Kızlar ne olacak bu özel hastahene işleri 200% zam yapacaklarmış yandık vallahi bunun her ay kontrolü var doğumu var.
Ben kendimce bazı tahllleri doktorumla konuşup doğum hastahensinde yaptıracağım.
Toprak inş. Bebegin gorulur duyulur canim.guzel haberin gelsin ins.
günaydınnn güzel bir gün olsun inşallah...
ben biraz rahatlamış gibiyim...kesemizi bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk doktorum herşey yolunda dedi ben de daha rahatım artık..
zaman zaman ağrım oluyor karnımda.. bulantım yok sayılır zaman zaman karnım çok acıkınca tuhaf oluyor midem o kadar..
az ve sık beslenmeye özen gözteriyorum şeker un hamurişi aburcuburu çıkartırsak hayatımızdan önemli bir kilo sorunu olmaz diye düşünüyorum..
ben kalp atışlarımı 5+4 te duydum çok şükür..darısı başınıza...birdahaki kontrolum önemli bişey olmazsa 15 gun sonra...
Yarın benimde kontorolüm var 6 haftaya giricem sormak istediğim ulturasyonla nerden baktılar karından görebilirler mi acabagünaydınnn güzel bir gün olsun inşallah...
ben biraz rahatlamış gibiyim...kesemizi bebişimizi ve kalp atışlarını duyduk doktorum herşey yolunda dedi ben de daha rahatım artık..
zaman zaman ağrım oluyor karnımda.. bulantım yok sayılır zaman zaman karnım çok acıkınca tuhaf oluyor midem o kadar..
az ve sık beslenmeye özen gözteriyorum şeker un hamurişi aburcuburu çıkartırsak hayatımızdan önemli bir kilo sorunu olmaz diye düşünüyorum..
ben kalp atışlarımı 5+4 te duydum çok şükür..darısı başınıza...birdahaki kontrolum önemli bişey olmazsa 15 gun sonra...
beyaz melek neden 15 gun sonra 4 hafta aralıklarla verıyorlar normalda kontrolleri
https://www.markafoni.com/product/disney-38/all/
buradan bebısıme bıseyler baktım alasım geldı almadım
benım oglanın odası wınne the pooh duvar kagıtlı yatak ortusu vs vs
yenı bebısınde odası orada olacak 2 aylıkken ayrııcam odasını abısının yanına gıdıcek
abısının yatak ortulerının battanıyelerının aynısının bebek ıcın olanlarınıa lıcam ınsallah
cok para lazım c oooooooooooook
Yarın benimde kontorolüm var 6 haftaya giricem sormak istediğim ulturasyonla nerden baktılar karından görebilirler mi acaba
kadınlarad abıre kolaylık saglmaya calısıyor devlet
valal aynen oyle benz aten tahlıllerımı devlette yaptırıcam
ama ıkılı testler ayrıntılı usg mecburen
benım gıdecegım doktorun muaynesı sgk karsılamıs halı 40 tl
dogumda 1000 lıra gıbı bısey sanırım sezeryan
Kızlar ne olacak bu özel hastahene işleri 200% zam yapacaklarmış yandık vallahi bunun her ay kontrolü var doğumu var.
Ben kendimce bazı tahllleri doktorumla konuşup doğum hastahensinde yaptıracağım.
herkese slm bayram tatılı bizde uzun sürdü acayip gezdik ankaradaydık yenı doktorumuza gittik cok iyi bi kadındı ilginç bi vaka olduğumuzu söyleedi kalp atışlarını duyduk iğnemizi verdi kesin kullancaksın başka yolu yok dedi akraba evliliğinizde düşüklere bi etken pıhtılaşmada etken dedi duaya ihtiyacı var yapılacak başka bişey yok iğneden başka dedi kalbimiz gümgüm atıyodusadece 1gün geriden gelıyodu adetim düzensiz olduğu için bidahaki kontrol 15 gün sonra sık görmem lazım dedi bizde arabamız var eşiminde kendi işi gelıp gitme sorun değil dedim haftaya ctesi gitcez bidaha
muayne ücretleri konuşulmuş corumda doktorum devlet hastanesinde ankardaki muaynehane ücreti 190 lira anlaşmalı labaratuarı var cok ucuz bi yer 3 4 tane tahlıl berdik 48 lira tuttu corumda özel hastanede testin tekını 50 liraya yaptırmıştık o yüzden şaşırdık ayda 1 kere ücret verip 2 kere gitcez Eki Görüntüle 777548
kızlar karnımda ve kasıklarımda acayip bir ağrı var sizde de oluyor mu? Böyle giderse Cumartesiyi beklemeden doktora gideceğim
adet geciktiği ilk 1 hafta fln cok oluyo ama sonra azalıyo korkmakızlar karnımda ve kasıklarımda acayip bir ağrı var sizde de oluyor mu? Böyle giderse Cumartesiyi beklemeden doktora gideceğim
herkese slm bayram tatılı bizde uzun sürdü acayip gezdik ankaradaydık yenı doktorumuza gittik cok iyi bi kadındı ilginç bi vaka olduğumuzu söyleedi kalp atışlarını duyduk iğnemizi verdi kesin kullancaksın başka yolu yok dedi akraba evliliğinizde düşüklere bi etken pıhtılaşmada etken dedi duaya ihtiyacı var yapılacak başka bişey yok iğneden başka dedi kalbimiz gümgüm atıyodusadece 1gün geriden gelıyodu adetim düzensiz olduğu için bidahaki kontrol 15 gün sonra sık görmem lazım dedi bizde arabamız var eşiminde kendi işi gelıp gitme sorun değil dedim haftaya ctesi gitcez bidaha
muayne ücretleri konuşulmuş corumda doktorum devlet hastanesinde ankardaki muaynehane ücreti 190 lira anlaşmalı labaratuarı var cok ucuz bi yer 3 4 tane tahlıl berdik 48 lira tuttu corumda özel hastanede testin tekını 50 liraya yaptırmıştık o yüzden şaşırdık ayda 1 kere ücret verip 2 kere gitcez Eki Görüntüle 777548
Slm kizlar ben geldim saglik ocagina gittim bugun kan la idrar testi yaptilar
kızlar rüyamda kızım olduğunu gördüm kız bebek doğurdum :)))
hayır olsun bakalımm
kızımda hamileyken hep erkek bebek doğum yapıyordum ve hep erkek bebek gördüm hiç kız görememiştim..
bunda da ilk kez bebekli rüya gördüm ve kızım olduğunu gördüm..
bakalım kızım mı yolda rüyam ters mi yine...
Bugun 3 te cikar dedi sonra saglik ocagina kaydini yapariz dedi. Ben daha persembe gitcem doktorane zaman çıkarmış sonuçları bende hemen çıksın diye özelde cumadan kan verip cumartesi Dr.a gideyim diyorum da bakalım hayırlısı
Ben henüz daha doğum fiyatlarını sormadım bile. Bakalım ne diyecekler bilmiyorum. Şimdilik doktorumun muaynesi 38 tl yeni yapılan zamlarla bu fiyat 90 a çıkabiliyor. Artık ara ara kendi doktoruma bazende devlete gidicem. Gerçe Doğum hastahensinde de gayet iyi bir doktor buldum kendime ama özelde doğum yapamaya niyet ettiğim için arada sırada özel hastahenin doktorunada gitmem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?