of ya hamileleri hiç düşünen yok....tvde çubuk turşusu gösteriyolar...çankaya köşkü'ndeki davette ikram ediliyomuş...nerden bulucam ben şimdi? köşke gitsem alırlar mı?
bende izledim canim cekti valla..hele de suyunu
Off off olsa da yesek =(of ya hamileleri hiç düşünen yok....tvde çubuk turşusu gösteriyolar...çankaya köşkü'ndeki davette ikram ediliyomuş...nerden bulucam ben şimdi? köşke gitsem alırlar mı?
kızlar eşim kornişon turşusu almaya gidiyodayanamadı
ben de fbliyim ve yeniden seçilmesine çok sevindim:)Bi mutluyum, bi mutluyum ki, sormayın
Fenerbahçem yine Başkanımla şenlendi..
Heyt beee,
FENEBAHÇEM
Not:Konumuzla alakası yok biliyorum lakin, evladım kadar severim Atamı,Vatanımı,Takımımı =)
bende izledim canim cekti valla..hele de suyunu
ayyy kızlar ben izlemedim amasuyundan filan bahsedince ağzım sulandı wallahi :111:
kızlar eşim kornişon turşusu almaya gidiyodayanamadı
Off off olsa da yesek =(
Valla benimde canım çekti...
Pazar günü turşucuda açık değildir ki, başka yerde de zor bulunur..
ben de fbliyim ve yeniden seçilmesine çok sevindim:)
oy oy oy naaptım ben...keşke yazmasaydım..benim koca şehir dışında, çocukla da markete gidemem bu saatteyarın naapar eder bulurum o turşudan....ya da evde salatalık var, sirke sarımsak sürüp üstüne yesem mi hemen?
Bizi niyetlendirdin kendin yiyemiyorsun =(
Komşuda falan vardır kesin, hele bir de ev hanımıysa kesin vardır..
Kapısını çal iste canım =)
Eşim sağolsun aradım bulurum akşam getiririm dedi..
(hala aşermem onu heyecandırıyor, bayılıyorum şu duruma)
of ya hamileleri hiç düşünen yok....tvde çubuk turşusu gösteriyolar...çankaya köşkü'ndeki davette ikram ediliyomuş...nerden bulucam ben şimdi? köşke gitsem alırlar mı?
ben de fbliyim ve yeniden seçilmesine çok sevindim:)
oy oy oy naaptım ben...keşke yazmasaydım..benim koca şehir dışında, çocukla da markete gidemem bu saatteyarın naapar eder bulurum o turşudan....ya da evde salatalık var, sirke sarımsak sürüp üstüne yesem mi hemen?
Canm çubuk turşusu dediğin kornişon heralde di mi. Evde var koca bidon, hemen gönderiyim... Benim de canm çok turşu istiyo, ondan hep evde oluyo kornişonla çağla. Aşerenlere itinayla ikram edilir..
benim yerime de yiyin canım, biz siteye yeni taşndık, kapısını çalabileceğim kadar tanımıyorum kimseyiBizi niyetlendirdin kendin yiyemiyorsun =(
Komşuda falan vardır kesin, hele bir de ev hanımıysa kesin vardır..
Kapısını çal iste canım =)
Eşim sağolsun aradım bulurum akşam getiririm dedi..
(hala aşermem onu heyecandırıyor, bayılıyorum şu duruma)
koca deidiğin böyle günde lazım...benimki de yazık görevli gitti, o da aşerdiğim güne denk geldi..söylemeyeyim bari yoksa üzülürbenim eşimde öyle...burda bahsedilince evde olmadığı için görsellerden bakıp ağzımı şapırdatınca noluyo diye geldi baktısonra birazdan gidimde alimm dedi ama bakacaz bakalım
yap bacım sen, böyle acil durumlar için az da olsa yap..Ben srkeyi falan aldim hep.kurmaya niyetlendim.
Ama kzlsr kurma cok yersin zarsrli olur dediler vazgectim...yapsam fena olmaz
Iki kilo yapsak yeter
hemen yolla canım çok iyi olur
Canm çubuk turşusu dediğin kornişon heralde di mi. Evde var koca bidon, hemen gönderiyim... Benim de canm çok turşu istiyo, ondan hep evde oluyo kornişonla çağla. Aşerenlere itinayla ikram edilir..
koca deidiğin böyle günde lazım...benimki de yazık görevli gitti, o da aşerdiğim güne denk geldi..söylemeyeyim bari yoksa üzülür
söyleme canım bencede içine batar sonra...yakınlarından kimse yokmu yaa olsaydı keşke...iştahını yarına sakla dicem ama nasıl olurki :44:
benim yerime de yiyin canım, biz siteye yeni taşndık, kapısını çalabileceğim kadar tanımıyorum kimseyi
koca deidiğin böyle günde lazım...benimki de yazık görevli gitti, o da aşerdiğim güne denk geldi..söylemeyeyim bari yoksa üzülür
yap bacım sen, böyle acil durumlar için az da olsa yap..
sağolasın arkadaşım yakın olsak gönder derdim, afiyetle yerdim..siz benim yerime yiyin, yemiş kadar olurum
Ay walla çok istedim gönderebilmeyi.. İzmirdeyim ben, burdaysan hiç üşenmem atlar getiririm walla. Canım sıkıldı zaten ewde, bi hava almış olurum hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?