2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
istersen yap çünkü eğer orda randevu ayarlanamazsa gideceğin bir yer olur özellerde randevuyla çalışıyor sonra ortada kalmayalım

Çok haklısın..
Ben 2 li yaptırdığım tıp merkezini aradım bakan olmadı..
Yarın bir fiyat alayım, randevu işini halledeyim...
Aklıma gelmiyor değildi aslında..
Annemle de yarın konuşayım şu devlet hastanesinde ki tanıdığına bir ulaşsın kesin mi diye sorsun..

bugun pazar olduğu için kimse yoktur bende yarın görüşüp randevu almayı düşünüyorum zaten 2 hafta sonraya anca veririler heralde onlarda şak diye vermezler gibi geliyor sen bi sordur belkide unutmuştur

bugun pazar olduğu için kimse yoktur bende yarın görüşüp randevu almayı düşünüyorum zaten 2 hafta sonraya anca veririler heralde onlarda şak diye vermezler gibi geliyor sen bi sordur belkide unutmuştur

2 li için aradığımda 2 gün sonraya vermişlerdi randevuyu..
Bunda da uzatmazlar sanırım..

2 li için aradığımda 2 gün sonraya vermişlerdi randevuyu..
Bunda da uzatmazlar sanırım..

aslında bizim 4 lü testimizde yüksek riskli çıktığı için perinatoloji uzmanının bakmasını istiyorum acaba bu görüntüleme merkezlerinde perinatolojimi yoksa radyoloji uzmanımı bakıyor bir bilgim yok radyoloji uzmanları perinatologlar kadar ayrıntılı inceleyemiyorlar

Bak bu radistanbul görüntüleme merkezinde uzman giriyormuş, çokta iyi ilgilendiğini belirtmişler.
Yarın tekrar arayacağım senin içinde doktor bilgisini sorarım canım

Benimle aynı durumda olan biri sini bulmak ne hoş benimde 2 kızım var bu üçüncü erkek sanki erkek cocuk çok yaramaz olacakmış gibi geliyor ben kiizlarda hiç zorlanmadim çünkü

aynen aynı durumdayız hayırlı olsun oğluşun. evet canım erkek çocuk yaramaz olur diyorlar bakalım napacaz ... kızlarımız genelde gayet uysal ve sakin yapıdalar...Bende 2 kızkardeş olduğum için Annem benden daha çok sevindi sanki

Son düzenleme:

merhaba canım Ahmet görümcemin oğlunun adı kızımın adı beyzanur benim aklımdan arda geçiyo beyzayla uyumlu ama onada eşim sıcak bakmıyooo

Benim kızım maşallah çok hareketli. Eğer bu erkekse ve ondan daha yaramaz olursa ne yaparım bilemiyorum. Kafama bir huni takar gezerim artık. Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin tabi. :)

Petshopta mantık can=$ olduğu için malesef oluyo öyle şeyler. iyi ki farketmişsin. İyidir inşallah o yavrucuk da...

133 gram dedi sanırım dr.maaşallah ya bu sene oğlan patlaması var sanırım :S:

Dönem dönem böyle birşey oluyor galiba benim kızım kasım2011 dogumlu o zaman da bariz bir kızlarda çoğunluk vardı. Kime sorsam kız diyordu. Şimdi de erkek patlaması var galiba. Kime sorsam erkek diyor. Sağlıklı olsunlar da fark etmez :)

biz çarşamba gittiğimizde boyu baş popo 12 cm kilosu 210 gr demişti bizim bebek biraz minyon

Bizim de 12+6da 71 gramdı minyon muyuz acaba biz de? Bunu neye göre değerlendiriyorlar? Yani onu öğrenebileceğimiz bir yer var mı?

Bizim de 12+6da 71 gramdı minyon muyuz acaba biz de? Bunu neye göre değerlendiriyorlar? Yani onu öğrenebileceğimiz bir yer var mı?

canım ben buradaki hamilelerin bebeklerine oranla minyonuz diyorum benden küçük haftası olanların 300 gramı geçkin bebekleri var maşallah nazar değmesin bebişlerimize ben zaten kendimde minyonum bide bizimki kız erkekler daha büyük olabiliyor

Benim ablamda 2 agbimde 2 erkek var benim sade ıkı kızdı onlardan biliyorum ama allah sagsaglim kulağımıza versinde sonra düşünürüz biz m ablaları bakacak zaten öyle diyorlar

Anladım sağol canım. Bi siteye baktımşimdi orada bi tablo var 13. Hafta bebikleri 23gram diyor ortalamadır tabi bu. Benim kızım 3300 gr doğmuştu bakalım bu erkek mi ne kadar tombik olcak yada babası gibi zayıf mı olacak :) Hayırlısıyla kucağımıza alalımda...

burası nerede canım? fiyat da sorarsan çok sevinirim
Tamam canım..

Petshopta mantık can=$ olduğu için malesef oluyo öyle şeyler. iyi ki farketmişsin. İyidir inşallah o yavrucuk da...

Evet cancazım hiç sorma..
Araştırdım da uyuz da olabilirmiş, iş çıktı bize valla..
Eşim kaşınıyorum diyor
Köpekle araba da bayağı vakit geçirmişlerdi...
İşin aksi çocukluk arkadaşıda bizdeydi o da kapmış sanırım
Güleyim mi, üzüleyim mi bilmedim valla..

benim o haftalarda gramına hiç bakılmamıştı 16. haftadan sonra bakılmaya baslandı ama ben bu boy gram ölçüsünü özele gittikten sonra öğrendim kontrollerimi hep devlette oluyordm oradaki dr bana boy gr ölçüsü vermiyordu ultrason kağıdıda vermiyordu bebeğe bakıp herşey normal haftasıyla uyumlu diyordu artık oraya gitmeyi pek düşünmüyorum plasentamın asağıda olduğunu da söylemedi uyarmadı beni özele gidince söylediler yoksa haberim bile olmayacaktı ben doktorumu çok övüyordum ama böyle durumlar yasayınca ona karsı olan güvenimi yitirdim belki özelde devam ederim kontrollerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…