizliğe yardımcı geldi, yazık kadın yoruldu evine bırakayım dedim,dönüşte kırmızı ışıkta beklerken arkadan çarptılarbi saat uğraştım tutanaktı vs di...bi de bayram ağzı, arabayı yaptırmak için bayram sonrasını beklemek gerekiyor...arabada çok lazım, çocuk hasta ya yarın yine kontrolü var...tam zamanıydı yani
Canim gecmis olsun ..dun bnmde az kalmisti basima gelmesine bisi olmadan atlattik neyse ki sen nasilsin bisi yok dimi tekmiydin
kese nasıl bebeğe göre küçük oluyo anlamadım ben ...drun mu böyle dedi senin yorumun mu? inşallah yoluna girer herşey kısa zamandakanama eve geldıkten sonrada bıraz oldu ama her an olcak gıbı gelıyor
burcu ozele gıdıyorum kese degıl bebege gore kese mınıcık bebek ıcıne boyku boyunca sıgmıyor bası ve sırtı gozukuyor poposu ayakları bacakları nı altına almıs cunku yerı o kaaddrmıs cok uzgunum ne olacaksa olsun artık dıyorum baskada bısey dıyemnıyorum agrılarım oluyor kanama olurken cok
Gecen carsamba ikili test olacak dye usunurken babamin cenazesi'oldu. Babacigimi kaybettim. Ondan giremiyorum bi sure daha da'giremeyebilirim. Allah a emanet olun.
Dr gittik geldik
Bebek cok sikimtida hic hareket etmiyo dedi kalbi atiyo kamama alamini gosterdi kesenin altinda gibiydi cuma gunu solda gormustuk neyse bebegi bir butun olarak goremiyorum suyu coj,az dedi
Kanama suyun icinden geliyo olabilir dedi
Kanamadan cok bu durum riskli dedi
Hatta bakarken kalbi durdu sandi doktor
Yatin gelin bi daha hersey olabolir kalbi durursa en kaa zamanda tahliye olmali dedi dusuk hapo ve kurtaj olabilir dedi
Yani heran kalbi durabilir
Bebegin baai ve beli gozukuyo ikiye katlanmia yeri yok bebegin
Oyle iste eve donduk simdide
aslında ben boş boş yatıyorum canımda çok sıkılıyor becerim olsa yapmak isterdim olmazsa annem bana bi göstersin beceremezsem bırakırım demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?