2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
of ya hamileleri hiç düşünen yok....tvde çubuk turşusu gösteriyolar...çankaya köşkü'ndeki davette ikram ediliyomuş...nerden bulucam ben şimdi? köşke gitsem alırlar mı?

of ya hamileleri hiç düşünen yok....tvde çubuk turşusu gösteriyolar...çankaya köşkü'ndeki davette ikram ediliyomuş...nerden bulucam ben şimdi? köşke gitsem alırlar mı?
Off off olsa da yesek =(
Valla benimde canım çekti...
Pazar günü turşucuda açık değildir ki, başka yerde de zor bulunur..
Pazı sapı turşusu da hiç fena olmazdı

Son düzenleme:
Bi mutluyum, bi mutluyum ki, sormayın
Fenerbahçem yine Başkanımla şenlendi..
Heyt beee,

FENEBAHÇEM

Not:Konumuzla alakası yok biliyorum lakin, evladım kadar severim Atamı,Vatanımı,Takımımı =)
ben de fbliyim ve yeniden seçilmesine çok sevindim:)

bende izledim canim cekti valla..hele de suyunu

ayyy kızlar ben izlemedim ama suyundan filan bahsedince ağzım sulandı wallahi :111:

kızlar eşim kornişon turşusu almaya gidiyo dayanamadı

Off off olsa da yesek =(
Valla benimde canım çekti...
Pazar günü turşucuda açık değildir ki, başka yerde de zor bulunur..

oy oy oy naaptım ben...keşke yazmasaydım..benim koca şehir dışında, çocukla da markete gidemem bu saatte yarın naapar eder bulurum o turşudan....ya da evde salatalık var, sirke sarımsak sürüp üstüne yesem mi hemen?

Son düzenleme:

Bizi niyetlendirdin kendin yiyemiyorsun =(
Komşuda falan vardır kesin, hele bir de ev hanımıysa kesin vardır..
Kapısını çal iste canım =)
Eşim sağolsun aradım bulurum akşam getiririm dedi..
(hala aşermem onu heyecandırıyor, bayılıyorum şu duruma )

benim eşimde öyle...burda bahsedilince evde olmadığı için görsellerden bakıp ağzımı şapırdatınca noluyo diye geldi baktı sonra birazdan gidimde alimm dedi ama bakacaz bakalım

Ben srkeyi falan aldim hep.kurmaya niyetlendim.
Ama kzlsr kurma cok yersin zarsrli olur dediler vazgectim...yapsam fena olmaz
Iki kilo yapsak yeter

Canm çubuk turşusu dediğin kornişon heralde di mi. Evde var koca bidon, hemen gönderiyim... Benim de canm çok turşu istiyo, ondan hep evde oluyo kornişonla çağla. Aşerenlere itinayla ikram edilir..

benim yerime de yiyin canım, biz siteye yeni taşndık, kapısını çalabileceğim kadar tanımıyorum kimseyi

benim eşimde öyle...burda bahsedilince evde olmadığı için görsellerden bakıp ağzımı şapırdatınca noluyo diye geldi baktı sonra birazdan gidimde alimm dedi ama bakacaz bakalım
koca deidiğin böyle günde lazım...benimki de yazık görevli gitti, o da aşerdiğim güne denk geldi..söylemeyeyim bari yoksa üzülür

Ben srkeyi falan aldim hep.kurmaya niyetlendim.
Ama kzlsr kurma cok yersin zarsrli olur dediler vazgectim...yapsam fena olmaz
Iki kilo yapsak yeter
yap bacım sen, böyle acil durumlar için az da olsa yap..

Canm çubuk turşusu dediğin kornişon heralde di mi. Evde var koca bidon, hemen gönderiyim... Benim de canm çok turşu istiyo, ondan hep evde oluyo kornişonla çağla. Aşerenlere itinayla ikram edilir..

sağolasın arkadaşım yakın olsak gönder derdim, afiyetle yerdim..siz benim yerime yiyin, yemiş kadar olurum

Son düzenleme:

Dgru söylüyosun canim yapayim az da olsa.olmsyacak boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…