2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
melisa çayını deneyeceğim ama bir zararı olmaz dimi?

Canim gebeliginde herhngibir problem yoksa doktorum kullnilbilecegini soylemisti.. oncesinde internetten de cok arastirdim bir yan etki yapar mi diye ama gebeler uzerinde olumlu yada olumsuz bir yan etkiye dair birssey bulamadim. Bu nedenle riskli gebeliklerde ne olur ne olmaz diye onerilmiyorr. Ama dedigim gibi doktorum fazla abartmamak kaydi ile icmenin zarari olmayacagini soyledi bazi yerlerde onerilmiyo dedim sonuc tam olarak bilinmedigi icin risk almiyorlar o nedenle dedi ona bakarsan bebegi kontrol ettigimiz ultrason cihazinin da uzun vadede ne gibi problemlere yol acabilecegi bilinmiyo dedi... Velhasili kelam ben kullaniyorum ve bir aksilik yasamadim cok sukur. Gebelik oncesinde daha yogun tuketiyordum. Adet duzenleyici, adet agrilarini hafifletici, idrar sokturucu ve ozellikle sistit gibi idrar iltihabi durumlarda da kullaniliyor ve cok iyi geliyor. Ve tabiki en sevdigim yani sinir stres gerginlik hic bisi birakmiyor :) hatta bazen arkadasim sorar yine mi ictin diyee :) pamuk gibi oluyorum :) bir arkadasim da uyku problemi olan 7 aylik oglunda kullaniyor o da bi problem yasamadi.. ama dedigim gibi sen de once bi doktoruna danis istersen

Çok sağol cancazım
Ama geldiği gibi gönderdim bugün yavruyu..
Bacağında eşiminde fark edemediği br yara vardı...
Mantar denmiş petshop tarafından geçici denmiş..
Fena sinirlendim, mantar olup olmadığını anlamak için kan tahlili yapmak lazım..
Ne kadar sorumsuz insanlar var ya..
Eşim götürdü köpeği, önce ki köpeğimin veterinerine..
Hamileyim riske atamadım kendimi..
Ben de merakla bekliyorum inşallah birşeyi yoktur yavrunun..

Pınarcım hayırlı olsun...
Fiyat konusunda nasıl peki =)
Çok tuzlu mu acaba?

evet canım dikkatli olman lazım Allah korusun bebiş için tehlikeli olabilir en iyisini yapmışsın baktırmak lazım bu arada pınarın bahsettiği doktoru araştırdım yukarıda yayınladım fiyatı 600 tl miş

Çok sağol canım
Riskli bir gebelik için insana fazla gelmez bu ücret belki ama pahalı ya =(

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlikler ben bayadır giremiyordum. söyle bir göz attım keyifler iyi maşallah allah daim etsin hepimizin mutlulugunu

kızlar bebişleriniz kaç gram oldu bilen varmı? doktor söyledimi bnmki 257 gram olmuş ogluşum maşallah

Tosun paşa geliyor desene =)
Maşallah ona
Teyzesi yer totosunu
öyle valla tatlım karnım simdiden sanki 6 aylık hamile gibiyim bazen pıt pıt hareket ediyo ama çok değil o da tombulluktan hareket edemiyo sanırım şaka bi yana allah nazarlardan korusun onları

133 gram dedi sanırım dr.maaşallah ya bu sene oğlan patlaması var sanırım :S:
aramızda bir hafta var normal bence tatlım bnmki biraz fazla buyuk doktorda diyor 1 hafta önde gidiyor iri bir bebek olacak diyor hayırlısı senin cinsiyet ne tatlım

ne güzel canım darısı bizim başımıza ben hala bulantılarımla boğuşuyorum hamileliğimin tadına varamadım daha (

kızlar bebişleriniz kaç gram oldu bilen varmı? doktor söyledimi bnmki 257 gram olmuş ogluşum maşallah

Gecen hafta c.tesi grrum en son 180 gr di simdi bilmiyorum insallah buyuyordur

Maşallah bebisine canim Rabbim korusun hepsini.

Kızlar size yardımcı olmak adına...
Bazı formlarda gezindim ayrıntılı usg fiyatları için...
İstanbul Avrupa yakasında bir hastane varmış..
Vakıf Gureba Hastanesi, ücretli usg 50 yazmışlar..
Netleşmek için aradım lakin, bugün kapalı olduğu için vezneler fiyat vermediler..
Avrupa yakasında oturan arkadaşlar varsa, araştırsın derim..
----------
Anadolu yakasında Ümraniye Radistanbul Görünteleme merkezi varmış, renkli- renksiz bakıyorlarmış..
Cd falanda verildiğini yazmış bir kaç arkadaş..
Fiyat almak için aradım ama cevap veren olmadı..
Bunu da paylaşayım dedim =)

vallahi bize göre çok pahalı canım ben o parayı asla veremem aşimin maasının yarısı oraya yarısını versek ne yiyip ne içicez çok zor

Çok zaten tatlım fiyat dediğin gibi...
Eee bir de daha başlarındayız, böyle gidersek çok açılırız.

Çok zaten tatlım fiyat dediğin gibi...
Eee bir de daha başlarındayız, böyle gidersek çok açılırız.

valla istanbulda fiyatlar yüksekmiş maşallah ben afyonda girdim ayrıntılı usg ye kızımdayken yani 40 lira ödedim okadar işiniz zormuş valla 3 lü yada 4 lü testi kaca yaptırdınız yazmayı unutmuşum ayrıca o 40 tlnin içinde kan tahlilide var.

Son düzenleme:
Öyle canım hiç sorma..
Ben sadece 2 li yaptırmıştım 120 tl..

sen hangi gün ümraniye devlet hastanesine gideceksin canım?

Bana randevu ayarlacak arkadaştan haber bekliyorum canım..
Belli değil ama bu hafta içi kesin giderim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…