Öyle canım hiç sorma..
Ben sadece 2 li yaptırmıştım 120 tl..
Bana randevu ayarlacak arkadaştan haber bekliyorum canım..
Belli değil ama bu hafta içi kesin giderim diye düşünüyorum.
ben yinede her ihtimale karşı özelden randevumu alayım olmazssa iptal ettiririm
Bende mi öyle yapsam =S
istersen yap çünkü eğer orda randevu ayarlanamazsa gideceğin bir yer olur özellerde randevuyla çalışıyor sonra ortada kalmayalım
Çok haklısın..
Ben 2 li yaptırdığım tıp merkezini aradım bakan olmadı..
Yarın bir fiyat alayım, randevu işini halledeyim...
Aklıma gelmiyor değildi aslında..
Annemle de yarın konuşayım şu devlet hastanesinde ki tanıdığına bir ulaşsın kesin mi diye sorsun..
bugun pazar olduğu için kimse yoktur bende yarın görüşüp randevu almayı düşünüyorum zaten 2 hafta sonraya anca veririler heralde onlarda şak diye vermezler gibi geliyor sen bi sordur belkide unutmuştur
2 li için aradığımda 2 gün sonraya vermişlerdi randevuyu..
Bunda da uzatmazlar sanırım..
aslında bizim 4 lü testimizde yüksek riskli çıktığı için perinatoloji uzmanının bakmasını istiyorum acaba bu görüntüleme merkezlerinde perinatolojimi yoksa radyoloji uzmanımı bakıyor bir bilgim yok radyoloji uzmanları perinatologlar kadar ayrıntılı inceleyemiyorlar
Bak bu radistanbul görüntüleme merkezinde uzman giriyormuş, çokta iyi ilgilendiğini belirtmişler.
Yarın tekrar arayacağım senin içinde doktor bilgisini sorarım canım
yerim ben onları.mevlam onları birbirinden ayırmasın inş saglılla yaşasınlar sizinle inş.
Benimle aynı durumda olan biri sini bulmak ne hoş benimde 2 kızım var bu üçüncü erkek sanki erkek cocuk çok yaramaz olacakmış gibi geliyor ben kiizlarda hiç zorlanmadim çünkü
cnm biz oğluşumuza AHMET ERVA ismini düşündük.
sende kızınıza uygun bakabilirsin isim konsunda.kızının ismi ne cnm?
ismiyle çağrılsın inş ..sağlıklı ve huzurlu olsun inş
yerim ben onları.mevlam onları birbirinden ayırmasın inş saglılla yaşasınlar sizinle inş.
aynen aynı durumdayız hayırlı olsun oğluşun. evet canım erkek çocuk yaramaz olur diyorlar bakalım napacaz ... kızlarımız genelde gayet uysal ve sakin yapıdalar...Bende 2 kızkardeş olduğum için Annem benden daha çok sevindi sanki
Çok sağol cancazım
Ama geldiği gibi gönderdim bugün yavruyu..
Bacağında eşiminde fark edemediği br yara vardı...
Mantar denmiş petshop tarafından geçici denmiş..
Fena sinirlendim, mantar olup olmadığını anlamak için kan tahlili yapmak lazım..
Ne kadar sorumsuz insanlar var ya..
Eşim götürdü köpeği, önce ki köpeğimin veterinerine..
Hamileyim riske atamadım kendimi..
Ben de merakla bekliyorum inşallah birşeyi yoktur yavrunun..
Pınarcım hayırlı olsun...
Fiyat konusunda nasıl peki =)
Çok tuzlu mu acaba?
133 gram dedi sanırım dr.maaşallah ya bu sene oğlan patlaması var sanırım :S:
biz çarşamba gittiğimizde boyu baş popo 12 cm kilosu 210 gr demiştibizim bebek biraz minyon
Bizim de 12+6da 71 gramdı minyon muyuz acaba biz de? Bunu neye göre değerlendiriyorlar? Yani onu öğrenebileceğimiz bir yer var mı?
Benim ablamda 2 agbimde 2 erkek var benim sade ıkı kızdı onlardan biliyorum ama allah sagsaglim kulağımıza versinde sonra düşünürüz biz m ablaları bakacak zaten öyle diyorlaraynen aynı durumdayız hayırlı olsun oğluşun. evet canım erkek çocuk yaramaz olur diyorlar bakalım napacaz ... kızlarımız genelde gayet uysal ve sakin yapıdalar...Bende 2 kızkardeş olduğum için Annem benden daha çok sevindi sanki
canım ben buradaki hamilelerin bebeklerine oranla minyonuz diyorum benden küçük haftası olanların 300 gramı geçkin bebekleri var maşallah nazar değmesin bebişlerimizeben zaten kendimde minyonum bide bizimki kız erkekler daha büyük olabiliyor
Tamam canım..burası nerede canım? fiyat da sorarsan çok sevinirim
Petshopta mantık can=$ olduğu için malesef oluyo öyle şeyler. iyi ki farketmişsin. İyidir inşallah o yavrucuk da...
Anladım sağol canım. Bi siteye baktımşimdi orada bi tablo var 13. Hafta bebikleri 23gram diyor ortalamadır tabi bu. Benim kızım 3300 gr doğmuştu bakalım bu erkek mi ne kadar tombik olcak yada babası gibi zayıf mı olacak :) Hayırlısıyla kucağımıza alalımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?