benim o haftalarda gramına hiç bakılmamıştı 16. haftadan sonra bakılmaya baslandı ama ben bu boy gram ölçüsünü özele gittikten sonra öğrendim kontrollerimi hep devlette oluyordm oradaki dr bana boy gr ölçüsü vermiyordu ultrason kağıdıda vermiyordu bebeğe bakıp herşey normal haftasıyla uyumlu diyordu artık oraya gitmeyi pek düşünmüyorum plasentamın asağıda olduğunu da söylemedi uyarmadı beni özele gidince söylediler yoksa haberim bile olmayacaktı ben doktorumu çok övüyordum ama böyle durumlar yasayınca ona karsı olan güvenimi yitirdim belki özelde devam ederim kontrollerime
Canım bana monurol çok iyi geldi. Süt bide gaz yapmasa süper olacak. Bende de çok iştahsızlık var ama bebislerimiz icin mecbur yicez bişiler. Halaa hamileligimin basindan beri verdiğim 2 kiloyu alamadim. Ama bebegimin gelişimi çok şükür iyi.yanma idrar yolu enfeksiyonu göstergesi olabilir akıntı da varsa. napalım hamılelık kışa gelio illa zorlukları olacak. Şimdi süte sardım suya ek olarak off yemek zorunda olmak fikri can sıkıcı ben zaten iştahsızım çok zor geliyor
Ben özele gidiyorum. Kızımda da bu dr'a gitmiştim çok memnun kalmıştım. Dr'a güvenmek çok önemli. Annenin kendini rahat hissetmesi ve dr'un tavsiyelerine uyması... Çünkü her dr başka şey söylüyor. Kızımda başta iki doktora birden gidiyordum. Baktım ki oalacak gibi değil hangisinin söylediği doğru nereden bileyim ikisi de farklı şeyler söylüyorlar. Ben de güvendiğim doktora devam ettim. Şimdi tekrar ona gidiyorum. Kapısında herkes kuyruk oluyor her muayenede üç saat bekliyorum en az randevulu olmama rağmen. Ama ben yine de ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum. Sen de içine sinen bir doktora git. Memlekette bulantı yüzünden kadın doğum hastanesi aciline gitmiştim iki gece yattın orada gündüz devletteki doktorlar muayene etti korkunç bir ortam vardı ilgisizlik hadsafhadaydı bu ne ya dedim koyun gibi hissettim kendimi. Özel hastanemden ve doktorumdan şaşmam dedim.
bende yarım saattir bu doktoru araştırıyorum muayenesi çok pahalıymış ama türkiyede 1 numara diye baya methetmişler ama malesef ben çok istesemde gidemem maddi durum elvermez bide randevu almak çok zormuş 3 ay sonraya veriyolarmış bende riskli bi hamilelik geçirdiğim için çok gitmek isterdim ama gidemicem
Çok sağol cancazım
Ama geldiği gibi gönderdim bugün yavruyu..
Bacağında eşiminde fark edemediği br yara vardı...
Mantar denmiş petshop tarafından geçici denmiş..
Fena sinirlendim, mantar olup olmadığını anlamak için kan tahlili yapmak lazım..
Ne kadar sorumsuz insanlar var ya..
Eşim götürdü köpeği, önce ki köpeğimin veterinerine..
Hamileyim riske atamadım kendimi..
Ben de merakla bekliyorum inşallah birşeyi yoktur yavrunun..
Pınarcım hayırlı olsun...
Fiyat konusunda nasıl peki =)
Çok tuzlu mu acaba?
Evet kızlar ben de çok düşündüm fiyat konusunda, çok pahalıama dediğim gibi eşimin ailesinde olduğu için iyi bir doktor baksın istiyorum. Zaten sekteri bu durumu doktora söyleyince o da o kişilerin raporlarını sa yanımızda getirmemizi istemiş. Buna vereyim olmazsa kontrolleri artık 1,5 ayda bir giderim dedim. Randevu almak da zorlanmadım ben, tarihi hesaplayıp verdi hemen randevu. Esmerim bu arada Atıl bey kadın doğum doktoru değil. Sadece detaylı ultrason için 1 kerelik gidicem maalesef
perinatoloji uzmanıymış riskli gebelikleri takip ediyomuş aslında doktor tam benlikmişama muayene ücreti hem çok tuzlu hemde bana uzak ben anadolu yakasındayım
Burcucum muayene ücretini öğrenebildin mi?
:)) muayene daha uygundur diye düşünmüştüm..600 tl miş canım
Evet kızlar ben de çok düşündüm fiyat konusunda, çok pahalıama dediğim gibi eşimin ailesinde olduğu için iyi bir doktor baksın istiyorum. Zaten sekteri bu durumu doktora söyleyince o da o kişilerin raporlarını sa yanımızda getirmemizi istemiş. Buna vereyim olmazsa kontrolleri artık 1,5 ayda bir giderim dedim. Randevu almak da zorlanmadım ben, tarihi hesaplayıp verdi hemen randevu. Esmerim bu arada Atıl bey kadın doğum doktoru değil. Sadece detaylı ultrason için 1 kerelik gidicem maalesef
kızlar benim cok baş ağrılarım oluyor sizinde var mı aynı şikayetiniz....
Tamam canım..
Evet cancazım hiç sorma..
Araştırdım da uyuz da olabilirmiş, iş çıktı bize valla..
Eşim kaşınıyorum diyor
Köpekle araba da bayağı vakit geçirmişlerdi...
İşin aksi çocukluk arkadaşıda bizdeydi o da kapmış sanırım
Güleyim mi, üzüleyim mi bilmedim valla..
Belki de psikolojik olarak kaşıntı tutmuştur onları... Bi sıkıntı yoktur, içini rahat tut sen
Benim ablamda 2 agbimde 2 erkek var benim sade ıkı kızdı onlardan biliyorum ama allah sagsaglim kulağımıza versinde sonra düşünürüz biz m ablaları bakacak zaten öyle diyorlar
Bi mutluyum, bi mutluyum ki, sormayın
Fenerbahçem yine Başkanımla şenlendi..
Heyt beee,
FENEBAHÇEM
Hala kaşınıyorlarmış
Kesin bulaştı diyor =)
haberim yoktu walla, şimdi sen yazınca eşime söyledim, panik olduhemen aç ntvsporu, fbtv.yi bişiler yap, kimmiş, kaç oy almış.. v.b. tepkiler verdi. aziz başkan dedim evde fenerbahçe marşıyla turluyo şimdi
eşine söyle o zaman da bi daha köpek almaya niyetlenirse eve getirmeden vet.e götürsün. Uyuz nası tedavi edilir bilmiyorum ama sen pek yaklaşma istersen emin olana kadar
Krem ya da losyonla geçiyormuş canım =)
Uyutmam yanımda..
Yarın netleşirmiş durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?