2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hayırlısı ile inşallah alırsınız kucağınıza, bazı doktorlarda çok korkutuyorlar muayeneyi ihmal etmeyin diye düzenli gitmek zaten en iyisi
amin hepimiz inşallah sık gitmek işime gelıyo zaten yavrumu bol bol görüyorum
0,4lük verdi dr sevgi ateş cok iyi bi kadın yorumları falan da süperdi gittik memnun kaldık zaten inşallah onla devam etcez eskişehir yolunda armada karşısında büyük bi rezidans gibi iş merkezi var muaynehanesi orda bende corumda bi dr ankarada bi dr devam ediyorum önemli testler ankarada tabi

ben de cumartesi doktora gidicem cnm. bende de ara ara hafif ağrılar oluyo, mesanemde özellikle. rahim büyüdüğü için oluyo bence...

ben çoğunluğumuzda öyle galiba hamilelik konusunda çok pimpirikli bir insanım normalde acillik olmak dışında hastaneye gitmem cumartesi 6+0 olacağım kalp atışları duyulur mu acaba? Birdaha birdaha gitmek istemiyorum

Anladim cnm..
Hastsned degil yani oyle mi du bi bakayim netten..simdilik koru hastsnesine gidiyorum bir kez daha gdeyimde degistiricem 10 gunde para almadan bakacaklarda :))

Ben de 0.4 kullaniyorum...gobekten rahst yapiliyor ama hep aynı yerden yapma gobegim cok renkli oldu benim..simdi bacaga gectim:))

aa sendemı kullanıyosun pıhtılaşma varmıydı sende tüp bebişti dimi göbekten kolay oluyo evet morarınca sağa ora morarınca sola geciyodum ama doğru yapınca morarmıyo aklında bulunsun

ne zaman çıkarmış sonuçları bende hemen çıksın diye özelde cumadan kan verip cumartesi Dr.a gideyim diyorum da bakalım hayırlısı

Hayirlisi olsun tatlim allah gönlüne göre versin. Benimde bir kizim var banada birdaha kizim olacakmis gibi geliyo ben adet zamani gelmeden ruyamda kendimi hamile olarak gormustum 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim daha ortada birdey yokken benim yeğenim 3 yasinda geldi karnimi sevmeye basladi bende sasirmistim ama tamda bunlardan sonra hamile oldugumu ogrendim cok garibime gitmisti allahim bana bunun isaretini yolladi diye

bizimde cinsiyet tahmını yeğenımden geldi 4 yaşında kızmı erkekmı dedim kız dedi adı ne dedi ablam melısa dedi inşallah olursa kızım melısa olacak adı cok sevdim hayırlısıyla doğsunda

aynen bende öyleyim. kalp atışları duyuluyormuş 6. haftada. internetten araştırdım öle diyo. inş minik kalp atışlarını duyarız:)

kızlar karnımda ve kasıklarımda acayip bir ağrı var sizde de oluyor mu? Böyle giderse Cumartesiyi beklemeden doktora gideceğim

benimde oluyo canım gerçi eskisi kadar çok değil ama geçen hafta kese için gittiğimizde sormuştum lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok demişti...

evet ben aslında ıkı hamileliğimde de hiisedemedim..benim de bir kızım var bakalım bu ne olacak...bizim için hiç farketmez sağlıkla gelsinler de..
kızımda erkek bebek gördüm..
bunda kız bebek görüyorum bakalım ne olcak bir ay sonra öğreniriz:))
benim dr um kızımı 11 haftalık söylemişti

bizimde cinsiyet tahmını yeğenımden geldi 4 yaşında kızmı erkekmı dedim kız dedi adı ne dedi ablam melısa dedi inşallah olursa kızım melısa olacak adı cok sevdim hayırlısıyla doğsunda
Ins gönlümuze gore verir allahim allaha sukur bir kizim var kiz oglan fark etmez birda kizim olsa gene severim.

aa sendemı kullanıyosun pıhtılaşma varmıydı sende tüp bebişti dimi göbekten kolay oluyo evet morarınca sağa ora morarınca sola geciyodum ama doğru yapınca morarmıyo aklında bulunsun

Evet canim var iki faktorde heterozigot cikti:) alistim gerci
Rapor cikarttirdim istedgim kadar alıyorum igneyi artik...bir sagdan bir soldan bi bacaktan vs yapiyorum ne yaparsam morariyo:)

Cag hasranesindeymis buldum dr sevgi atesi..ama sen muayenehane sine gittin sanirim..cok guzel yorumlsr var arastiriyorum:)

Hadi ya cok erken soylemis bnmkini ta 16. Haftada soylemisti

Ins gönlümuze gore verir allahim allaha sukur bir kizim var kiz oglan fark etmez birda kizim olsa gene severim.
tabıkı severizde gönülden gecende var hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar bende cin ve rus takvımınde kız cıktı hayırlısı baklaım ekşiyide cok sevıyorum bu ara tatlı görmek istemıyorum
eskiden çağ hastanesindeymiş muaynehane açmış ama doğumlar fln orda galıba labaratuarıda cok ucuzdu valla tam bize göre

Ben kizimda tatli yemistim hep birkez eksi erik yedim birdahada canim eksi istemedi suanda da tatli yiyorum eksi hic aklima gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…