2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben kizimda tatli yemistim hep birkez eksi erik yedim birdahada canim eksi istemedi suanda da tatli yiyorum eksi hic aklima gelmiyor.

kızda ekşi çok yenir derler ama sende tersi olmuş valla bende sürekli ekşi yiyorum tatlı aklıma bile gelmiyo içimden geçende kız olcak gibi bir arkadaşım geçen gün yorum yaptı oda kız dedi bakalım ne olcak sağlıcakla kucağıma alıp büyütüyümde hayırlısıyla kız erkek ne olursa artık...

Ben kizimda tatli yemistim hep birkez eksi erik yedim birdahada canim eksi istemedi suanda da tatli yiyorum eksi hic aklima gelmiyor.
evet bazen tersi cıkıyo kişiye göre değişiyo
ben tatlıyı çok severdim ama şimdi tiksindim hiç tatlı yemek istemiyorum...
aynen
Belli olmuyo o ya tatli oglan eksi kiz diyorlar bazen tam tersi oluyo
bncede kişiye göre değişiyo dimi

Valla oyle bende tam tersi oldu bizim ailede suan hic erkek bebek yok akrabalarda kuzenlerde birinde 3 kiz var oburunde 1 bende de bir banada surekli bizim ailede oglan olmaz buda kiz bak görürsün diyolar

Kızlar duyarsnız diyince bir heyecanlandım anlatamam..geçmiyo bugun ya nasıl bakıyolar karından mı? Kese için gittigimde vajınal ultrasondan baktılar?

halbukı halk dılınde ye tatlıyı getır hakkıyı derler
ye eksını getyır ayseyı ama bu gercekte farklıdır
tam tersıdır
bnen oglumdada eksı yedımb undada eksı yıyorum zaten ben tatlıyı vs hıc sevmem

slm kızlar

bende 2014 annesı olacagım ınsallah.bayramdan once doktora gıttım 5 haftalıkmıs bebısım.vajınal olarak musyene ettı doktor.keseyı gorduk.24 agustostada kalp atıslarımızı duyacaz ınsallah.cok heycanlıyım zaman gecmek bılmıyo sankı.

herkese mutlu huzurlu saglıklı gebelıkler

tebrikler canım hayırlısıyla kucağınada alırsın inş benimde tahmini doğum tarihim 8 nisan cumaya randevum var bakalım inş kalp atışını duyarım diyorum bakalım

hoşgeldin
ben cıkıyım artık yatak fln duruyo daha valızı boşalttım çamaşır birikti öpüyorum sayfalar cok gidiyo geçmişe hiç bakamıyorum valla

Gumus
Ayda bir 190 tl verip iki kez muayene oyle mi.iyiymis cok..
Ama ayda iki kez ankaraya gelmek bizim icin cok zor ya.
Bulundugum ilceden hastanede 1.5 saat orasi da uzak..vallahi isim zor olacak benim.buna da binlarce sukur gerci..

Onemli haftalarda ayrintililsrda vs gelelim diyoruz biz de..

günaydın güzel anneler bende insallah
bende 2014 nisan annesi olucam.
bugün ilk hcg testimi yaptırdım 5394 çıktı.
daha doktora gitmedim.bu gün sanki bulantılarım başladı gibi.
aslnda çok iştahlıyım ama 2 gündür
hiç bir şey canım istemiyor.sizler nasılsınız.
nezaman gördüdüz keseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…