2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben özele gidiyorum. Kızımda da bu dr'a gitmiştim çok memnun kalmıştım. Dr'a güvenmek çok önemli. Annenin kendini rahat hissetmesi ve dr'un tavsiyelerine uyması... Çünkü her dr başka şey söylüyor. Kızımda başta iki doktora birden gidiyordum. Baktım ki oalacak gibi değil hangisinin söylediği doğru nereden bileyim ikisi de farklı şeyler söylüyorlar. Ben de güvendiğim doktora devam ettim. Şimdi tekrar ona gidiyorum. Kapısında herkes kuyruk oluyor her muayenede üç saat bekliyorum en az randevulu olmama rağmen. Ama ben yine de ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Sen de içine sinen bir doktora git. Memlekette bulantı yüzünden kadın doğum hastanesi aciline gitmiştim iki gece yattın orada gündüz devletteki doktorlar muayene etti korkunç bir ortam vardı ilgisizlik hadsafhadaydı bu ne ya dedim koyun gibi hissettim kendimi. Özel hastanemden ve doktorumdan şaşmam dedim.

Canım bana monurol çok iyi geldi. Süt bide gaz yapmasa süper olacak. Bende de çok iştahsızlık var ama bebislerimiz icin mecbur yicez bişiler. Halaa hamileligimin basindan beri verdiğim 2 kiloyu alamadim. Ama bebegimin gelişimi çok şükür iyi.

evet bencede doktor çok önemli ama ben henüz öyle güvenebileceğim bir doktor bulamadım özel daha güzel ilgileniyor özelde baska bir dr daha gitmeyi düşünüyorum aynı hastane fakat dr farklı birde onu denicem çünkü bu dr u bekleyen kimse yok hiç hastası yok bomboş

Evet kızlar ben de çok düşündüm fiyat konusunda, çok pahalı ama dediğim gibi eşimin ailesinde olduğu için iyi bir doktor baksın istiyorum. Zaten sekteri bu durumu doktora söyleyince o da o kişilerin raporlarını sa yanımızda getirmemizi istemiş. Buna vereyim olmazsa kontrolleri artık 1,5 ayda bir giderim dedim. Randevu almak da zorlanmadım ben, tarihi hesaplayıp verdi hemen randevu. Esmerim bu arada Atıl bey kadın doğum doktoru değil. Sadece detaylı ultrason için 1 kerelik gidicem maalesef

perinatoloji uzmanıymış riskli gebelikleri takip ediyomuş aslında doktor tam benlikmiş ama muayene ücreti hem çok tuzlu hemde bana uzak ben anadolu yakasındayım

Durumun çok farklı canım..
İnşallah bir şey çıkmaz..
O durumda olsam bende verirdim feda olsun yavrularımıza..

Bi mutluyum, bi mutluyum ki, sormayın
Fenerbahçem yine Başkanımla şenlendi..
Heyt beee,

FENEBAHÇEM

Not:Konumuzla alakası yok biliyorum lakin, evladım kadar severim Atamı,Vatanımı,Takımımı =)

Son düzenleme:

Belki de psikolojik olarak kaşıntı tutmuştur onları... Bi sıkıntı yoktur, içini rahat tut sen

Benim ablamda 2 agbimde 2 erkek var benim sade ıkı kızdı onlardan biliyorum ama allah sagsaglim kulağımıza versinde sonra düşünürüz biz m ablaları bakacak zaten öyle diyorlar

Siz yine kalabalıkmışsınız Bizde de ben en büyüğüm kızkardeşim 24 yaşında henüz bekar. Teyzem evlendi ama çocuğu yok.

Son düzenleme:
Bi mutluyum, bi mutluyum ki, sormayın
Fenerbahçem yine Başkanımla şenlendi..
Heyt beee,

FENEBAHÇEM

haberim yoktu walla, şimdi sen yazınca eşime söyledim, panik oldu hemen aç ntvsporu, fbtv.yi bişiler yap, kimmiş, kaç oy almış.. v.b. tepkiler verdi. aziz başkan dedim evde fenerbahçe marşıyla turluyo şimdi

helal olsun enişteme...
Aziz yıldırım 6820 oy..
Diğer vatandaş 2383 oy aldı =))

eşine söyle o zaman da bi daha köpek almaya niyetlenirse eve getirmeden vet.e götürsün. Uyuz nası tedavi edilir bilmiyorum ama sen pek yaklaşma istersen emin olana kadar

Krem ya da losyonla geçiyormuş canım =)
Uyutmam yanımda..
Yarın netleşirmiş durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…